- 16 Temmuz 2012
- 1.593
- 2
- 86
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.221
canım hamile halde kolay şeyler yaşamadın rabbim eşine tez vakitte versin şifasını huzurlu mutlu bi aile olun bebeğinizle duaların için sağol canım inşallah şu mübarek günde rabbim bana da verir yavrumu
ayşe bebeğin adını ne koyacaksın buldun mu isim
canım sakın üzme kendini şimdi yanında olup sana destek vermek istedim şimdi eşine kızma oda zor günler atlattı unutmuştur kızıpda kendini üzme seneye kızınızla kutlayın sizde kontrollere neden gelmiyorlar seninle insan heveslenir ya bide ilk bebeğin nasıl bi ailen varmış ama sen hiç kimseyi kafaya takma sadece sağlığını düşün olur mu tatlım göbüşlü anne koysana bi resim bakım göbüşüneAllahım dermansız dert vermesin kimseye.Kaldıramayacağımızdan fazlasını vermesin bizlere.Hamileliğin rahat mı geçiyor dediklerinde bakıp kalıyorum.Evet diyorum,kızım o kadar sorunsuzki diğer sorunlarımla ilgilenirken onu unutuyorum bazenDoktorların hataları da olmasa hiç sorunum olmayacak.5.ayda ameliyat atlattık eşimle.6.ayda kafasında su toplaması var bebeğinin dedi dr.2 ayrı dra daha gittim,yanlış teşhis dediler.Doktorumu değiştirdim.Akıntımı da kesememişti zaten.Erken doğum riski yaşarken bebeğimin kafası vücuduna göre büyük,sıkıntı olabilir dedi başka dr.Başka dra gittim yok değil sadece büyük bi bebek dedi.Aynı hafta 2.ameliyat konusu çıktı.Bu haftaya geldik kör topal
Eşim de ailem de beni dr kontrollerimde yalnız bırakıyorlar.Çok içerledim bu duruma.Dua ediyorum doğumum kimseye nasip olmasın diye.Çok kırgınım hepsine.Sürekli ağlıyorum((((((( 2 gün önce evlilik yıldönümümüzdü eşim unuttu.Özür bile dilemedi.Üstelik kutlamaya söz verdiğimiz tek gündü o gün...Yoruldum hamilelikten.Daha doğrusu hamileyken sıkıntı yaşamaktan...
çok güzel canım anlamıda çok büyükmüş zaten o rahmine düşer düşmez adı belli olurmuş yazılırmış kaderineKendi ismimi koyacaktım ama çok da emin değilim.Belki yanına bişey daha eklerim.REYYAN mesela...Sadece oruçluların gireceği cennet kapısının ismi...Sen ne dersin?
canım sakın üzme kendini şimdi yanında olup sana destek vermek istedim şimdi eşine kızma oda zor günler atlattı unutmuştur kızıpda kendini üzme seneye kızınızla kutlayın sizde kontrollere neden gelmiyorlar seninle insan heveslenir ya bide ilk bebeğin nasıl bi ailen varmış ama sen hiç kimseyi kafaya takma sadece sağlığını düşün olur mu tatlım göbüşlü anne koysana bi resim bakım göbüşüne
maşallah canım allah nazarlardan esirgesin seni ve yiğenimi minik REYYAN IMakine yok yanımda :26:Bu ay sonu işi bırakıyorum.Evden girerim koyarım resmimi.Eki Görüntüle 752967 Bu var sadece.Geçen ay çekmiştim çantamızı göstermek için.
bİZDE sizi özledik teyzesi :)kız eczaneyi zengin edecen
bana da herkes erkek dedi göbeğin sivri kesin erkek... yok anam hiç alakası yok tamamen karın içi boşlukla alakalı.
hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin.
özeldik seni canımcım. iyi olmanıza sevindim. yerim o zeytini ben ya minik minik tekmeler atarmış
biz iyiyiz çok şükür kuzum.. bildiğin gibi uğraşıyoruz işte.
cumartesi ben de gidiyorum doktora bakalım küçük hanım neler yapmış. bir şeker taraması var. hayırlısı olsun inşallah.
çok beğendim ipekcim ya. ana kucağını annem alacakmış biz oto koltuğu olanlardan aldık ama annem onlar rahat değil dedi.
kendim alacak olsam böyle birşey tercih ederdim.
Canım inan haklısın bazen insan dolup taşıyor ama e yapalım onlar bizim bir parçamız atsak atamayızGününüz çok güzel olsun bayanlar.Dualarınız kabul olsun inşallah...Rabbim kahrından değil lütfundan versin kısmetlerinizi....
Dün yatağımızı,cibinliğimizi ve emzik askımızı aldık sonunda.Aldım ama beğenmedim emzik askımızı.12tl de para verdim.Farklı bişey bulursam alacağım tekrar.
Uyku setini,battaniyelerini,çoraplarını,mendillerini,cibinliğini yıkadım dün.Onlar kurusun giysilerini de yıkarım.Beklemeye gerek yok artık.
Hiç keyfim yok.Herkesten uzak duruyorum artık.Ve sürekli dua ediyorum.Doğumda yanımda olmayı kimseye nasip etme diye....
Sağlıkla kucağına alırsın inş canım.kızlar çokkkk heyecanlı ve tedırgınım yarın sabah doğuma gıdıyorum,bu benım ilk ve en özel ameliyatım olucak meleğime yarın bu saatlerde kavuşmuş olucam Allah nasıb ederse.dualarınızı esirgemeyın lütfen Rabbım hepimizin yardımcısı olsun...
çok güzel canım anlamıda çok büyükmüş zaten o rahmine düşer düşmez adı belli olurmuş yazılırmış kaderine
sakin ol canım boşver takmamaya çalış yada eşinle konuş bu konuyu neden bu şekilde davrandığını öğren tatlım ben çıkım biraz yatıcam susadım açıktım yatımda zaman geçsin birazÇok isim yok kafama takılan aslında.Lal veya Reyyan olabilir.Eşim bana bırakıyor bu konuyuda.Kendi kendine çocuk yapmış ve onu doğuracak olan biri gibi hissediyorum kendimi.Sanki 10.çocuğumu doğuruyorum,herkes bi o kadar sakin
Artık gözlerimin içi yanıyor...
Selamun aleyküm dadlılarrr
Nasılsınız görüşmeyeli.
Biz bebişimle Mukabele okuyoruz her sabah 11 de.
Ancak uyan kahvaltı yap git gel öğlen namazını kıl uğrayamaıyorum bu nedenle
Oruç tutamadım bennn
Rabbim nasip ederse kazasını tutarım..
Şimdi bile minnakım durmuyorrr yerindeMaşaallah oğlumaaa
Bazen hiç hisssetmiyorum ama bazende durmuyorr
Hepiniz dualarımdasınız hepinizi öpüyoruzzz
sakin ol canım boşver takmamaya çalış yada eşinle konuş bu konuyu neden bu şekilde davrandığını öğren tatlım ben çıkım biraz yatıcam susadım açıktım yatımda zaman geçsin biraz
sağol canım inan sende benim aklımdasın bütün sorunlar tez vakitte geçer inşallah kimse için sakın kendini üzme rabbim sana bi can nasip etti ona sahip çık üzme bebeğini öptüm siziTamam canım.Allah kabul etsin orucunu da dualarınızı da inşallah.Dualarım hep seninle bunu hiç unutma.Görüşemesek de aklımdasın hep.Allah'a emanet ol...
bugün bişey fark ettim kızlar.
Göbeğim yukarı doğru çıkmış alt karnım baya büyümüş ve göbek deliğim gerilmiş.
18.haftada bebek yukarı doğrumu çıkıyor?
Ama tekmelerini alt karnımda hissediyorum :26:
Cevaplarınız için şimdide teşekkürler
aleykümselam şeker...
ee annesi her zaman kıpırdayacak hali yok ya bazen de uyusun bebiş..
Allah kabul etsin canım..
hepimiz öyle kazasını tutarız Allahın izniyle inşallah...
aleykümselam şeker...
ee annesi her zaman kıpırdayacak hali yok ya bazen de uyusun bebiş..
Allah kabul etsin canım..
hepimiz öyle kazasını tutarız Allahın izniyle inşallah...
canımcım kız bebekler biraz daha aşağıda olurlarmış ya belki de erkek bebekler daha erken yukarı doğru çıkıyordur..
benimki 24.haftadan sonra yukarı doğru çıkmaya başladı.. ondan önce aşağıdaydı hep..
ayakları aşağıdadır da ondan aşağı kısma vuruyordur.. pozisyonu değişir sonraları..
Canım benim göbeğim azıcık vardı ama bugün fark ettim yukarı doğru meyletmiş.
Olabilir belkide.
Bakalım kaç gün içinde 19.haftaya gireceğiz.
Ozaman takmeleri daha net hissederim herelde demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?