Bol bebiş topiği

Reklamlarını gördüm bende.Tekrarı olursa bana da haber ver,izlemek istiyorum.Yada bi akşam oturur netten izlerim Nurgül'ün hastasıyım zaten

Kızlar maşallah çok iyiyim kuzumu emzirdim yatıyoruz 3150 gr 50 cm çok tatlı akça pakça.
Allah nazarlardan korusun sizleri.Maşallah kilosu falan da iyiymiş.Rabbim hep güleceği uzun ömürler versin kuzuna.İsmi Ahmet demiştin,ikinci ismi belli oldu mu?

canim cok sagol bu arada incir receli olur mu? kaynanam kendi bahcesindeki incirden recel yapmisti olur mu o acaba?
Ben kuru incir yemiştim hep.Reçeli de etki edermi bilmiyorum.Sen yine de ye.Şifadır Allah'ın nimeti.

Selam Biz Geldikk
Hoşgeldiniz

Sıra sende

Güzel bir iftarın ardından,hoş sohbet bir canlı müzik ziyafetine uzanan dolu dolu bi akşam yaşadıktan sonra pert olmuş durumda burdayım Özlemişim eski günlerdeki gibi gezip tozmayı.Programın yarısında kalkmak zorunda olsam da kendimi çok iyi hissettim dün akşam Sanki onca insana yemeği,servisi ben yapmış,bulaşıklar elimden öpmüş gibi yorgunum.Bu sandalyeler insanı çok yoruyor

Sizler nasılsınız bakayım?
Alışverişler,hazırlıklar ne durumda?

Günaydın canımm.. Hadi sen dün iftara gittin ondan yorgunsun.. bana ne oluyor?öyle yorgunum ki.. sanki ben de gelmişim seninle beraber yapmışız o kadar işi... gözüm açılmıyor şu an..sabah sabah ne oldu ne içtim ben yaaa magnezyumu içine başka bir ilaç mı koydular anlamadım.. içim uyuyor resmen...

alışveriş duruyor canım ya. cmt kociş götürürse ikeaya ordan lastikli çarşaf alacam bir kaç tane. kendi alışverişim var işte. gecelik falan filan tabi en önemlisi emzik askısı... babası alacak onu ben anlamam dedim al bul beğen :))

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün hastaneden çıkıyorum gazım da çıktı . Allahım çok tatlı yaaaa bir görseniz mis gibi kokuyor mevlam sizlere de tattırsın bu duyguyu.

Seni çok iyi anlıyorum.Bende öyleyim işte 10 gündür.Sanki oruç tutuyorum hemde iftarsız sahursuz.Öyle perişanım.Dün eve gidince yine uyuyamadım.Uzanabildim sadece.Ayaklarım da şişmeye başladıAyakkabı sandalet falan olmuyor.40 numara ayaklarıma 36 giymişim gibi sıkıyor artık

Arkadaşlar bugün hastaneden çıkıyorum gazım da çıktı . Allahım çok tatlı yaaaa bir görseniz mis gibi kokuyor mevlam sizlere de tattırsın bu duyguyu.

oh maşallah size Allah nazarlardan korusun
bitti işte feyzacım bitti hepsi geçti artık. bundan sonra da çabucak toparlanırsınız inşallah..
Darısı bizlerin başına :18::18::18::18::18::18:

o uzanmak bile iyi geliyor bana. işten gittiğim gibi biyarım saat uzatırım ayaklarımı. zaten eve yürüyerek gittiğim için dilim dışarda varıyorum eve.. ayaklarının altına tabure filan koysan canım? benim taburem var altta.. benimkiler de şişiyor gerçi ama alttan destekleyince iyi geliyor..ayak numaralarımız eski haline döner mi acaba? benimkiler şimdilik bir numara büyüdüler son zamanlarda daha da artar diyorlar..dönmezse baştan alışveriş yaparım

Döner döner merak etme.Tuz yemesen bile şişlikler normalmiş.Bol gelen sandaletime giremiyorum artık.Şipidik şipidik terlikle geziyorum artık.Utanmasam işe de öyle gelcem.

Döner döner merak etme.Tuz yemesen bile şişlikler normalmiş.Bol gelen sandaletime giremiyorum artık.Şipidik şipidik terlikle geziyorum artık.Utanmasam işe de öyle gelcem.

şipidik şipidik ne güzel olur serin serin ayaklarımız da yanmaz...
tuzlu yemiyorum ben de.. kayınvalidem tansiyonu hastası zaten. yemekleri de tuzlu yapmıyor ama dolaşımdan herhalde. ne yapalım sabır. çoğu gitti azı kaldı..

Ayşem senin alışveriş ne alemde?

Şu an doğsa bi eksiği yok.Annelerdeki örgüler gelecek sadece.Onları da bayramdan sonra getirin dedim.Herşeyini yıkadım,ütülenecek sadece.Dolapta yığılı bekliyor herşey.Hoşuma giden nevresim bulursam bi tane daha alayım diyorum.Annemde uyku seti alalım bi tane daha diyor.Nasılsa 4-5 yaşa kadar kullanacak.Dönence beğenemiyorum,emzik askısı bitti bu başladı.Kağlumbağa var,gece lambası olan,yıldızlı,ışıklı,müzikli falan.O hoşuma gitti biraz.Dönence değil ama.

tosbağayı gördüm..çok şeker hatta ben eşime alcaktım onu dedim senin akraba bu
küçük tospağaya da ilerde alırım odasına diye düşünüyorum..
aslında dönence yerine olabilir bence..

sen emzik askısını aldım demiştin şu kumaş olanlardan mı aldın? zincirli olanlar var bir de kumaşlar var.

günaydın kızlar çokk güzel haberlerim yok size pzt yaptırdıgım kan tahlili 1500 geçmiş kese yok daha meydanda bugünde baktı çokk minnacık bişey var sanki ama bilemiyorum dedi bugün degerim 2000 geçmiş olması lazım dr dış gebelik degildir inş dedi acayip moralim bozuk haftaya çarşamba gene göremezsem vajinal ultrasonla bakıcam dedi

Üsttekinin pembe-mor olanından aldım ben.Çok da hoşuma gitmedi işin açığı.Almış olmak için aldım. Hoşuma giden olursa alırım bi tane daha.Islak mendili ve bebe çayları-bitkisel yağlar kaldı birde.Onları da son ay alayım diyorum.
Kendim için alışveriş yapmam lazım.Çamaşırlar,gecelik falan4 aylık bebeği olan bi arkadaşıma emzirme sütyeni ve atletini sordum.İkisi de çok kullanışlı dedi.Sıcaklarda atlet giyemiyorsun o yüzden ikisinden de al dedi.Beden olarak da son ayı bekleyeceğim.En iyi beden o zaman belli olurmuş.100 olduysan 105 alacaksın dedi.Doğumdan 2 gün sonra çok şişiyormuş.1 beden büyüyor diyor.İkisini de krovaze yaka alacağım ben.Diğerinden daha kullanışlı gibi geldi.

Gunaydın kızlar Size bişe sorucam ben gecen hafta doktora gittim batımın son gununden hesaplarsak 9 haftanın içindeyim ama ultrasonda doktor bebegin 7 haftalık dedi buna göre ben batımdan 2 hafta sonramı hamile kalmış oluyorum :44: o zman bu aşağıda gebelik takvimindeki açıklamalarda bana uymuyor değilmi ? anlamadım aşağıdaki gebelik takvimini takip etmelimiyim şimdi ben :26: çünkü takvime göre 9. hafta ama doktor 7 haftalık dedi :26::26::26:

canım benim moralini hiç bozma dış gebelik ağrılı olur. duramazsın ağrıdan. direk hastanelik olursun. hiç bozma moralini.. bak ben hiç gitmedim keseyi filan görmeye. değerim 2400 lerdeydi.. ondan iki gün sonra devlet hastanesine gittim. doktor bir de bana kızdı niye geç kaldın dedi? dış gebelik olsaydı çoktan hastanelik olurdun dedi..ayrıca kalp atışını duyamıyorum sağlıklı olmayabilir dedi. nasıl bozuldu moralim. vajinal yapalım dedi ben kabul etmedim. bir hafta sonrabaşka doktora randevu aldım. kalp atışını da duyduk bebişi de gördük. yani şunu demek istiyorum doktorlar hemen olumsuzu pat diye söyleyebiliyorlar. ihtimal aslında dedikleri. sen moralini bozma. Rabbim büyük. bir hafta sonra göreceksiniz keseyi..

Ne alakası var ya.Benimki de 2500lerdeyken görünmemişti.Çarşamba 2550 çıkmıştı,10 gün sonraki cumartesi gittim o zaman gördü keseyi.Ne gıcık bi drmuş. Hiç canını sıkma sen.Öyle bişey olmayacak inşallah.
Bak sitelerde neler yazıyor,alıntı yapıyorum:
5. haftadan itibaren vaginal ultrason ile gebelik kesesinin görülebilmesi için kanda HCG hormonu değerinin 500-1000 IU/mL miktarına ulaşması gerekir. Karından yapılan ultrasonda ise HCG hormonu değerinin 5000 IU/ml değerine yükselmesi gerekir.

Bebeğin gelişimi geriden gelebiliyor veya ilerden gidebiliyor.Her kontrolde değişebiliyor bu.Benim 28.haftaya kadar uyumlu gidiyordu sat ile.28.haftada 2 hafta ilerde gidiyor gelişimi dedi.Bu bi sorunmudur dedim dra.Hayır dedi.Sadece doğumun tarihini değiştirir dedi.Günü gününe tutmasa takvimde yazanları yaşarsın.Eğlenceli ve bilgilendirici bişey takvim.Hazırlıklı olmanı sağlıyor başına geleceklere

çok güzelmiş ben de böyle zincirlileri beğeniyorum aslında. ama bilmiyorum işte karar veremiyorum..
benim eksikler de aynı işte. gecelik çamaşırlar filan..hasta bezi alıcaz ya onların boylarını göremedim ben. hep büyük beden yazıyor. medium olsa daha iyi olmaz mı acep? onu nasıl alcaz acaba? bir kaç kutu ped alayım bir de.

nazlıcım benim bebek de ilk gittiğimde 1 hafta geriden geliyordu çünkü geç yumurtlamıştım. ama sonra arayı kapattı. şimdi 2 gün öndeyiz.bazen önde oluyor bazen geride kalıyor. çok takılma buna.. sağlıklı olsun da toparlar o kendini merak etme sen..

Bebegim neden geride gidiyor ki yeterince iyi beslenemiyormuyum :26: yada satımdan 2 hafta sonramı hamile kalmışım anlamadım 14. gunu mu tutturdum yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…