Bol bebiş topiği

okadar çoı aglamak istiyorumki inş hayırlısıyla görürüm kuzumu çokkkk moralim bozukk

Selamün aleyküm kızlar ne haber nasılsınız?
bennnde yorgunluk var sabahları gözümü açamıyorum
seyide canım moralini bozma daha küçük olduğu için
gözükmemiştir bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
Allahın izniyle keseyide göreceksin canım

inşallah canım okadar çok istiyorumki görmeyi cts kontrolüm var inş görünür

Bebegim neden geride gidiyor ki yeterince iyi beslenemiyormuyum :26: yada satımdan 2 hafta sonramı hamile kalmışım anlamadım 14. gunu mu tutturdum yoksa
Senin beslenmen ile alakalı değilki.14.günü bilemem çünkü yumurtladığın tarihi bilmiyoruz.Cadiozynin dediği gibi sıkma canını,sıkıntılı bi durum değil bu.Drlar bile söylüyorlar.Sağlıklı olsun yeter.

okadar çoı aglamak istiyorumki inş hayırlısıyla görürüm kuzumu çokkkk moralim bozukk

Şşşş...Bak ya.Kızım bu dr seni daha önce de korkutup ağlatmıştı.Ama boşunaydı.Niye sıkıyorsun canını?O daha yeni yer ediniyor vücudunda kendini üzüp de onun işini de zorlaştırma.Topla bakıyım kendini 5000 olmadan karından görünmez kese diyor bütün siteler.Araştır bak,bir sürü örnek okuyacaksın.Hadi üzme o masumu da annesi

Aleyküm selam.Uyuklayanlar kulübüne hoşgeldin

Kızlar size bişey sorcam.Ben yine çıkardım.Dru aradım gel yatış vereyim dedi.Ne yapacağım

niye oluyor ki kuzum acaba? ilk 3 ay bile o kadar çıkarmadın sen? miden mi rahatsız acaba? yoksa gebelikle alakalı mı?inşallah geçer bir daha olmaz.. hemen de yatış mı verecek...bulantı için ilaç filan veremez mi acaba?

inşallah canım okadar çok istiyorumki görmeyi cts kontrolüm var inş görünür

inşallah canım ne zaman kontrole gideceksin benim 5 haftalık iken
vajinal ultrsynda görmüştü

Aleyküm selam.Uyuklayanlar kulübüne hoşgeldin
hoşbulduk:)

Kızlar size bişey sorcam.Ben yine çıkardım.Dru aradım gel yatış vereyim dedi.Ne yapacağım

geçmiş olsun mide bulantısı için ilaç kullanıyormuydun
doktora git belki yatırmaz ama bulantılarda sende halsizliğede neden olur
belki serum verir sen için daha ii olur

Sitelere baktım az önce.Bulantı,ateş,şişlik varsa acil drunuza gidin diyor bu haftalarda.Gebelik zehirlemesi olabilir diyor.Dr görmeden bişey diyemem dedi.Eşimi de yalnız bırakmak istemiyorum ama hala içim bulanıyor.

canım benim istersen git. en azından ne olduğu ortaya çıkar. belki önemsiz birşeydir. bir serum takarlar iyi gelir..

havalar sıcak bulantın halsizliğin havadanda olabilir
inşallah bir sorun yoktur
ne zaman gideceksin?

kızlar hepinize hayırlı günler hayırlı ramazanlar.uzun zaman oldu gelmeyeli buraya .benim kanamalı alan sıkıntım vardı hatırlaesanız hep yatıyordum ,binlerce şükürler olsun artık ayağa kalkabiliyorum ,yürüyebiliyorum her işime koşabiliyorum çoook şükür rabbime :) 20 gün önce doktor tehlikemin geçtiğini söyledi bizde eşimin köyüne gittik uzun zamandır oradaydık. geçmişi tam okuyamadım çok şey birikmiş bi göz attım tuğba ve feyza doğum yapmışlar çoook sevindim.yeni hamileler var hayırlı uğurlu olsun :) ayşe canım sanada çok geçmiş olsun umarım kötü bişeyin yoktur... haftaya ayrıntılı ultrasona gidicez bakalım hayırlısı.bu arada cinsiyetimiz kesinleşti bi oğlumuz olacak inşallah :))

ayy canım çok sevindim ya gözünüz aydın.. prens geliyor demek hayırlı olsun Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
ayrıntılı ultrason sonuçlarınız da iyi çıkar inşallah..

Ayşem doktora gittin galiba.. Umarım önemli birşey değildir. Çabucacık iyileşirsin.. Bizi habersiz bırakma.
Çok geçmiş olsun...

Tahliller,ultrason,nst derken yoğun idrar yolu iltihabı çıktı bende.2 gün yatış verdi.Bulantım kesilmedi hala.Antibiyotik tedavisine başladı dr.Eşim yanımda kalıyor,şu an uyuyor :) Çok halsizim hala.İnşallah toparlanır atlatırız kızımla bu sıkıntıyı da.Gelirim arada ben.Hepinizi öpüyorum

Aysecim cok gecmis olsun. hic belirti yok muydu idrarda yanma kasinti falan? Insallah tez zamanda iyilesirsin canim..

ayşecim geçmiş olsun tatlım inş en yakın zamanda iyileşirsin az kalmış seninde hayırlısıyla doğurda kurtul sende

İnanırmısın bilmem iki gündür giremiyorum topiğe .
Dündü galiba bi arkadaş vardı kanamalı bölgesi vardı inşaallah iyleşmiştir diye düşündüm.
Ozayder isminide hatırlayamadım ama seni düşündüm yaniiii
Çoook sevindim senin adına.
Bizimde minik bir oğlumuz olacak teyzesi
İsim düşündünüzmü ?
Canım benim Rabbim şafi ismiyle şifasını versin inşaallah 2 güne kalmaz iyleşirsin...

Ayşeciğim çok geçmiş olsun . Mevlam şifa versin inşallah.
Kuzumu uyuttum geldim evim evim güzel evim . Çok tatlı kızlar yaaaa .. Allahım sizlere de nasip etsin . Nasıl bir kokudur Yarabbim içime çekip duruyorum cennet de böyle kokuyor herhalde...

Canım benim yaaa sen çok şekersinnnn
Rabbim şifasını versin evinizede huzur versinn
Kızlar bebişim yanımda biraz sancım var

Kızlar maşallah çok iyiyim kuzumu emzirdim yatıyoruz 3150 gr 50 cm çok tatlı akça pakça.

Arkadaşlar bugün hastaneden çıkıyorum gazım da çıktı . Allahım çok tatlı yaaaa bir görseniz mis gibi kokuyor mevlam sizlere de tattırsın bu duyguyu.
Ayyy Feyzacımm MAŞAALLAH diyelimmm missss kokulu oğluşuna...
Heyecan yaptımmm yaaa benim oğluşumda MAŞAALLAH Teyzesi kıpır kıpırrr
Artık erkek gücüyle vuruyor yerim onun ayaklarını ellerini...
Dua et kokusunu içime çekmekte nasip olsun sağlıkla hayırlısıylaaa

Amin Aişemize Hayırlı şifalar...
Aminnn canım Zamanı gelince bizde tadalım o duyguyuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…