- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.321
Eki Görüntüle 753920 Eki Görüntüle 753921 kızlarrr bu çirkin şey bebek battaniyesi olucak bi arkadaşıma yapıyodum başladım sora caanım sıkıldı bıraktım kırış kırış olmuş durmaktan zavallı güzel olmuşmu fikir veriin bana bitince kenarlarına piti kareli pembe kumaş dikilicek iç kenarları fırfırlı içine elyaf altınada düz pembe
ayyy pek şeker devam et canım çok güzel çok beğendimm...Eki Görüntüle 753920 Eki Görüntüle 753921 kızlarrr bu çirkin şey bebek battaniyesi olucak bi arkadaşıma yapıyodum başladım sora caanım sıkıldı bıraktım kırış kırış olmuş durmaktan zavallı güzel olmuşmu fikir veriin bana bitince kenarlarına piti kareli pembe kumaş dikilicek iç kenarları fırfırlı içine elyaf altınada düz pembe
ayyy ayşe heyecanladım şimdi:))
bugunleride gördüm çok şükür rabbime
buarada duana amin diyorum..
artık bnde 12 haftasında giderim buarada size vitamin ya da folik acid verdimi
bana vermedi gerekmi görmedi acaba
Oooooffff harika seyideeeBayıldım bayıldııımmm..İnşallah kendi kızına kullanmak nasip olsun.
Yıkanıp ütülenince güzelir merak etme.Çok tatlıymış ama.Evde oturuyor olsam kesin bende yapardım.Çok hoşuma gitti.
okadar çok kız istedimki rabbim gücendi evlat vermedi bana allahım ne olursa olsun bikere bile inşallah kız olur demicem dedim verdi hayırlısıyla evladımı hakkımda hayırlısı rabbim ne verirse güzel verir kimin kısmetiyse onun olur inşallah daha tamamlanması lazım tabi çok eksikleri var ama çok severek işledim
Rabbim gönlüne göre versin yavrunuzu inşallah.Önce sağlıklı olsun,sonra da gönlünüzdeki olsun inşallah.
Bitirince de isteriz fotoğraf ona göre.Bayıldım valla.Bizim odamızın kulpları minieli.Gördüysen resimlerinde.
Canım benimm.Keşke yanında olabilseydim.Ne kadar zordur şimdi senin için oturup kalkmak.Hazır olduğuna eminim ben.Sen çok güçlü bi kadınsın.Neler atlatmadınki bugüne kadar?Hamile kalmak için uğraş,sıkıntım varmış tedavi olacakmışım derken hamile olduğunu öğren,sonra o talihsiz kaza,evladının başında kendini unuttun günlerce.Ama ne sana ne karnındaki masuma ne de dünyadaki oğullarına hiçbişey olmadı Allah'a binlerce şükürki.Daha bilmediğimiz neler yaşadın kimbilir bunlardan başka.Altı üstü bi doğum.Ne yapabilirki sana Herşey kolayca olacak inanıyorum ben.Sıkıntılarını o doğumla beraber atacaksın hayatından.Kucağına aldığında yakışıklıyı herşey küllenmiş olacak. Dualarım seninle canım.Sen de bizim için çok dua et.Özellikle eşimin sağlığı için...
Kızımızı vermeyi düşünmüyoruz bizHatırlattığımda morali bozuluyor eşimin
Kızceler merhabalar
Benim bebikonun ikili test sonuçları çıktı.
Etnik köken kafkasya yazıyo. Şimcik bu bebiş beyaz tenli mi esmer tenli mi olacak
Eşim antalya ben trabzonlu. ikimizde beyaz tenliyiz. Ve bebekliğimizde ikimizde sapsarıydık.
Çok heyecan yaptımmmm
gözünüz aydın incicim.. kafkaslarda zenci yok bildiğim kadarıyla. pamuk gibi bir bebiş gelecek...
Selamun aleykum uzun bir aradan sonra herkese merhaba
ayşe ne haber nasılsın sayfayı takip edemedim maşallah
30 haftalık olmuşsun Rabbim hayırlı etsin canım
Kizlar gobegim arada sert gibi oluyor, bazen cok sert oluyor. Sizde de oluyor mu?
yok mu bilen kizlar?
yok mu bilen kizlar?
ahh ahh keşke tecrübeli olsaydım da yardımcı olabilseydim..
Kızlar bebişimin ırkı beyazmış.Sarı şekerim mi gelecek acaba çok heyecanlıyım.
Jelibonum benim yerim ben onuuu
Olucaksın kuzum. Yavruna kavuşacaksın.
Benim şuan 3 tane arkadaşım var. Biri 4 , biri 1 yıl, diğeride 2 yıldır bebişini bekliyor.
İnşallah Rabbim bütün isteyenlere nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?