Bol bebiş topiği

selam kızlaaaaaaarrrrrrrrrr beeeenn geeeldiiiimmm

yha kusura bakmayın sık gelemiyorum.
malum,eşim hep evde.pc bana kalmıyor haliyle...
Ramazan dolayısıyla sıcaklardan eve kapandı o da.

sizleri çok özledim.
ara ara isimin geçtiğini görüyorum.
unutulmamış olmak,hatırlanmak mutlu etti beni
geçmişi çok fazla okuyamadım.
inşallah herkez iyidir.
hepinizi teker teker öpüyorummm

yarın 15 günlük oluyoruz Rabbimin izniyle
zaman nasıl da çabuk geçiyor yaa
sanki daha dün dü şafak saydıgım... 13 gün 12 gün diye sayarken bir yandan da spinal sezeryan korkusuyla saçma sapan rüyalar görüp sizlere gelip anlatıyordum
ama bebişim 15 günlük oldu bile.

maviş oğlum çok uslu teyzeleri
emzirip yatırıyorum yatagına,acıkınca ıh ıh diye sesi geliyor
normal uyanık zamanlarında da etrafı seyrediyor.
kucagıma almıyorum öyle hemen.
sık sık bez değiştirme olayını unutmuşum günde 7-8 defa çiş,kaka yapıyoruz.
bez indirime girdiğinde stoklayın derim
54 lü bez 7 gün gitti

göbeğimiz 10. gün düştü ve aklınızda olsun hastanede doğumdan sonra hemen reçeteye göbek temizleme setini de yazıyorlar.
ben çantadan çıkartmıştım ama hemen lazımmış.

hastane demişken,ben sezeryan sonrası koridorda fıldır fıldır gezerken millet yan gelip yatiodu.
gazımı çıkarttım 7-8 saat sonra ayaga kalkınca tabii yattıgım süre içersinde dayadım kayısı suyunu...
sabah 9 da evimdeydim hamd olsun.
ama o yürümeyip yatanlar daha akşama kadar kalıcaklardı.
2 gündür hastanede kalan bile vardı. gaz çıkmayınca siz de çıkamıonuz ona göre
rahat 7-8 kutu kayısı suyunu indirdim miğdeye tabii hepsi 1 defada deil.sabaha kadar içtim.

ayy yine çok konuştum dimi
eee sık gelemeyince birikiyor haliyle.

siz anlatıverin bakalım
Ramazan'la aranız nasıl?
ayşecan,deliozy ,karapisso,incim,ipek (e_pack),evris,sosyoloji ve unutmuş olabilecegim arkadaşlar bebişler nasıl?
hamiş olmayı bekleyenlerde durumlar ne peki? mevanur? eglenceli? ebson?
unuttugum kimse varsa ne olur kusuruma bakmasınlar olurmu?
dişim ağrıyor.beynime vuruyor agrısı salı günü çektireye gidicem.bu kafayla ancak bukadar oldu
çok çok öpüyorum sizleriiiiiii

maşallah canım 15 gün olmuş ha bana hiç geçmiyor günler artık ağırlaştığımı hissediyorum oruç tutamıyorum zaten yürürken kasıklarım ağrıyo normal ağrılar diye düşünüyorum bende doğurmak istiyorum artık hayırlısıyla oğluşunun fotosunu koycakmısın bizde sevek

Incicim 2li testte irk falanda mi yaziyor? ilgincmis:)
Evet kuzucum yazıyor : )

Kuzum benimmm. Ben burda yazmasam bile kızkardeşime ve eşime hep burda olanları anlatıyorum. Hatta eşime tubişin bebişi maviş gözlü dogdu dedim. Ne kendi ne eşi renkli gözlüymüş. Ailesinde bile yokmuş.

O da şaşırdı. Demek çekmiş bi yerden. Sanki yan komşummusun gibi anlatıyorum kızkardeşimede

Benim bebişin 2 li test sonucu çıktı. Doktora göstermedim daha 16 sında gidicem. Değerler normal gözüküyor.

Etnik köken Kafkas. Yani beyaz ırkmış bebekom.

Anneme çekse ne güzel olurdu annem sarışın ve yeşil gözlü Ben anama çekemedim bari bebekom çeksinn

Tabi hepsi esprisi. Sağlıkla gelsin kuzucuklar.

Maşallahh kuzucugunaa uslu bi bebişie benziyor. Burdan onu hissettim. Çok sık ağlıyor mu? Gaz sorunu yaşıyormusun tubişimmm.

canım maşallah erken hissetmişin,ben daha beklemedeyim:)
testlerini yaptırdın mı?p.tesi bi ihtimal dr a gitmeyi düşünüyorum,eşimde yaptır diyo?

gördün yakışıklı prensi bizi unuttun..bizim yerimizede kokla ufaklığı bende herşey aynı..ramazanı kardeş kardeş geçiriyoruz

ah subalım evet son zamanlar zor geçiyor...
İnşallah sende hayırlı zamanda alırsın bebişini kucagına
ağrılar,ödemler,sıcak basmaları... Rabbim yardımcın olsun kuzu yaa.

benim oğluşum daha sarılıgı tam atlatamadı ama koyyim yinede...

maşallah diin hee nazardan korkarım :18:

maşallah barekallah yavrucuğuna..allah bağışlasın çok tatlıymış..

canım binkere maşallah,Allahım esirgesin çok yakışıklı sağ taraftaki resmine bayıldım çok asil bakmış kerata:))

kızz benim kıza kertek mi? :))))

oyyy anam ne tatlı yanaklara bak yahu ısırmalık maşallah canım kenan nasıl krdeşiyle seviyomu nasıl karşıladı

aa incim burdamıydın sen de
özledim sizleri yaw...

annen yeşil gözlümü,oo o zaman sizin pamuk şekerin renkli gözlü olma ihtimali yok deil.
gerçi söyleyene bak
resimlerde çok net görünmüyor rengi. birde gözlerde de sarılık var
geçtiğinde daha güzel resimler eklerim olurmu

inan varya agladıgını daha hiç duymuş değilim annesi oldugum halde
gazı aslında var her erkek bebekte oldugu gibi ama iki ıkınıp sıkınıyor ya gark yada pırt yapıp uykuya dalıyor.
hamd olsun Kenan'dan daha rahatım.
inşallah böyle devam eder
darısı başına kuzummm

gördün yakışıklı prensi bizi unuttun..bizim yerimizede kokla ufaklığı bende herşey aynı..ramazanı kardeş kardeş geçiriyoruz

darısı başına arkadaşım benim
Rabbim hayırlı zamanda göndersin inşallah Cennet kokulu meleğinizi...

amaan Ramazan ayı kardeşlik ayı deilmi zaten biz de mecburi kardeşlik yapioz zaten

amin inşallah canım..olacağı varsa kardeşlik ayındada olur ama pek ümidim yok

canım binkere maşallah,Allahım esirgesin çok yakışıklı sağ taraftaki resmine bayıldım çok asil bakmış kerata:))

kızz benim kıza kertek mi? :))))

Allah razı olsun leylacım
hehehhh kertekmi demek kolay,sen gördün bizimkini.
biz de sizinkini göreydik ya bi

ama annesi gibi olursa olur . kimseyi unutadan herkeze hal hatır soran düşünceli insan

oyyy anam ne tatlı yanaklara bak yahu ısırmalık maşallah canım kenan nasıl krdeşiyle seviyomu nasıl karşıladı

teşekkür ederiz teyzesiii
Kenan maşallah çok yardımcı bana.
rahat rahat ikisini aynı odada bırakabiliyorum.
önceleri hep gizliden izliyordum napıcak die.
ama hamd olsun çok merhametli ve ilgili davranıyor.

hep böyle gider inşallah...

kızlar ben çıkıyorum.herkeze iyi gecelerrrr
yarın sabah erkenden banyom tadilat olucak
iş çok. öptüm sizleriiiiiii

sanada iyi geceler canım.
aşk olsun tubişim köyün en güzel kızı,biden üstüne eşimin güzelliği eklenirse :))))
o günleride görürüz inşallah canım....

Oyyyyyy kuzucummmmmmmmmmmmmmmmmmm yerim ben bunu. Maşallahhh Süphanalllahhh. Nazar değmesin bebekomuzaaa.

Çok tatlı çook. öp bizim yerimizedeeeee.
kuzum canım bidenem nerelerdesin çok özledim.nasılsın,bebişin ne yapıyo belli oldumu cinsiyeti?oruç tutuyomusun?

Leylacımm çikolatam napıyosunn? Buralardayımm. İyiyim.

Sen nasılsın,
İlk gün tuttum oruç. Sonra tutamadım. Ara ara tutmak istiyorum. Çok borcum olacak. Yavrumuda düşünüyorum. Dertliyim bu konuda.

Sen tutuyor musun?

maalesef canım tutamıyorum çok çabuk susuyorum ve acıkıyorum,Allah izin verirse daha sonra hepsini tutucam ara ara..
ne güzel testi yaptırmışsın benim kesim fikrimdi yaptırmamak ama eşim ısrar ediyo yaptır diyo p.tesi gitmeyi düşnyorum test yaptırmayı.
iyisin dimi kuzum,sorunsuz gidiyo hamilelik?

Dualarımızdasın canım...
Allah yardımcın olsun...
haziranın 28 inde tam 2 doldu teyzesi kuzumun kardeş istiyo yavrum babası oglum bak annenin karnında kardeş dedi gelip gelip öpüyo anne kardeşşş diyo seviyo kuzum benimm

neeeeeeee
Sen bebğin 1 yaşını dolduruncamı 2.yi düşünmeye başladın ve okadarrrr yordun kendini olmuyor olmuyor diyeeee
inanamıyorum sana yanlış anlamadım yani oğluşun daha yeni 2 yaşındaaa
Allah sana bağışlasın bende 2. bebişimi inşaalllah bebişim 1 buçuk yaşa gelince düşünürüm diyorum ama sen daha erkenciymişsin...
Benim şaşırdığım nokta çok evham yaptınnn olmuyor olmuyor diyeeeeeee
Olsa nasıl olurdu bilmiyorum yaniii MAŞAALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…