Bol bebiş topiği

8+8 kullandıktan sonra 6 ay ücretsiz izin hakkın var şu an.Yeni yasa onaylanırsa 8+8 yerine 12+12 olacak.Tabi doğumdan önce onaylanırsa bize de geçerli olacak.Ücretsiz izni de 1 yıla çıkaracaklarmış.Anne 6aydan sonra işe dönecek,baba 6 ay ücretsiz izin alabilecek.Bebek babayı emecek ya

Bende en azından 4 hafta kalana kadar dururum diyordum ama inan çok bitkin düşüyorum artık.Sabahları iyi bi sorun yok.Ama 1den sonra 4e kadar bitiyorum.Gündüz uykusunu hiç beceremem ama inan şu an klavye üstünde uyuyabilirim.

kızlarrr karnım çok agrio korkuyorum ya demin yakın bi arkadaşım geldi sadece tESt yapTIM var gİBİ dedim hemen çIKIP GelDi Ay çok erken ay nasıL bakçan şU Bu dEDi korunuyomuydun dedi korunuyodum dedim utandım kendimden bebegime haksızlıkmı ettim ama yorumları çok üzüyo beni ben isterken deli gibi o ikinciyi asla istemem dio

Bir dakika bir dakika.Daha çok erken,nasıl bakcan,korunmuyormuydun diyen bi arkadaşın mı?Kusura bakma da ona neymiş O mu verecekmiş yiyeceği ekmeği o masumun? İkinciyi istemem diyen eşinmi? Tam anlayamadım kusura bakma.:26: Çok da sinirlendim özel hayata ve kararlara bu kadar müdahale edilmesine

evet canım ya aynen ben de saat 3 ile 5 arasını geçiremiyorum.. o zaman çok fena çöküyor.. ama dayanmam lazım.. daha 9 hafta daha çalışacağım ben..eve gidince bizi unutma emi özlerim kız ben seni.. canım sıkılır. nasıl vakit geçer..

babaya da mı ücretsiz çok lazım yaa.. bizim ücretsiz izin 2 yıl devletteyim ya ben... o kadar kullanamam ben.. eşimden para da alamam zaten.. biraz kenara koydum.. o dönemde işimi görsün yeter.. 12+12 acaba bize yetişir mi? biraz zor gibi. çıkaramadılar bir türlü... ben hamile kalmadan konuşuluyordu ben doğuracam halen ortada birşey yok.. Allahım hayırlısını versin ne diyeyim...

kocamda bende deli gibi istiyoruz ayşem yanıyorum 1 senedir ben evlat diye ama onun çocuga bakış açısı farklı kocasıda oda hiçççç istemiolar ikinciyi dillendirmiyolar ama onlara göre çocuk masraf demek olunsuz konuşucagandan korktum okadar hevesliyimki şuanda istemedim gereksiz konuşmasını sora karnım agrıyıncada üzüldüm Allahın zoruna gidicek

Evde net var benim.Merak etme gelirim sık sık.Hem tek başıma ne yapacağım ben.Sıkılırım.Çıkıp gezememde bu yorgunlukla.
Babaya da verilmesi ne saçma değilmi? Çocuk anneyi emecek,anne bakacak.Ne işi var babanın evde.12+12 yetişsin diye dua ediyorum bende.Ben geri dönmeyeceğim işime ama maaş alma konusunda iyi olacak.Özel sektördeyim ben.Doğumdan sonra büro da açabilirim,başka teklif gelirse onları da değerlendirebilirim. Rabbim kısmetimizi yazmıştır bir yere.Telaşa gerek yok

seyidecim üzülme dur canım benim. boşver elalemi sen. ohoo herkes bana neler söyledi.. kafaya takacak olursak yandık. hem bak bebişin de üzülür sen üzülürsen..
boşver o arkadaşını sen. elalemin derdi onu mu germiş... boşver.. hiç üzülme tamam mı? sen bebişini düşün...

hayırlısı olsun canım kızlarımızı uğuruyla gelecek inşallah.. yepyeni bir hayat olacak bizim için..
bana da çok saçma geldi.. sen anneyi düşün de baba dursun kenarda.. olmadık işlerle uğraşıyoruz...

Hah şimdi oldu ya.Hiç üzülme.Kalk bi duş al ılıkca evdeysen.Değilsen bi abdest al.Bi namaz kıl Allah rızası için.Değermi böyleleri için sağlığını,bebeğini tehlikeye atmana.Daha tutunma aşamasında.Pozitif olmalısın.Annesine sıkı sıkı tutunsun o minnacık elleriyle kuzunuz.Derin nefesler al.Burundan al,ağzından ver.Yavaaaşca.Bu tür robotlarla da görüşme bi süre.Beni de bi arkadaşım böyle sıkıntıya sokuyordu,sonra görüşelim diye kapatıverdim faceyi yüzüne.Ne hakkı var bebeğimi de beni de üzmeye?O duygusuz,motor beyinli insanlar çocuk yetiştirse ne olur yetiştirmese nolur.Onun evladı da ondan farklı mı olacak sanki. Üzmesin kimse bizim taze hamişimizi.Dengesiz manyak nolcak

Kızlar geçmişi okudum hepinize cevaplar yazdımmm ama salak sisitemde problem çıkınca hepsi karıştı bende sinirlendim sildimmm
Aişe KAT KAT TATTTTTT Allahım bayıldım bu laflarına yaaaaaaaaaa...
Eee anneler katkat giydirir tabiii
Sonrada yeriz bebişlerimizi.
Birde bebişinin yatağının fotosunu göndeer bize merak ettimm
seyyidecim sen ne diye o arkadaşını kafana takıyorsun doğur kız kimene bakan sensin...
Yarın bir gün o arkadaşın bin pişman olacak 2. yapmadığı için hıhhhh
Aişede çok güzel yorum yapmış bu knu ile ilgili ağzına sağlık.
Cadıozy bizde yarın kontrole gideceğiz inşaallah 3 gibi.
Oğlumuzun testislerini görmeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Aişe tabloyu yenilemişsin kuzummm...
Eline yüreğine sağlık ne güzel duygularla yazmışsın içtennnn...
İnşaallah 2.bebişleride bu topikte büyütürüz...
Kendi adıma 3. ve 4. leriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hadi inşallah canım hayırlı haberlerle geleceğiz inşallah.. ben aç gidiyorum yarın.. eşime diyorum bayılırsam müdahele edersin artık.. hemşirem benim tansiyonumu ölçmekten helak oldu adam. bir de o ölçerken benim çenem dursa ya... garibim hepten karıştırıyor sesi duyamıyorum sus diyor

3. ve 4. leri ne güzel olur kalabalık aile oluruz tabi kafayı yemezsem

Onlar bizim katkat tatlarımız kız Gelse de yesek çıtır çıtır Fırından yeni çıktı taptazeeeeeeee
Odasını bi toparlayım çekeceğim mutlaka.
İnşallah canım.Bende ikiz oğullarımın müjdesini vereyim inşallah burda

Kızlar bebişime MAŞAALLAH çok güzel hareket ediyor artık ayaktaykende hissediyorumm...
Birde bizlere bu mübarek günlerde bebişlerini veren Rabbime binlerce kez şükürler olsunnn...
Şükredelim nimetlerimiz artsınnnn...
Sizi seviyorum kızcelerrrrrr
bu arada tubilosu özledikkk

kız dilini tutsana iki sanıyeeeeeeeeee
Yemeyiz yaaa onları yerizzzzzz

Haahaaaahaaa çıtır çıtırrrr
Afiyetlerimiz olsun...
Ayyy inşaallah verirsin dadlummmm

Ne güzel.Daha da belirginleşecek inşallah.Bende sürekli şükrediyorum,olmayanlara da ver diye dua ediyorum hep

Benim de hergün aklımda tubi.Oğullarıyla oynaşırdır hınzır

Ne güzel.Daha da belirginleşecek inşallah.Bende sürekli şükrediyorum,olmayanlara da ver diye dua ediyorum hep

Benim de hergün aklımda tubi.Oğullarıyla oynaşırdır hınzır

Amin en kısa zamanda inşaallah...
evet inşaallah bizde oynaşırızzz zamanı gelinceee
Dört gözle bekliyorum belirginleşmesini.
Mukabelede kızım sen hamilemisin dedi yaşlı bi teyze evet deyince bilmeyenler çok şaşırdı nerde bu bebek diye maşaallah azıcık bi göbek var okadar
Tabi geceleri çok yediğimde çıkıyor
Ona rağmen bebişimi hissetmeme beinlerce kez şükürler olsunnn

kız dilini tutsana iki sanıyeeeeeeeeee
Yemeyiz yaaa onları yerizzzzzz

Haahaaaahaaa çıtır çıtırrrr
Afiyetlerimiz olsun...
Ayyy inşaallah verirsin dadlummmm

Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..
yok duramam ben.. ama çok güzel oluyor işkence yapması
adamda da bağımlılık oldu. konuşmazsam bugün niye suskunsun neyin var diyor

Güzel kızlar ben gittim azıcık dinlenmem lazım gözler gidiyorrr
Öpüyorum sizleri ve minnoşlarınızııı
Dua ile selametle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…