Bol bebiş topiği

MAŞAALLAH tubishimmm Rabbim size bağışlasın...
Bizde iyiyiz teyzesi öpüyoruzz sizi
canım maşallah erken hissetmişin,ben daha beklemedeyim:)
testlerini yaptırdın mı?p.tesi bi ihtimal dr a gitmeyi düşünüyorum,eşimde yaptır diyo?
Hiçbirini yaptırmadık biz gereği yokk bence.
evet canım maş.erkekler erken hissedilirmiş zatenn
darısı sana
MAŞAALLAH kız bildiğin erkek buuu
Allahım hayırlu uzun ömürlü etsin

hemen hamile kalırsın die bi kural yok bak bi sene olmadı daha kesinde deil gerçi inş vardır ama insanlar nelerle ugraşıyo eskiden annelerimiz korunurken hamile kalırmış artık bi sorun olmasada hamile kalmak çok zor tek korkum sezeryandan sonra tüplerimin yapışmasıydı ve bi dünya ihtimal inş sen hemen hamile kalırsın tekrar istediginde evlat öle tatlı bişeyli birinciside beşinciside aynı inan ve karşılaşıcan şeyin güzelliklerini bildikçe insan dahada sabırsız oluyo canım

ayşem göremedim buarad ben lütfen oda bitince o kocamann göbişinde bebeginin odasında bi resim çekip yolla bize çokk merak ediyorumm
Tamam canım.Şu an odası çarşamba pazarı gibi Telde kuruyan battaniyeler,yerde havlunun üstünde sere serpe kuruyanlar,bizlere ait ütülenecekler,hastane çantası boş bi şekilde kenarda vs vs.Ütülerini yaparım,herşeyini asarım.Sonra da teyzeleri için çekerim bir iki poz

Allah eline koluna zeval vermesin kardeşim.Tez zamanda bitir inşallah işlerini.Seccade işlemek favori elişimdir Bayılırım etamine

Kizlar gobegim arada sert gibi oluyor, bazen cok sert oluyor. Sizde de oluyor mu?
Büyüdükçe daha çok sertleşiyor canım.Hatta bebeğin kafası veya sırtı gibi düz bi yer olduğunda daha da sert oluyor.Bi yere dokununca acıyor hatta.Merak etme korkulacak bişey yoktur.

Hayııır sakın öyle düşünme.Sağsalim,bütün hastalıklarını atarak çıkacaksın o ameliyathaneden.Salı günü akşama kadar dua edeceğim sana.Fırsat bulduğumda Yasin okuyacağım.Herşey yolunda gidecek canım arkadaşım benim.Paşalar boy boy elini öptüğünde bu korkularını çooktan unutmuş olacaksın.

:) Beyaz bir melek gelecek gibi geldi bana da.Kar beyazı bişey.Sağlıkla gelsin inşallah kuzun

Kızlar bebişimin ırkı beyazmış. Sarı şekerim mi gelecek acaba çok heyecanlıyım.
Jelibonum benim yerim ben onuuu
Yamyamlara döndük kız.Bende dün taze simite benzettim kuzumu.Çıtır çıtır

Hoşgelmişsin tubiloshumm.Maşallah ne kadar uslu bi bebekmiş delikanlın.Bir de erkek çocuğu arsız olur derler. Rabbim bizlere de nasip etsin öyle uslu bebekler.Annemle daha 2 gün önce konuştuk.Kayısı kurutmuş bana.Doğum haftası kaynatacak sağolsun.Ramazan bize bu yıl uğramadı maalesef Eşime de yasak tutmak.Rabbim sağlık ve uzun ömür versin tutarız inşallah sonra.Ama pek bi garip oluyor sahur yok,iftar heyecanı yok.Benim tutmam mümkün değil.Çünkü 1 haftadır tansiyonum düşüyor ara ara.Çok zorlanmaya başladım sıcaklar yüzünden.Suyu da azaltmadım ama denizleri yutsam yine susuzum yineDişin için de çok geçmiş olsun.Allah kolaylık versin canım.Uğra sık sık,özletme kendini.

Maşalllahhh Allahım kem gözlerden koru bu yakışıklıyı.Rabbim bizlere de nasip etsin resimlerimizi koymayı.

Günaydın kızlar.
Dün akşam 8'de uyumuşum.11de kalktım,mutfağı topladım,kuzumun yıkanan çamaşırlarını serdim,geri yattım.Uyumak ne mümkün.Şimdi de başım ağrıyor uyku düzenimi bozdum diye.
Bugün cumartesi malum sessiz günümüz.Hepinize güzel bi haftasonu diliyorum...

İnşallah sallamaz.İnsanın o an yanında birinin olması çok güzel bi duygu.Gözlerine bakıp o anını paylaşması..İnşallah doğuma kadar hep yanında olur...

ilkinde öle olmamıştı ama bilmem artk inş olur bu sefer ama inan bu sefer benim ona hiççççç ihtiyacım yok

Kırgınlıklardan sonra öğrenilen cümle bu mu oluyor?Hiç ihtiyacım yok... Ama benim var şu an...O kadar çok istiyorumki yanımda olmasını...15 gün sonra gittiğimde yanımda olmasını,elimi tutmasını o kadar çok istiyorumki..Ama bunu ona ölsem söylemem...Bilmeyecek bile ne zaman gideceğimi..Sonra öğrenecek herşeyi..Doğurduğumu da,öldüğümü de...

oyyy kuzummmm kıyamm ben sana yaaaa agzım kopaydıda açmayaydım şu konuyu vaktiyle senin kadar aglamışımdır inan ama bak bugün hiç bişey umrumda deil gün gelip sende umursamicaksın ama alışana kadar can yakıyo bakkkkk benim öküzzz naptı bana anlatim aklımageldikçe sinir basıyo midem bulanıyo perişanım kendime dermanı yok bide anasını başıma püsküllü bela etmiş kalkıp bigün bana nekadar pasaklısın demezmi ayyyy ayşeeeee dünyalar varya başıma yıkıldı ulan adiiii ulan öküzzzzz ben deiklmiydim gebe kalana kadar senin donlarını bile ütüleyen ay kafamı camdan bi sarkttım ne aglamak ama içimi çekeee çekeee gelmiş bidee ayyy aglarmışta çokmu zoruna gitti dio yemin ederim o an gırtlanı sıkmak geldi içimden ve gene bigün kışşşş 5 6 aylık gebeyim öle kar varki aylık kontrolüm kendisi gene teşrif etmiyo babası işten izin alıp beni dr götürüyo bide uzak yokuşş yerler buz benin karnım burnumda kayıcam düşücemde çocuga bişey olucak die ödüm kopuyo babası öndeeenn öndennn gidiyo arkasını bi döndü benn geride kalmışım adamcagaz dio bide ayy kızımm desene yavaş yürü baba die ben unuttun seni dio buarada ogün kaynanam olcak karı hava soguk die ben götüremem kızı siz götürün dio kocam işim var ben gidemem dio ama öle zoruma gittiki anlatamm yaa bunun gibi bin tane anım var benim ayşeee

İlk söylediği her ay gelmek zorundamıyım ben seninle oldu.İlk kese,ilk kalp atışı ama dedim.Herşeyi ilk olacak ama dedi üstüne. Önce mırın kırın ediyordum,naz yapıyordum,sana uygun saatte ve günde alayım sende işyerinde sıkıntıya düşme diyordum.Onda da bile ilk kalp atışını bile kendi başıma gördüm geldim.Çok canım yandı elimde ultrason kağıdıyla tek başıma drdan çıktığımda.Ağladım ama ona belli etmedim bile.O kadar kırıldımki.Beyninde su var dediler,3 kat aşağıdaki ultrasona zor indim ağlamaktan.Tlfnu bile açmadı TOPLANTI da olduğu için.Msj attım,çok kötü oldum toplantının ortasında diye bi de sitem etti.2 gün sonra başka dra gittim,beyninde su varmı diye.Yine gelmedi.Ben aradım bişey yokmuş,yanlış görmüşler diye.Çok zor kendi başına bu tür haberleri almak dedim yine gelmedi diğer ay.Kafası bedeninden büyük zihinsel sorunu olabilir dedi dr.Yine yapayalnızdım.Bu konu yüzünden de başka bi dra daha gittim yine gelmedi.Unutmuşşşş.Benimkinin izin alma sorunu da yok.Müdür kendisi.İstediği zaman geç gider,istediği zaman erken çıkar.Canım sıkıldı nargile içmeye çıktım dediğini bilirim defalarca.Kömür sektörü olduğundan işyeri nisandan beri işleri de kapalı.Yatıyoruz akşama kadar diyor.İlk 6 ay gittiğim dr uzak bi hastanedeydi.Bulantı yüzünden dolmuşta çok kötü oluyordum.O beni bıraksın,zaman harcamasın diye 7,30da giderdim onunla.Bırakırdı beni hastaneye.Ben 10a kadar hastane koridorlarında beklerdim.Şimdiki drum 2 cadde ötede.İçi daha rahat.Bulantımda,düşük tehlikemde yok.İster yürüyorum,ister biniyorum dolmuşa.Taksiyle git diyor bana hep.Benden ve kızından daha kıymetli işleri çünkü.Belki oğlan olsaydı daha kıymetli olurduk diye düşünmeden edemiyorum artık.Çünkü hep istediği erkekti.Şimdi hem ağlıyorum hem dua ediyorum.Doğumuma da nasip olmasın.Doğurdum gelebilirsin diye arayım işyerinden.

ahhh kuzummm rabbim sabır versin bize kocamız böle öküz evladımız hayırlı olsun inş acı keder göstermesinelr buarada geçen anlattıklarından sonra annene daha çok kızdımmmn hadi o adam ne olsa düşünemez okadar annen niye gelmiyo senle günahtır yaa torununu düşünmesin tamam seni düşünmüyomu hiçç ayy kızzz bu yemek yenmez akşama aglamaktan yapamadımm

Annem konusunda daha bi kırgınım zaten.Günlerdir ağlamaktan gözkapaklarıma kan oturdu.Çoğu gitti azı kaldı bin şükür.Her kötü zamanımda olduğu gibi bunu da kendim atlatıyorum.Ben iyi zamanlarımda da yalnızım gerçi.O yüzden hem hamile halimle hemde ramazan boyunca dua ediyorum.Beni 7 aydır yalnız bıraktıkları için doğumum da onlara nasip olmasın.Son kontrolümde alıversinler doğuma.Haber verirsem ne olayım..
Özür dilerim seni de üzdüğüm,yaralarını depreştirdiğim için.Sen atlatmışsın o kötü günleri.Daha güçlüsün,daha kuvvetlisin benden.Bende atlatacağım elbette.Hamilelik konusu her açıldığında içimden kaynarsular geçse de geçecek.Eşimle ve ailemle aramdaki duvarı yıkabileceklermi işte ondan emin değilim.

inan bu acılar insanın içinde bi yanardag gibi hazırda bekliyo geçti desenle ordalar işte yanıyolar hep heran patlayabilir durumdalar beni boşver canım benim sen üzülme dedgin gibi alıştım ben eskisi kadar canımı yakamıyolar bu sefer bi melek bile olsa kocam hiç bişey degişmez benim için ve bahsettigin o duvarlar varya asla hiçbişey yıkamaz onları çünkü ömründe 50 kere hamile kalmıyosun i,şte 1 veya 2 kaçıranlara kıranlara geçmiş olsun tek sevindigim ve gurur duydugum şey hayatımda yaptıgım enn güzel şey çocugumu dogurmaktı rabbim bikere daha nasip eder inşallah herkezden önce evladım şimdi anne baba koca kendi canım yokk önce evladımm benim dogurdugum o güzel melek

Allah sizi hiç ayırmasın Çok sağol destek olduğun için.Sabah sabah üzdüm senide.Yatıp uyumak istiyorum.Hiç uyanmamasıya..Öyle yorgunki gönlüm,bedenim,ruhum..Ve hiçbirşeyin farkında olmayıp da bu halimi "hamile alınganlığına" yoran insanlardan öyle yorgunumki..İşlerimi hafifleteyim ben azıcık.İşyerimde son günlerim malum.Ardımda iş bırakıp gitmek istemem.Vazifemi yapayım,takdir etmesi Yaradan'a kalsın...

Kizlar herkese gunaydin,

Kirginliklarinizi, uzuntulerinizi anliyorum ama bosverin elden gelen bir sey yoksa. Bosverin ki bebislerinize odaklanin onlari uzmeyin dusunup. Dusunup dusunup icinden cikilmaz hal aliyor bu durumlar..

Bu sabah bebesim iyice asagida toplandi sanirim gobis pek asagida:) Bakalim gun icinde ne olacak. Hepinizi opuyorum..

canım benim rabbim olsun yardımcın herşey gönlüne göre olsun inş genede dogumunda tek kalmanı istemem allah hayırlısıyla melegine kavuştursun kavuştursunki bütün sıkıntılar unutulsun sana çokkk kolay gelsiin canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…