- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.481
canım benim ya çok zor seni çok iyi anlıyorum inan evde ben hep uyuyorum akşama kadar. kendimi yorgun hissediyorum sanki çok iş yapmış gibi.. işyerinde de bir lavaboya gidiyorum yüzümü yıkıyorum arada kolonya sürüyorum çocuk alkolik çıkacak :) ilk 3 ay son 3 ay kolonya ile yaşar oldum. azıcık elime koluma sürünce ferahlıyorum sanki...
canım çok geçmiş olsun.. Çok şükür iyisin. atlattın işte..
hiç boşa gececek deme. ben gibi geç yumurtlarsın belki. Rabbim ol dedikten sonra biz ne hesap yapsak boş..
Hayırlısı olsun. inşallah gelecek bu ay miniğin..
kuzucum biraz tatlı birşeyler yesen çikolata filan. belki iyi gelir açar seni enerji verir. ben genelde dondurmaya saldırıyorum bu gibidurumlarda..
yaa bu butikbebe bana gıcıklığına mı yapıyor. iki oldu bu. döverim ben bunları...ben aldıktan sonra kargoyu bedava yapıyor. bir daha bakmıycam diycem ama biliyorum ki yine duramam
Kolonyalanayım bende.Bakalım işe yarayacakmı bende de?Dondurma yiyemem işyerinde ayıp olur hepsi sündü zaten sıcaktan
2 saat kaldı çıkmama.Ya sabır,ya sabır......
peçeteye kolonya döküp ensene eklem yerlerine koyabilirsin serinletir..
inşallah işe yarar. 2 saat kalmış..
Tam kan testlerini ister dr.Enfeksiyon,kansızlık falan varmı diye.3-4 tüp kan alırlar.Arada bi yapıyorlar hamilelik boyunca.İnşallah güzel sonuçlar alırsın hepsinden.
Topiğin yorgun savaşcısı benim bugün.Pert durumdayım.Çalışmıyorum sürünüyorum tabiri caizse...
Eve gidip uyumak istiyorumTerzidende alacaklarım var.Tam da ters tarafta.Ordan taksi de bulamam.Oooofff...Cumartesi alacaktım bi de.Belki o zamana takatim gelir.Avuçlarımın içinden alev fışkırıyor sanki.Kızım da fırfır döner topaç gibi.Bazen çok geriliyorum hareketlerinden.Hele sabah uyandırış tarzı bi garip.Karnım deniz dalgası gibi oluyor.Eşim bugün hissetti de hep mi böyle diyor.Artık pıtpıt vurmalar yok.Resmen dönüyor,geriliyor,yer değiştiriyor.
Çok içim bulanıyor,ben gidip rahatlamaya çalışayım en iyisi lavaboda
acaba kaç saate işim biter?bende hipoglesimi de var acep aç karnına bir de tok karnına mı yaparlar testi?
ben yine uyuya kaldm işe geciktim valla ofiste uyuyup duruyorum
Bende aç yada tok dememişlerdi.Normal kontrole gittim,dr tahliller istedi verdim geldim.Kan vermek 10 dk sürmüyor zaten.Sonuçları da ne zaman verirlerse artık.acaba kaç saate işim biter?bende hipoglesimi de var acep aç karnına bir de tok karnına mı yaparlar testi?
ben yine uyuya kaldm işe geciktim valla ofiste uyuyup duruyorum
Bende irkiliyorum o dönerken.Kocaman bi bebek artık o.:18::18::18:Bi karışlık,grlık olduğu zamanlar gibi değil.kıyamam ya eşin alsa olmaz mı terziden alacaklarını ya da yarına kalsa bu halde gitme istersen daha da fena olma yollarda..
bebişler birşeyin farkında değiller. dün benim tansiyon 90/40 olmuş içerde habire kıpır kıpır hiç durmuyor.. dedim sen iyisin ama annen fena. azıcık rahat dur.
o deniz dalgası var ya beni korkutuyor ya yer daraldıkça hareketleri kısıtlanıyor tabi anca dönebiliyorlar..
Nasıl oldun kuzum şimdi? birazcık rahatlayabildin mi? izin vermez mi patron sonuçta 2 saat kalmış.. arkadaşların idare edemezler mi? keyfi izin istemiyorsun ya...
Bende aç yada tok dememişlerdi.Normal kontrole gittim,dr tahliller istedi verdim geldim.Kan vermek 10 dk sürmüyor zaten.Sonuçları da ne zaman verirlerse artık.
Cadiozynin dediği şeker ölçümünü 24-26.haftalarda yapıyorlar.Dr özellikle aç gelmeni söylüyor sabah erkenden.Benim randevum daha geç bi saatteydi,sen erken gel açlık kanını ver sonra tokluk kanını ver,bekleme demişti.
Bende irkiliyorum o dönerken.Kocaman bi bebek artık o.:18::18::18:Bi karışlık,grlık olduğu zamanlar gibi değil.Ne kadar çabuk geçiyor zaman.Ne zaman büyüdü o kadar
Oyy kızlar hepinizin sıcaktan pestili çıkmış durumda bende öyleyim nefes darlıklarım var.
Kız kardeşim bende ramazan başından beri. Eşim oruçlu kız kardeşimde.
Alalh razı olsun benim minnoş kardeşimden sahurumuzu hazırlıyor bizi kaldırıyor. Aslında ben ona yap demedim sahura kadar ayakta film izliyor, oyun oynuyor, arkadaşlarıyla konuşuyor... dolayısıyla ben uyumaya kaçıyorum kocişlee
Bugün ne yemek yapıcam bilemiyorum dolma mı yapsam acep yesinler cacıkla sogucacık
Dün bamya yapmıştım.Bamyalar bahçemden tam organiksize hiç bahsetmedim sanırım benim küçücük bir bahçem var. Fasulye, bamya, biber, kabak, patlıcan, domates, dere otu, maydonoz, semiz otu, fesleğen, çilek,mısır yetiştiriyoruz eşimle.. Çok zevkli oluyor toprakla ugrasmak. Bi ara fotografını çeker koyarım.
Bu arada yarın doktora gidiyorum. İlk önce saglık ocagında aşımı vurulup kan vereceğim ebem öyle demişti. Ondan sonrada hastaneye kontrole. Bakalım cinsiyeti söyleyecek mi ? Meraktan çatlıcamKarnımda belirgin olmaya başladı. Dışarı çıkarken bol giyiyorum ama evde tişört filan giyince minnacık bi göbüş çıkıyor ortaya. Sanırım bundan sonra jet hızıyla büyüyecek göbüş.
İnşallah bir avazda kurtuluruz.
Bebişlerimiz, akıllı, uslu, efendi, geceleri mışıl mışıl uyuyan, gaz sorunu olmayan, hastalanmayan, din yolunda ilerleyen, namazlı abdestli,çalışkan, anne baba sözü dinleyen, büyüklerini seven, hayırlı bir evlat olsun.. Dogumumuz kolay olsun, kendi işimizi kendimiz yapabilelim kimseye bizi muhtaç etme Allah ' ım.. İNŞALLAHHH AMİNNNN.. Duanın ucu açık.
RAbbim ne cömert ki siz yeterki isteyen diyor...Bende hep böyle dualar ediyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Aylarca, yıllarca bebek hasretiyle yanıp tutşanlarada biran önce bebek nasip etsin. yuvaları şenlensin. Boyunları bükük garip kalmasınlar inşallah.
Ramazan bereketiyle bütün yuvalar huzurla dolsun. AMİN.
Demekki her dr farklı oluyor.yok benim aile doktorum öyle demişti sabah aç gel hepsine bakalım demişti.. daha ilk haftalarda.. o kadar çok tahlil yapıldı ki bana.. habire deliyorlar. şuan da kollarım morarıklarla dolu eroinman gibi..
Dimi Ayşem ya daha dün gibi kürleri tartışıyorduk şurda.. şimdi bebişlere ne alsak diye tartışıyoruz..o zaman sanki hiç bebişim olmayacak gibi geliyordu oldu da 28 haftalık oldu... son 12 hafta kaldı işte.. Allahım sağsalim kucağımıza da almayı nasip et. Aminnnn...
Oyy kızlar hepinizin sıcaktan pestili çıkmış durumda bende öyleyim nefes darlıklarım var.
Kız kardeşim bende ramazan başından beri. Eşim oruçlu kız kardeşimde.
Alalh razı olsun benim minnoş kardeşimden sahurumuzu hazırlıyor bizi kaldırıyor. Aslında ben ona yap demedim sahura kadar ayakta film izliyor, oyun oynuyor, arkadaşlarıyla konuşuyor... dolayısıyla ben uyumaya kaçıyorum kocişlee
Bugün ne yemek yapıcam bilemiyorum dolma mı yapsam acep yesinler cacıkla sogucacık
Dün bamya yapmıştım.Bamyalar bahçemden tam organiksize hiç bahsetmedim sanırım benim küçücük bir bahçem var. Fasulye, bamya, biber, kabak, patlıcan, domates, dere otu, maydonoz, semiz otu, fesleğen, çilek,mısır yetiştiriyoruz eşimle.. Çok zevkli oluyor toprakla ugrasmak. Bi ara fotografını çeker koyarım.
Bu arada yarın doktora gidiyorum. İlk önce saglık ocagında aşımı vurulup kan vereceğim ebem öyle demişti. Ondan sonrada hastaneye kontrole. Bakalım cinsiyeti söyleyecek mi ? Meraktan çatlıcamKarnımda belirgin olmaya başladı. Dışarı çıkarken bol giyiyorum ama evde tişört filan giyince minnacık bi göbüş çıkıyor ortaya. Sanırım bundan sonra jet hızıyla büyüyecek göbüş.
İnşallah bir avazda kurtuluruz.
Bebişlerimiz, akıllı, uslu, efendi, geceleri mışıl mışıl uyuyan, gaz sorunu olmayan, hastalanmayan, din yolunda ilerleyen, namazlı abdestli,çalışkan, anne baba sözü dinleyen, büyüklerini seven, hayırlı bir evlat olsun.. Dogumumuz kolay olsun, kendi işimizi kendimiz yapabilelim kimseye bizi muhtaç etme Allah ' ım.. İNŞALLAHHH AMİNNNN.. Duanın ucu açık.
RAbbim ne cömert ki siz yeterki isteyen diyor...Bende hep böyle dualar ediyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Aylarca, yıllarca bebek hasretiyle yanıp tutşanlarada biran önce bebek nasip etsin. yuvaları şenlensin. Boyunları bükük garip kalmasınlar inşallah.
Ramazan bereketiyle bütün yuvalar huzurla dolsun. AMİN.
Aminnnn canım.....
oyy minicik göbüşü de çıkmış aman da aman...
Yarın cinsiyeti öğrenirsin incim inşallah. Rabbim gönlünüze göre versin...
hayırlı haberlerini bekliyorum yarın..
İnşallah ögrenirim o tontişinnn cinsiyetini. Atarım fotograf canım.Ne güzel bahçeyle uğraşmak.Merak ettim at resmini mutlaka.Duaların o kadar güzelki insan yürekten bir AMİİİİİİİİİN diyor.Sıcak deme bana o kelimeyi duydukça ateş basıyor sanki.Son 40 dk.... Saniyeleri sayıyorum inanki. Bitik durumdayım.Bazen giysilerimi çıkarmak bile zaman kaybı gibi geliyor.Duşa girmek için koşuyorum resmen.Düşersem bu yolda düşeceğim zaten bi gün:26::26::26::26::26::26::26::26:
Kuzumm sağlık ocagında kaydın var dimi ? Ordaki ebe diyor. doktora gittiğimde sonuçları ebeye göster diyor doktorum. Herşey kayıt altında olmalıymış falan filan. dosyasına işlesin demişti.Kızlar gebelikte hengi aşılar vuruluyor hangi aylarda.
Bana kimse aşıdan bahsetmedide inci kuzum ne aşısı bu :26:
Hadi yarını sabırsızlıkla bekliy:26:rum bende merak ettim acep cinsiyeti neeeeee
Kızlar görüşmeyeli nasılsınız.
Bana dua edin birkaç gündür içimde bir sıkıntı var.
Oğluşumun hareketleride gayet yerinde Maşaallah.
Sorun yapılmayaca şeyleri çok uzatıyorum galiba içim içimi yiyor moralsizimmm
Bana dua edin ne olur...
canım benim hamilelik psikolojisi normaldir. ben bir ara iyice asabiye bağlamıştım. herkese hırlıyordum.. şimdi biraz azaldı sanki bazen yine tavan yapıyor da.... hormonlardan oluyor canım. Allah yardımcın olsun..Kızlar gebelikte hengi aşılar vuruluyor hangi aylarda.
Hadi yarını sabırsızlıkla bekliy:26:rum bende merak ettim acep cinsiyeti neeeeee
Kızlar gebelikte hengi aşılar vuruluyor hangi aylarda.
Bana dua edin ne olur...
Bana dua edin ne olur...
Her normal hamile gibisin korkmaZamansız duygu değişimleri,kendinin bile güleceği saçmasapan şeyleri kafaya takmalar,uzun süren ağlamalar,gülmeler,korkular...Hepsi normal.
Diğer koltukta otururken "niye yanıma gelmiyorsun" dedim eşime,"burası rahat seni de rahatsız etmeyim" dedi diye 1 saat ağlamıştım ben.artık yanımda olmak bile istemiyorsun diye.İştahlı yiyişime gülüyor,alay ediyor diye hem hıçkıra hıçkıra ağladığımı hemde yemeye devam ettiğimi bilirim.Ne yaparsan yap geçmiyor bunlar.Sinirin hat safhada oluyor kimi zaman,kimi zaman sakinliğin şahı oluyorsun.Değişiyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?