Bol bebiş topiği

Allahım dermansız dert vermesin kimseye.Kaldıramayacağımızdan fazlasını vermesin bizlere.Hamileliğin rahat mı geçiyor dediklerinde bakıp kalıyorum.Evet diyorum,kızım o kadar sorunsuzki diğer sorunlarımla ilgilenirken onu unutuyorum bazen Doktorların hataları da olmasa hiç sorunum olmayacak.5.ayda ameliyat atlattık eşimle.6.ayda kafasında su toplaması var bebeğinin dedi dr.2 ayrı dra daha gittim,yanlış teşhis dediler.Doktorumu değiştirdim.Akıntımı da kesememişti zaten.Erken doğum riski yaşarken bebeğimin kafası vücuduna göre büyük,sıkıntı olabilir dedi başka dr.Başka dra gittim yok değil sadece büyük bi bebek dedi.Aynı hafta 2.ameliyat konusu çıktı.Bu haftaya geldik kör topal
Eşim de ailem de beni dr kontrollerimde yalnız bırakıyorlar.Çok içerledim bu duruma.Dua ediyorum doğumum kimseye nasip olmasın diye.Çok kırgınım hepsine.Sürekli ağlıyorum ((((((( 2 gün önce evlilik yıldönümümüzdü eşim unuttu.Özür bile dilemedi.Üstelik kutlamaya söz verdiğimiz tek gündü o gün...Yoruldum hamilelikten.Daha doğrusu hamileyken sıkıntı yaşamaktan...

canım sakın üzme kendini şimdi yanında olup sana destek vermek istedim şimdi eşine kızma oda zor günler atlattı unutmuştur kızıpda kendini üzme seneye kızınızla kutlayın sizde kontrollere neden gelmiyorlar seninle insan heveslenir ya bide ilk bebeğin nasıl bi ailen varmış ama sen hiç kimseyi kafaya takma sadece sağlığını düşün olur mu tatlım göbüşlü anne koysana bi resim bakım göbüşüne

Kendi ismimi koyacaktım ama çok da emin değilim.Belki yanına bişey daha eklerim.REYYAN mesela...Sadece oruçluların gireceği cennet kapısının ismi...Sen ne dersin?
çok güzel canım anlamıda çok büyükmüş zaten o rahmine düşer düşmez adı belli olurmuş yazılırmış kaderine

Makine yok yanımda :26:Bu ay sonu işi bırakıyorum.Evden girerim koyarım resmimi. Bu var sadece.Geçen ay çekmiştim çantamızı göstermek için.

bİZDE sizi özledik teyzesi :)
İyi olmanıza sevindikk
Canım inan haklısın bazen insan dolup taşıyor ama e yapalım onlar bizim bir parçamız atsak atamayız
Herkesi anlıyorumda annen neden gelmiyor kuzum.
İŞi gücümü var?
Sağlıkla kucağına alırsın inş canım.
Sende doğuma gireeken bizleri unutma

çok güzel canım anlamıda çok büyükmüş zaten o rahmine düşer düşmez adı belli olurmuş yazılırmış kaderine

Çok isim yok kafama takılan aslında.Lal veya Reyyan olabilir.Eşim bana bırakıyor bu konuyuda.Kendi kendine çocuk yapmış ve onu doğuracak olan biri gibi hissediyorum kendimi.Sanki 10.çocuğumu doğuruyorum,herkes bi o kadar sakin
Artık gözlerimin içi yanıyor...

Selamun aleyküm dadlılarrr
Nasılsınız görüşmeyeli.
Biz bebişimle Mukabele okuyoruz her sabah 11 de.
Ancak uyan kahvaltı yap git gel öğlen namazını kıl uğrayamaıyorum bu nedenle
Oruç tutamadım bennn
Rabbim nasip ederse kazasını tutarım..
Şimdi bile minnakım durmuyorrr yerinde Maşaallah oğlumaaa
Bazen hiç hisssetmiyorum ama bazende durmuyorr
Hepiniz dualarımdasınız hepinizi öpüyoruzzz

Son düzenleme:
sakin ol canım boşver takmamaya çalış yada eşinle konuş bu konuyu neden bu şekilde davrandığını öğren tatlım ben çıkım biraz yatıcam susadım açıktım yatımda zaman geçsin biraz

bugün bişey fark ettim kızlar.
Göbeğim yukarı doğru çıkmış alt karnım baya büyümüş ve göbek deliğim gerilmiş.
18.haftada bebek yukarı doğrumu çıkıyor?
Ama tekmelerini alt karnımda hissediyorum :26:
Cevaplarınız için şimdide teşekkürler

aleykümselam şeker...
ee annesi her zaman kıpırdayacak hali yok ya bazen de uyusun bebiş..
Allah kabul etsin canım..
hepimiz öyle kazasını tutarız Allahın izniyle inşallah...

sakin ol canım boşver takmamaya çalış yada eşinle konuş bu konuyu neden bu şekilde davrandığını öğren tatlım ben çıkım biraz yatıcam susadım açıktım yatımda zaman geçsin biraz

Tamam canım.Allah kabul etsin orucunu da dualarınızı da inşallah.Dualarım hep seninle bunu hiç unutma.Görüşemesek de aklımdasın hep.Allah'a emanet ol...

Canım neden bukadar kafana takıyorsun keşek benim kocam isim konusunu bana bıraksa.
Demek sana okadar güveniyorki ne isim moyarsan beğenecek
Biraz sakin ol hayatım.
Ve eşinle açıkça konuş hislerini bilsin.
Oda az şey yaşamadı belki psikolojisi bozuk ondan böyle davranıyor.
Belkşde hormonlardan dolayı sen abartıyorsun.
evlilşik yıl dönümünüzü unutmuş olabilir serbest meslekte çalışıyorsa yoğunluktan unutmuştur.
Hem İNSANIN anlamı nisyan eden unutan manasına geliyor ki buda bizim hata yapmamaız demek oluyor.
Seni seviyorum Canım ardeşim.
Ben gurbetteyim yanlızlığın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.
Keşke seninle kontrollerine gelebilsem ve doğumunda yanında olabilsemmm
Banada tecübe olmuş olurduuuuuuuuu

Tamam canım.Allah kabul etsin orucunu da dualarınızı da inşallah.Dualarım hep seninle bunu hiç unutma.Görüşemesek de aklımdasın hep.Allah'a emanet ol...
sağol canım inan sende benim aklımdasın bütün sorunlar tez vakitte geçer inşallah kimse için sakın kendini üzme rabbim sana bi can nasip etti ona sahip çık üzme bebeğini öptüm sizi

canımcım kız bebekler biraz daha aşağıda olurlarmış ya belki de erkek bebekler daha erken yukarı doğru çıkıyordur..
benimki 24.haftadan sonra yukarı doğru çıkmaya başladı.. ondan önce aşağıdaydı hep..
ayakları aşağıdadır da ondan aşağı kısma vuruyordur.. pozisyonu değişir sonraları..

aleykümselam şeker...
ee annesi her zaman kıpırdayacak hali yok ya bazen de uyusun bebiş..
Allah kabul etsin canım..
hepimiz öyle kazasını tutarız Allahın izniyle inşallah...

Canım benim göbeğim azıcık vardı ama bugün fark ettim yukarı doğru meyletmiş.
Olabilir belkide.
Bakalım kaç gün içinde 19.haftaya gireceğiz.
Ozaman takmeleri daha net hissederim herelde demi?

Canım benim göbeğim azıcık vardı ama bugün fark ettim yukarı doğru meyletmiş.
Olabilir belkide.
Bakalım kaç gün içinde 19.haftaya gireceğiz.
Ozaman takmeleri daha net hissederim herelde demi?

kesinlikle canım daha da sertleşecek o tekmeler..önceleri kibar pıt pıt yaparken sonraları Allah ne verdiyse pata küte girişir yavaş yavaş çıkacak göbeğin tabi..yolu yarılıyorsun artık..20.haftadan sonrası yokuş aşağı....
ama yazık çocuğa arada uyumasına izin ver emii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…