Bol bebiş topiği

kesinlikle uyu bence de iyi gelir birazcık dinlenmiş olursun hem..

Gündüz uyumak ve ben?:44::44::44: Çok ama çok zor bi ihtimaldir hep...Serum,iğne,ağır hastalık falan olursa belki.Ama durup dururken mimkin değilAncak soğuk bi duş ve uzanma olabilir benim dinlenmem.3 gündür artık resmen soğuk suya giriyorum.Tahammülüm yok ılık suya bile

o kadar uykun geliyor yatamaz mısın? kız ben duramam anında sızarım
olsun duş alıp uzansan bile vücudun dinlenir en azından.. ben de hafta içi uyumamaya çalışıyorum uyursam bu sefer gece kalkıp oturuyorum..birazcık uzanıp dinleniyorum zaten dinlenmesem tansiyon düşüyor baygınlık hissi geliyor..

Dün falan 1de eve gitseydim mümkün değil uyuyamazdım.Sadece uzanırım,gözlerim kapanmaz.Güneş ışığı varken uyumak çok zordur benim için.Umarım kızım öyle olmaz.

Dün falan 1de eve gitseydim mümkün değil uyuyamazdım.Sadece uzanırım,gözlerim kapanmaz.Güneş ışığı varken uyumak çok zordur benim için.Umarım kızım öyle olmaz.

inşallah olmazlar. annelerini üzmezler..üzerse benim kızım babasına devrederim. hep ben mi bakacağım. yazık değil mi bana....

inşallah olmazlar. annelerini üzmezler..üzerse benim kızım babasına devrederim. hep ben mi bakacağım. yazık değil mi bana....

Hiç sanmıyorum yapabileceğini.Bu kadar emek çek,sıkıntı çek,hayal kur,hazırlık yap.1 saatliğine bile bırakamaz insan.Hele de acemi bi babaya :) Hamilelikte en büyük korkum çok bulantım olmasıydı.Büyütürken de uykusuz kalmak.İlkini atlattım kolayca bin şükür olsunki.Uykusuzluğa nasıl dayanırım bilmiyorum.Tansiyonum düşer bayılırım ben uzun süre uykusuz kalırsam.İnşallah sorunlu bi bebek olmaz.:18::18::18::18::18::18::18:

Kuzum ben kaçar.Gidip biraz uzanayım.Uyumak dileğiyle...

tamam canım hadi git dinlen. merak etme akıllı bir bebek olacak hiç üzmeyecek annesini..
Çok öptük siziii

Kızlar show tv de dün bir dizi başladı. Nurgül Yeşilçay oynuyor.
Dün hepsini izleyemedim ama çok komikti.evde devamını da izliycem...
tavsiye ederim. Dizinin ismi Bebek İşi..
Dizi doğumla başlıyor. Babanın şaşkınlıkları telaşı.... bebeği de konuşturmuşlar süper ya..

canim cok sagol bu arada incir receli olur mu? kaynanam kendi bahcesindeki incirden recel yapmisti olur mu o acaba?

hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz .Rabbim analı ve babalı büytsün sıhatle mutlulukla inşallah .sizlerin adına cok mutlu oldum darısı bekleyen tüm anne adaylarına olsun inşallah.çok çok çok sevindim ya rfabbim hep mutlu etsin inşalllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…