Bol bebiş topiği

Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..
yok duramam ben.. ama çok güzel oluyor işkence yapması
adamda da bağımlılık oldu. konuşmazsam bugün niye suskunsun neyin var diyor

MAŞAALLAH Size bacımmmm Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsinnn

30.haftada görürüm ben seni.Nerene gizleyeceksin bakalım o koca göbüşünü?
Hadi iyi uykular sana.Benim yerime de uyu.

süper fikir tuttum bunu.. hatta işi abartıp damacana da olabilir takarız pompa dayarız ağzımıızzııı

İpeğimde gelmiş
Hoşgelmişsin hamişciiikk
Nasılsın?Alışveriş nasıl gidiyor?Aldın mı anakucağını?

Cadizoycim korkutma mide yanmalarindan zaten mideye karsi hassasim:) Aman insallah cok olmasin..
Seyidecim sen ne takiyorsun arkadasin ne derse desin esin degil ya. Onemli olan ikinizin istemesi bosver herkes bir laf eder kendi acisindan.
Aysecim gecmisi okudum canim hosbulduk. benim cok yogun alisverisim olmadi gurbette de olunca burda esimle bakiyoruz alacaklara karar veriyoruz once. Anakucagi, bebek arasi ve yatak hepsinini buyuk seyleri bir alcaz sanirim. Daha erken diyor bazilari bilmiyorum sanirim agustos sonu gibi aliriz. Hemen hemen alacaklarimiz belli olunca siparis verip eve gelmesi kalacak gibi. Giysi de 5 tane falan tulum 0-3 ay ama burda yeni dogmus beden de karar veremedim. 0-3 ay buyuk olur belki diye 2-3 tane de yeni dogan tulum alcam. Bakalim. Simdilik cok cok esyamiz yok. Bakim urunleri siparis verdim gelmedi. Biberon var. Bikac tulum, 2 tek alt foruma koymustum. Hepsi bu. erken diye alamadik daha yarin insallah 24 olcaz hayirlisi..

Selamun aleykum uzun bir aradan sonra herkese merhaba
ayşe ne haber nasılsın sayfayı takip edemedim maşallah
30 haftalık olmuşsun Rabbim hayırlı etsin canım

Giysi konusunda acele etme bence.Yenidoğan alacağım demişsin.Ben 2 gün önce iri bi bebeğim olduğunu öğrendim.Küçük alma giysileri dedi dr.İyiki hastane çıkışı dışında 0-3 ay grubu almamışım dedim.Alışveriş için daha erken diyenlere de bakma.Her geçen gün daha zor oluyor gezmek.En iyi zamanların 6-7.aylar.Sonrası gerçekten zor oluyor.Bir de sıcaklar
Ana eşyalarını kesinleştirirsen alışverişin büyük kısmı bitmiş oluyor zaten.Markalar,modeller belliyse sıkıntı etme.Birkaç saat içinde içinin tekstil ürünlerini de alırsın kolayca.İşin en zor kısmı giysi.Model çok,heves çok,kararsızlık çomçok
Nasılsa alınacak herşey.Son aya bırakmanın da bi mantığı yok.Ben ilk başta banyo,biberon,emzik gibi ufak tefekler almıştım.Şimdi düşünüyorum da iyiki onları almışım.Şimdi kim gidip bakacak tek tek seçecek.Renkleri,modelleri,fiyatları,desenleri binbir tane

Selamun aleykum uzun bir aradan sonra herkese merhaba
ayşe ne haber nasılsın sayfayı takip edemedim maşallah
30 haftalık olmuşsun Rabbim hayırlı etsin canım
Aleykümselam sulecim.Hoşgeldin.Sağol canım.Darısı herkesin başına inşallah.
Sen nasılsın?

hoşbulduk ayşeciğim bende çok şükür
iyiyim buarada çok şükür bende gebeyim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
ameliyat olacağım gün gebe olduğumu öğrendim şükürler olsun Rabbime
yoksa son şansım tüp bebekti valla doğal yolla olmasına ayrıca şükürler olsun
ayşeciğim takvimi nerden yapıyorsunz?

hayırlı olsun şulecim.. Allahım kucağına da almayı nasip etsin. takvimini yap da görelim...

hayırlı olsun şulecim.. Allahım kucağına da almayı nasip etsin. takvimini yap da görelim...

Allah razı olsun canım..amin inşallah hayırlısıyla kucağıma da alırım
senin de hayırlı olsun Mevla isteyen herkese nasip etsin
büyük bir mucize o kadar uğraş sonra kendiliğinden olsun
çok şükür rabbime takvimi nerden yapıcam?

Harikaaaa.
Allah kucağına almayı da nasip etsinnn
Benim takvimin altında hamilelik takvimi eklemek için yazıyor.orayı tıkla seni yönlendirir.Son adet tarihine göre tahmini doğum tarihini bulacaksın.

Nasılsınız kızlar . Herkes iyidir inşallah ben ağırlaştım iyice ama olsun az kaldı bebeğin nevresimlerini geçirdim hazırladım ananesi dikmiş diğer oğlanlara da gemili pike takımı dikmiş çantamı son bir kontrol ettim herşey hazır ama ben hazırmıyım bilmiyorum.

Ayşe bebeğinin resmi çok güzel çıkmış benim ki 3200 gr olmuş . Senin kıza talip olabiliriz yani çok tatlı bir kız . Diğer arkadaşlar hepinizden mübarek Ramazan da dua bekliyorum

Harikaaaa.
Allah kucağına almayı da nasip etsinnn
Benim takvimin altında hamilelik takvimi eklemek için yazıyor.orayı tıkla seni yönlendirir.Son adet tarihine göre tahmini doğum tarihini bulacaksın.

sağol canım rabbim cümlemize nasip etsin
buarada teşekkür ederim sanırım yapabildim:)
bugun doktora gittik keseyide gördük bir sonraki için
12.haftasında gelin dedi acaba kalp atışları o vakitte mi duyuluyor?

Canım benimm.Keşke yanında olabilseydim. Ne kadar zordur şimdi senin için oturup kalkmak.Hazır olduğuna eminim ben.Sen çok güçlü bi kadınsın.Neler atlatmadınki bugüne kadar?Hamile kalmak için uğraş,sıkıntım varmış tedavi olacakmışım derken hamile olduğunu öğren,sonra o talihsiz kaza,evladının başında kendini unuttun günlerce.Ama ne sana ne karnındaki masuma ne de dünyadaki oğullarına hiçbişey olmadı Allah'a binlerce şükürki.Daha bilmediğimiz neler yaşadın kimbilir bunlardan başka.Altı üstü bi doğum.Ne yapabilirki sana Herşey kolayca olacak inanıyorum ben.Sıkıntılarını o doğumla beraber atacaksın hayatından.Kucağına aldığında yakışıklıyı herşey küllenmiş olacak. Dualarım seninle canım.Sen de bizim için çok dua et.Özellikle eşimin sağlığı için...
Kızımızı vermeyi düşünmüyoruz biz Hatırlattığımda morali bozuluyor eşimin

Sanırım.Yerleşme tarihine göre değişiyor aslında.Ben 11.haftada duymuştum.Hayırlı olsun tekrar.Rabbim kucağına da aldırır inşallahhh.Listemizi güncelleyim yeni hamişimizlee

ohhh oluşkomla bi yattık uyuduk bi uyandık kalktım namazcımı kıldım sizi okudum ohhh keyfim yerine geldi kötü düşünen herkezin canı behenneme benim hayatımın ennnn güzel günleri bunlar ohhhh

Sanırım.Yerleşme tarihine göre değişiyor aslında.Ben 11.haftada duymuştum.Hayırlı olsun tekrar.Rabbim kucağına da aldırır inşallahhh.Listemizi güncelleyim yeni hamişimizlee

ayyy ayşe heyecanladım şimdi:))
bugunleride gördüm çok şükür rabbime
buarada duana amin diyorum..
artık bnde 12 haftasında giderim buarada size vitamin ya da folik acid verdimi
bana vermedi gerekmi görmedi acaba

ohhh oluşkomla bi yattık uyuduk bi uyandık kalktım namazcımı kıldım sizi okudum ohhh keyfim yerine geldi kötü düşünen herkezin canı behenneme benim hayatımın ennnn güzel günleri bunlar ohhhh

Hah şöyle.Kim tutar seni bu saatten sonra Cesaret,yürek ister anne olmak.İsteyen herkese nasip etsin inşallah.

:44::44::44::44: Sordun mu peki folikasiti?Bütün hamileler kullanıyor çünkü.Dr gitmeden ara bence.Unutmuş olabilir yoğunluktan:44::44::44::44::44: Düşük tehliken yoksa sadece folikasit veriyorlar drlar.Kan değerlerine göre vitamin,kan hapı veya başka bi destek verebilir.Folikasit bebeğin vücut gelişimini tam ve eksiksiz tamamlaması için alınan bi tedbirmiş.Her hamile içiyor.:44:

kızlarrr bu çirkin şey bebek battaniyesi olucak bi arkadaşıma yapıyodum başladım sora caanım sıkıldı bıraktım kırış kırış olmuş durmaktan zavallı güzel olmuşmu fikir veriin bana bitince kenarlarına piti kareli pembe kumaş dikilicek iç kenarları fırfırlı içine elyaf altınada düz pembe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…