Bol bebiş topiği

geçen sefer 8 ci dr dogum yaptım inş busefer öle olmazz:)

olsun 8. doktorda tutturmuşsun :)) inşallah bu sefer daha çabuk bulursun..
sok valla gözüne.. görsün iyice..

bi duysam yavrumun kalbi atıyo benden mutlusu yok ozaman hayırlısıyla haftaya kesemiz bi görünsün

Sonra bi cinsiyetini öğrensem,sonra bi kilo aldığını büyüdüğünü duysam,sonra bi tekme atsa,sonra bi hıçkırsa vs vs .... Liste uzun.Süre 9 ay Sabretmek işi hamile kaldığın anda başlıyor.

Bugün çok daha fazla mızmızım biliyorum kızlar
Ama o kadar kötüyümki anlatamam.Zor açıyorum gözlerimi.Acıktım ama bişey yemeye halim yok.Peynir ekmek yedim azıcık.Sanki gidip eve uyusam 1 saat sonra daha dinç olacağım.Bazende 3 gün aralıksız uyurum diye düşünüyorum.Kızlar bi çare bulun bana yaa Nasıl toparlarım kafayı.Nasıl açarım uykuyu
Yaptığım işten de emin değilim artık.O kadar dikkatsizimki

slm kızlarrr nasılsnızzz?

ben ameliyat oldum şükürler olsun iyiyim evdeyim perşembeden beri sol tüpüm alındı açılmaya çalışılmış ama açılmadıgı için dokotr almamız dha hayırlı olucaktı öle yaptık dedi yumurtalıkların ve sag tüpün gayet sağlıklı
artık kendi başına hamile kalabılırsın ama her ihtimale karsı yumurta takibi yapıcam dedi perşembe gunu kontrole gıdıcem daha detaylı konusucaz işte böle kızlarrrrr ama bu ay yumurtalama zamanım bosa gecıcek galıbaaa :26::26:

işyerinde dinleneceğin bir yer yok mu biraz uzanıp dinlensen
belki ii gelebilir ya da abdest al biraz ferahlarsın

aleyküm selam canım geçmiş olsun sanırım laparoskopi oldun
inşallah en kısa zamnda sende gebe kalırsın hem bu ay yumurtlama zamanım
boşa gidecek diye ümitsizliğe kapılma Rabbim diledikten sonra hiç bir şey engel
olmaz ben laparoskopi olacağım gün gebe olduğumu öğrendim ve hiç bir tedavi yumurta takibi yapılmadı
evde herhangi bir kürde yapmadım Mevla sanada nasip eder inşallah..

canım geçmiş olsun rabbim hamiş kalmayı çocuğunu almayıda nasip etsin inşallah

canım geçmiş olsun rabbim hamiş kalmayı çocuğunu kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım.Sen hiç merak etme Rabbim ol desin yeterki.Oluverir boş geçti biraz desen bile.Rabbim dermansız dert vermesin.Kuzun da geliversin hemen,mutluluğunuz kat kat artsın inşallah

işyerinde dinleneceğin bir yer yok mu biraz uzanıp dinlensen
belki ii gelebilir ya da abdest al biraz ferahlarsın
Uzansam herhalde akşamı bulurum uyuyarak.Ayağımı kaldıramıyorum artık lavaboya.Abdest alamıyorumAyağa kalkmaya korkar oldum düşeceğim diye.Allah'tan yalnız değilim büroda.Gidip atıştıracak bişeyler alayım marketten ben.Çok halsiz kaldım

aminnnnn.evet canımmm laparoskopi oldum baklaım hayırlısı bundan sonra ne olucakk yaşayıp görcez

Uzansam herhalde akşamı bulurum uyuyarak.Ayağımı kaldıramıyorum artık lavaboya.Abdest alamıyorumAyağa kalkmaya korkar oldum düşeceğim diye.Allah'tan yalnız değilim büroda.Gidip atıştıracak bişeyler alayım marketten ben.Çok halsiz kaldım [/QUOTE]

acaba vücudun susuz mu kaldı kendine dikkat et meyve tarzı bir şeyler ye umarım ii gelir..

aminnnnn.evet canımmm laparoskopi oldum baklaım hayırlısı bundan sonra ne olucakk yaşayıp görcez

evet hayırlısı canım tekrar geçmiş olsun..

canim cok uzuldum.. Sorun insallah anlasilir ve tekrar hamile kalirsin. Ne desek fayda etmez biliyorum ama en azindan paylasinca hafiflesin acin insallah.
Amin kızlar...
Eeeh bitanede sendemi varrr
Benimkide ilk başlarda deli ediyordu beni girme şu siteye falen filan bu arakarda dırdır yapıyor ama bizde bn baskın çoktım galibaaaaaaaaaa
Aynen Aişem yaaaaaa bi çıksalarrr
hadi geçmiş olsun sağlıkla bebişin gelsin inşaallah

merhaba bayanlar,nasılsınız?bebişeriniz nasıl
ben kısmetse yarın ilk kan testlerimi yaptıracağım.ama istenilen testler ne tam anlamadım bileniniz var mı acaba?

merhaba bayanlar,nasılsınız?bebişeriniz nasıl
ben kısmetse yarın ilk kan testlerimi yaptıracağım.ama istenilen testler ne tam anlamadım bileniniz var mı acaba?

Tam kan testlerini ister dr.Enfeksiyon,kansızlık falan varmı diye.3-4 tüp kan alırlar.Arada bi yapıyorlar hamilelik boyunca.İnşallah güzel sonuçlar alırsın hepsinden.
Topiğin yorgun savaşcısı benim bugün.Pert durumdayım.Çalışmıyorum sürünüyorum tabiri caizse...

canım benim ya çok zor seni çok iyi anlıyorum inan evde ben hep uyuyorum akşama kadar. kendimi yorgun hissediyorum sanki çok iş yapmış gibi.. işyerinde de bir lavaboya gidiyorum yüzümü yıkıyorum arada kolonya sürüyorum çocuk alkolik çıkacak :) ilk 3 ay son 3 ay kolonya ile yaşar oldum. azıcık elime koluma sürünce ferahlıyorum sanki...
canım çok geçmiş olsun.. Çok şükür iyisin. atlattın işte..
hiç boşa gececek deme. ben gibi geç yumurtlarsın belki. Rabbim ol dedikten sonra biz ne hesap yapsak boş..
Hayırlısı olsun. inşallah gelecek bu ay miniğin..

kuzucum biraz tatlı birşeyler yesen çikolata filan. belki iyi gelir açar seni enerji verir. ben genelde dondurmaya saldırıyorum bu gibidurumlarda..
Kız butikbebede kargo bedava bugün.12,30dan 00.00a kadar.İnşallah sipariş vermemişsindir daha
yaa bu butikbebe bana gıcıklığına mı yapıyor. iki oldu bu. döverim ben bunları...ben aldıktan sonra kargoyu bedava yapıyor. bir daha bakmıycam diycem ama biliyorum ki yine duramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…