- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.381
Kizlar herkese gunaydin,
Kirginliklarinizi, uzuntulerinizi anliyorum ama bosverin elden gelen bir sey yoksa. Bosverin ki bebislerinize odaklanin onlari uzmeyin dusunup. Dusunup dusunup icinden cikilmaz hal aliyor bu durumlar..
Bu sabah bebesim iyice asagida toplandi sanirim gobis pek asagida:) Bakalim gun icinde ne olacak. Hepinizi opuyorum..
Kizlar herkese gunaydin,
Kirginliklarinizi, uzuntulerinizi anliyorum ama bosverin elden gelen bir sey yoksa. Bosverin ki bebislerinize odaklanin onlari uzmeyin dusunup. Dusunup dusunup icinden cikilmaz hal aliyor bu durumlar..
Bu sabah bebesim iyice asagida toplandi sanirim gobis pek asagida:) Bakalim gun icinde ne olacak. Hepinizi opuyorum..
Seyidecim bişey soracağım sana.Benim 4-5 gündür bulantım var.Aç da kalmamaya çalışıyorum ama yine de oluyor.Normalmi?Bikaç sitede okudum önemli olabilir dra git demişler.:18:
canım benim bak doguma yaklaştıkça baş dönmeleri bulantılar çok normal inş bişey yoktur tabi ama nasıl ilk başlarda bulantı kusma baş dönmesi oluyo doguma yaklaştıkça hortluyo gene o bulantılar sen gene kontrole gidince dr danış ama benimde olmuştuu
Aradım dru.Kuru şeyler ye.Ptesiye geçmezse gel dedi.Benim ilk başlarda hiç olmamıştı.
bişeycik olmaz allahın izniyle aklına geldikçe allahım bebegim sana emanet de ben 8 aylıkken banyoda düştümm araba çarpiodu korkudan çocuk emzikten düştü sandık 2 gün boyunca hiç kıpırdamadı çıldırdım hep oluyo bunlar sakin olmaya çalış hava sıcak yemek yiyemezsin ondan olur agar şeyler yeme hep çubuklar leblebiler yanında olsun
Allah korusun.Neler yaşamışsın öyle.Gidip bişeyler atıştırayım ben.Kusucam yoksa.
allah korudu hep her seferinde allahım sana emanet dedim koşşşş durmaaaa bastırıcak şeyler yeee
ben gidiyorum kızlarrrrr inş hayırlı haberlerle gelirimmm
sağol canım evet uzun bir süre giremedim işler yoğundu canım rabbim sanada en kısa zamnda nasip eder inşallah ben en son hsg çektirdim tabi çok ağrılı bir işlemdi bn için filmi çeken dr sorun yok tüpler açık dedi tabi bnde sevindim ama 2 gün sonra hocaya götürüp sonucumu gösterince bana bu olmamış bu filme göre tüplerde sorun var dedi tabi ben orda koptum ağlaya ağlaya işe döndüm sonrz eşimle hocayla tekrar görüştk laparoskopi ve histereskopiye karar verilfi sonrasnda tüp bebeğe geçecektik ameliyat için gün aldım adet tarihime göre hesaplandı 1 temmuzda hastaneye yatışm yapıldı salıda ameliyat olucaktm tabi bn o gün hasta olmadm hastanede butun tahlil ekg herşey çekildi öğleden sonra tahlil sonuçlarmda gebe olduğumu öğrendim tani ameliyatta iptal oldu cnm sanırım çok uzattı anlayacağn hiç bir tedavi bir kür yapmadm ameliyat olucak diye tamamen kafamdan sildim kendimitemizliğe verdm evi komple temzledm canım inan bu mucize oldu bz için rabbim sanada isteyen herkese nasip etsn rabbime şükürler olsun sen nasılsn özlemişim seni..şuuuleee kuzum nerelerdeydin sen..seni çok merak etmiştim..ama güzel haberlerle dönmüşsün..çok sevindim..rabbim kucağına almayıda nasip eylesin..bu arada geçmiş olsun ne ameliyatıydı?
İnşallah hayırlı sonuçlarla gelirsn cnmben gidiyorum kızlarrrrr inş hayırlı haberlerle gelirimmm
cadiozy canım haklısın sonuçta gelişim için önemli ben pazartesi bi sorayımCanım ayşem son tahlilimde folik acid 20 çıktı acaba yüksek diyemi vermedi anlamadım??
aman kuzum folik asiti atlama sor hatta sormadan al kullan..
bizim burda bir ablanın kızı hamileydi doktor da vermemiş ona bebek gelişmemiş. ha belki sebep o değildir ama ilk 3 ay çok önemli folik asit. ben gebelikten önce başlamıştım ebe arkadaşlar başla demişlerdi başlamıştım.. folic plus kullandım...
cadiozy canım haklısın sonuçta gelişim için önemli ben pazartesi bi sorayım
sağol canım evet uzun bir süre giremedim işler yoğundu canım rabbim sanada en kısa zamnda nasip eder inşallah ben en son hsg çektirdim tabi çok ağrılı bir işlemdi bn için filmi çeken dr sorun yok tüpler açık dedi tabi bnde sevindim ama 2 gün sonra hocaya götürüp sonucumu gösterince bana bu olmamış bu filme göre tüplerde sorun var dedi tabi ben orda koptum ağlaya ağlaya işe döndüm sonrz eşimle hocayla tekrar görüştk laparoskopi ve histereskopiye karar verilfi sonrasnda tüp bebeğe geçecektik ameliyat için gün aldım adet tarihime göre hesaplandı 1 temmuzda hastaneye yatışm yapıldı salıda ameliyat olucaktm tabi bn o gün hasta olmadm hastanede butun tahlil ekg herşey çekildi öğleden sonra tahlil sonuçlarmda gebe olduğumu öğrendim tani ameliyatta iptal oldu cnm sanırım çok uzattı anlayacağn hiç bir tedavi bir kür yapmadm ameliyat olucak diye tamamen kafamdan sildim kendimitemizliğe verdm evi komple temzledm canım inan bu mucize oldu bz için rabbim sanada isteyen herkese nasip etsn rabbime şükürler olsun sen nasılsn özlemişim seni..
İnşallah hayırlı sonuçlarla gelirsn cnm
Canım bn kanda bütün değerlerime baktırmıştm değerim normale göre yüksek ama dediğin gibi herkes kullanıyorsa banada vermeliydi sanırım unuttu eşimin arkadası pazartesi konuşsn ona göre bnde başlayayım canım çok ssğol buarada sana bişey danışıcm ben oruç tutuyrm şuanda çk şükür bir skntm yok çevremdekilerde tutma diyr öyle bi soraym dedim bnm daha yeni sıkıntı olmaz diye düşündm ama kafamda karışık doktorumda bana bıraktı
cadiozy canım haklısın sonuçta gelişim için önemli ben pazartesi bi sorayım
sağol canım evet uzun bir süre giremedim işler yoğundu canım rabbim sanada en kısa zamnda nasip eder inşallah ben en son hsg çektirdim tabi çok ağrılı bir işlemdi bn için filmi çeken dr sorun yok tüpler açık dedi tabi bnde sevindim ama 2 gün sonra hocaya götürüp sonucumu gösterince bana bu olmamış bu filme göre tüplerde sorun var dedi tabi ben orda koptum ağlaya ağlaya işe döndüm sonrz eşimle hocayla tekrar görüştk laparoskopi ve histereskopiye karar verilfi sonrasnda tüp bebeğe geçecektik ameliyat için gün aldım adet tarihime göre hesaplandı 1 temmuzda hastaneye yatışm yapıldı salıda ameliyat olucaktm tabi bn o gün hasta olmadm hastanede butun tahlil ekg herşey çekildi öğleden sonra tahlil sonuçlarmda gebe olduğumu öğrendim tani ameliyatta iptal oldu cnm sanırım çok uzattı anlayacağn hiç bir tedavi bir kür yapmadm ameliyat olucak diye tamamen kafamdan sildim kendimitemizliğe verdm evi komple temzledm canım inan bu mucize oldu bz için rabbim sanada isteyen herkese nasip etsn rabbime şükürler olsun sen nasılsn özlemişim seni..
İnşallah hayırlı sonuçlarla gelirsn cnm
Doktorun sana bırakmış,kendini rahatsız hissetmiyorsan tut.Dediğin gibi daha bebeğin çok küçük.Şu an yediklerinden beslenmiyor daha.Ama vücudunun 17 saat gibi bi süre aç ve susuz kalması seni çok yorabilir.Çünkü ilk 3 ay senin kanından besleniyor bebek.Oruç olmadığım halde takatim kesiliyordu benim ilk 3 ay.Yakın bi arkadaşımda daha 2 aylık hamile.Dru ona da sen bilirsin demiş,tutmuyor o.İlk bebeğini de kaybedince korkuyor.Benim şahsi fikrimi sorarsan tutmamalısın.Artık sorumlu olduğun bi can var içinde.
Memnuniyetle fikir veririz canım.Önce kendine mini bi not defteri almalısın.Herşeyi aklında tutman çok zor.Hastane çantasına bebek için konacaklar,anne için konacaklar,anne için alışveriş,bebek için alışveriş,gaz-ishal vb bebek problemlerine bitkisel çözümler vs vs.Bir sürü liste var.Haklısın canım bndede halsizlik oluyr öyle olmazsa bnde tutmam hayırlısı artk buarda sen nasılsın sanırım kızın olucak allah bağışlasn darısı başıma tabi öncelik sağlıklı salih olsun biraz sayfayı okudum aldıklarnz şeyleri paylaşmşsnz ne güzel bnde heves ettm artık ne alınacaksa sizlerden öğrenrm inşallah
Evde olsam yapardım dediklerini.Soğuk suyla ayak yıkamayı yaptım rahatlattı biraz.Ama hala gözümü açamıyorumcanım herikiside kötü hem baş ağrısı hemde uykusuzluk.sana tavsiyem baş ağrısı için ılık bi suyla duşa gir sonrasında ayaktan diz kapağına kadar soğuk suyla banyo yaptır kan dolaşımın hızlanır ve ağrın azalır sonrasında uyumayı dene faydasını görürsün.
bende de şu sıralar uykusuzluk var yattıktan yarım saat kırk dakika sonra uyuyabiliyorum ancak.bi ara çok kötü bi baş ağrısı yaşadım sana söylediğimi yaptım hafifledi sonrasındada uyudum zaten.
ayşem nasıl bi duyguymuş göbeğimin hemen altında bi sertlik oluşuyo bazı zaman neresi bilmiyorum ama ilk önce gördüğümde ve hissettiğimde korktum :))) şimdi hep hissedeyim diyorum:)
haaaa miiiii leeee yiiimmmmm728.88 çıktıııı
ayyy deli etti ben dr rahmin incelmiş senin dio kanaman varmı dedi bilmem ne vallaha eve zor geldim bi karış suratla ama hamdolsun sonuç en az 300 çıkmalı dedi benim 700 lerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?