- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.301
Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..
yok duramam ben.. ama çok güzel oluyor işkence yapması
adamda da bağımlılık oldu. konuşmazsam bugün niye suskunsun neyin var diyor
Güzel kızlar ben gittim azıcık dinlenmem lazım gözler gidiyorrr
Öpüyorum sizleri ve minnoşlarınızııı
Dua ile selametle....
MAŞAALLAH Size bacımmmm Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsinnn
Amin en kısa zamanda inşaallah...
evet inşaallah bizde oynaşırızzz zamanı gelinceee
Dört gözle bekliyorum belirginleşmesini.
Mukabelede kızım sen hamilemisin dedi yaşlı bi teyze evet deyince bilmeyenler çok şaşırdı nerde bu bebek diye maşaallah azıcık bi göbek var okadar
Tabi geceleri çok yediğimde çıkıyor
Ona rağmen bebişimi hissetmeme beinlerce kez şükürler olsunnn
süper fikir tuttum bunu.. hatta işi abartıp damacana da olabilir takarız pompa dayarız ağzımıızzııı
kocamda bende deli gibi istiyoruz ayşem yanıyorum 1 senedir ben evlat diye ama onun çocuga bakış açısı farklı kocasıda oda hiçççç istemiolar ikinciyi dillendirmiyolar ama onlara göre çocuk masraf demek olunsuz konuşucagandan korktum okadar hevesliyimki şuanda istemedim gereksiz konuşmasını sora karnım agrıyıncada üzüldüm Allahın zoruna gidicek
İpeğimde gelmiş
Hoşgelmişsin hamişciiikk
Nasılsın?Alışveriş nasıl gidiyor?Aldın mı anakucağını?
Giysi konusunda acele etme bence.Yenidoğan alacağım demişsin.Ben 2 gün önce iri bi bebeğim olduğunu öğrendim.Küçük alma giysileri dedi dr.İyiki hastane çıkışı dışında 0-3 ay grubu almamışım dedim.Alışveriş için daha erken diyenlere de bakma.Her geçen gün daha zor oluyor gezmek.En iyi zamanların 6-7.aylar.Sonrası gerçekten zor oluyor.Bir de sıcaklarCadizoycim korkutma mide yanmalarindan zaten mideye karsi hassasim:) Aman insallah cok olmasin..
Seyidecim sen ne takiyorsun arkadasin ne derse desin esin degil ya. Onemli olan ikinizin istemesi bosver herkes bir laf eder kendi acisindan.
Aysecim gecmisi okudum canim hosbulduk. benim cok yogun alisverisim olmadi gurbette de olunca burda esimle bakiyoruz alacaklara karar veriyoruz once. Anakucagi, bebek arasi ve yatak hepsinini buyuk seyleri bir alcaz sanirim. Daha erken diyor bazilari bilmiyorum sanirim agustos sonu gibi aliriz. Hemen hemen alacaklarimiz belli olunca siparis verip eve gelmesi kalacak gibi. Giysi de 5 tane falan tulum 0-3 ay ama burda yeni dogmus beden de karar veremedim. 0-3 ay buyuk olur belki diye 2-3 tane de yeni dogan tulum alcam. Bakalim. Simdilik cok cok esyamiz yok. Bakim urunleri siparis verdim gelmedi. Biberon var. Bikac tulum, 2 tek alt foruma koymustum. Hepsi bu. erken diye alamadik daha yarin insallah 24 olcaz hayirlisi..
Aleykümselam sulecim.Hoşgeldin.Sağol canım.Darısı herkesin başına inşallah.Selamun aleykum uzun bir aradan sonra herkese merhaba
ayşe ne haber nasılsın sayfayı takip edemedim maşallah
30 haftalık olmuşsun Rabbim hayırlı etsin canım
hoşbulduk ayşeciğim bende çok şükür
iyiyim buarada çok şükür bende gebeyim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
ameliyat olacağım gün gebe olduğumu öğrendim şükürler olsun Rabbime
yoksa son şansım tüp bebekti valla doğal yolla olmasına ayrıca şükürler olsun
ayşeciğim takvimi nerden yapıyorsunz?
hayırlı olsun şulecim.. Allahım kucağına da almayı nasip etsin. takvimini yap da görelim...
hoşbulduk ayşeciğim bende çok şükür
iyiyim buarada çok şükür bende gebeyim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
ameliyat olacağım gün gebe olduğumu öğrendim şükürler olsun Rabbime
yoksa son şansım tüp bebekti valla doğal yolla olmasına ayrıca şükürler olsun
ayşeciğim takvimi nerden yapıyorsunz?
Harikaaaa.
Allah kucağına almayı da nasip etsinnn
Benim takvimin altında hamilelik takvimi eklemek için yazıyor.orayı tıkla seni yönlendirir.Son adet tarihine göre tahmini doğum tarihini bulacaksın.
Nasılsınız kızlar . Herkes iyidir inşallah ben ağırlaştım iyice ama olsun az kaldı bebeğin nevresimlerini geçirdim hazırladım ananesi dikmiş diğer oğlanlara da gemili pike takımı dikmiş çantamı son bir kontrol ettim herşey hazır ama ben hazırmıyım bilmiyorum.
Ayşe bebeğinin resmi çok güzel çıkmış benim ki 3200 gr olmuş . Senin kıza talip olabiliriz yani çok tatlı bir kız . Diğer arkadaşlar hepinizden mübarek Ramazan da dua bekliyorum
canım senin ilk bebişin erkeğin kaç yaşında
sağol canım rabbim cümlemize nasip etsin
buarada teşekkür ederim sanırım yapabildim:)
bugun doktora gittik keseyide gördük bir sonraki için
12.haftasında gelin dedi acaba kalp atışları o vakitte mi duyuluyor?
Sanırım.Yerleşme tarihine göre değişiyor aslında.Ben 11.haftada duymuştum.Hayırlı olsun tekrar.Rabbim kucağına da aldırır inşallahhh.Listemizi güncelleyim yeni hamişimizlee
ohhh oluşkomla bi yattık uyuduk bi uyandık kalktım namazcımı kıldım sizi okudum ohhh keyfim yerine geldi kötü düşünen herkezin canı behenneme benim hayatımın ennnn güzel günleri bunlar ohhhh
ayyy ayşe heyecanladım şimdi:))
bugunleride gördüm çok şükür rabbime
buarada duana amin diyorum..
artık bnde 12 haftasında giderim buarada size vitamin ya da folik acid verdimi
bana vermedi gerekmi görmedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?