Bol bebiş topiği

valla benim eşi de kendi gömleklerini ütülüyor artık allah razı olsun valla cok yardımcı oluyor eşim.

valla benim eşi de kendi gömleklerini ütülüyor artık allah razı olsun valla cok yardımcı oluyor eşim.

Ne güzel.Eş çok önemli evlilikte.Kenarda dursa da her işi senden beklese ne kadar zor olur hayat.Hamileliğin her dönemi sıkıntılı.Hiçbir sıkıntın olmasa da hormon değişikliği insanı mahvediyor zaten
Ben daha hala alışabilmiş değilim hamileliğe :26: Yapıveriyorum,alıveriyorum,koşuveriyorum.Sonra biri tekmeyi bi savuruyor içerden.Sakin ol ben varım burda diyor sanki.Yada takatsizlik son demine geldiğinde betim benzim atıveriyor:26: Herkes eli göbeğinde kenarda oturarak hamilelik geçiriyor etrafımda.Bi onlara bakıyorum,bi kendime.Hangimiz normaliz demekten kendimi alamıyorum.Dün hevesle uyku setini,cibinliğini ütüledim.Eşimle yerleştirdik yatağını falan.Yattığım yerde bacaklarımı tülbentle sıktım uyuşukluğu geçsin diye.Hiç canımın kıymetini bilmem ben.Huy işte

"Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamanda haliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh
"diyerek başlamıştık 2013 yılına.Pek çoğumuz mucizesine kavuşma yolunda ilerliyor artık.Bekleyenler için de bir sürü hamiş ve taze anne canı gönülden dua ediyor.Beklemenin ne demek olduğunu az çok hepimiz yaşadık.Ve biliyoruz ki o muhteşem pıtpıtı duyduğumuzda bütün sıkıntılar siliniyor...Yeni sıkıntılara yer açılıyor daha doğrusu
Birbirimizden kmlerce uzakta olmamıza rağmen güzel bi bağ oluştu topiğimizde.Çizgiyi görmeyi umut ederken de,gün be gün tedirginlikle içimizdeki mucizeyi büyütürken de çok sıkıntılar yaşadık.Kazalar atlattık,ameliyatlar geçirdik,acemi drların duyarsız tepkileriyle gerildik,ilgisizlikten veya ilgiyi aşan karışmalardan sıkıldık.Hep beraber atlattık bu günleri,hala da atlatıyoruz..Yorumlar yaptık,değerlendirdik,düşündük-taşındık,araştırdık,doğruları saklamadık,fikirlerimizi çarpıtmadık.Kalplerimizi kırmadan doğruları bulmaya çalıştık.Bütün kalbimizle ettiğimiz dualarımızı Rabbim boşa çevirmedi,çevirmeyecektirde...
"
Ümitsizlik haramdır" buyurmuş peygamber efendimiz (sav)... Bizde zaman zaman içine düştüğümüz bu haramdan hızlı bi şekilde çıkacağız inşallah.Şu an okunan Yasin Suresi yüzü suhürmetine,içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı yüzü suhürmetine Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,çok bekletmesin.Hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızı,sevdiklerimizle huzurla büyütmeyi nasip etsin...

[
[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]Hamiş Adayı[/TD]
[TD]
Batasıca BAT
[/TD]
[TD]Veeee sonundaaaaa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]taydin[/TD]
[TD]28 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Anniş Adayı
[/TD]
[TD]
Tahmini Doğum Tarihi
[/TD]
[TD]
Bebeğimizin cinsiyeti
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hamile[/TD]
[TD]27 Mart 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Ufuk bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tokoyay[/TD]
[TD]22 Mayıs 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Yiğit Ali bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907[/TD]
[TD]16 Haziran 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Doğu Bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ranana[/TD]
[TD]11 Haziran 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Betül Bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irmegan[/TD]
[TD]8 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]29 Haziran 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Yusuf Bebek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]peri3866[/TD]
[TD]20 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hctp[/TD]
[TD]01 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]msmesi[/TD]
[TD]02 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fmfm[/TD]
[TD]05 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunbal[/TD]
[TD]24 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]12 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]waves[/TD]
[TD]16 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aysedurmaz[/TD]
[TD]20 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suri50[/TD]
[TD]29 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efsun_30[/TD]
[TD]30 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadiozy[/TD]
[TD]09 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmadas[/TD]
[TD]10 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jhilmil[/TD]
[TD]12 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izell[/TD]
[TD]16 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]epack_[/TD]
[TD]31 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]evenescence[/TD]
[TD]17 Kasım 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]abraxasguzel[/TD]
[TD]19 Kasım 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mira1986[/TD]
[TD]25 Kasım 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fidele[/TD]
[TD]27 Kasım 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]agresifmelek[/TD]
[TD]5 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozayder[/TD]
[TD]11 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]inci61inci[/TD]
[TD]13 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karapisso[/TD]
[TD]14 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nihalgerez[/TD]
[TD]23 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD]25 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nefes007[/TD]
[TD]03 Ocak 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esila37[/TD]
[TD]23 Ocak 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12[/TD]
[TD]06 Şubat 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NazLi31[/TD]
[TD]21 Şubat 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mihrimahnaz[/TD]
[TD]21 Şubat 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evris[/TD]
[TD]24 Şubat 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilelma_[/TD]
[TD]03 Mart 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[

Bende diyorum bugün cumartesi de değil cadiozy nerde kaldı?Nasılsın uykucu hamiş

YAA kuzum patron geldi de yazamadım okuyorum yazdıklarınızı..
bacağım acıyor gece çok kasıldı..hala da acıyor baldırım kasılmıyor derken nazar değdi.. o kadar da süt içtim dün... yoğurt yedim... yarın doktor amcamıza söyliyeyim.

sen nasılsın canımcım? bugün daha iyisin dimi?

yapmışsınız yatağınızı da.. bir ara fotosunu da gösterirsin dimi? belki kocam da razı gelir cibinliğe. dün gösterdim fazla süslü buldu..
çok zor benim kocam çok zorr...

Gösteririm tabi.Yastıklarını falan doldurayım daha güzel durur o zaman.Eşin de ikna olur o zamana.Merak etme.Yakın bi arkadaşına söylesen de o almış olsa cibinliği :)) Hediye sonuçta
Şu an yatağın içi yıkanmış ütülenmeyi bekleyen minik giysilerle dolu Yıkadıklarım buruşukluğundan belli ama yine de yıkanmamışlarla aynı dolaba koymak istemedim Civilden askı istedim dün.Bi sürü şey aldık,askılarını çıkarmışsınız dedim.Neye asacağım ben onca giysiyi dedim.Adam 10 tane falan askı verdi.Hamiledir ne yapsa yeridir mantığındaydı sanırım

Sor tabi druna.Magnezyum desteği işe yarıyor bu konuda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Midem çok yanıyor.Sakız da kar etmedi.Şurup da evde.5 saat dayanabilirmiyim dersiniz?Sağlık ocağı yakın.Zaten yazdırmaya gidecektim ama akşam 4te çıkınca gidecektim.Bi de bunun için izin almayım dedim ama nasıl geçecek saatler

tamam canım bekliyorum.. aslında çok iyi fikir hediye diyince mecbur kurar cibinliği...
oyy ne güzel bir heyecan dimi ya Allahım herkese nasip etsin.
olsun askıyı almışsın ama sonuca bak
biz de park yatağı kurduk amaann ne cebelleştik
sonra da bozmak çok zor geldi kociş tozlanmasın buyurdu pek de düşünür kızını. beni böyle düşünmez arkasını hep ben toplarım.. şimdiden başladım kıskançlığa..

kuzucum ben de gideyim tekrar civile.. var mı güzel tulumlar. birkaç tane almam lazım.. bir de koyu renkli battaniye alayım diğerleri kan olmasın...sen aldın mı koyu renk battaniye.

kıyamam ya çok fena oluyor ah ahh o mide... iki dakka eczaneden alsan sonra yazdırıp getirsen olmaz mı?
ben de o şurubu çantada taşımaktan kas yaptım valla.. yanımdan ayrımıyorum ne yapayım. çok fena b u mide yanması...

:))) Ben ordan alışveriş yapınca çok farklı bişeyler bulamadım dün akşam.Pek de keyfim yoktu alışveriş için Ama tulumlar güzel.Çok cici hepsi Koyu renk diye gittim yine krem aldım Üstünde nar çiçeği renginde kedi patisi izleri var.Bi tane bordro renkli vardı battaniye.Kalın diye almadım.

Slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Biz geldikkkkkkkkkkkkk
Hoşgeldiniiz
ayşeee ben neden yokum listede
Teknik arıza :26::26::26::26: Hemen düzeltiyorum.Afedersin

Gittim yazdırdım koşa koşa.5 şişe yazdı sağolsun.Birini büroya,birini arabaya,diğerlerini eve bırakırım Harikaötesi bişey bu şurup.20sn de kesti valla Az önce şurup şişesine bakarak "Eşimden bile çok seviyorum seni bu aralar" derken buldum kendimi Duymasın çok kırılır

kesinlikle.. yanımdan hiç ayırmıyorum bende ...hatta beraber uyuyoruz

Mesajını okuyunca hatırladım neden cevaplamadığımı.Ne zaman bu konuyu konuşmaya başlasam ağlıyorum.Ve 2 gündür o kadar çok ağlıyorumki artık kirpiklerim sayılabilecek kadar şişti gözlerim.
S.meslek eşimin işi de.O gün de çok yoğundu.Ama o kadar önemliki bugün benim için anlatamam.Ona da söylemiştim.Unutursan kendimi çok kötü hissederim,senden uzaklaşırım ister istemez demiştim.Kırılırım,içime kapanırım,kendi kendimi yerim demiştim.Öyle de oldu.Çünkü kendimi tanıyorum
Bende o yüzden kırılıyorum ya herkese.Ben gurbette değilim.Doğup büyüdüğüm,okuduğum yerdeyim.İki aile de akrabalarımızda burda.Ve ben değer verdiğim kimsenin hiçbir şeyini atlamam.Doğumgünlerini,evlilik yıldönümlerini,dr kontrollerini..Özellikle annemle babamınkini.Her 20 Nisan onlar için çok özel bir sürprizim olur.Son 15 yıldır böyle...Annem salı günü dra gidecekmiş.Not almama,alarm kurmama gerek yok..Çünkü aklım onda olacak.Ama o benim kontrollerimde yanımda olmak istediğini bile söylemedi.Eşimin işi var gelemiyor dediğimde de yalnız bıraktığı için ona kızdı sadece.Ben geliyorum o zaman bekle demedi.Arabası var,imkanı var,nerde olduğumu biliyor.Ben tlfda bebeğimin kafasında su toplanması varmış diye ağladığımda yanımda olması gerekmezmiydi?Koridorlarda,bahçede tek başıma gözyaşımı silerken hiçmi üzülmedi?Hadi o sefer olmadı ondan sonrakine neden gelmek istemedi.Bu kadar değersiz miydim ben onun için?
İşte bu yüzden cevaplamadım yorumları...Ağlamaktan gözlerim çok yanıyor artık

O da olabilir.Çok uykum geldi benim.Gözlerimi açamıyorum.Evimde oturmak istiyorum artık 31 temmuz geeeelll

az kaldı kuzucum.. tam bu saatler benim de öyle oluyor uyukluyorum öğle saatlerinde.. evde olsam uyurdum kesin akşama kadar..

ben maalesef çalışacağım 37 haftaya kadar Allah izin verirse.. doğum sonrasına aktarmak için. bebekle daha lazım olur..
ücretsiz izin de düşünüyorum ama istediğim kadar alabilirim dimi? sen de bilirsin. 2 yıla kadar veriliyor ama ben 6 ay ya da 1 sene düşünüyorum. çocuk biraz toparlansın istiyorum. gerçi evde de deli ederler beni ya. izni kesip geri de dönebilirim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…