- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.241
bugün bişey fark ettim kızlar.
Göbeğim yukarı doğru çıkmış alt karnım baya büyümüş ve göbek deliğim gerilmiş.
18.haftada bebek yukarı doğrumu çıkıyor?
Ama tekmelerini alt karnımda hissediyorum :26:
Cevaplarınız için şimdide teşekkürler
Kız daha aşağıda duruyor.Benimki hala alt kısımdan daha şişkin.
Benim de alt kisim sis ama dun gece tekmeler gobek deliginin epey ustunden geldi pozisyondan sanirim
Tekmeler her yerden geliyor artık bana.Kah yandan,kah kasığımdan,kah mideme en yakın yerden.Büyüdükçe her yeri kaplıyorlar o yüzden sanırım.Bazen heryerden birden geliyor.Kafasını ayırtedebiliyorum sadece.Diğerleri elmi ayakmı bilemiyorum.Ama küçük küçük uzuvlar belli
Ayşecim aynı avatarındaki fotografa benziyor. O fotografında bebekliğine benzediğini söylemiştin.
Aynısı kız maşallahhhh kuzucugaa
Tulum,body,penye battaniye alacağım kızlar.Nette daha hesaplı ama kaliteleri nasıl?Eline ulaşmış olanlar fikir verebilirmi?Hangi marka,hangi site daha yumuşak daha güzel kumaşlı:44::44::44::44:
Kızlar buna bi bakın. Altın bileziklere bakıyordum bide bebiş için emzik buldum altın fiyatı 541 TL
Eki Görüntüle 727988
Tamam teyzesi izin verdim hatta birlikte uyuduk 2 den 5:30 a kadarkesinlikle canım daha da sertleşecek o tekmeler..önceleri kibar pıt pıt yaparken sonraları Allah ne verdiyse pata küte girişiryavaş yavaş çıkacak göbeğin tabi..yolu yarılıyorsun artık..20.haftadan sonrası yokuş aşağı....
ama yazık çocuğa arada uyumasına izin ver emii
Uyyyt yerim ben o şeker oğluşun tekmeleriniiiiiiiiiiiiiiBenim de alt kisim sis ama dun gece tekmeler gobek deliginin epey ustunden geldi pozisyondan sanirim
Seninde kızının tekmelerine hayran olayım leeeeeeTekmeler her yerden geliyor artık bana.Kah yandan,kah kasığımdan,kah mideme en yakın yerden.Büyüdükçe her yeri kaplıyorlar o yüzden sanırım.Bazen heryerden birden geliyor.Kafasını ayırtedebiliyorum sadece.Diğerleri elmi ayakmı bilemiyorum.Ama küçük küçük uzuvlar belli
merhabalar o emzikten bende istiyorum birkaç kuyumcuya baktım 800 ile 1000 lira civarında dediler siz 541 tl ye nerede buldunuz merak ettim:))
Aaaa valla atlamışımdır.Dün pek iyi değildim biliyorsun:26: Hemen bakıyorumama ben sana mesaj yazdım uzunca sen bana cevap vermdin görmedinmi?
İçerledim bennn
Penye veya %100 koton benim aldıklarım.Çok ince değil.Zaten içine zıbın,üstüne tulum,üstüne yelek,battaniye derken bebek kat kat tat gibi oluyorKizlar bu aldiginiz tulum su bu kiyafetler cok mu ince. Yani benim gorduklerim burda incecik bebek usumez mi ustune yelek bile olsa.
Günaydın canım.Geç yatınca zor kalktım ben bugün.Dolayısıyla atıştırmalık kahvaltıya kaldık.Günaydın hanımlar,siz ve bebişleriniz nasıl bugün?
Günaydın canım.Geç yatınca zor kalktım ben bugün.Dolayısıyla atıştırmalık kahvaltıya kaldık.
Sen nasılsın?
bende kalktm erkenden işe kalktım kahvaltımı yaptım haldır haldır çalışıyorum.yarın saat 1 e kadar uyumayı düşünüyorum
Kendini çok yorma,ağır kaldırma,bi yere uzanma.Daha çok yeni hamileliğin.Dikkat etmen lazım.
Allahtan yorulacak bir iş yapmıyorum masa başındayım o avantajım var ama yarın ütüler biriktiği için saatlerce ütü yapıcam herhalde ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?