Bol bebiş topiği

Kolonyalanayım bende.Bakalım işe yarayacakmı bende de?Dondurma yiyemem işyerinde ayıp olur hepsi sündü zaten sıcaktan
2 saat kaldı çıkmama.Ya sabır,ya sabır......

peçeteye kolonya döküp ensene eklem yerlerine koyabilirsin serinletir..
inşallah işe yarar. 2 saat kalmış..

Eve gidip uyumak istiyorum Terzidende alacaklarım var.Tam da ters tarafta.Ordan taksi de bulamam.Oooofff...Cumartesi alacaktım bi de.Belki o zamana takatim gelir.Avuçlarımın içinden alev fışkırıyor sanki.Kızım da fırfır döner topaç gibi.Bazen çok geriliyorum hareketlerinden.Hele sabah uyandırış tarzı bi garip.Karnım deniz dalgası gibi oluyor.Eşim bugün hissetti de hep mi böyle diyor.Artık pıtpıt vurmalar yok.Resmen dönüyor,geriliyor,yer değiştiriyor.
Çok içim bulanıyor,ben gidip rahatlamaya çalışayım en iyisi lavaboda

acaba kaç saate işim biter?bende hipoglesimi de var acep aç karnına bir de tok karnına mı yaparlar testi?
ben yine uyuya kaldm işe geciktim valla ofiste uyuyup duruyorum

kıyamam ya eşin alsa olmaz mı terziden alacaklarını ya da yarına kalsa bu halde gitme istersen daha da fena olma yollarda..
bebişler birşeyin farkında değiller. dün benim tansiyon 90/40 olmuş içerde habire kıpır kıpır hiç durmuyor.. dedim sen iyisin ama annen fena. azıcık rahat dur.
o deniz dalgası var ya beni korkutuyor ya yer daraldıkça hareketleri kısıtlanıyor tabi anca dönebiliyorlar..

Nasıl oldun kuzum şimdi? birazcık rahatlayabildin mi? izin vermez mi patron sonuçta 2 saat kalmış.. arkadaşların idare edemezler mi? keyfi izin istemiyorsun ya...

acaba kaç saate işim biter?bende hipoglesimi de var acep aç karnına bir de tok karnına mı yaparlar testi?

tam kan sayımında açlık kan şekerine de bakıyorlar. muhtemelen aç gitmen gerekir. benim öyle yapılmıştı..
sen de uykucu hamiş oldun ben gibi.. erkenden yatıyordum akşamları...

Bende aç yada tok dememişlerdi.Normal kontrole gittim,dr tahliller istedi verdim geldim.Kan vermek 10 dk sürmüyor zaten.Sonuçları da ne zaman verirlerse artık.
Cadiozynin dediği şeker ölçümünü 24-26.haftalarda yapıyorlar.Dr özellikle aç gelmeni söylüyor sabah erkenden.Benim randevum daha geç bi saatteydi,sen erken gel açlık kanını ver sonra tokluk kanını ver,bekleme demişti.

Bende irkiliyorum o dönerken.Kocaman bi bebek artık o.:18::18::18:Bi karışlık,grlık olduğu zamanlar gibi değil. Ne kadar çabuk geçiyor zaman.Ne zaman büyüdü o kadar

yok benim aile doktorum öyle demişti sabah aç gel hepsine bakalım demişti.. daha ilk haftalarda.. o kadar çok tahlil yapıldı ki bana.. habire deliyorlar. şuan da kollarım morarıklarla dolu eroinman gibi..

Dimi Ayşem ya daha dün gibi kürleri tartışıyorduk şurda.. şimdi bebişlere ne alsak diye tartışıyoruz..o zaman sanki hiç bebişim olmayacak gibi geliyordu oldu da 28 haftalık oldu... son 12 hafta kaldı işte.. Allahım sağsalim kucağımıza da almayı nasip et. Aminnnn...

Oyy kızlar hepinizin sıcaktan pestili çıkmış durumda bende öyleyim nefes darlıklarım var.

Kız kardeşim bende ramazan başından beri. Eşim oruçlu kız kardeşimde.

Alalh razı olsun benim minnoş kardeşimden sahurumuzu hazırlıyor bizi kaldırıyor. Aslında ben ona yap demedim sahura kadar ayakta film izliyor, oyun oynuyor, arkadaşlarıyla konuşuyor... dolayısıyla ben uyumaya kaçıyorum kocişlee

Bugün ne yemek yapıcam bilemiyorum dolma mı yapsam acep yesinler cacıkla sogucacık

Dün bamya yapmıştım.Bamyalar bahçemden tam organik size hiç bahsetmedim sanırım benim küçücük bir bahçem var. Fasulye, bamya, biber, kabak, patlıcan, domates, dere otu, maydonoz, semiz otu, fesleğen, çilek,mısır yetiştiriyoruz eşimle.. Çok zevkli oluyor toprakla ugrasmak. Bi ara fotografını çeker koyarım.

Bu arada yarın doktora gidiyorum. İlk önce saglık ocagında aşımı vurulup kan vereceğim ebem öyle demişti. Ondan sonrada hastaneye kontrole. Bakalım cinsiyeti söyleyecek mi ? Meraktan çatlıcam Karnımda belirgin olmaya başladı. Dışarı çıkarken bol giyiyorum ama evde tişört filan giyince minnacık bi göbüş çıkıyor ortaya. Sanırım bundan sonra jet hızıyla büyüyecek göbüş.

İnşallah bir avazda kurtuluruz.

Bebişlerimiz, akıllı, uslu, efendi, geceleri mışıl mışıl uyuyan, gaz sorunu olmayan, hastalanmayan, din yolunda ilerleyen, namazlı abdestli,çalışkan, anne baba sözü dinleyen, büyüklerini seven, hayırlı bir evlat olsun.. Dogumumuz kolay olsun, kendi işimizi kendimiz yapabilelim kimseye bizi muhtaç etme Allah ' ım.. İNŞALLAHHH AMİNNNN.. Duanın ucu açık.

RAbbim ne cömert ki siz yeterki isteyen diyor...Bende hep böyle dualar ediyorum.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Aylarca, yıllarca bebek hasretiyle yanıp tutşanlarada biran önce bebek nasip etsin. yuvaları şenlensin. Boyunları bükük garip kalmasınlar inşallah.

Ramazan bereketiyle bütün yuvalar huzurla dolsun. AMİN.

Aminnnn canım.....
oyy minicik göbüşü de çıkmış aman da aman...
Yarın cinsiyeti öğrenirsin incim inşallah. Rabbim gönlünüze göre versin...
hayırlı haberlerini bekliyorum yarın..

Demekki her dr farklı oluyor.
Amiiin canıım.Çok hızlı geçiyor zaman sanki...

Ne güzel bahçeyle uğraşmak.Merak ettim at resmini mutlaka.Duaların o kadar güzelki insan yürekten bir AMİİİİİİİİİN diyor.Sıcak deme bana o kelimeyi duydukça ateş basıyor sanki.Son 40 dk.... Saniyeleri sayıyorum inanki. Bitik durumdayım.Bazen giysilerimi çıkarmak bile zaman kaybı gibi geliyor.Duşa girmek için koşuyorum resmen.Düşersem bu yolda düşeceğim zaten bi gün:26::26::26::26::26::26::26::26:

Kızlar gebelikte hengi aşılar vuruluyor hangi aylarda.
Bana kimse aşıdan bahsetmedide inci kuzum ne aşısı bu :26:
Hadi yarını sabırsızlıkla bekliy:26:rum bende merak ettim acep cinsiyeti neeeeee

Kızlar görüşmeyeli nasılsınız.
Bana dua edin birkaç gündür içimde bir sıkıntı var.
Oğluşumun hareketleride gayet yerinde Maşaallah.
Sorun yapılmayaca şeyleri çok uzatıyorum galiba içim içimi yiyor moralsizimmm
Bana dua edin ne olur...

Aminnnn canım.....
oyy minicik göbüşü de çıkmış aman da aman...
Yarın cinsiyeti öğrenirsin incim inşallah. Rabbim gönlünüze göre versin...
hayırlı haberlerini bekliyorum yarın..

İnşallah ögrenirim o tontişinnn cinsiyetini. Atarım fotograf canım.
Hadi yarını sabırsızlıkla bekliy:26:rum bende merak ettim acep cinsiyeti neeeeee
Kuzumm sağlık ocagında kaydın var dimi ? Ordaki ebe diyor. doktora gittiğimde sonuçları ebeye göster diyor doktorum. Herşey kayıt altında olmalıymış falan filan. dosyasına işlesin demişti.

Tetanoz aşısı kuzum. Seninde yaptırman lazım çünkü herkes oluyor aşı.

Bakalımmm kız mı geliyor oğlan mı? sabırsızımm.

canım benim hamilelik psikolojisi normaldir. ben bir ara iyice asabiye bağlamıştım. herkese hırlıyordum.. şimdi biraz azaldı sanki bazen yine tavan yapıyor da.... hormonlardan oluyor canım. Allah yardımcın olsun..

20 ve 24. haftalarda iki doz tetanoz oldum canım ben. yakınlarda hiç aşı olmadığım için iki doz yaptı. olmuş olsaydım tek doz yetecekti.

20.haftada tetanoz vurundum ben.2.si için tarih verdi ebe o zaman gittim.Sanırım 24.haftadaydı.2 si gebeyken,3ü doğumdan sonra olmak üzere 5 tane oluyormuş.3.sü içinde Aralık ayı dedi.Aşı kartı veriyor sana.Orda yazıyor tarihler.Başka da aşım yokmuş.Bunlar dışında vurunan varmı bilmiyorum. Koldan yapıyorlar.1 hafta ağrıyanı da var,benim gibi hiç bir sıkıntısı olmayanı da.Vücuttan vücuda değişiyor sanırım.Bende 3-4 gün koluma dokununca acıyordu sadece o kadar.Ne şişme,ne kızarıklık,ne de başka bişey oldu.

Bir an önce ferahlarsın inşallah canım.

Hepimizin sıkıntısı var kendine göre az yada çok.

ama bunun ağırlıgını birtek yaşıyan bilir.

Hamilelikte alınganlıki sinirlilik olabiliyor. Ahh bide bu hormonlarla başa çıkabilsek..

Oğluşuna da maşallahhh

Her normal hamile gibisin korkma Zamansız duygu değişimleri,kendinin bile güleceği saçmasapan şeyleri kafaya takmalar,uzun süren ağlamalar,gülmeler,korkular...Hepsi normal.
Diğer koltukta otururken "niye yanıma gelmiyorsun" dedim eşime,"burası rahat seni de rahatsız etmeyim" dedi diye 1 saat ağlamıştım ben.artık yanımda olmak bile istemiyorsun diye.İştahlı yiyişime gülüyor,alay ediyor diye hem hıçkıra hıçkıra ağladığımı hemde yemeye devam ettiğimi bilirim. Ne yaparsan yap geçmiyor bunlar.Sinirin hat safhada oluyor kimi zaman,kimi zaman sakinliğin şahı oluyorsun.Değişiyor yani.

:113: ahh bu kocalar ahhhh:113::113:

Banada gülmeye başladı yaaaa

Yavaş ye, bak sen şuan mutfakta tıkır tıkır yine ne karıştırıyorsun diye alay ediyor ama şakalaşıyoruz tabi eğlenceliii.

Bakalım çocuk dogunca ne gibi aksiyonlar yaşıyacaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…