- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.461
geçen sefer 8 ci dr dogum yaptım inş busefer öle olmazz:)
kanamam var desem olumsuz bişey söylesem yada kan sonuçlarım kötü çıksa yap bu yorumu bide kadın dogumcu olmuş ne kırıyosun insanın hevesini vallaha kocam olmasa aglaya aglaya gelirdim eve öle canım sıkıldıki ama ALLAHIM binlerce kere şükür olsunki gerçekten çok güzel yükselmiş degerlerim 300 falan çıkması lazım dedi 700 çıkı benim gidince tahlil kagadını sokim gözünede görsün bakalım nasıl o0luyomuşş
bi duysam yavrumun kalbi atıyo benden mutlusu yok ozaman hayırlısıyla haftaya kesemiz bi görünsün
10.haftada oluşmaya başlıyor cinsiyet.
Bizim doktor 16.haftadan önce söylemem dedi kesinleşmeden yani.
17.haftada kesşn dedi.
Maşaallah Rabbim sağlıka kucağımıza almayı nasip etsinnn
amin canım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun..
bebegm gitti, aldılar, kalbi durdu..
Allah sabır versin çok geçmiş olsun((
Günaydın kızlar.Nasılsınız bakıyım bu yeni haftada?
Bugün erkenciyim.Biz işyerindeyken her evi ilaçlamışlar,bizim haberimiz olmadığından biz kalmışız.2-3 gündür evimizi böcekler basmıştıNe kadar pis biriyim,böceklerle yaşıyorum diye sinir olmuştum kendime.Meğerse bizim evde ilaç olmayınca bize buyurmuş terbiyesizler Görevli ilaç verdi sabah ilaçlayıp evi kapattık.Akşama kadar kapalı kalacak.Bende bebeğime tuttuğum günlüğümü getirdim,kimse yokken azıcık içimi dökeyim kuzuma.
Dün Maskeli Süvari isimli filme gittik.Çok güzeldi.Tavsiye ederim.Bu sıcak günlerde klimalı bi salonda iyi vakit geçiyor film izlerken.
İnanılmaz derecede yorgunum bugün.Evimiz o kadar sıcakki eşimin lacivert pijaması terden bembeyaz iz olmuş dün sabah.Düşünün sıcağın derecesini.Gece sıcak yüzünden sürekli uyanıyoruz.O da mahvediyor ikimizi de.Yatağın içinde elektrikli battaniye çalışıyor gibi oluyor.Elimi yüzümü yıkamak,soğuk duş almak bile yetmiyor artık.Çok muzdaribiz bu konuda.Uyku düzeni bozulunca haliyle ne günü yaşamaya takatimiz kalıyor,ne de isteğimiz.Bıraksalar şimdi uyurum.
Gün nasıl bitecek bilmiyorum
sanırım bu yönden rahatım burası serin her yer efil efil esiyor
balkonda iki dakika durdum mu hemen üşüyorum
yaza bize gelin valla hepinizi misafir ederim:))
Dün akşam şiddetli bir sancı daha yaşadım kızlar ben:18::18::18: Derin nefesler alarak rahatlamaya çalıştım.Ama insanın aklı başından çıkıyor sanki:18::18::18::18::18::18::18::18:
geçmiş olsun kendine dikkat et canım...
kızlarrr ben geldimmmm bu saglık ocagandan az büyük biyer vAR oraya gittik deger artışı için kan verdik ultrasonla baktı dr öteki gibi yok rahmin ince falan demedi aşşadan baksak kese görünür ama bence gerek yok dedi bende asla istemezdim zaten bakalım çarşamba kaç çıkıcak degerlerimiz49:
bi duysam yavrumun kalbi atıyo benden mutlusu yok ozaman hayırlısıyla haftaya kesemiz bi görünsün
inşallah o da olur Allah hayırlısıyla kucağına aldırmayı nasip eder canım
Bugün çok daha fazla mızmızım biliyorum kızlar
Ama o kadar kötüyümki anlatamam.Zor açıyorum gözlerimi.Acıktım ama bişey yemeye halim yok.Peynir ekmek yedim azıcık.Sanki gidip eve uyusam 1 saat sonra daha dinç olacağım.Bazende 3 gün aralıksız uyurum diye düşünüyorum.Kızlar bi çare bulun bana yaaNasıl toparlarım kafayı.Nasıl açarım uykuyu
Yaptığım işten de emin değilim artık.O kadar dikkatsizimki
slm kızlarrr nasılsnızzz?
ben ameliyat oldum şükürler olsun iyiyim evdeyim perşembeden beri sol tüpüm alındı açılmaya çalışılmış ama açılmadıgı için dokotr almamız dha hayırlı olucaktı öle yaptık dedi yumurtalıkların ve sag tüpün gayet sağlıklı
artık kendi başına hamile kalabılırsın ama her ihtimale karsı yumurta takibi yapıcam dedi perşembe gunu kontrole gıdıcem daha detaylı konusucaz işte böle kızlarrrrr ama bu ay yumurtalama zamanım bosa gecıcek galıbaaa :26::26:
ben ameliyat oldum şükürler olsun iyiyim evdeyim perşembeden beri sol tüpüm alındı açılmaya çalışılmış ama açılmadıgı için dokotr almamız dha hayırlı olucaktı öle yaptık dedi yumurtalıkların ve sag tüpün gayet sağlıklı
artık kendi başına hamile kalabılırsın ama her ihtimale karsı yumurta takibi yapıcam dedi perşembe gunu kontrole gıdıcem daha detaylı konusucaz işte böle kızlarrrrr ama bu ay yumurtalama zamanım bosa gecıcek galıbaaa :26::26:
Uzansam herhalde akşamı bulurum uyuyarak.Ayağımı kaldıramıyorum artık lavaboya.Abdest alamıyorumişyerinde dinleneceğin bir yer yok mu biraz uzanıp dinlensen
belki ii gelebilir ya da abdest al biraz ferahlarsın
aleyküm selam canım geçmiş olsun sanırım laparoskopi oldun
inşallah en kısa zamnda sende gebe kalırsın hem bu ay yumurtlama zamanım
boşa gidecek diye ümitsizliğe kapılma Rabbim diledikten sonra hiç bir şey engel
olmaz ben laparoskopi olacağım gün gebe olduğumu öğrendim ve hiç bir tedavi yumurta takibi yapılmadı
evde herhangi bir kürde yapmadım Mevla sanada nasip eder inşallah..
aminnnnn.evet canımmm laparoskopi oldum baklaım hayırlısı bundan sonra ne olucakk yaşayıp görcez
acaba vücudun susuz mu kaldı kendine dikkat et meyve tarzı bir şeyler ye umarım ii gelir..
evet hayırlısı canım tekrar geçmiş olsun..
Bu kötü haberi görmek hiç istemezdim.
Allah yardımcın olsun kuzucum. Acın daha yeni.
Soru nnedir araştırılsın. Kendini hırpalama senin bir suçun ihmalin yok. Herşey olacagına varıyor.
Merak etme tekrar hamile kalacaksın.
Çok üzüldüm inan acını paylaşıyoruz hepimiz burda.
Rabbim sana tekrar bir melek nasip eder inşallah en yakın zamanda.
Amin kızlar...canim cok uzuldum.. Sorun insallah anlasilir ve tekrar hamile kalirsin. Ne desek fayda etmez biliyorum ama en azindan paylasinca hafiflesin acin insallah.
Eeeh bitanede sendemi varrrSelam kizlar kozalak netimi iptal ettirmis giremiyorum. Nasılsıniz? Bende yeni birsey yok Ramazan iste malum sicaklarla bogusuyorum. Sizi cok ozledim xkocicisin telefondan girdim dayanamadim. Ins bu yazdiklarimi görmez. Bana dua etmeyi unutmayin ikiz ogluslarim icin.
Aynen Aişem yaaaaaa bi çıksalarrrSonra bi cinsiyetini öğrensem,sonra bi kilo aldığını büyüdüğünü duysam,sonra bi tekme atsa,sonra bi hıçkırsa vs vs .... Liste uzun.Süre 9 aySabretmek işi hamile kaldığın anda başlıyor.
hadi geçmiş olsun sağlıkla bebişin gelsin inşaallahslm kızlarrr nasılsnızzz?
merhaba bayanlar,nasılsınız?bebişeriniz nasıl
ben kısmetse yarın ilk kan testlerimi yaptıracağım.ama istenilen testler ne tam anlamadım bileniniz var mı acaba?
canım benim ya çok zor seni çok iyi anlıyorum inan evde ben hep uyuyorum akşama kadar. kendimi yorgun hissediyorum sanki çok iş yapmış gibi.. işyerinde de bir lavaboya gidiyorum yüzümü yıkıyorum arada kolonya sürüyorum çocuk alkolik çıkacak :) ilk 3 ay son 3 ay kolonya ile yaşar oldum. azıcık elime koluma sürünce ferahlıyorum sanki...Bugün çok daha fazla mızmızım biliyorum kızlar
Ama o kadar kötüyümki anlatamam.Zor açıyorum gözlerimi.Acıktım ama bişey yemeye halim yok.Peynir ekmek yedim azıcık.Sanki gidip eve uyusam 1 saat sonra daha dinç olacağım.Bazende 3 gün aralıksız uyurum diye düşünüyorum.Kızlar bi çare bulun bana yaaNasıl toparlarım kafayı.Nasıl açarım uykuyu
Yaptığım işten de emin değilim artık.O kadar dikkatsizimki
canım çok geçmiş olsun.. Çok şükür iyisin. atlattın işte..slm kızlarrr nasılsnızzz?
kuzucum biraz tatlı birşeyler yesen çikolata filan. belki iyi gelir açar seni enerji verir. ben genelde dondurmaya saldırıyorum bu gibidurumlarda..Çok geçmiş olsun canım.Sen hiç merak etme Rabbim ol desin yeterki.Oluverir boş geçti biraz desen bile.Rabbim dermansız dert vermesin.Kuzun da geliversin hemen,mutluluğunuz kat kat artsın inşallah
Uzansam herhalde akşamı bulurum uyuyarak.Ayağımı kaldıramıyorum artık lavaboya.Abdest alamıyorumAyağa kalkmaya korkar oldum düşeceğim diye.Allah'tan yalnız değilim büroda.Gidip atıştıracak bişeyler alayım marketten ben.Çok halsiz kaldım
yaa bu butikbebe bana gıcıklığına mı yapıyor. iki oldu bu. döverim ben bunları...ben aldıktan sonra kargoyu bedava yapıyor. bir daha bakmıycam diycem ama biliyorum ki yine duramamKız butikbebede kargo bedava bugün.12,30dan 00.00a kadar.İnşallah sipariş vermemişsindir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?