Bol bebiş topiği

Kızlar çok heyecanlıyım bana dua edin yatağımı da hazırladım kadın geldi temizlik de bitti herşey hazır çanta kapıda sabah 8.30 da hastanede olucamm büyük ihtimal 10.30 gibi sezeryana girmiş olurum çok dua edin nolur hep içimden ağlamak geliyor

Canım Alalh yardımcın olsun.

Yolun sonuna geldin ve bebeğine kavuşuyorsun artık.

Uzun maratonu başarıyla tamamladın.

Duygusal olman çok normal. Duygu karmaşası içindensin.Ama sen atlatırsın. Bizim gibi tecrübesiz değilsin.

Daha sonra sen bize teselli verip moral olacaksın.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Allah razı olsun benimde kaydım var s.ocağında ararlar heralde :)
Aynen kzum yaaa demek yaşadıklarım normal.
bende kendimden korkmaya başlamıştım neler oluıyor diye:26:
Allah yardımcımız olsun...
Ağla canım içinde tuta rahatlarsın
İnşaallah sağlıklı haberlerinizi alırız kuzum doğuma girerken bizlerde dua et olurmu

Günaydın kızlar..
Feyzacım Allah yardımcın olsun canım. Çabucacık geçer gider inşallah. ikinizde sağlıklı bir şekilde evinize dönersiniz..
Ayşem bugün daha iyisindir inşallah..Bunu senin kızın için beğendim :)

Ben küstüm butikbebeye. almıycam artık

Aklım fikrim,dualarım,kalbim hep seninle 3-4 gündür.Yıllardır tanıdığım,yediğim içtiğim ayrı gitmeyen birini doğuma gönderir gibi tedirgin ve heyecanlıyım.Sağsalim bitecek herşey.Allah yardımcın olsun canım kardeşim.Güzel haberlerini bekliyoruz

GÜNAYDINNNN geldim kimsecikleri yok ben açim bari dükkanı
Günaydın fıstık

Günaydın şekerim. Çook tatlıymış yaaa.Dün görseydim alırdım.Seçemedim yine bişey baktım baktım çıktım Senin küslüğün yeni kampanyalar başlayıncaya kadar olur

Dualarınız kabul olmuş sanırım Bugün daha iyiyim.Rutin bel-ayak ağrısıyla uyansam da dün gibi patates çuvalı gibi durmuyorum en azından.Yağmur yağıp ortalıkta serinleyince daha iyiyim.

Çantama ilk parçaları attım bugün Yıkanan pijama takımım,alt pantolonum.Bir gün akşam oturup herşeyi (en azından %90nı) koyarım.Akıntım hala yoğun bi şekilde devam ediyor.Çok tırsıyorum:18::18::18::18::18::18:

Eşim iş değişikliği yapmak istiyor.Çok kritik bi durumdayız.Ben işten çıkacağım,o iş arıyor.Gittiği yeri sevmezse tedirginliği var.Dualarınızdan eksik etmeyin bizleri:18::18::18:

Çok şükür canım.. Daha da iyi ol inşallah.
İnan hava durumunu dört gözle izliyorum serinlesin diye nasıl içten dua ediyorum bende. burası da serinledi çok şükür.
Ayşem 66 günün kalmış anaam geliyor ya bu sıpalar. senden sonra sıra bende.. benim de bir an önce eksikleri bitirip çantayı toparlamam lazım...

Canımcım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Minik meleğiniz uğuruyla kısmetiyle gelecektir..Rabbim rızkını veriyor..

Delüüüü
Kız cadiozyyyy 3 olduk,seyide de bizdenmiş
Hamile kalıncaya kadar neler çekeriz,kalırız o psikolojiden kurtulamayız testleri tekrarlar dururuz

al işte bir deli daha
eczaneyi sen zengin ettin valla...
Al al onlardan da yap değişiklik olur

Ayşem akıllı adamın bizle ne işi olur zaten

Delüüüü
Kız cadiozyyyy 3 olduk,seyide de bizdenmiş
Hamile kalıncaya kadar neler çekeriz,kalırız o psikolojiden kurtulamayız testleri tekrarlar dururuz

kızzzzz sabah sabah ne yedigimi söylesem size vallaha üzerime kusarsınız :)))) asıl deli nasıl oluyomuş bak görün yaaa memişlerimin uclarına elektirik çarpıyo sanki çok tuhaflar sizede oldumu bölee

Yeni aldığım alt pijamayla evdekini karşılaştırdım aynı beden.Demekki evdekileri de giyebilirim Bir gecelik daha almak istiyorum.Evdekiler mini,dekolteli veya önü düğmeli değil 2-3 alt çamaşır daha alacağım ben.Evdekiler yetmeyecek sanki.Emzirme bodysi ve sütyeni de lazım.Kime sorduysam sütyeninden memnun kalmamış.Denk gelmiyor bebeğe diyorlar.Bende tüm açılan,kruvaze şeklinde olandan alayım diyorum. Bundan yani. Göğüs bedenini tutturamam diye alamıyorum bunu da.Gelecek ay alacağım o yüzden.Hala büyüyorlar 80-85'ten 95e çıktık.O bile dar geliyor artık Nereye gidiyorlar bilmiyorum

kızzzzz sabah sabah ne yedigimi söylesem size vallaha üzerime kusarsınız :)))) asıl deli nasıl oluyomuş bak görün yaaa memişlerimin uclarına elektirik çarpıyo sanki çok tuhaflar sizede oldumu bölee

Benimki çok hassaslasmıştı.Onu hatırlıyorum sadece.Uzunca bi süre de geçmemişti.Meğerse büyüyorlarmış.

ayyyyy çok güzelmiş bu sütyen sakın o tek ucu açılanlardan alma kimse memnun deil dr bile doguma gidince tembihlemişti beni bebek senin kokunu alamaz onlarla sakın takma tam gögsünü dışarı çıkart demişti

Tamam bundan alayım kesinleşti :) Beden konusunu ne yapmalıyım sence.Şu an 95 dar geliyor.Doğuma kadar daha ne kadar büyür?100 al diyorlar ama bana o da yetmez gibi geliyor.

kızzz her seferinde başka eczaneden alıyorum deli sanmasnlar die kızzzz deli olmasa bukadar kafama takıp delirip sora çıkınca böle orantısız sevinirmiyimm
bak bak ortada delil de bırakmıyor... seni gidi senii kimseye çaktırmıyorsun yanii
hımmm :44::44::44: tamam ben de bunlardan alayım...
ayy sorma
Ayşem benimkiler de öyle 90 sıkıyor artık.. 100ü geçecek herhalde bomba gibiler valla heran patlayabilirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…