- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.261
Ütüyü hiç sevmem bende.Pantolonları aslında.Kaçtıkça birikiyor maalesef o merette.Bende çözümü az az yapmakta buldum.Bugün sadece havlu ve çarşafları,yarın üstleri,başka gün pantolonları.Kolay olanları hemen yapıp kaldırıyorum.En azından ortada dağ gibi ütü görünmüyorUyanıklık yapıyorum ütüye karşı.Saatlerce ayakta durmak hem bedensel olarak hemde sinir olarak yıpratıyor beni Sende öyle yap.Hem hamileyken başka bi çarende olmuyor maalesef.Hatta çarşaf gibi büyük ve kolay şeyleri eşim ütülüyor.
valla benim eşi de kendi gömleklerini ütülüyor artık allah razı olsun valla cok yardımcı oluyor eşim.
Bende diyorum bugün cumartesi de değil cadiozy nerde kaldı?Nasılsın uykucu hamiş
YAA kuzum patron geldi de yazamadım okuyorum yazdıklarınızı..
bacağım acıyorgece çok kasıldı..hala da acıyor baldırım kasılmıyor derken nazar değdi.. o kadar da süt içtim dün... yoğurt yedim... yarın doktor amcamıza söyliyeyim.
sen nasılsın canımcım? bugün daha iyisin dimi?
yapmışsınız yatağınızı da.. bir ara fotosunu da gösterirsin dimi? belki kocam da razı gelir cibinliğe. dün gösterdim fazla süslü buldu..
çok zor benim kocam çok zorr...
Gösteririm tabi.Yastıklarını falan doldurayım daha güzel durur o zaman.Eşin de ikna olur o zamana.Merak etme.Yakın bi arkadaşına söylesen de o almış olsa cibinliği :)) Hediye sonuçta
Şu an yatağın içi yıkanmış ütülenmeyi bekleyen minik giysilerle doluYıkadıklarım buruşukluğundan belli ama yine de yıkanmamışlarla aynı dolaba koymak istemedim Civilden askı istedim dün.Bi sürü şey aldık,askılarını çıkarmışsınız dedim.Neye asacağım ben onca giysiyi dedim.Adam 10 tane falan askı verdi.Hamiledir ne yapsa yeridir mantığındaydı sanırım
Sor tabi druna.Magnezyum desteği işe yarıyor bu konuda.
Midem çok yanıyor.Sakız da kar etmedi.Şurup da evde.5 saat dayanabilirmiyim dersiniz?Sağlık ocağı yakın.Zaten yazdırmaya gidecektim ama akşam 4te çıkınca gidecektim.Bi de bunun için izin almayım dedim ama nasıl geçecek saatler
:))) Ben ordan alışveriş yapınca çok farklı bişeyler bulamadım dün akşam.Pek de keyfim yoktu alışveriş içintamam canım bekliyorum.. aslında çok iyi fikirhediye diyince mecbur kurar cibinliği...
oyy ne güzel bir heyecan dimi ya Allahım herkese nasip etsin.
olsun askıyı almışsın ama sonuca bak
biz de park yatağı kurduk amaann ne cebelleştik
sonra da bozmak çok zor geldi kociş tozlanmasın buyurdupek de düşünür kızını. beni böyle düşünmez arkasını hep ben toplarım.. şimdiden başladım kıskançlığa..
kuzucum ben de gideyim tekrar civile.. var mı güzel tulumlar. birkaç tane almam lazım.. bir de koyu renkli battaniye alayım diğerleri kan olmasın...sen aldın mı koyu renk battaniye.
HoşgeldiniizSlmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Biz geldikkkkkkkkkkkkk
Teknik arıza :26::26::26::26: Hemen düzeltiyorum.Afedersinayşeee ben neden yokum listede
Gittim yazdırdım koşa koşa.5 şişe yazdı sağolsun.Birini büroya,birini arabaya,diğerlerini eve bırakırımkıyamam ya çok fena oluyor ah ahh o mide... iki dakka eczaneden alsan sonra yazdırıp getirsen olmaz mı?
ben de o şurubu çantada taşımaktan kas yaptım valla.. yanımdan ayrımıyorum ne yapayım. çok fena b u mide yanması...
ayşeee ben neden yokum listede
:))) Ben ordan alışveriş yapınca çok farklı bişeyler bulamadım dün akşam.Pek de keyfim yoktu alışveriş içinAma tulumlar güzel.Çok cici hepsi Koyu renk diye gittim yine krem aldım Üstünde nar çiçeği renginde kedi patisi izleri var.Bi tane bordro renkli vardı battaniye.Kalın diye almadım.
Hoşgeldiniiz
Teknik arıza :26::26::26::26: Hemen düzeltiyorum.Afedersin
Gittim yazdırdım koşa koşa.5 şişe yazdı sağolsun.Birini büroya,birini arabaya,diğerlerini eve bırakırımHarikaötesi bişey bu şurup.20sn de kesti valla Az önce şurup şişesine bakarak "Eşimden bile çok seviyorum seni bu aralar" derken buldum kendimi Duymasın çok kırılır
kesinlikle.. yanımdan hiç ayırmıyorum bende ...hatta beraber uyuyoruz
Canım neden bukadar kafana takıyorsun keşek benim kocam isim konusunu bana bıraksa.
Demek sana okadar güveniyorki ne isim moyarsan beğenecek
Biraz sakin ol hayatım.
Ve eşinle açıkça konuş hislerini bilsin.
Oda az şey yaşamadı belki psikolojisi bozuk ondan böyle davranıyor.
Belkşde hormonlardan dolayı sen abartıyorsun.
evlilşik yıl dönümünüzü unutmuş olabilir serbest meslekte çalışıyorsa yoğunluktan unutmuştur.
Hem İNSANIN anlamı nisyan eden unutan manasına geliyor ki buda bizim hata yapmamaız demek oluyor.
Seni seviyorum Canım ardeşim.
Ben gurbetteyim yanlızlığın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.
Keşke seninle kontrollerine gelebilsem ve doğumunda yanında olabilsemmm
Banada tecübe olmuş olurduuuuuuuuu
Bende firmadan talepte bulunmayı düşündüm az önce.Hamilelere özel 3lt ekonomik boy çıkarsınlar
süper fikir tuttum bunu.. hatta işi abartıp damacana da olabilir takarız pompa dayarız ağzımıızzııı
O da olabilir.Çok uykum geldi benim.Gözlerimi açamıyorum.Evimde oturmak istiyorum artık 31 temmuz geeeelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?