Bol bebiş topiği

Kızlar aklım burda ama ikigündür gelemiyorum özledinizmi bizi
Hafta sonu Aol sınavım var.çalışmaya çalışıyorum eşimde evde biliyorsunuz fırsat buldukça girip bakıyorum cevap yazamasamda...
Şimdi biz Oğluşumla teravih kılacağız evimizde missler gibiii
Sizlerde dua edeceğiz öpüyoruz siziiii

inşallah özlemcim Allah hepimize o mutlu günü göstersin inşallah, düşündükçe gözlerim doluyor bazen ağlıyorum bebeğimi kucağıma aldığım ilk an hatta bütün gün ağlarmışım gibi geliyo... :) sizlere az kaldı ayşeye sana,sizin hikayelerinizide dinleyelim inşallah çok rahat doğumlardı diye :)) bu arada çok özlemişim burayı okadar zaman okuyamadım ama okadar çok merak ettimki :))

ayy canım benim okudum oğluşun olacağını maşallah Allah nasip etsin o günleriii canım benimm :)) inanırmısın okadar korkarak yaşadım ki hala öyleyim bişey oldumuı olacakmı diye ama şükürler olsun bu günlere .bebek küçükken kanamalı alan sıkıntı yaratıyordu sancım oluyordu tehlike hiç geçmiyordu ama bebek büyüdükçe kanamalı alanı yendi yani oralar aborte oldu dedi doktorum ama yinede dikkatli olun dedi bizde elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahtan diyoruz canım :) arkadaşınında hep yatması lazım ben 3 ay kadar hep yattım şimdi pek yerimde durmuyorum :))) canım bikaç isim düşündük ama tam belirlemedik, siz belirlediniz mi?

canım çok geçmiş olsun , hem çok iyi olmuş bak hastaneye gitmen,her şeyde bir hayır vardır tek iyi olda canım .

Ayşem çok geçmiş olsun kuzum. İnşallah çabucacık iyileşirsin. Rabbim şifa versin. Bol bol dinlen. Bak ne güzel eşin de başında. yemeğin de hazır gelecek. Yarına çıkarsın zaten hastaneden bütün gücünü toplamış olarak..
günaydın hanımlar
bu aralar kokulardan ve yiyeceklerden tiksinmem başladı hayrolsun diyorum.
Günaydınn.. Bebiş kendini hissettirmeye başladı işte. İnşallah fazla üzmez annesin.

Bugün dünden daha fazla bulantım var kızlar.Çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.nstye aldılar bu sabah yine.kıpır kıpır bi sıkıntısı yok çok şükür.çok tedirginim.iltihap erken doğuma,suyun bitmesinesebep oluyormuş.su daiçemiyorum bulantı yüzünden.içiyorum kusuyorum.dua edin kuzucuğuma.yan odalardan gelen sesler gibi bende vakti gelince duyayım o sesi odamda (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Kıyamam canım ya.. İdrar yolu enfeksiyonu çok fena bulantı yapıyor.. Allahım sana şifa versin kızını korusun...
Su içemiyorum diye üzülme serum takmışlardır illa ki o senin ihtiyacını karşılar. moralini bozma emi?
Zamanında gelecek minik kuzucuk inşallah..

Kizlar merhaba hepinize.

Aysecim cok gecmis olsun. Cabucak toparlanirsin insallah.

Bn saglik ocagindan geliyorum. Asimi vuruldum kanimi verdim.

Ebe hanim birde kalp atislarina bakalim dedi. El doppleri ile. Kucuk bir cihazdi.

İlkten duyulmadi cok korktum. 1 dkkdan sonra duyuldu cok sukur. Yuregim agzima geldi.

ebem dediki duyulmasaydi hastaneye gonderecektim. Ama duyulmamasida normal hastanedeki cihazlar gibi degil dedi.

Yarin kan tahlili sonuclarimi alicam. Ve doktora gidicem sonra.

2 gundur misafirim vardi erteledim doktor islerini.

Yarin ins. Belli olur tontisimin cinsiyeti.

Gecen gun butikbebeden alisveris yaptim.zibin,tek alt filan aldim. Fotograflarini kaydetmdim. Sizlere gosterecektim.

Ama gelince gosteririm artik.
Opuyorum hepinizi Allah a emanet olun.

Hoşgeldin canım.
canım benim bazen hemşireler bulamıyorlar bebeği. Benimki de geçen ay gittiğimde bulamadım çocuğu. sonra dedim sağ tarafta değil solda hissediyorum sonra buldu neyse. Sıkma canını..İnşallah yarın sonuçların da güzel çıkar..
Hadi hayırlısı olsun bakalım paşa mı geliyor prenses mi....
Cicilerinizi de güle güle kullanın inşallah. Gelince görmek isteriz..
Çok öptüm seni...

bişeycik olmayacak Allahın izniyle bak dediğin gibi çok şükür kuzunda iyiymiş, bulantının geçmesine yardımcı olsalar epey toparlarsın inşallah canım,rabbim şifa versin inşallah.

canım geçmiş olsun kendine dikkat et serum alıyorsun sanırım
kaybettiğin sıvıyı karşılar inşallah kendine dikkat
aklına kötü şeylerde getirme inşallah bir şey olmaz
hem vakti gelince inşallah sende o sesi duyacaksın üzülme bol bol dua ediver..

merhaba inci inşallah sağlıklı hayırlı bir evladın olur
artık yarın senden haber bekliyeceğiz:)

maşşallah sizin oğlan daha öncede demiştim ağır abi olacak
annesiyle her ibadetini yapıyor inşallah
büyüyünce alim olur canım..

Aysecigim cok gecmis olsun,cok uzuldum insallah en kisa zamanda sagliginiza kavusur donersiniz evinize..neden oluyomus ki acaba idrar yolu enfeksiyonu usutmekten mi acaba? Az su icince de olur diye biliyorum ama sen bolca su da iciyordun..allah sifa versin..su hamilelik enteresan bir surec İnsana vucudu tuhaf tuhaf oyunlar oynuyo,allah hayirlara cikarsin..
Benimse kasintilarim hala devam...cildirma seviyesindeyim isyan ettim edicem,dun doktorum tedavilerle hafifletiyoruz boyle boyle ilaclarla idare edip hic gecmezse dogumu one alabiliriz dedi,hayirlisiyla bi kucagimiza alabilseydik yavrularimizi...

Canım daha belirlemedik
Eşimin sınavları var ondan sonra isim bakarız diyor konuşturmuyor beni
Allah şifalar versin...

Amin Teyzesi
Allah razı olsun inşaallah öyle olur
Senin klap atışların duyuldumu

günaydın hanımlar
bu aralar kokulardan ve yiyeceklerden tiksinmem başladı hayrolsun diyorum.
Canım inşallah bulantın olmaz da rahat bir hamilelik geçirirsin. Kısa sürede geçsin inşallah. Ben hiç çekmedim Ve kimseninde çekmesini istemiyorum. Hep dua ediyorum. Herkes benim kadar rahat hamilelik geçirsin diye. bizi bizden başka kimse anlamaz çünkü

Sağol kuzucum. yüreğim hoplayıp durdu. 1 dakikalık stress yaşadım. Ama ebem sakin bir bayandı beni telaşlandırmamayı başardı.

İnşallah yarında cinsiyetimizi ögreniriz.

Amin Teyzesi
Senin klap atışların duyuldumu [/QUOTE]

inşallah olur benim yok daha duyulmadı
doktorum bana 12. haftanda gel dedi
çok geç oluyor ama anlamadım

Amin Teyzesi
Senin klap atışların duyuldumu

inşallah olur benim yok daha duyulmadı
doktorum bana 12. haftanda gel dedi
çok geç oluyor ama anlamadım[/QUOTE]

Hımmm bence ihtiyaten 12.haftada gel demiş herşeyini birden görmek içinnnn
Ben kontrole düzenli gittiğim için şaşırdım sana.
Kendine güveneceğin bir hekim bul derim.
Doğuma kadar seni rahatlatan bir hekim.
Mesela neden 12.haftana kadar bekletiyor ne olur ne olmaz önce kalp atışını duyması lazım.
İnşaallah herşey yolunda giderde problem olmaz.
En geç 8.haftalarda duyarsınız inşaallah

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar..
Ayşem inşallah bugün daha iyisindir hastaneden çıkarsınız bugün. Allahım şifa versin size.. Rabbim korusun sizi..
Nasılsınız kızlar? Ben de son gün pil bitiyor artık. Tospağa gibi geldim bugün işe. Allahtan yarın tatil ama tatilde de uyuyamıyorum ki :)
Göbek de büyüdü yatağa sığamıyorum uyuyuna kadar cebelleşiyorum resmen. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Öpüldünüz..

Kızlar 2 temmuzda erken doğum yaptım.Normal doğum oldu ama bebek küçük diye çok dikişlik kesi yaptılar.Kötü günler yaşadım.3 gün küvezde kaldı bebeğim.Kollarıma alamamak o kadar köötüydü kiDetayları yazarım.KUZEY imiz doğdu.Şimdilik iyiyiz şükür:)Hepimiz duamdasınız.Ayşe endişelenme inş.Rabbime dua et.Bn dualarla büyütüyorum miniğimi.2 kilo 300 gr.doğdu.Toparlanacak çok şükür.Dua edin nolur.

Son düzenleme:

Canim hem gecmis olsun hem gozunuz aydin. Insallah kisa zamanda toparlanir Kuzey bebek dualarimiz onunla. Neden erken oldu acaba? Kucuk bebek diye niye cok dikislik kesi yaptilar?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…