Bol bebiş topiği

inşallah olur benim yok daha duyulmadı
doktorum bana 12. haftanda gel dedi
çok geç oluyor ama anlamadım

Hımmm bence ihtiyaten 12.haftada gel demiş herşeyini birden görmek içinnnn
Ben kontrole düzenli gittiğim için şaşırdım sana.
Kendine güveneceğin bir hekim bul derim.
Doğuma kadar seni rahatlatan bir hekim.
Mesela neden 12.haftana kadar bekletiyor ne olur ne olmaz önce kalp atışını duyması lazım.
İnşaallah herşey yolunda giderde problem olmaz.
En geç 8.haftalarda duyarsınız inşaallah [/QUOTE]

canım eşimin çalıştığı hastaneye gidiyorum
üniversite hastanesi yoğun olsada bize öncelik veriyorlar
acaba prosedürleri bu şekilde mi bilemedim
eşime bir sordurucam olmadı özele giderim yalnız bulunduğum şehirde özelde
dr sıkıntısı var inşallah bir sıkıntı olmaz hayırlısı diyelim..

günaydın cadiozy hayırlı cumalar iyiyim ben sen nasılsın
anladığım kadarıyla şeklin değişmiş
ayy Allah yardımcın olsun kendine dikkat et acaba
ayşe nasıl oldu inşallah Allah şifa gönderir çabucak iyileşir..

geçmiş olsun Allah şifa göndersin
inşallah bir sıkıntı çıkmaz en kısa zamanda toparlanır
sende bize dua ediver aeo

Canım sağlıklı bir şekilde dogdu ya. Olsun o kilosunu tamamlar. Benimde tanıdığım var 8 aylıktı onun ki. Ama maşallah 1 ayda ideal kilosuna ulaşmıştı.

dualarımız seninle.

Yavrucagını öpüyoruz burdan. Aceleci çıktı bizim ufaklık desene.

Bozma moralini. Tadını çıkar.

Oyyy canım benim yerim sizi bennnn
Göbşiylede yatağa sığamıyormuşşş o minicik göbekleee
Bizde iyiyiz teyzesi aslında ben hala gerginlik yaşıyorum şeytan aleyhi lanet benimle çok uğraşıyorrrr
dua edin bana...
Maşaallah oğluşumda kıpırkıpır artık dışta elimizi koyunca hissedebiliyoruzzz
Rabbim yardımcınız olsun hayırlı olsun oğluşunnn
Bol bol emsinde kilosunu tamamlasın inşaallahhh

Kız incim sen gitmedinmi doktora bebişin cinsiyetini bekliyoruzzz

Geçmiş olsun canım.
Gözünüz aydın kuzey bebek hoşgelmiş. Allah analı babalı büyütsün..
Hepsini atlatmışsınız çok şükür. Toparlanacak tabiki..bir kaç haftada kapatır arayı.
Rabbim nazarlardan saklasın

canım eşimin çalıştığı hastaneye gidiyorum
üniversite hastanesi yoğun olsada bize öncelik veriyorlar
acaba prosedürleri bu şekilde mi bilemedim
eşime bir sordurucam olmadı özele giderim yalnız bulunduğum şehirde özelde
dr sıkıntısı var inşallah bir sıkıntı olmaz hayırlısı diyelim..

günaydın cadiozy hayırlı cumalar iyiyim ben sen nasılsın
anladığım kadarıyla şeklin değişmiş
ayy Allah yardımcın olsun kendine dikkat et acaba
ayşe nasıl oldu inşallah Allah şifa gönderir çabucak iyileşir..

geçmiş olsun Allah şifa göndersin
inşallah bir sıkıntı çıkmaz en kısa zamanda toparlanır
sende bize dua ediver aeo [/QUOTE]

çok hızlı büyüyoruz canım şu ara. kilo alıyoruz vücut ağırlaşıyoruz ya gittikçe zorlaşıyor ama olsun çok .Şükür bugünümüze. Hepsi geçecek..
kuzummm hoşgeldin.. yok canım ya küçük değil artık göbüş büyüdü. Bu ara çok hızlı büyüyor. yan taraflarım bile doldu artık.. tanıyamıyorum kendi vücudumu..
Canım benim Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum ben de atlattım o dönemi.
Oyy yerim o zeytini ya. Maşallah hareketli bir bebek olacak baksana şimdiden kıpır kıpır..

Son düzenleme:
Canim hem gecmis olsun hem gozunuz aydin. Insallah kisa zamanda toparlanir Kuzey bebek dualarimiz onunla. Neden erken oldu acaba? Kucuk bebek diye niye cok dikislik kesi yaptilar?

TŞkler cnm.Bebek küçük olduğundan beyin kanaması riski olabilirmiş.Öyle dediler.Neden erken old. söylemedi doktor.Sıcak hava olabilir dedi ebeler.Özel hastaneydi ama çok ilgilenilmedi açıkçası.Tam olarak iyileşince gidip her şeyi söylicem.450 tl verdik.Düzgün yapsaydınızda daha fazla verseydik dicem.Çünkü 15 gün çektim hala tam oturamıyorum.Zaten biz şoktaydık doktorla bile detaylı konuşma fırsatımız olmadı.Daha 1 ay var diye beşiğini bile kurmamıştık.Size tavsiyem 30 haftalık olunca herşeyini hazırlayın.:) Bir anda gece belim ağrıdı.Sabah muayeneye gittik.Bebek geliyo 3 cm açılmış diye hemen aldılar beni sancı odasına.Epidural oldu.Yani anlamadık bizde.HAyırlısı diyoruz artık.Rabbim herkesin yardımcısı olsun.

canım geçmiş olsun inşallah çabucak toparlar kuzeyiniz :) gözünüz aydın canım..

Saol cnm inş. Darısı hepinize:)

Ydisinda yasadigim icin, esimle burada kimsemiz yok. Kismetse dogumdan 10 gun falan once annem ile babam destege gelecekler. Biz de dogum sonrasi da en az 1 ay kalsinlar diyoruz. Kayinvalide kayinpederle ayni anda evde musait olmaz diye sira ile gelcekler. Annemler toplam 45 gun kalsa sonrasinda kayinvalideler gelse normal mi sizce? Onlar da bebegi biran once gormek isterler ama amac burda saglik olmasi once benim ve bebegin toparlanmasi. Dogum sonrasi 1 ay annemlerin kalmasi sonra onlara gel dememiz normal mi?

hctp canım Allah bağışlasın güle güle büyüt yavrunu zaman herşeyin ilacı kutlarım seni Hoşgeldin Kuzey bebek

merhaba kızlaarrrr

nasılsınız bakalım?

öncelikle;
Ayşem çok geçmiş olsun canım.inşallah kısa zamanda çıkarsın hastaneden.
güzel haberlerini bekliyoruz

hctp canım hayırlı olsun bebişin
aceleciymiş kuzucuk. aman sağlıklı olsun da çabucak toparlanır inşallah.

fmfm canımcım hayırlı olsun sana da.
maşallah bembeyaz bir oğluşun olmuş.Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah

pericim sen de doğum yapmış olmalısın
hayırlı olsun,kızın abisiyle çok iyi geçinsin,seni hiç yormasınlar inşallah

incim kızın geliyormuş hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inşallah prensesi

ozayder canımcım sanki daha dün gibiydi kanamalı alan varmış deyip sürekli istirahat ettiğin... hamd olsun bak 20. haftandasın maşallah sizee sağ salim kucagına alırsın inşallah bebişini

karapisso canım aol sınavın varmış yakın zamanda. Rabbim kolaylık nasip eylesin inşallah.
o kıpır kıpır oğluşuna da maşallah

cadıozy ayy kuzum geceleri daha zor yatar olmuşsun.
ama çok şükür ki son zamanlarında hava az daha serinlemiş olur...en zor zamanlarında hava da seni zorlamaz inşallah.

evris canımcım sen nasılsın bakalım?

epack_ oo kuzum doğumda kimlerin gelecegi konuları konuşulmaya başlanmış
uzak olmak zor ya. ama yanında bulunucak olmaları senin için çok iyi. ama gelmek isteyen insanlara gelme demek de zor olur :44:
hepsi de aynı anda gelemezler.Rabbim yardımcın olsun ne diim

kızlar biz hamd olsun iyiyiz.
bebişim hızla iyileşmeye devam ediyor. rengi düzeliyor hamd olsun.sarılıgı az kaldı.
o maviş gözlerinin rengi daha da açıldı.
lacivertimsi olan renk tam boncuk maviye dönmeye başladı.
fıldır fıldır bakıyor bize maşallah
gündüzleri daha fazla uyanık kalmaya başladı.
gece de sadece 2 defa kalkıyor.
maşallah paşama.beni yormuyor.
Kenan 15 dk da kalkıyordu yaa

bunların haricinde Ramazan büyük bir yoğunlukla geçiyor bizde.
eşim sağolsun sahura kaldırmıyor beni. kendi yemegini kendi hazırlıyor yiyip yatıyor.
bende bol bol misafir agırlıyorum Rabbimin izniyle.
yarın piknikte Rmazan daveti var. bakalım nasıl geçicek 21 günlük bebişle :44:

diyet miyet yapmadan tam 10 kilo vermişim.
twist yapmaya başladım.
15 kilo daha vermek istiyorum.
emziriyorum,sıcakta bol bol terliyip bolca sıvı tüketiyorum,Ramazan dolayısıyla fazla yemek yemiyorum.oruçlu insanlar var die. bu durumlardan ötürü bu ay içersinde daha 7-8 kilo vermeyi planlıyorum

hepinizi çok çok öpüyorum.
gelip yazmasamda her gün gelip okuyorum :)

Ben daha oncede soylemistim canim gayet normal. Siz toparlanmis olursunuz hem sirayla size dedtek olurlar daha uzun sure birarada olmus olursunuz.
Karapissoo canim gittim.

Ve kizlar bizim bir prensesimiz olacak :)
16 haftalik ve 190 gr. Hersey cok guzel dedi doktor hanim.
Incim hayirrli olsun. Bize kardes geliyor. Oy masallah 190 gr ha.. Allah nazarlardan korusun.

Tubisim seni ozledim yaaa.. tabi misafirlerden firsat bulamiyorsundur. Oy masallah pasama ya ne guzel insallahhep boyle gider. Allah nazarlardan korusun. Yerim o mavis gozler. Biz ne yapacagiz geceleri bakalim..
Biz buyuyoruz kuzum iste agirlastikca zorlasicak ama buna da sukur.
Dogumdan sonra ilk pikniginiz... gec bile kaldiniz
Cok opuyorum canim seni. Arada ugra ozletme kendini...

dimi canım hakkaten dün gibi konuşuyorduk :) binlerce şükürler olsun canım ohallerim geri gelmesin inşallah :)) maşallah size okudum senin doğum hikayeni Allah bizlerede nasip etsin inşallah o günleri :)) senin paşa çok güzel bi bebek Allah bağışlasın biraz daha iyileşsinde resim atarsın bize :) maşallah diyelim paşana nazar değmesin. sen bide yeni doğum yaptın misafir mi ağışlıyon tubişş maşallah valla canım..
Alllah bizede akıllı huzurlu bir bebek nasip etsin inşallah canım,tekrar Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

tubiş canım herşey yolunda çok şükür... Senin Yusufun büyüdü bile maşallah..Haftaya Antalyadayım kısmetse ona konsantreyim
Ayşe canım çok büyük geçmiş olsun üzüldüm umarım iyisindir...
inci güle güle kullan cicilerini çok şirinler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…