- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.401
hemen hamile kalırsın die bi kural yok bak bi sene olmadı daha kesinde deil gerçi inş vardır ama insanlar nelerle ugraşıyo eskiden annelerimiz korunurken hamile kalırmış artık bi sorun olmasada hamile kalmak çok zor tek korkum sezeryandan sonra tüplerimin yapışmasıydı ve bi dünya ihtimal inş sen hemen hamile kalırsın tekrar istediginde evlat öle tatlı bişeyli birinciside beşinciside aynı inan ve karşılaşıcan şeyin güzelliklerini bildikçe insan dahada sabırsız oluyo canım
selam kızlar biz de geldik doktordan. çok şükür gizli şekerim yokmuş..bebiş de iyi. 1.188 gr olmuş.. bu sefer de 2 gün önde çıktı. bir ileri bir geri tamamlayacağız inşallah.. bu arada bu ay 2 kg almışım.. o kadar abartırsan özlem olacağı bu... amaaannn doğumdan sonra veririz nasılsa
Cevo kuzum nerelrdesin sen yaaa özlettin kendiniii
Neler yapıyorsun eşininyanına döndünmü?
Allah yardımcın olsun ismen dua ediyorum sana hep aklımdasın canım...
En kısa zamanda muradına erişirsin umarımmm
Kizlar nasilsiniz neler var bebekler nasil?
selam kızlaaaaaaarrrrrrrrrr beeeenn geeeldiiiimmm
yha kusura bakmayın sık gelemiyorum.
malum,eşim hep evde.pc bana kalmıyor haliyle...
Ramazan dolayısıyla sıcaklardan eve kapandı o da.
sizleri çok özledim.
ara ara isimin geçtiğini görüyorum.
unutulmamış olmak,hatırlanmak mutlu etti beni
geçmişi çok fazla okuyamadım.
inşallah herkez iyidir.
hepinizi teker teker öpüyorummm
yarın 15 günlük oluyoruz Rabbimin izniyle
zaman nasıl da çabuk geçiyor yaa
sanki daha dün dü şafak saydıgım... 13 gün 12 gün diye sayarken bir yandan da spinal sezeryan korkusuyla saçma sapan rüyalar görüp sizlere gelip anlatıyordum
ama bebişim 15 günlük oldu bile.
maviş oğlum çok uslu teyzeleri
emzirip yatırıyorum yatagına,acıkınca ıh ıh diye sesi geliyor
normal uyanık zamanlarında da etrafı seyrediyor.
kucagıma almıyorum öyle hemen.
sık sık bez değiştirme olayını unutmuşumgünde 7-8 defa çiş,kaka yapıyoruz.
bez indirime girdiğinde stoklayın derim
54 lü bez 7 gün gitti
göbeğimiz 10. gün düştü ve aklınızda olsun hastanede doğumdan sonra hemen reçeteye göbek temizleme setini de yazıyorlar.
ben çantadan çıkartmıştım ama hemen lazımmış.
hastane demişken,ben sezeryan sonrası koridorda fıldır fıldır gezerken millet yan gelip yatiodu.
gazımı çıkarttım 7-8 saat sonra ayaga kalkıncatabii yattıgım süre içersinde dayadım kayısı suyunu...
sabah 9 da evimdeydim hamd olsun.
ama o yürümeyip yatanlar daha akşama kadar kalıcaklardı.
2 gündür hastanede kalan bile vardı. gaz çıkmayınca siz de çıkamıonuz ona göre
rahat 7-8 kutu kayısı suyunu indirdim miğdeyetabii hepsi 1 defada deil.sabaha kadar içtim.
ayy yine çok konuştum dimi
eee sık gelemeyince birikiyor haliyle.
siz anlatıverin bakalım
Ramazan'la aranız nasıl?
ayşecan,deliozy,karapisso,incim,ipek (e_pack),evris,sosyoloji ve unutmuş olabilecegim arkadaşlar bebişler nasıl?
hamiş olmayı bekleyenlerde durumlar ne peki? mevanur? eglenceli? ebson?
unuttugum kimse varsa ne olur kusuruma bakmasınlar olurmu?
dişim ağrıyor.beynime vuruyor agrısısalı günü çektireye gidicem.bu kafayla ancak bukadar oldu
çok çok öpüyorum sizleriiiiiii
ah subalım evet son zamanlar zor geçiyor...
İnşallah sende hayırlı zamanda alırsın bebişini kucagına
ağrılar,ödemler,sıcak basmaları... Rabbim yardımcın olsun kuzu yaa.
benim oğluşum daha sarılıgı tam atlatamadı ama koyyim yinede...
maşallah diin hee nazardan korkarım :18:
Eki Görüntüle 754114 Eki Görüntüle 754115
ayy canım gözün aydın hadi çok sevindim...haaaa miiiii leeee yiiimmmmm728.88 çıktıııı
Masallahhhh prensese:) Kilosu iyi miymis canim oncekinde kacti? Ben bu ara istahsizim cok almadim ayni yerdeyim sanirim:) Ama senin yine iyi canim zayifiz ya bisey olmaz:)
Bide canim ben hic olmadigi icin soruyorum ileri geriyi her gittiginde doktorun haftani bilgisayara yazamadan kendi mi olcuyor? FL boyu falan mi?
Gizli seker nasil olculuyor?
Sagol canim yuvarlanip gidiyoruz. sen nasilsin?
Kizlar nasilsiniz neler var bebekler nasil?
yuvarlanıyoruz canım işte koca göbekle öff pöff diye diye vakit geçirmeye çalışıyoruz...
sen nasılsın? ailenin yanında hayat nasıl?
Eh iste sukur genede
Ailemle mi eh diyrm, tek diycem kizlar asla ailenizde olsa evlendkten sonra sigilmiyor zor oluyr.
Kocami cok ozledm, onunla evimizde olmayi, istedigmi yapmayi, icimden bi sey yapmk geldinde soyleyemiyrm yapsam mi yapsamami yesem mi yemesem mi diye dusunuyrm pek iyi degl ama napiyim ins esime kavusurm tez vakitte.
Ne kadar kaldi senin doguma kuzum?
Tabi canım yaa ben biile 61 kilo olmuşum yanı gebeliktena bu yana.selam kızlar biz de geldik doktordan. çok şükür gizli şekerim yokmuş..bebiş de iyi. 1.188 gr olmuş.. bu sefer de 2 gün önde çıktı. bir ileri bir geri tamamlayacağız inşallah.. bu arada bu ay 2 kg almışım.. o kadar abartırsan özlem olacağı bu... amaaannn doğumdan sonra veririz nasılsa
Yok canim kisa kadar ayriyiz
Saol kuzum iyi gibi esimi cok ozledim iste, sen nasilsin? bebik nasil?
Su anda tek derdim esime kavusmak canim ins tez vakitte kavusurm
Tebrik ederim mevla sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım..haaaa miiiii leeee yiiimmmmm728.88 çıktıııı
Memnuniyetle fikir veririz canım.Önce kendine mini bi not defteri almalısın.Herşeyi aklında tutman çok zor.Hastane çantasına bebek için konacaklar,anne için konacaklar,anne için alışveriş,bebek için alışveriş,gaz-ishal vb bebek problemlerine bitkisel çözümler vs vs.Bir sürü liste var.
Ben başak burcuyum,detaycılık kanımda var.Alınacak herşeyi araştırdım da aldım.
iyi canım hemen not defteri alıp notlarımı sizlerden alayım tabi şimdi çok erkende bn yine size sorar notu alaym zamanı geldiğinde alırım
Evde olsam yapardım dediklerini.Soğuk suyla ayak yıkamayı yaptım rahatlattı biraz.Ama hala gözümü açamıyorum
İnşallah hep hissedersin
Korkuların bitti değilmi?Hadi gözün aydın yeniden.Aramıza hoşgeldin taze hamiş
Gittik doktor ablamız çok şeker yaaaaaaa Allahıma bin şükür böyle bi doktoru karşıma çıkardııı
Bebişim gayet iyi MAŞAALLAH.
Bacağını açmadı bir türlü
Baya uğraştı resmen dizlerini karnına çekmiş ve hareket ettiği halde açmadı.
En sonunda %95 erkek dedii
212 gr. olmuş bebişim.
Ve dediki çooook hareketli bir bebekkk
Sabahtan beri hareketleri hissetmedim eve geldikten sonra biraz evvel pıtpıt yaptıı
Allahıma binlerce kez şükürler olsunnn
Gittik doktor ablamız çok şeker yaaaaaaa Allahıma bin şükür böyle bi doktoru karşıma çıkardııı
Bebişim gayet iyi MAŞAALLAH.
Bacağını açmadı bir türlü
Baya uğraştı resmen dizlerini karnına çekmiş ve hareket ettiği halde açmadı.
En sonunda %95 erkek dedii
212 gr. olmuş bebişim.
Ve dediki çooook hareketli bir bebekkk
Sabahtan beri hareketleri hissetmedim eve geldikten sonra biraz evvel pıtpıt yaptıı
Allahıma binlerce kez şükürler olsunnn
selam kızlar biz de geldik doktordan. çok şükür gizli şekerim yokmuş..bebiş de iyi. 1.188 gr olmuş.. bu sefer de 2 gün önde çıktı. bir ileri bir geri tamamlayacağız inşallah.. bu arada bu ay 2 kg almışım.. o kadar abartırsan özlem olacağı bu... amaaannn doğumdan sonra veririz nasılsa
Hoşgeldin canımm.Elhamdülillah bugünümüze.Sıcaklar beni çok kötü yapıyor artık.Hele öğlen 12-4 arası berbat oluyorum.Eşlerinizin kıymetini bilin,ailen bile olsa rahat edemiyorsun demişsin mesajında.Bunu pek çok arkadaşımdan duydum.1-2 saatlik ziyaretlerde bile o kadar net hissediyorumki bu söylediğini.Hani kimsenin seni gözetlediği falan yok ama inan buzdolabını açmaya çekiniyorum.Kizlar nasilsiniz neler var bebekler nasil?
merhaba kızlar aranızda gebelik öncesi kontrollerde kızamıkçığa bağışıklığı olmayan varmı aşı oldunuzmu benm bağışıklığım yokmuş ve Allah korusun hamilelikte kızamıkçık olunurusa bebeğin sakat doğması ihtimali yüksekmiş doktor benden istedi ve ben aşıyı hiçbiyerde bulamadım ve bir ay korunmamız gerekiyomuş bir ay daha beklemek bile istemiyorum ya sizler naptınız:26::26:
Merhaba benimde hepatit b bağışıklığım yoktu üç doz aşı yaptrdm araştrmştk bunun gebeliğe bir yan etkisi yokmuş ama kızamıkcık sakıncalı önce aşını yaptr sonra inşallah gebede kalırsn acaba küçükken aşı olmadınmımerhaba kızlar aranızda gebelik öncesi kontrollerde kızamıkçığa bağışıklığı olmayan varmı aşı oldunuzmu benm bağışıklığım yokmuş ve Allah korusun hamilelikte kızamıkçık olunurusa bebeğin sakat doğması ihtimali yüksekmiş doktor benden istedi ve ben aşıyı hiçbiyerde bulamadım ve bir ay korunmamız gerekiyomuş bir ay daha beklemek bile istemiyorum ya sizler naptınız:26::26:
Asi olan iyi olur. Asiyi saglik ocaklari yapiyor bildigim kadariyla.merhaba kızlar aranızda gebelik öncesi kontrollerde kızamıkçığa bağışıklığı olmayan varmı aşı oldunuzmu benm bağışıklığım yokmuş ve Allah korusun hamilelikte kızamıkçık olunurusa bebeğin sakat doğması ihtimali yüksekmiş doktor benden istedi ve ben aşıyı hiçbiyerde bulamadım ve bir ay korunmamız gerekiyomuş bir ay daha beklemek bile istemiyorum ya sizler naptınız:26::26:
Allah nazarlardan korusun oğluşunu ve seni.Kıpır kıpır bu yılın bebekleri desene
Peşpeşe güzel haberler aldık.Çok şükür Özlemcim şekerin de yokmuş.Onun diyeti çok zor oluyormuş doğuma kadar.İnşallah kimse de çıkmaz.Kiloyu verememek değilde normal doğuma engel olmasından korkuyorum ben.:18:
Hoşgeldin canımm.Elhamdülillah bugünümüze.Sıcaklar beni çok kötü yapıyor artık.Hele öğlen 12-4 arası berbat oluyorum.Eşlerinizin kıymetini bilin,ailen bile olsa rahat edemiyorsun demişsin mesajında.Bunu pek çok arkadaşımdan duydum.1-2 saatlik ziyaretlerde bile o kadar net hissediyorumki bu söylediğini.Hani kimsenin seni gözetlediği falan yok ama inan buzdolabını açmaya çekiniyorum.Rabbim başımızı bozmasın.Seni de bi an önce kocacığına yuvacığına kavuştursun
Merhaba canım.Bilgim yok sorduğun konuyla ilgili.İnşallah çabuk bulursun çaresini.Ama sakatlık riskini göze almana değmez 1 ay daha beklemen.Ömrün boyunca onun ve senin acı çekmenizdense 1 ay daha geç kavuşmak daha iyi diye düşünüyorum.Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize.
Evet teyzesiTebrik ederim mevla sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım..
Maşallah mevla amelini salih etsin desene şimdiden ağır abi takılıyo:)))
İnşaallah kolaycacık doğuruveririz ppppıt diyeeeeeeeeeeAsi olan iyi olur. Asiyi saglik ocaklari yapiyor bildigim kadariyla.
Ben asi olmadim cunku hastaligi gecirmisim. Bagisikligim varyani. Asi olursan 3 ay korunman lazim..
Evet Aysem cok sukur bunu da atlattik. Aminn canim...
Ben bu ara her iki dogum seklinden de korkuyorum. Bebisim de dik duruyor dedi doktor. Kafa yukarda.. bakalim bir dahaki kontrolde nasil cikacak.. Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?