- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.521
Tamam bundan alayım kesinleşti :) Beden konusunu ne yapmalıyım sence.Şu an 95 dar geliyor.Doğuma kadar daha ne kadar büyür?100 al diyorlar ama bana o da yetmez gibi geliyor.
O yüzden ağustos sonuna bırakayım diyorum bunu almayı.En azından biraz daha netleşir doğumdan sonra kaç beden giyebileceğim:44::44:bak bak ortada delil de bırakmıyor... seni gidi senii kimseye çaktırmıyorsun yanii
hımmm :44::44::44: tamam ben de bunlardan alayım...
ayy sorma
Ayşem benimkiler de öyle 90 sıkıyor artık.. 100ü geçecek herhaldebomba gibiler valla heran patlayabilirler..
bence 105 al çünkü süt inince dahada büyüyo memişler dogumdan sonra takıcanıda düşünürsek
O yüzden ağustos sonuna bırakayım diyorum bunu almayı.En azından biraz daha netleşir doğumdan sonra kaç beden giyebileceğim:44::44:
Forumları okuyorum herkes bi beden büyük al demiş.İyi kardeşim de daha 31.haftadayım ve 95 sıkıyor.Daha büyürse dar gelmezmi 100 doğumdan sonra?:44::44: Bir ay sonra bakayım ben bu eşyalara en iyisi.:44::44::44::44:
Feyza girdi mi acaba doğuma?:44::44::44: Allahım yardımcısı olsun.Onun yaşadığı normal doğumun ötesinde bişey bu.Bütün sıkıntılarından kurtulur inşallah kolayca:18::18::18::18::18::18::18::18:
Kızlar çok heyecanlıyım bana dua edin yatağımı da hazırladım kadın geldi temizlik de bitti herşey hazır çanta kapıda sabah 8.30 da hastanede olucamm büyük ihtimal 10.30 gibi sezeryana girmiş olurum çok dua edin nolur hep içimden ağlamak geliyor
Aminnn şuan hazırlanıyordur herhalde. 10,30 gibi gireceğini yazmış. Allah hayırlısıyla ve sağlıkla kurtulmalarını nasip etsin inşallah.
Bunları biz de yaşıycaz Ayşem. tv de izliyorum doğumu filan gösteriyorlar. o anları ben de yaşıycam diyorum kendi kendime. hem korkuyorum hem de gözlerim doluyor sanki benim bebişim doğmuş gibi...ben kesin ağlarım o an...
eşime şimdiden tembihliyorum. doğuma hikayeler hazırla bana anlat ki sakinleşeyim.
Bana öyle hikayeler anlatsa biri "kapa çeneni" diye höykürürüm vallaAllah sabrını verecektir inşallah.
Çörekotu yağı ile karna yapılan masaj kasları gevşetiyormuş.Aklında olsun.Hergün 3-4 hurma yemeyi de ihmal etme.Sodaya da başlarım yakın zamanda ben.O da çok rahatlatıyormuş gaz olayını.:18: İnsan duyduğu herşeyi yapmak istiyor doğum sözkonusu olunca.
Bebekler kaçıncı haftada dönerler doğum pozisyonuna onu merak ediyorum bende.Kimi dr doğum anında bile dönebilir demiş,kimi 32-34.haftada demiş,kimi 36'dan sonra dönmez demiş.Arkadaşım çok net hissetmiş bebeğinin döndüğünü.Çok acı çektim diyor.Sonra da öylece kalmış.Döndükten sonra ayaklarıyla mideni çok ittiriyor diyorlar.:18::18::18::18::18:
Tamam canım çörekotu yağı alayım da dursun kenarda.. hurma yiyorum da ara ara yiyorum. fazla yemek doğuma sebep olur dedi arkadaş. oksitosin varmış içinde. ben günaşırı bir tane yiyorum şimdilik. doğum yaklaşınca arttıracağım..
Ben geçen gün soda içtim benim kız coştu dedim doping etkisi mi yarattı acep
valla bizim kızlar ilk bebek erken döner diyorlar. 32.33. den sonra döner diyorlar. ama ikinci bebekler doğuma kadar dönebilirmiş..
dönünce kaburgalar ve mideye çalışıyorlarmış hep...Allahım yardım et sen bize dayanma gücü ver AMİİNNNNN....
yine yumurtalama donemimdeyim kizlar ve prolaktin dusurucu ilaci ve b vitamini folik asitte kullaniyom ama sonuca ulasabilmek icin tavsiye ettiginiz bir sey var mi? ne bileyim sunu yee bunu yeee gibi yada su pozisyonu kullanin gibi bana bir seyler soyleyin bu aksam baslyoz calismlara....
Kafasını bi o yanda bi bu yanda hissediyorum ben.O yüzden dönüşünü kesin bilirim.Fırıldak olacak benim kızım
Peygamber efendimiz de söylemiş hurmanın doğumu kolaylaştırdığını.Ben her gün 3 tane yiyorum.Bazen fazla bile yiyorum.Erken doğuma sebep olduğunu bende duydum.Rabbim bilir artıkVakti zamanı ne zamansa o zaman gelecektir.Bugün mutfak perdesini yıkamam gerektiğini farkettim,aklıma 2 ay önce yaptığım temizlik geldi.Perde falan asmıştım çaktırmadan:26: Deli cesaretiymiş bendeki de.Herkese diyorum ama kendim yapmıyorum iyimi?Şimdi olsa tövbe cesaret edemem.:18::18::18:
Sen bendende deliymişsinaynen canım ya ben banyonun fayanslarını silmiştim sandalyeye çıkarak... şimdi merdivenden inerken korkuyorum yuvarlanıvercem diye..Allah korusun...
ne yazıldıysa yaşayacağız ve göreceğiz.. Hayırlıısı olsun..
ayşecim nasılsınnn?
ben işe başladımmm bile evde durmak yatmak çok sıkcı ya
oruçta tutmıyorum bu sene amelıyat şimdide ilaçlar derken daha başlayamadım
kontrol perşembe günü ve tam 15. gunum oluyo yumurtam ya çatladı ya çatlayacak oluyo ozman kadr yasak zaten çalışmalar ama bakalım o gun ne diycek dokotr:26::26:
Sen bendende deliymişsinNormal zamanda bile sandalyeyle banyoda silme yapılırmı kız?Bi de kırıkla,alçıyla uğraş.Ölmezsen tabi.Tövbe tövbe
Hoşgeldin canım.Bugün daha dincim çok şükür.
Sonra tutarsın inşallah.Sağlığımız söz konusu napalım
Çalışmak iyi olur.Evde durdukça insan gerilir düşünmekten.Şöylemi olacak,ya şöyle olursa,ya şöyle olmazsa.İnsan kurarda kurar artık.Hele ben gibiyse:26: 5 hafta evde napcam diyorum ben şimdiden.Gezemem de sıcakta.Sanki takatim oluyor daÖrgüler,süslemeler,hazırlıklar derken gelip geçer inşallah Burda olurum sık sık büyük ihtimal.
Allahım hakkında hayırlısı neyse onu verecektir.Olmazsa da yıkılmak yok tamammı?Vücudun bebeğini taşıyamayacak belki de.Allah da vakit tanıyor toparlanman için.Böyle düşün.Olursa zaten bal helvası.Yaşadıklarını unutturacak minicik bir mucize konuversin göbüşüne.Bütün duamız bu elbette.Ama olmazsa da en iyisini "O" bilir.Vakti,zamanı uygun olduğunda gelecektir sağlıkla bebeğiniz.Aklıma geliyorsun bazen durup dururken.Allahım diyorum mucizesini gönder şu kıza.Tanımam etmem ama yaşadıkların kolay değildi.Ne kadar anlatmaya çalışsanda yanında değildik seni hissedemedik.Bundan sonraki gözyaşların hep mutluluktan olsun inşallah.
Ne yaptıki?:18::18::18::18::18::18::18: Çok merak ediyorum.Uyanmıştır değilmi?Emzirmesi lazım küçük prensi.Ameliyatı nasıl geçti acaba?Herşeyi temizledilermiki?Allahım meraktan çatlayacağım.İnşallah bugün dönüp iyiyim der bizede içimizi rahatlatır.
Sen bendende deliymişsinNormal zamanda bile sandalyeyle banyoda silme yapılırmı kız?Bi de kırıkla,alçıyla uğraş.Ölmezsen tabi.Tövbe tövbe
Hoşgeldin canım.Bugün daha dincim çok şükür.
Sonra tutarsın inşallah.Sağlığımız söz konusu napalım
Çalışmak iyi olur.Evde durdukça insan gerilir düşünmekten.Şöylemi olacak,ya şöyle olursa,ya şöyle olmazsa.İnsan kurarda kurar artık.Hele ben gibiyse:26: 5 hafta evde napcam diyorum ben şimdiden.Gezemem de sıcakta.Sanki takatim oluyor daÖrgüler,süslemeler,hazırlıklar derken gelip geçer inşallah Burda olurum sık sık büyük ihtimal.
Allahım hakkında hayırlısı neyse onu verecektir.Olmazsa da yıkılmak yok tamammı?Vücudun bebeğini taşıyamayacak belki de.Allah da vakit tanıyor toparlanman için.Böyle düşün.Olursa zaten bal helvası.Yaşadıklarını unutturacak minicik bir mucize konuversin göbüşüne.Bütün duamız bu elbette.Ama olmazsa da en iyisini "O" bilir.Vakti,zamanı uygun olduğunda gelecektir sağlıkla bebeğiniz.Aklıma geliyorsun bazen durup dururken.Allahım diyorum mucizesini gönder şu kıza.Tanımam etmem ama yaşadıkların kolay değildi.Ne kadar anlatmaya çalışsanda yanında değildik seni hissedemedik.Bundan sonraki gözyaşların hep mutluluktan olsun inşallah.
Allah korudu valla..kimseye söylemedim tabi yoksa sağlam bir azar işitirdim
İnşallah iyidir herşey yolunda gitmiştir birbirlerine kavuşmuşlardır.
Bize yazar herhalde. merakla bekliyoruz..
kesinlikle aynen ben de öyleyim işte. her zaman ağır olamıyorum ki hep alışmışım kıpır kıpır şimdi nasıl oturup durayım..Bazen o kadar kızıyorlarki bana da oturup ağlıyorum.Dayanamıyorum azarlanınca.Mesela bilmeden bi yerimi vuruyorum,yada aniden başım dönüyor tutunmaya çalışıyorum falan.Yada çok yorulunca tansiyonum düşüyor.Tamam daha ağır hareket etmem lazım ama bi de düşün 31 yaşına kadar alışkın olduğun hareketlere bi anda dur diyeceksin.Nasıl olacak o.:26: Yavaş biri nasıl hızlanamazsa bende yavaşlayamıyorum ha diyince:26::26::26::26::26:İnsan bile bile kendine zarar verirmi?Sanki bilerek vuruyorum elimi,ayağımı
10 gün önce sağ ayağımın en küçük 2.parmağımı peteğe vurdum.Hemde eski döküm peteklerden birine.Mosmor oldu,günlerce ayakkabıya girmedi,şişti.Dün oturunca baktım geçmiş acısı iyice.Çok asılınca acıyor biraz o kadar.Amma uzun sürdü acısı dedim kendi kendime.Banyoya saç fırçamı koydum.Döndüm aynı parmağımı kapıya vurdum bu seferde.Gelde ağlama.Nasıl uğundum nasıl uğundum.Eşim gelmeden sildim gözlerimi de azar işitmedim şükürki.Sanki bilerek vuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?