Bol bebiş topiği

Kız daha aşağıda duruyor.Benimki hala alt kısımdan daha şişkin.

Benim de alt kisim sis ama dun gece tekmeler gobek deliginin epey ustunden geldi pozisyondan sanirim

Tekmeler her yerden geliyor artık bana.Kah yandan,kah kasığımdan,kah mideme en yakın yerden.Büyüdükçe her yeri kaplıyorlar o yüzden sanırım.Bazen heryerden birden geliyor.Kafasını ayırtedebiliyorum sadece.Diğerleri elmi ayakmı bilemiyorum.Ama küçük küçük uzuvlar belli

Her yerden degil gibi benim daha ama gobek asagida benim epey cadiozy 24 te basladi yukari cikmaya dior bakalim

Tulum,body,penye battaniye alacağım kızlar.Nette daha hesaplı ama kaliteleri nasıl?Eline ulaşmış olanlar fikir verebilirmi?Hangi marka,hangi site daha yumuşak daha güzel kumaşlı:44::44::44::44:

Tulum,body,penye battaniye alacağım kızlar.Nette daha hesaplı ama kaliteleri nasıl?Eline ulaşmış olanlar fikir verebilirmi?Hangi marka,hangi site daha yumuşak daha güzel kumaşlı:44::44::44::44:

ben butikbebeden aldıklarımı beğendim gerçi sen de almıştın ordan.. başka da almadım internetten..

Tamam teyzesi izin verdim hatta birlikte uyuduk 2 den 5:30 a kadar
Allahım acılarını göstermesin rüyamda bile vuruyordu gözlerimi açtım hareket ediyor ama net hareketlerdi
Rüyamı gerçekmi bilemedim ama rüya olsa uyanınca hareket etmezdi demi ama ?
Benim de alt kisim sis ama dun gece tekmeler gobek deliginin epey ustunden geldi pozisyondan sanirim
Uyyyt yerim ben o şeker oğluşun tekmeleriniiiiiiiiiiiiii
Maşaallah dadlımmm
Seninde kızının tekmelerine hayran olayım leeeeee Maşaallah...
Ben o bebişleri YARATANA Kurbannn olayıım Kurbannnn

merhabalar o emzikten bende istiyorum birkaç kuyumcuya baktım 800 ile 1000 lira civarında dediler siz 541 tl ye nerede buldunuz merak ettim:))

Merhaba ugurrboceği.

Ben bu emziği almadım. Sadece internette altın bilezik modellerine bakarken görmüştüm. hangi site hatırlamıyorum.

Bulursam linkini yazarım burayı.

ama ben sana mesaj yazdım uzunca sen bana cevap vermdin görmedinmi?
İçerledim bennn
Aaaa valla atlamışımdır.Dün pek iyi değildim biliyorsun:26: Hemen bakıyorum

Kizlar bu aldiginiz tulum su bu kiyafetler cok mu ince. Yani benim gorduklerim burda incecik bebek usumez mi ustune yelek bile olsa.
Penye veya %100 koton benim aldıklarım.Çok ince değil.Zaten içine zıbın,üstüne tulum,üstüne yelek,battaniye derken bebek kat kat tat gibi oluyor Ani sıcaklık değişimleri yaşatmazsan bişey olmaz korkma.Hem o kadar sıcağa da alıştırma.İlerde sık sık hastalanır durur.Allah korusun.

Günaydın hanımlar,siz ve bebişleriniz nasıl bugün?
Günaydın canım.Geç yatınca zor kalktım ben bugün.Dolayısıyla atıştırmalık kahvaltıya kaldık.
Sen nasılsın?

Zaman ne kadar çabuk geçiyor.Daha 2 gün önce hayırlı cumalar demiştim sanki.Dualarınız kabul olsun arkadaşlar

Dün akşam kuzuma 1 battaniye,bir uzun kollu zıbın,bir külotlu çorap daha aldım.Kendime ince pijama bakmaya çıkmıştım oysa

Yemeğe gitmeden önce cibinliğini,uyku setini ütüledim.Yerleştirdik.O kadar güzel olduki bak bak doyamadık eşimle.Yorgunluktan ayaklarım uyuştu ama durup seyretmekten de gözlerimi alamadım. Rabbim herkese nasip etsin bu güzel anı diye dua ettim.

Bu akşam da kalan giysilerini yıkarım kuzumun.Mini mini eşyaları asmak zor olsa da çok zevkli
Bir sürü ütü çıktı yine Onlar yıkanırken de ütüyü yaparım akşam.

Kapı süslerinin son eksiklerini de tamamladımmı bitmiştir.Bugün de bebek şekeri için malzemeleri sipariş vereceğim.2-3 güne kadar gelirmiş elime.Evde kenarda dursun,işten ayrılınca oturur yaparım tek tek

Allahtan yorulacak bir iş yapmıyorum masa başındayım o avantajım var ama yarın ütüler biriktiği için saatlerce ütü yapıcam herhalde ,

Ütüyü hiç sevmem bende.Pantolonları aslında.Kaçtıkça birikiyor maalesef o merette.Bende çözümü az az yapmakta buldum.Bugün sadece havlu ve çarşafları,yarın üstleri,başka gün pantolonları.Kolay olanları hemen yapıp kaldırıyorum.En azından ortada dağ gibi ütü görünmüyor Uyanıklık yapıyorum ütüye karşı.Saatlerce ayakta durmak hem bedensel olarak hemde sinir olarak yıpratıyor beni Sende öyle yap.Hem hamileyken başka bi çarende olmuyor maalesef.Hatta çarşaf gibi büyük ve kolay şeyleri eşim ütülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…