- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.501
Kızlar çok heyecanlıyım bana dua edin yatağımı da hazırladım kadın geldi temizlik de bitti herşey hazır çanta kapıda sabah 8.30 da hastanede olucamm büyük ihtimal 10.30 gibi sezeryana girmiş olurum çok dua edin nolur hep içimden ağlamak geliyor
canım benim hamilelik psikolojisi normaldir. ben bir ara iyice asabiye bağlamıştım. herkese hırlıyordum.. şimdi biraz azaldı sanki bazen yine tavan yapıyor da.... hormonlardan oluyor canım. Allah yardımcın olsun..
20 ve 24. haftalarda iki doz tetanoz oldum canım ben. yakınlarda hiç aşı olmadığım için iki doz yaptı. olmuş olsaydım tek doz yetecekti.
Allah razı olsun benimde kaydım var s.ocağında ararlar heralde :)20.haftada tetanoz vurundum ben.2.si için tarih verdi ebe o zaman gittim.Sanırım 24.haftadaydı.2 si gebeyken,3ü doğumdan sonra olmak üzere 5 tane oluyormuş.3.sü içinde Aralık ayı dedi.Aşı kartı veriyor sana.Orda yazıyor tarihler.Başka da aşım yokmuş.Bunlar dışında vurunan varmı bilmiyorum. Koldan yapıyorlar.1 hafta ağrıyanı da var,benim gibi hiç bir sıkıntısı olmayanı da.Vücuttan vücuda değişiyor sanırım.Bende 3-4 gün koluma dokununca acıyordu sadece o kadar.Ne şişme,ne kızarıklık,ne de başka bişey oldu.
Aynen kzum yaaa demek yaşadıklarım normal.Bir an önce ferahlarsın inşallah canım.
Hepimizin sıkıntısı var kendine göre az yada çok.
ama bunun ağırlıgını birtek yaşıyan bilir.
Hamilelikte alınganlıki sinirlilik olabiliyor. Ahh bide bu hormonlarla başa çıkabilsek..
Oğluşuna da maşallahhh
Allah yardımcımız olsun...Her normal hamile gibisin korkmaZamansız duygu değişimleri,kendinin bile güleceği saçmasapan şeyleri kafaya takmalar,uzun süren ağlamalar,gülmeler,korkular...Hepsi normal.
Diğer koltukta otururken "niye yanıma gelmiyorsun" dedim eşime,"burası rahat seni de rahatsız etmeyim" dedi diye 1 saat ağlamıştım ben.artık yanımda olmak bile istemiyorsun diye.İştahlı yiyişime gülüyor,alay ediyor diye hem hıçkıra hıçkıra ağladığımı hemde yemeye devam ettiğimi bilirim.Ne yaparsan yap geçmiyor bunlar.Sinirin hat safhada oluyor kimi zaman,kimi zaman sakinliğin şahı oluyorsun.Değişiyor yani.
Ağla canım içinde tuta rahatlarsınKızlar çok heyecanlıyım bana dua edin yatağımı da hazırladım kadın geldi temizlik de bitti herşey hazır çanta kapıda sabah 8.30 da hastanede olucamm büyük ihtimal 10.30 gibi sezeryana girmiş olurum çok dua edin nolur hep içimden ağlamak geliyor
Kızlar çok heyecanlıyım bana dua edin yatağımı da hazırladım kadın geldi temizlik de bitti herşey hazır çanta kapıda sabah 8.30 da hastanede olucamm büyük ihtimal 10.30 gibi sezeryana girmiş olurum çok dua edin nolur hep içimden ağlamak geliyor
Günaydın fıstıkGÜNAYDINNNN geldim kimsecikleri yok ben açim bari dükkanı
Günaydın şekerim.Günaydın kızlar..
Feyzacım Allah yardımcın olsun canım. Çabucacık geçer gider inşallah. ikinizde sağlıklı bir şekilde evinize dönersiniz..
Ayşem bugün daha iyisindir inşallah..Bunu senin kızın için beğendim :)
Eki Görüntüle 756358
Ben küstüm butikbebeye. almıycam artık
ohhh bu sabah gene gebelik testi yaptım öteki çizgi kadar koyu çizgim ve idrarı damlatır damlatmaz çıkıyo ayyyy nasıllll seviniyorummmm
Ovu testi varsa onu da yap bak.Şaşırtıcı derecede koyu çıkıyor 2.çizgi Ben şok olmuştum.
ayy ondan yok evde benim nezaman yumurtladıgım hiççç belli olmadıgından almadım onlardan gidip alsammikii
Dualarınız kabul olmuş sanırımBugün daha iyiyim.Rutin bel-ayak ağrısıyla uyansam da dün gibi patates çuvalı gibi durmuyorum en azından.Yağmur yağıp ortalıkta serinleyince daha iyiyim.
Çantama ilk parçaları attım bugünYıkanan pijama takımım,alt pantolonum.Bir gün akşam oturup herşeyi (en azından %90nı) koyarım.Akıntım hala yoğun bi şekilde devam ediyor.Çok tırsıyorum:18::18::18::18::18::18:
Eşim iş değişikliği yapmak istiyor.Çok kritik bi durumdayız.Ben işten çıkacağım,o iş arıyor.Gittiği yeri sevmezse tedirginliği var.Dualarınızdan eksik etmeyin bizleri:18::18::18:
Delüüüü
Kız cadiozyyyy 3 olduk,seyide de bizdenmiş
Hamile kalıncaya kadar neler çekeriz,kalırız o psikolojiden kurtulamayız testleri tekrarlar dururuz
Delüüüü
Kız cadiozyyyy 3 olduk,seyide de bizdenmiş
Hamile kalıncaya kadar neler çekeriz,kalırız o psikolojiden kurtulamayız testleri tekrarlar dururuz
al işte bir deli daha
eczaneyi sen zengin ettin valla...
Al al onlardan da yap değişiklik olur
Ayşem akıllı adamın bizle ne işi olur zaten
Çok şükür canım.. Daha da iyi ol inşallah.
İnan hava durumunu dört gözle izliyorum serinlesin diye nasıl içten dua ediyorum bende. burası da serinledi çok şükür.
Ayşem 66 günün kalmışanaam geliyor ya bu sıpalar. senden sonra sıra bende.. benim de bir an önce eksikleri bitirip çantayı toparlamam lazım...
Canımcım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Minik meleğiniz uğuruyla kısmetiyle gelecektir..Rabbim rızkını veriyor..
kızzzzz sabah sabah ne yedigimi söylesem size vallaha üzerime kusarsınız :)))) asıl deli nasıl oluyomuş bak görünyaaa memişlerimin uclarına elektirik çarpıyo sanki çok tuhaflar sizede oldumu bölee
Yeni aldığım alt pijamayla evdekini karşılaştırdım aynı beden.Demekki evdekileri de giyebilirimBir gecelik daha almak istiyorum.Evdekiler mini,dekolteli veya önü düğmeli değil 2-3 alt çamaşır daha alacağım ben.Evdekiler yetmeyecek sanki.Emzirme bodysi ve sütyeni de lazım.Kime sorduysam sütyeninden memnun kalmamış.Denk gelmiyor bebeğe diyorlar.Bende tüm açılan,kruvaze şeklinde olandan alayım diyorum.Eki Görüntüle 756396 Bundan yani. Göğüs bedenini tutturamam diye alamıyorum bunu da.Gelecek ay alacağım o yüzden.Hala büyüyorlar 80-85'ten 95e çıktık.O bile dar geliyor artık Nereye gidiyorlar bilmiyorum
ayyyyy çok güzelmiş bu sütyen sakın o tek ucu açılanlardan alma kimse memnun deil dr bile doguma gidince tembihlemişti beni bebek senin kokunu alamaz onlarla sakın takma tam gögsünü dışarı çıkart demişti
kızzz her seferinde başka eczaneden alıyorum deli sanmasnlar diekızzzz deli olmasa bukadar kafama takıp delirip sora çıkınca böle orantısız sevinirmiyimm
hımmm :44::44::44: tamam ben de bunlardan alayım...Yeni aldığım alt pijamayla evdekini karşılaştırdım aynı beden.Demekki evdekileri de giyebilirimBir gecelik daha almak istiyorum.Evdekiler mini,dekolteli veya önü düğmeli değil 2-3 alt çamaşır daha alacağım ben.Evdekiler yetmeyecek sanki.Emzirme bodysi ve sütyeni de lazım.Kime sorduysam sütyeninden memnun kalmamış.Denk gelmiyor bebeğe diyorlar.Bende tüm açılan,kruvaze şeklinde olandan alayım diyorum.Eki Görüntüle 756396 Bundan yani. Göğüs bedenini tutturamam diye alamıyorum bunu da.Gelecek ay alacağım o yüzden.Hala büyüyorlar 80-85'ten 95e çıktık.O bile dar geliyor artık Nereye gidiyorlar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?