- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.361
canım özelden mesaj attım görmedin mi?
MAŞAALLAH tubishimmm Rabbim size bağışlasın...selam kızlaaaaaaarrrrrrrrrr beeeenn geeeldiiiimmm
yha kusura bakmayın sık gelemiyorum.
malum,eşim hep evde.pc bana kalmıyor haliyle...
Ramazan dolayısıyla sıcaklardan eve kapandı o da.
sizleri çok özledim.
ara ara isimin geçtiğini görüyorum.
unutulmamış olmak,hatırlanmak mutlu etti beni
geçmişi çok fazla okuyamadım.
inşallah herkez iyidir.
hepinizi teker teker öpüyorummm
yarın 15 günlük oluyoruz Rabbimin izniyle
zaman nasıl da çabuk geçiyor yaa
sanki daha dün dü şafak saydıgım... 13 gün 12 gün diye sayarken bir yandan da spinal sezeryan korkusuyla saçma sapan rüyalar görüp sizlere gelip anlatıyordum
ama bebişim 15 günlük oldu bile.
maviş oğlum çok uslu teyzeleri
emzirip yatırıyorum yatagına,acıkınca ıh ıh diye sesi geliyor
normal uyanık zamanlarında da etrafı seyrediyor.
kucagıma almıyorum öyle hemen.
sık sık bez değiştirme olayını unutmuşumgünde 7-8 defa çiş,kaka yapıyoruz.
bez indirime girdiğinde stoklayın derim
54 lü bez 7 gün gitti
göbeğimiz 10. gün düştü ve aklınızda olsun hastanede doğumdan sonra hemen reçeteye göbek temizleme setini de yazıyorlar.
ben çantadan çıkartmıştım ama hemen lazımmış.
hastane demişken,ben sezeryan sonrası koridorda fıldır fıldır gezerken millet yan gelip yatiodu.
gazımı çıkarttım 7-8 saat sonra ayaga kalkıncatabii yattıgım süre içersinde dayadım kayısı suyunu...
sabah 9 da evimdeydim hamd olsun.
ama o yürümeyip yatanlar daha akşama kadar kalıcaklardı.
2 gündür hastanede kalan bile vardı. gaz çıkmayınca siz de çıkamıonuz ona göre
rahat 7-8 kutu kayısı suyunu indirdim miğdeyetabii hepsi 1 defada deil.sabaha kadar içtim.
ayy yine çok konuştum dimi
eee sık gelemeyince birikiyor haliyle.
siz anlatıverin bakalım
Ramazan'la aranız nasıl?
ayşecan,deliozy,karapisso,incim,ipek (e_pack),evris,sosyoloji ve unutmuş olabilecegim arkadaşlar bebişler nasıl?
hamiş olmayı bekleyenlerde durumlar ne peki? mevanur? eglenceli? ebson?
unuttugum kimse varsa ne olur kusuruma bakmasınlar olurmu?
dişim ağrıyor.beynime vuruyor agrısısalı günü çektireye gidicem.bu kafayla ancak bukadar oldu
çok çok öpüyorum sizleriiiiiii
Hiçbirini yaptırmadık biz gereği yokk bence.canım maşallah erken hissetmişin,ben daha beklemedeyim:)
testlerini yaptırdın mı?p.tesi bi ihtimal dr a gitmeyi düşünüyorum,eşimde yaptır diyo?
MAŞAALLAH kız bildiğin erkek buuuah subalım evet son zamanlar zor geçiyor...
İnşallah sende hayırlı zamanda alırsın bebişini kucagına
ağrılar,ödemler,sıcak basmaları... Rabbim yardımcın olsun kuzu yaa.
benim oğluşum daha sarılıgı tam atlatamadı ama koyyim yinede...
maşallah diin hee nazardan korkarım :18:
Eki Görüntüle 754114 Eki Görüntüle 754115
Dualarımızdasın canım...
Allah yardımcın olsun...
neeeeeeee
Sen bebğin 1 yaşını dolduruncamı 2.yi düşünmeye başladın ve okadarrrr yordun kendini olmuyor olmuyor diyeeee
inanamıyorum sana yanlış anlamadım yani oğluşun daha yeni 2 yaşındaaa
Allah sana bağışlasın bende 2. bebişimi inşaalllah bebişim 1 buçuk yaşa gelince düşünürüm diyorum ama sen daha erkenciymişsin...
Benim şaşırdığım nokta çok evham yaptınnn olmuyor olmuyor diyeeeeeee
Olsa nasıl olurdu bilmiyorum yaniii MAŞAALLAH
Tamam canım.Şu an odası çarşamba pazarı gibiayşem göremedim buarad ben lütfen oda bitince o kocamann göbişinde bebeginin odasında bi resim çekip yolla bize çokk merak ediyorumm
Allah eline koluna zeval vermesin kardeşim.Tez zamanda bitir inşallah işlerini.Seccade işlemek favori elişimdiraminnn eli ayaga düz olsunda hayırlı evlat olsunda gene erkek olsun 10 tane erkek olsun of demem keşke bitirebilsem ayşem ama dışarı seccade işliyorum lif örüyorum işim çok inş biter bigün en çok kısmet olana nasip olsun
Büyüdükçe daha çok sertleşiyor canım.Hatta bebeğin kafası veya sırtı gibi düz bi yer olduğunda daha da sert oluyor.Bi yere dokununca acıyor hatta.Merak etme korkulacak bişey yoktur.Kizlar gobegim arada sert gibi oluyor, bazen cok sert oluyor. Sizde de oluyor mu?
Hayııır sakın öyle düşünme.Sağsalim,bütün hastalıklarını atarak çıkacaksın o ameliyathaneden.Salı günü akşama kadar dua edeceğim sana.Fırsat bulduğumda Yasin okuyacağım.Herşey yolunda gidecek canım arkadaşım benim.Paşalar boy boy elini öptüğünde bu korkularını çooktan unutmuş olacaksın.Ay Ayşem ya sağol desteğin için ben de kendi kendime öyle diyorum sen neler geçirdin bu ne ki diyorum suni sancıyla normal doğurdun bebeğini kucağına alamadın Allah'a şükür bu sefer kucaklıycam yavrumu inşallah acıların hepsi unutulur o zaman diyorum ama gel gör ameliyat korkusu işte sanki giricem çıkamıycam gibi geliyor neyse boşverin beni ben bu ara biraz melankolik takılıyorum . Doğuma giderken hepinize tek tek dua edicem, eşin için de Ayşeciğim . Kız babaları biraz öyle oluyor
:) Beyaz bir melek gelecek gibi geldi bana da.Kar beyazı bişey.Sağlıkla gelsin inşallah kuzunKızceler merhabalar
Benim bebikonun ikili test sonuçları çıktı.
Etnik köken kafkasya yazıyo. Şimcik bu bebiş beyaz tenli mi esmer tenli mi olacak
Eşim antalya ben trabzonlu. ikimizde beyaz tenliyiz. Ve bebekliğimizde ikimizde sapsarıydık.
Çok heyecan yaptımmmm
Kızlar bebişimin ırkı beyazmış.Sarı şekerim mi gelecek acaba çok heyecanlıyım.
Jelibonum benim yerim ben onuuu
selam kızlaaaaaaarrrrrrrrrr beeeenn geeeldiiiimmm
yha kusura bakmayın sık gelemiyorum.
malum,eşim hep evde.pc bana kalmıyor haliyle...
Ramazan dolayısıyla sıcaklardan eve kapandı o da.
sizleri çok özledim.
ara ara isimin geçtiğini görüyorum.
unutulmamış olmak,hatırlanmak mutlu etti beni
geçmişi çok fazla okuyamadım.
inşallah herkez iyidir.
hepinizi teker teker öpüyorummm
yarın 15 günlük oluyoruz Rabbimin izniyle
zaman nasıl da çabuk geçiyor yaa
sanki daha dün dü şafak saydıgım... 13 gün 12 gün diye sayarken bir yandan da spinal sezeryan korkusuyla saçma sapan rüyalar görüp sizlere gelip anlatıyordum
ama bebişim 15 günlük oldu bile.
maviş oğlum çok uslu teyzeleri
emzirip yatırıyorum yatagına,acıkınca ıh ıh diye sesi geliyor
normal uyanık zamanlarında da etrafı seyrediyor.
kucagıma almıyorum öyle hemen.
sık sık bez değiştirme olayını unutmuşumgünde 7-8 defa çiş,kaka yapıyoruz.
bez indirime girdiğinde stoklayın derim
54 lü bez 7 gün gitti
göbeğimiz 10. gün düştü ve aklınızda olsun hastanede doğumdan sonra hemen reçeteye göbek temizleme setini de yazıyorlar.
ben çantadan çıkartmıştım ama hemen lazımmış.
hastane demişken,ben sezeryan sonrası koridorda fıldır fıldır gezerken millet yan gelip yatiodu.
gazımı çıkarttım 7-8 saat sonra ayaga kalkıncatabii yattıgım süre içersinde dayadım kayısı suyunu...
sabah 9 da evimdeydim hamd olsun.
ama o yürümeyip yatanlar daha akşama kadar kalıcaklardı.
2 gündür hastanede kalan bile vardı. gaz çıkmayınca siz de çıkamıonuz ona göre
rahat 7-8 kutu kayısı suyunu indirdim miğdeyetabii hepsi 1 defada deil.sabaha kadar içtim.
ayy yine çok konuştum dimi
eee sık gelemeyince birikiyor haliyle.
siz anlatıverin bakalım
Ramazan'la aranız nasıl?
ayşecan,deliozy,karapisso,incim,ipek (e_pack),evris,sosyoloji ve unutmuş olabilecegim arkadaşlar bebişler nasıl?
hamiş olmayı bekleyenlerde durumlar ne peki? mevanur? eglenceli? ebson?
unuttugum kimse varsa ne olur kusuruma bakmasınlar olurmu?
dişim ağrıyor.beynime vuruyor agrısısalı günü çektireye gidicem.bu kafayla ancak bukadar oldu
çok çok öpüyorum sizleriiiiiii
ah subalım evet son zamanlar zor geçiyor...
İnşallah sende hayırlı zamanda alırsın bebişini kucagına
ağrılar,ödemler,sıcak basmaları... Rabbim yardımcın olsun kuzu yaa.
benim oğluşum daha sarılıgı tam atlatamadı ama koyyim yinede...
maşallah diin hee nazardan korkarım :18:
Eki Görüntüle 754114 Eki Görüntüle 754115
bugün saat 13.30 da randevum var heycandan gece uyuyamadım vakit geçmiyo bi türlü inş hayırlı haberler alırım dua edin bana nolur
:) Çok güzel haberlerle geleceksin eminim ben.Dualarım seninle
inşallahh belki diyorum bi ihtimal kesemizde görünür belki çok şey istiyorum ama inşallah görürüm veee asıl bomba hödük kocam benimle gelicekmiş işten izin alıp inanamıyorum hala :) ama son dk sallar kesin
İnşallah sallamaz.İnsanın o an yanında birinin olması çok güzel bi duygu.Gözlerine bakıp o anını paylaşması..İnşallah doğuma kadar hep yanında olur...
ilkinde öle olmamıştı ama bilmem artk inş olur bu sefer ama inan bu sefer benim ona hiççççç ihtiyacım yok
Kırgınlıklardan sonra öğrenilen cümle bu mu oluyor?Hiç ihtiyacım yok...Ama benim var şu an...O kadar çok istiyorumki yanımda olmasını...15 gün sonra gittiğimde yanımda olmasını,elimi tutmasını o kadar çok istiyorumki..Ama bunu ona ölsem söylemem...Bilmeyecek bile ne zaman gideceğimi..Sonra öğrenecek herşeyi..Doğurduğumu da,öldüğümü de...
oyyy kuzummmm kıyamm ben sana yaaaa agzım kopaydıda açmayaydım şu konuyu vaktiyle senin kadar aglamışımdır inan ama bak bugün hiç bişey umrumda deil gün gelip sende umursamicaksın ama alışana kadar can yakıyo bakkkkk benim öküzzz naptı bana anlatim aklımageldikçe sinir basıyo midem bulanıyo perişanım kendime dermanı yok bide anasını başıma püsküllü bela etmiş kalkıp bigün bana nekadar pasaklısın demezmi ayyyy ayşeeeee dünyalar varya başıma yıkıldı ulan adiiii ulan öküzzzzz ben deiklmiydim gebe kalana kadar senin donlarını bile ütüleyen ay kafamı camdan bi sarkttım ne aglamak ama içimi çekeee çekeee gelmiş bidee ayyy aglarmışta çokmu zoruna gitti dio yemin ederim o an gırtlanı sıkmak geldi içimden ve gene bigün kışşşş 5 6 aylık gebeyim öle kar varki aylık kontrolüm kendisi gene teşrif etmiyo babası işten izin alıp beni dr götürüyo bide uzak yokuşş yerler buz benin karnım burnumda kayıcam düşücemde çocuga bişey olucak die ödüm kopuyo babası öndeeenn öndennn gidiyo arkasını bi döndü benn geride kalmışım adamcagaz dio bide ayy kızımm desene yavaş yürü baba die ben unuttun seni dio buarada ogün kaynanam olcak karı hava soguk die ben götüremem kızı siz götürün dio kocam işim var ben gidemem dio ama öle zoruma gittiki anlatamm yaa bunun gibi bin tane anım var benim ayşeee
İlk söylediği her ay gelmek zorundamıyım ben seninle oldu.İlk kese,ilk kalp atışı ama dedim.Herşeyi ilk olacak ama dedi üstüne. Önce mırın kırın ediyordum,naz yapıyordum,sana uygun saatte ve günde alayım sende işyerinde sıkıntıya düşme diyordum.Onda da bile ilk kalp atışını bile kendi başıma gördüm geldim.Çok canım yandı elimde ultrason kağıdıyla tek başıma drdan çıktığımda.Ağladım ama ona belli etmedim bile.O kadar kırıldımki.Beyninde su var dediler,3 kat aşağıdaki ultrasona zor indim ağlamaktan.Tlfnu bile açmadı TOPLANTI da olduğu için.Msj attım,çok kötü oldum toplantının ortasında diye bi de sitem etti.2 gün sonra başka dra gittim,beyninde su varmı diye.Yine gelmedi.Ben aradım bişey yokmuş,yanlış görmüşler diye.Çok zor kendi başına bu tür haberleri almak dedim yine gelmedi diğer ay.Kafası bedeninden büyük zihinsel sorunu olabilir dedi dr.Yine yapayalnızdım.Bu konu yüzünden de başka bi dra daha gittim yine gelmedi.Unutmuşşşş.Benimkinin izin alma sorunu da yok.Müdür kendisi.İstediği zaman geç gider,istediği zaman erken çıkar.Canım sıkıldı nargile içmeye çıktım dediğini bilirim defalarca.Kömür sektörü olduğundan işyeri nisandan beri işleri de kapalı.Yatıyoruz akşama kadar diyor.İlk 6 ay gittiğim dr uzak bi hastanedeydi.Bulantı yüzünden dolmuşta çok kötü oluyordum.O beni bıraksın,zaman harcamasın diye 7,30da giderdim onunla.Bırakırdı beni hastaneye.Ben 10a kadar hastane koridorlarında beklerdim.Şimdiki drum 2 cadde ötede.İçi daha rahat.Bulantımda,düşük tehlikemde yok.İster yürüyorum,ister biniyorum dolmuşa.Taksiyle git diyor bana hep.Benden ve kızından daha kıymetli işleri çünkü.Belki oğlan olsaydı daha kıymetli olurduk diye düşünmeden edemiyorum artık.Çünkü hep istediği erkekti.Şimdi hem ağlıyorum hem dua ediyorum.Doğumuma da nasip olmasın.Doğurdum gelebilirsin diye arayım işyerinden.
ahhh kuzummm rabbim sabır versin bize kocamız böle öküz evladımız hayırlı olsun inş acı keder göstermesinelr buarada geçen anlattıklarından sonra annene daha çok kızdımmmn hadi o adam ne olsa düşünemez okadar annen niye gelmiyo senle günahtır yaa torununu düşünmesin tamam seni düşünmüyomu hiçç ayy kızzz bu yemek yenmez akşama aglamaktan yapamadımm
Annem konusunda daha bi kırgınım zaten.Günlerdir ağlamaktan gözkapaklarıma kan oturdu.Çoğu gitti azı kaldı bin şükür.Her kötü zamanımda olduğu gibi bunu da kendim atlatıyorum.Ben iyi zamanlarımda da yalnızım gerçi.O yüzden hem hamile halimle hemde ramazan boyunca dua ediyorum.Beni 7 aydır yalnız bıraktıkları için doğumum da onlara nasip olmasın.Son kontrolümde alıversinler doğuma.Haber verirsem ne olayım..
Özür dilerim seni de üzdüğüm,yaralarını depreştirdiğim için.Sen atlatmışsın o kötü günleri.Daha güçlüsün,daha kuvvetlisin benden.Bende atlatacağım elbette.Hamilelik konusu her açıldığında içimden kaynarsular geçse de geçecek.Eşimle ve ailemle aramdaki duvarı yıkabileceklermi işte ondan emin değilim.
inan bu acılar insanın içinde bi yanardag gibi hazırda bekliyo geçti desenle ordalar işte yanıyolar hep heran patlayabilir durumdalar beni boşver canım benim sen üzülme dedgin gibi alıştım ben eskisi kadar canımı yakamıyolar bu sefer bi melek bile olsa kocam hiç bişey degişmez benim için ve bahsettigin o duvarlar varya asla hiçbişey yıkamaz onları çünkü ömründe 50 kere hamile kalmıyosun i,şte 1 veya 2 kaçıranlara kıranlara geçmiş olsun tek sevindigim ve gurur duydugum şey hayatımda yaptıgım enn güzel şey çocugumu dogurmaktı rabbim bikere daha nasip eder inşallah herkezden önce evladım şimdi anne baba koca kendi canım yokk önce evladımm benim dogurdugum o güzel melek
Allah sizi hiç ayırmasınÇok sağol destek olduğun için.Sabah sabah üzdüm senide.Yatıp uyumak istiyorum.Hiç uyanmamasıya..Öyle yorgunki gönlüm,bedenim,ruhum..Ve hiçbirşeyin farkında olmayıp da bu halimi "hamile alınganlığına" yoran insanlardan öyle yorgunumki..İşlerimi hafifleteyim ben azıcık.İşyerimde son günlerim malum.Ardımda iş bırakıp gitmek istemem.Vazifemi yapayım,takdir etmesi Yaradan'a kalsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?