- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.581
okadar çoı aglamak istiyorumki inş hayırlısıyla görürüm kuzumu çokkkk moralim bozukk
Selamün aleyküm kızlar ne haber nasılsınız?
bennnde yorgunluk var sabahları gözümü açamıyorum
seyide canım moralini bozma daha küçük olduğu için
gözükmemiştir bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
Allahın izniyle keseyide göreceksin canım
Senin beslenmen ile alakalı değilki.14.günü bilemem çünkü yumurtladığın tarihi bilmiyoruz.Cadiozynin dediği gibi sıkma canını,sıkıntılı bi durum değil bu.Drlar bile söylüyorlar.Sağlıklı olsun yeter.Bebegim neden geride gidiyor ki yeterince iyi beslenemiyormuyum :26: yada satımdan 2 hafta sonramı hamile kalmışım anlamadım 14. gunu mu tutturdum yoksa
okadar çoı aglamak istiyorumki inş hayırlısıyla görürüm kuzumu çokkkk moralim bozukk
Selamün aleyküm kızlar ne haber nasılsınız?
bennnde yorgunluk var sabahları gözümü açamıyorum
seyide canım moralini bozma daha küçük olduğu için
gözükmemiştir bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
Allahın izniyle keseyide göreceksin canım
Kızlar size bişey sorcam.Ben yine çıkardım.Dru aradım gel yatış vereyim dedi.Ne yapacağım
inşallah canım okadar çok istiyorumki görmeyi cts kontrolüm var inş görünür
hoşbulduk:)Aleyküm selam.Uyuklayanlar kulübüne hoşgeldin
Kızlar size bişey sorcam.Ben yine çıkardım.Dru aradım gel yatış vereyim dedi.Ne yapacağım
niye oluyor ki kuzum acaba? ilk 3 ay bile o kadar çıkarmadın sen? miden mi rahatsız acaba? yoksa gebelikle alakalı mı?inşallah geçer bir daha olmaz.. hemen de yatış mı verecek...bulantı için ilaç filan veremez mi acaba?
Sitelere baktım az önce.Bulantı,ateş,şişlik varsa acil drunuza gidin diyor bu haftalarda.Gebelik zehirlemesi olabilir diyor.Dr görmeden bişey diyemem dedi.Eşimi de yalnız bırakmak istemiyorum ama hala içim bulanıyor.
Sitelere baktım az önce.Bulantı,ateş,şişlik varsa acil drunuza gidin diyor bu haftalarda.Gebelik zehirlemesi olabilir diyor.Dr görmeden bişey diyemem dedi.Eşimi de yalnız bırakmak istemiyorum ama hala içim bulanıyor.
kızlar hepinize hayırlı günler hayırlı ramazanlar.uzun zaman oldu gelmeyeli buraya .benim kanamalı alan sıkıntım vardı hatırlaesanız hep yatıyordum ,binlerce şükürler olsun artık ayağa kalkabiliyorum ,yürüyebiliyorum her işime koşabiliyorum çoook şükür rabbime :) 20 gün önce doktor tehlikemin geçtiğini söyledi bizde eşimin köyüne gittik uzun zamandır oradaydık. geçmişi tam okuyamadım çok şey birikmiş bi göz attım tuğba ve feyza doğum yapmışlar çoook sevindim.yeni hamileler var hayırlı uğurlu olsun :) ayşe canım sanada çok geçmiş olsun umarım kötü bişeyin yoktur... haftaya ayrıntılı ultrasona gidicez bakalım hayırlısı.bu arada cinsiyetimiz kesinleşti bi oğlumuz olacak inşallah :))
Tahliller,ultrason,nst derken yoğun idrar yolu iltihabı çıktı bende.2 gün yatış verdi.Bulantım kesilmedi hala.Antibiyotik tedavisine başladı dr.Eşim yanımda kalıyor,şu an uyuyor :) Çok halsizim hala.İnşallah toparlanır atlatırız kızımla bu sıkıntıyı da.Gelirim arada ben.Hepinizi öpüyorum
Tahliller,ultrason,nst derken yoğun idrar yolu iltihabı çıktı bende.2 gün yatış verdi.Bulantım kesilmedi hala.Antibiyotik tedavisine başladı dr.Eşim yanımda kalıyor,şu an uyuyor :) Çok halsizim hala.İnşallah toparlanır atlatırız kızımla bu sıkıntıyı da.Gelirim arada ben.Hepinizi öpüyorum
İnanırmısın bilmem iki gündür giremiyorum topiğe .kızlar hepinize hayırlı günler hayırlı ramazanlar.uzun zaman oldu gelmeyeli buraya .benim kanamalı alan sıkıntım vardı hatırlaesanız hep yatıyordum ,binlerce şükürler olsun artık ayağa kalkabiliyorum ,yürüyebiliyorum her işime koşabiliyorum çoook şükür rabbime :) 20 gün önce doktor tehlikemin geçtiğini söyledi bizde eşimin köyüne gittik uzun zamandır oradaydık. geçmişi tam okuyamadım çok şey birikmiş bi göz attım tuğba ve feyza doğum yapmışlar çoook sevindim.yeni hamileler var hayırlı uğurlu olsun :) ayşe canım sanada çok geçmiş olsun umarım kötü bişeyin yoktur... haftaya ayrıntılı ultrasona gidicez bakalım hayırlısı.bu arada cinsiyetimiz kesinleşti bi oğlumuz olacak inşallah :))
Canım benim Rabbim şafi ismiyle şifasını versin inşaallah 2 güne kalmaz iyleşirsin...Tahliller,ultrason,nst derken yoğun idrar yolu iltihabı çıktı bende.2 gün yatış verdi.Bulantım kesilmedi hala.Antibiyotik tedavisine başladı dr.Eşim yanımda kalıyor,şu an uyuyor :) Çok halsizim hala.İnşallah toparlanır atlatırız kızımla bu sıkıntıyı da.Gelirim arada ben.Hepinizi öpüyorum
Canım benim yaaa sen çok şekersinnnnHer normal hamile gibisin korkmaZamansız duygu değişimleri,kendinin bile güleceği saçmasapan şeyleri kafaya takmalar,uzun süren ağlamalar,gülmeler,korkular...Hepsi normal.
Diğer koltukta otururken "niye yanıma gelmiyorsun" dedim eşime,"burası rahat seni de rahatsız etmeyim" dedi diye 1 saat ağlamıştım ben.artık yanımda olmak bile istemiyorsun diye.İştahlı yiyişime gülüyor,alay ediyor diye hem hıçkıra hıçkıra ağladığımı hemde yemeye devam ettiğimi bilirim.Ne yaparsan yap geçmiyor bunlar.Sinirin hat safhada oluyor kimi zaman,kimi zaman sakinliğin şahı oluyorsun.Değişiyor yani.
Kızlar bebişim yanımda biraz sancım var
Kızlar maşallah çok iyiyim kuzumu emzirdim yatıyoruz 3150 gr 50 cm çok tatlı akça pakça.
Ayyy Feyzacımm MAŞAALLAH diyelimmm missss kokulu oğluşuna...Arkadaşlar bugün hastaneden çıkıyorum gazım da çıktı . Allahım çok tatlı yaaaa bir görseniz mis gibi kokuyor mevlam sizlere de tattırsın bu duyguyu.
Ayşeciğim çok geçmiş olsun . Mevlam şifa versin inşallah.
Kuzumu uyuttum geldim evim evim güzel evim . Çok tatlı kızlar yaaaa .. Allahım sizlere de nasip etsin . Nasıl bir kokudur Yarabbim içime çekip duruyorum cennet de böyle kokuyor herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?