- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.441
Dün akşam şiddetli bir sancı daha yaşadım kızlar ben:18::18::18: Derin nefesler alarak rahatlamaya çalıştım.Ama insanın aklı başından çıkıyor sanki:18::18::18::18::18::18::18::18:
ayy canım ya. yalancı sancılar herhalde.. gerçeği nasıl olur bilmem artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun. hep dua ediyorum Allahım güç kuvvet versin...
Öyleymiş.Kiminde böyle erken başlarmış kiminde de 34-36.haftalarda başlarmış:18::18::18::18: Rabbim kolaylıkla atlatmamıza yardım etsin.Ama dün gece şunu anladım.Bi kağıda dualarımı yazmam lazım,o sancı geldiğinde insanın gözü hiçbirşey görmüyor.Ne dua,ne istek ne de başka bişey
Eşime de telaş düştü,çantamızı hazırlayalım artık dursun kapının önünde diyor.Tek alt alabildim daha.Bi gecelik bi alt daha alayım diye düşünüyorum.Aslında evdeki pijamalarımın altlarını götürsem olmazmıki Özlem:44: Çok dar değil onlarda.Üstleri kısa kollu değil ama.Offf ne biliyim yaa.Herşeyi düşün düşün yoruldum valla.Biri gelse de benim için herşeyi hazırlasa ne güzel olur.
olur canımcım niye olmasın. ben evdekilerden alacağım tekrardan ayrı alt pijama almayı düşünmüyorum. bol olanları götürcem..gerek yok almaya. bol olanları götürebilirsin sen de. ben uzun kollu götürcem özellikle. şimdi yanıyoruz ama doğumdan sonra üşüyebiliriz o kadar yük gidecek vücuttan. tabi erken gelmezse. şuan hava sıcak.
aynen kuzum valla ben de yoruldum hesaplamaktan. eşime diyorum benim eksikleride tamamlayalım da artık yavaş yavaş toparlayalım. herşey yarım yamalak bunalıyorum..
Serum yüzünden kısa kollu daha rahat diyorlar.Bana da mantıklı geldi.Neyse kimi uzun kimi kısa kollu zaten.Hastane odaları sıcak oluyor zaten.Bende sıcağı sevmeyen biri olarak çok kışlık götürmeyi düşünmüyorumDüşünmek bile istemiyorum artık.O kadar bitkinimki.Düşüp bayılacak gibiyim (((((((((((((((((((
kızlarrr ben geldimmmm bu saglık ocagandan az büyük biyer vAR oraya gittik deger artışı için kan verdik ultrasonla baktı dr öteki gibi yok rahmin ince falan demedi aşşadan baksak kese görünür ama bence gerek yok dedi bende asla istemezdim zaten bakalım çarşamba kaç çıkıcak degerlerimiz49:
hadi inşallah daha da artsın o değer sıkı sıkı tutunsun minişin sana..
Yok maalesef klima.Olsa da beni çabuk çarpar klima.Kollarım,ellerim,ayaklarım,yüzüm yanıyor bi görsen.Zannedersinki güneşte bekliyorum 2 saattir.Betim benzim attı yine.Nasıl olacak bilmiyorum bundan sonrasıkıyamam canım ya..çok zor biliyorum ben evde öyle oluyorum.. bayıldım bayılacağım vantilatör fayda etmiyor ama işyerinde iyiyim.. o yüzden en iyisi ben çalışayım... klima yok mu işyerinde. gerçi çarpabilir ama ben alıştım gelir gelmez açıyorum valla..
kızlarrr ben geldimmmm bu saglık ocagandan az büyük biyer vAR oraya gittik deger artışı için kan verdik ultrasonla baktı dr öteki gibi yok rahmin ince falan demedi aşşadan baksak kese görünür ama bence gerek yok dedi bende asla istemezdim zaten bakalım çarşamba kaç çıkıcak degerlerimiz49:
inşallahhhh agzın bal yesin geçen pzt gittigimde aynı benim gibi bi kızcagaz vardı kanaması başlamış dr gelmişti çok üzüldüm RABBİME hamdolsun bende bişeycik yok ama cts dr çokkkkk canımı sıkmıştı eve ölü gibi geldimm
Yok maalesef klima.Olsa da beni çabuk çarpar klima.Kollarım,ellerim,ayaklarım,yüzüm yanıyor bi görsen.Zannedersinki güneşte bekliyorum 2 saattir.Betim benzim attı yine.Nasıl olacak bilmiyorum bundan sonrası
Hoşgeldin canım.Alttan ultrasonu çoğu dr sevmiyor zaten.Benimki de 1 hafta daha bekleyelim daha iyi demişti.Hamilelerin vajinal ultrasondan muayene olmasını tasvip etmiyorum çok fazla dedi.Çok acil bi durum olmadığı sürece yaptırma demişti.Daha hiç bakmadılar bana.Bakmasınlar da aslında.Üstten üstten rahat oluyorİnşallah çok güzel olacak gidişin.
Yok maalesef klima.Olsa da beni çabuk çarpar klima.Kollarım,ellerim,ayaklarım,yüzüm yanıyor bi görsen.Zannedersinki güneşte bekliyorum 2 saattir.Betim benzim attı yine.Nasıl olacak bilmiyorum bundan sonrası
Hoşgeldin canım.Alttan ultrasonu çoğu dr sevmiyor zaten.Benimki de 1 hafta daha bekleyelim daha iyi demişti.Hamilelerin vajinal ultrasondan muayene olmasını tasvip etmiyorum çok fazla dedi.Çok acil bi durum olmadığı sürece yaptırma demişti.Daha hiç bakmadılar bana.Bakmasınlar da aslında.Üstten üstten rahat oluyorİnşallah çok güzel olacak gidişin.
niye acıttı ki doktor? vajinal ultrason filan mı yaptı? aman yaptırma kuzum düşüğe sebep olabiliyormuşş...
Maşallah size sıkı sıkı tutunsun miniğin annesine inşallah...
Allah yardım etsin gerçekten zor. Rabbim kimseye yaşatmasın..
rahmin incelmiş kanaman varmı falan die SALAK SALAK KONUŞTU hani gebelik yok gibisinden zaten degerlerimde düşüktü zorr geldim eve eşim bile nasıl kahroldu asma be suratını gene olur kısmet die garibim sarılıp yolda beni teselli ediodu çok şükür yüksek çıktı degerlerim doktoru dövesim var gidincehayatımın en zor 2 saatiydi
dövelim beraberben bir koşu gelirim yanına :))
hastaneye mi gidiyorsun sen? ben medicale gidiyorum.. doktorumdan da memnunum...
ayten bozkaya die küçükkk bi hastane var oraya bide osmangazi tıp merkezine şimdilikkkk
İnşallah çok yükselir ve gidince keseni de görürsün.Eli boş dönmek çok canını sıkıyor insanın.amannn sevmesinler bende hiçççç sevmiom HAMDOLSUN cts 700 geçmişti bakalım 2 günde nekadar artmış çarşamba belli olur cts gene kontrol var inş kesem gözükür ozaman
Kaç kez yıkadım 8den beri bi bilsenelini yüzünü yıkasan acaba fayda etmez mi? ben evde öyle yapıyorum hatta tepemi ıslatıyorum ısı merkezi soğusun diye..
evde habire duş alıyorum yosun bağlıycam yakında...
rahmin incelmiş kanaman varmı falan die SALAK SALAK KONUŞTU hani gebelik yok gibisinden zaten degerlerimde düşüktü zorr geldim eve eşim bile nasıl kahroldu asma be suratını gene olur kısmet die garibim sarılıp yolda beni teselli ediodu çok şükür yüksek çıktı degerlerim doktoru dövesim var gidincehayatımın en zor 2 saatiydi
anladım canım.. daha çok yeni nasılsa.. hangi doktora için ısınırsa ona devam edersin..
İnşallah çok yükselir ve gidince keseni de görürsün.Eli boş dönmek çok canını sıkıyor insanın.
Kaç kez yıkadım 8den beri bi bilsenZannedersinki 3 gündür aç susuz orucum.O kadar bitkinim
Drların hatalı teşhisleri ve salakça konuşmaları yüzünden neler çektim ben bi bilsen.Biri beyninde su toplaması var dedi,diğer ay diğer dr kafası vücudundan büyük özürlü olabilir dedi.Ve ikisi de eşimin ameliyat mevzularından sonraki haftalarda oldu.Düşün benim halimi.Bir de yalnızdım bunları söylediklerinde beynimden vurulmuşa döndüm yemin ederim.Çok şükür ikisi de yanlış teşhisten ibaret çıktı da rahatladım.Ama dediğin gibi hayatımın en zor saatleriydi diğer drlardan da teyit edinceye kadar.Artık kontrole giderken tedirgin oluyorum.Kötü bişey söylese yine yanlış görüyordur dr diye inanmayacağım.:18::18::18::18::18::18::18::18:
kanamam var desem olumsuz bişey söylesem yada kan sonuçlarım kötü çıksa yap bu yorumu bide kadın dogumcu olmuş ne kırıyosun insanın hevesini vallaha kocam olmasa aglaya aglaya gelirdim eve öle canım sıkıldıki ama ALLAHIM binlerce kere şükür olsunki gerçekten çok güzel yükselmiş degerlerim 300 falan çıkması lazım dedi 700 çıkı benim gidince tahlil kagadını sokim gözünede görsün bakalım nasıl o0luyomuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?