- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.421
merhaba kızlar aranızda gebelik öncesi kontrollerde kızamıkçığa bağışıklığı olmayan varmı aşı oldunuzmu benm bağışıklığım yokmuş ve Allah korusun hamilelikte kızamıkçık olunurusa bebeğin sakat doğması ihtimali yüksekmiş doktor benden istedi ve ben aşıyı hiçbiyerde bulamadım ve bir ay korunmamız gerekiyomuş bir ay daha beklemek bile istemiyorum ya sizler naptınız:26::26:
Evet teyzesi
Allah razı olsun hep öyle dua ediyoruz...
Bakalım sizinki ne:emir_bebe
bakalım hayırlısı bizm daha çok küçük cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyor hiç bakmadm inşallah hayırlı sağlıklı salih evlatlar olurlar
10.haftada oluşmaya başlıyor cinsiyet.Evet teyzesi
Allah razı olsun hep öyle dua ediyoruz...
Bakalım sizinki ne:emir_bebe
bakalım hayırlısı bizm daha çok küçük cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyor hiç bakmadm inşallah hayırlı sağlıklı salih evlatlar olurlar
Bizim doktor 16.haftadan önce söylemem dedi kesinleşmeden yani.
17.haftada kesşn dedi.
Maşaallah Rabbim sağlıka kucağımıza almayı nasip etsinnn
bebegm gitti, aldılar, kalbi durdu..
Bende merakla takip ediyorum takvimimi.Çok yakın haberler veriyor,insana yaşayacakları konusunda bilgi vermesi çok güzel.Bu da nerden çıktı diye düşünmektense takvimde yazıyordu zaten demek insanı rahatlatıyorBu gebelik takvimi benimi takip ediyor anlamadımmm
Dün bebeişim 212 gr idi gebelik takvimimde yaklaşık 210 gr diyor
Her yaşadığım durumu birgün sonra ahber veriyor şölee olabilir bööleeeeeeee olabilir diyeeee
Sevdim bu işiiii
Hoşgeldin canım.İnşallah en kısa zamanda kavuşursun ikiz oğullarına.Benimde en büyük hayalimdir ikiz erkek sahibi olmak.Rabbim kalbimizden geçenleri bizlere hayırlı kılsınSelam kizlar kozalak netimi iptal ettirmis giremiyorum. Nasılsıniz? Bende yeni birsey yok Ramazan iste malum sicaklarla bogusuyorum. Sizi cok ozledim xkocicisin telefondan girdim dayanamadim. Ins bu yazdiklarimi görmez. Bana dua etmeyi unutmayin ikiz ogluslarim icin.
Günaydın kızlar.Nasılsınız bakıyım bu yeni haftada?
Bugün erkenciyim.Biz işyerindeyken her evi ilaçlamışlar,bizim haberimiz olmadığından biz kalmışız.2-3 gündür evimizi böcekler basmıştıNe kadar pis biriyim,böceklerle yaşıyorum diye sinir olmuştum kendime.Meğerse bizim evde ilaç olmayınca bize buyurmuş terbiyesizler Görevli ilaç verdi sabah ilaçlayıp evi kapattık.Akşama kadar kapalı kalacak.Bende bebeğime tuttuğum günlüğümü getirdim,kimse yokken azıcık içimi dökeyim kuzuma.
Dün Maskeli Süvari isimli filme gittik.Çok güzeldi.Tavsiye ederim.Bu sıcak günlerde klimalı bi salonda iyi vakit geçiyor film izlerken.
İnanılmaz derecede yorgunum bugün.Evimiz o kadar sıcakki eşimin lacivert pijaması terden bembeyaz iz olmuş dün sabah.Düşünün sıcağın derecesini.Gece sıcak yüzünden sürekli uyanıyoruz.O da mahvediyor ikimizi de.Yatağın içinde elektrikli battaniye çalışıyor gibi oluyor.Elimi yüzümü yıkamak,soğuk duş almak bile yetmiyor artık.Çok muzdaribiz bu konuda.Uyku düzeni bozulunca haliyle ne günü yaşamaya takatimiz kalıyor,ne de isteğimiz.Bıraksalar şimdi uyurum.
Gün nasıl bitecek bilmiyorum
Günaydınlarrr...Biz de öyle kuzum valla ev yanıyor. sabaha kadar vantilatör çalışıyor.. Sabahları dört gözle hava durumu takip ediyorum.. Çok şükür bu hafta hava serinleyecek dedi hatta bursada yağmur varmışş.. Nasıl dua ediyorum Allahım hava biraz serinlesin diye.. yazın hamiş olmak çok zor valla. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Ben de gitmek istedim o filme çok ama kociş götürmedi. neymiş bebek sinemada o gürültüden korkarmışş..
bursada yagmurmu yaşasınnn:) çok güzel bi haber
Allahım sağsalim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.Çok güzel bi heyecan onu beklemek.Ne kadar zorluk yaşanırsa yaşansın bebeğiyle gezen bi anne gördüğünde "bende böyle olacağım" diye bütün herşeyi unutturacak bi heyecangünaydın kızlarr haftasonu giremedim pek melegimi kimseciklere söylemedik daha kocacım saolsun çok tedbirli kalp etışlarını duymadan inanamıyorum diyo bukadar çok bekleyince sevinçler bile yarım kan tahlilinin sonucunu ögrenmek için aradıgımda kalbim yerinden çıkıyo zannettim kadın 700 küsür tebrikler gebelik var dedi gözlerimden süzülen yaşları bile hissetmedim çok tuhaf bi duygu bagırmak istedim aglamak istedim öle gariptiki kocam bana sarıldıgında açtım çeşmeleri gitsinn :) hemen yatak odasında ikinci beşik yeri konuşuldu eşyalarını nereye koyarız konuşurken bile öle aglamak geldiki içimden herkez deli oldugumu düşünüyodur belki ilk çocugum degil ama acaba olmicakmı bidaha stresi gerçekten beni bitirdi RABBİME binlerce kere hamd olsun bebegimin sebebine namaza başladım hamdolsun öle çok yalvardımki RABBİM açtıgım ellerimi geri çevirmedi çok şükür neyse gene aglamadan ben başka konuya geçim :) dünde kocişle eve daldık bi temizledik şimdi sen kötü olursun bidaha yapamayız gel ben evdeyken yapalım bitsin dedi ALLAH razı olsun çok yardım etti pırıl pırıl oldu evimizde akşam üzeri aşermelrim çoştu şimdi sölemim canınız istemesin yemek yemeye gittik nasıl hevesle agzım sulanarak yedimkocişim nasıl güldü bana :) çok güzel bi hafta sonuydu çok konuştum gene :)
Günaydınlarrr...Biz de öyle kuzum valla ev yanıyor. sabaha kadar vantilatör çalışıyor.. Sabahları dört gözle hava durumu takip ediyorum.. Çok şükür bu hafta hava serinleyecek dedi hatta bursada yağmur varmışş.. Nasıl dua ediyorum Allahım hava biraz serinlesin diye.. yazın hamiş olmak çok zor valla. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Ben de gitmek istedim o filme çok ama kociş götürmedi. neymiş bebek sinemada o gürültüden korkarmışş..
Biri beni durdursunnn yine ciciler alıyorum kızımaa
ama çok şeker tulumlarrrrrrr
butikbebemi yine cadii?Hızlı başladın yine haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?