Bol bebiş topiği

Oooooffff harika seyideee Bayıldım bayıldııımmm..İnşallah kendi kızına kullanmak nasip olsun.
Yıkanıp ütülenince güzelir merak etme.Çok tatlıymış ama.Evde oturuyor olsam kesin bende yapardım.Çok hoşuma gitti.

ayyy pek şeker devam et canım çok güzel çok beğendimm...

aman kuzum folik asiti atlama sor hatta sormadan al kullan..
bizim burda bir ablanın kızı hamileydi doktor da vermemiş ona bebek gelişmemiş. ha belki sebep o değildir ama ilk 3 ay çok önemli folik asit. ben gebelikten önce başlamıştım ebe arkadaşlar başla demişlerdi başlamıştım.. folic plus kullandım...

okadar çok kız istedimki rabbim gücendi evlat vermedi bana allahım ne olursa olsun bikere bile inşallah kız olur demicem dedim verdi hayırlısıyla evladımı hakkımda hayırlısı rabbim ne verirse güzel verir kimin kısmetiyse onun olur inşallah daha tamamlanması lazım tabi çok eksikleri var ama çok severek işledim

Rabbim gönlüne göre versin yavrunuzu inşallah.Önce sağlıklı olsun,sonra da gönlünüzdeki olsun inşallah.
Bitirince de isteriz fotoğraf ona göre.Bayıldım valla.Bizim odamızın kulpları minieli.Gördüysen resimlerinde.

aminnn eli ayaga düz olsunda hayırlı evlat olsunda gene erkek olsun 10 tane erkek olsun of demem keşke bitirebilsem ayşem ama dışarı seccade işliyorum lif örüyorum işim çok inş biter bigün en çok kısmet olana nasip olsun

Ay Ayşem ya sağol desteğin için ben de kendi kendime öyle diyorum sen neler geçirdin bu ne ki diyorum suni sancıyla normal doğurdun bebeğini kucağına alamadın Allah'a şükür bu sefer kucaklıycam yavrumu inşallah acıların hepsi unutulur o zaman diyorum ama gel gör ameliyat korkusu işte sanki giricem çıkamıycam gibi geliyor neyse boşverin beni ben bu ara biraz melankolik takılıyorum . Doğuma giderken hepinize tek tek dua edicem, eşin için de Ayşeciğim . Kız babaları biraz öyle oluyor

Kızceler merhabalar

Benim bebikonun ikili test sonuçları çıktı.

Etnik köken kafkasya yazıyo. Şimcik bu bebiş beyaz tenli mi esmer tenli mi olacak

Eşim antalya ben trabzonlu. ikimizde beyaz tenliyiz. Ve bebekliğimizde ikimizde sapsarıydık.

Çok heyecan yaptımmmm

gözünüz aydın incicim.. kafkaslarda zenci yok bildiğim kadarıyla. pamuk gibi bir bebiş gelecek...

Selamun aleykum uzun bir aradan sonra herkese merhaba
ayşe ne haber nasılsın sayfayı takip edemedim maşallah
30 haftalık olmuşsun Rabbim hayırlı etsin canım

şuuuleee kuzum nerelerdeydin sen..seni çok merak etmiştim..ama güzel haberlerle dönmüşsün..çok sevindim..rabbim kucağına almayıda nasip eylesin..bu arada geçmiş olsun ne ameliyatıydı?

Kızlar bebişimin ırkı beyazmış. Sarı şekerim mi gelecek acaba çok heyecanlıyım.

Jelibonum benim yerim ben onuuu

ben bile heyecanlanıyorum sizin bebişler kendini göstermediği için şuan favorim ayşenin topkeki

Olucaksın kuzum. Yavruna kavuşacaksın.

Benim şuan 3 tane arkadaşım var. Biri 4 , biri 1 yıl, diğeride 2 yıldır bebişini bekliyor.

İnşallah Rabbim bütün isteyenlere nasip eder.

amiinn canımm aminn.tabloda herkes hamiş..demirbaş olarak ben kaldım..

hamişler ve bebkleri yarışıyor..haydii kimin bebişi daha güzel poz verirse..paylaşında sevelim azcık..ama maşallah demeyi unutmayalım..birer tanede felak ve nas da okunabilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…