- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.601
ayy canım çok sevindim ya gözünüz aydın.. prens geliyor demek hayırlı olsun Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
ayrıntılı ultrason sonuçlarınız da iyi çıkar inşallah..
İnanırmısın bilmem iki gündür giremiyorum topiğe .
Dündü galiba bi arkadaş vardı kanamalı bölgesi vardı inşaallah iyleşmiştir diye düşündüm.
Ozayder isminide hatırlayamadım ama seni düşündüm yaniiii
Çoook sevindim senin adına.
Bizimde minik bir oğlumuz olacak teyzesi
İsim düşündünüzmü ?
Canım benim Rabbim şafi ismiyle şifasını versin inşaallah 2 güne kalmaz iyleşirsin...
Tahliller,ultrason,nst derken yoğun idrar yolu iltihabı çıktı bende.2 gün yatış verdi.Bulantım kesilmedi hala.Antibiyotik tedavisine başladı dr.Eşim yanımda kalıyor,şu an uyuyor :) Çok halsizim hala.İnşallah toparlanır atlatırız kızımla bu sıkıntıyı da.Gelirim arada ben.Hepinizi öpüyorum
Ayşem çok geçmiş olsun kuzum. İnşallah çabucacık iyileşirsin. Rabbim şifa versin. Bol bol dinlen. Bak ne güzel eşin de başında. yemeğin de hazır gelecek. Yarına çıkarsın zaten hastaneden bütün gücünü toplamış olarak..Tahliller,ultrason,nst derken yoğun idrar yolu iltihabı çıktı bende.2 gün yatış verdi.Bulantım kesilmedi hala.Antibiyotik tedavisine başladı dr.Eşim yanımda kalıyor,şu an uyuyor :) Çok halsizim hala.İnşallah toparlanır atlatırız kızımla bu sıkıntıyı da.Gelirim arada ben.Hepinizi öpüyorum
Günaydınn.. Bebiş kendini hissettirmeye başladı işte. İnşallah fazla üzmez annesin.günaydın hanımlar
bu aralar kokulardan ve yiyeceklerden tiksinmem başladı hayrolsun diyorum.
Bugün dünden daha fazla bulantım var kızlar.Çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.nstye aldılar bu sabah yine.kıpır kıpır bi sıkıntısı yok çok şükür.çok tedirginim.iltihap erken doğuma,suyun bitmesinesebep oluyormuş.su daiçemiyorum bulantı yüzünden.içiyorum kusuyorum.dua edin kuzucuğuma.yan odalardan gelen sesler gibi bende vakti gelince duyayım o sesi odamda(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Kizlar merhaba hepinize.
Aysecim cok gecmis olsun. Cabucak toparlanirsin insallah.
Bn saglik ocagindan geliyorum. Asimi vuruldum kanimi verdim.
Ebe hanim birde kalp atislarina bakalim dedi. El doppleri ile. Kucuk bir cihazdi.
İlkten duyulmadi cok korktum. 1 dkkdan sonra duyuldu cok sukur. Yuregim agzima geldi.
ebem dediki duyulmasaydi hastaneye gonderecektim. Ama duyulmamasida normal hastanedeki cihazlar gibi degil dedi.
Yarin kan tahlili sonuclarimi alicam. Ve doktora gidicem sonra.
2 gundur misafirim vardi erteledim doktor islerini.
Yarin ins. Belli olur tontisimin cinsiyeti.
Gecen gun butikbebeden alisveris yaptim.zibin,tek alt filan aldim. Fotograflarini kaydetmdim. Sizlere gosterecektim.
Ama gelince gosteririm artik.
Opuyorum hepinizi Allah a emanet olun.
Bugün dünden daha fazla bulantım var kızlar.Çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.nstye aldılar bu sabah yine.kıpır kıpır bi sıkıntısı yok çok şükür.çok tedirginim.iltihap erken doğuma,suyun bitmesinesebep oluyormuş.su daiçemiyorum bulantı yüzünden.içiyorum kusuyorum.dua edin kuzucuğuma.yan odalardan gelen sesler gibi bende vakti gelince duyayım o sesi odamda(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Kizlar merhaba hepinize.
Aysecim cok gecmis olsun. Cabucak toparlanirsin insallah.
Bn saglik ocagindan geliyorum. Asimi vuruldum kanimi verdim.
Ebe hanim birde kalp atislarina bakalim dedi. El doppleri ile. Kucuk bir cihazdi.
İlkten duyulmadi cok korktum. 1 dkkdan sonra duyuldu cok sukur. Yuregim agzima geldi.
ebem dediki duyulmasaydi hastaneye gonderecektim. Ama duyulmamasida normal hastanedeki cihazlar gibi degil dedi.
Yarin kan tahlili sonuclarimi alicam. Ve doktora gidicem sonra.
2 gundur misafirim vardi erteledim doktor islerini.
Yarin ins. Belli olur tontisimin cinsiyeti.
Gecen gun butikbebeden alisveris yaptim.zibin,tek alt filan aldim. Fotograflarini kaydetmdim. Sizlere gosterecektim.
Ama gelince gosteririm artik.
Opuyorum hepinizi Allah a emanet olun.
Kızlar aklım burda ama ikigündür gelemiyorum özledinizmi bizi
Hafta sonu Aol sınavım var.çalışmaya çalışıyorum eşimde evde biliyorsunuz fırsat buldukça girip bakıyorum cevap yazamasamda...
Şimdi biz Oğluşumla teravih kılacağız evimizde missler gibiii
Sizlerde dua edeceğiz öpüyoruz siziiii
Aysecigim cok gecmis olsun,cok uzuldum insallah en kisa zamanda sagliginiza kavusur donersiniz evinize..neden oluyomus ki acaba idrar yolu enfeksiyonu usutmekten mi acaba? Az su icince de olur diye biliyorum ama sen bolca su da iciyordun..allah sifa versin..su hamilelik enteresan bir surec İnsana vucudu tuhaf tuhaf oyunlar oynuyo,allah hayirlara cikarsin..Tahliller,ultrason,nst derken yoğun idrar yolu iltihabı çıktı bende.2 gün yatış verdi.Bulantım kesilmedi hala.Antibiyotik tedavisine başladı dr.Eşim yanımda kalıyor,şu an uyuyor :) Çok halsizim hala.İnşallah toparlanır atlatırız kızımla bu sıkıntıyı da.Gelirim arada ben.Hepinizi öpüyorum
Canım daha belirlemedikayy canım benim okudum oğluşun olacağını maşallah Allah nasip etsin o günleriii canım benimm :)) inanırmısın okadar korkarak yaşadım ki hala öyleyim bişey oldumuı olacakmı diye ama şükürler olsun bu günlere .bebek küçükken kanamalı alan sıkıntı yaratıyordu sancım oluyordu tehlike hiç geçmiyordu ama bebek büyüdükçe kanamalı alanı yendi yani oralar aborte oldu dedi doktorum ama yinede dikkatli olun dedi bizde elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahtan diyoruz canım :) arkadaşınında hep yatması lazım ben 3 ay kadar hep yattım şimdi pek yerimde durmuyorum :))) canım bikaç isim düşündük ama tam belirlemedik, siz belirlediniz mi?
Allah şifalar versin...Bugün dünden daha fazla bulantım var kızlar.Çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.nstye aldılar bu sabah yine.kıpır kıpır bi sıkıntısı yok çok şükür.çok tedirginim.iltihap erken doğuma,suyun bitmesinesebep oluyormuş.su daiçemiyorum bulantı yüzünden.içiyorum kusuyorum.dua edin kuzucuğuma.yan odalardan gelen sesler gibi bende vakti gelince duyayım o sesi odamda(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
canım geçmiş olsun kendine dikkat et serum alıyorsun sanırım
kaybettiğin sıvıyı karşılar inşallah kendine dikkat
aklına kötü şeylerde getirme inşallah bir şey olmaz
hem vakti gelince inşallah sende o sesi duyacaksın üzülme bol bol dua ediver..
merhaba inci inşallah sağlıklı hayırlı bir evladın olur
artık yarın senden haber bekliyeceğiz:)
maşşallah sizin oğlan daha öncede demiştim ağır abi olacak
annesiyle her ibadetini yapıyor inşallah
büyüyünce alim olur canım..
Canım inşallah bulantın olmaz da rahat bir hamilelik geçirirsin. Kısa sürede geçsin inşallah. Ben hiç çekmedimgünaydın hanımlar
bu aralar kokulardan ve yiyeceklerden tiksinmem başladı hayrolsun diyorum.
Hoşgeldin canım.
canım benim bazen hemşireler bulamıyorlar bebeği. Benimki de geçen ay gittiğimde bulamadım çocuğu. sonra dedim sağ tarafta değil solda hissediyorum sonra buldu neyse. Sıkma canını..İnşallah yarın sonuçların da güzel çıkar..
Hadi hayırlısı olsun bakalım paşa mı geliyor prenses mi....
Cicilerinizi de güle güle kullanın inşallah. Gelince görmek isteriz..
Çok öptüm seni...
Amin Teyzesi
Allah razı olsun inşaallah öyle olur
Senin klap atışların duyuldumu
Kızlar 2 temmuzda erken doğum yaptım.Normal doğum oldu ama bebek küçük diye çok dikişlik kesi yaptılar.Kötü günler yaşadım.3 gün küvezde kaldı bebeğim.Kollarıma alamamak o kadar köötüydü kiDetayları yazarım.KUZEY imiz doğdu.Şimdilik iyiyiz şükür:)Hepimiz duamdasınız.Ayşe endişelenme inş.Rabbime dua et.Bn dualarla büyütüyorum miniğimi.2 kilo 300 gr.doğdu.Toparlanacak çok şükür.Dua edin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?