Bol bebiş topiği

Karapissoo canim gittim.

Ve kizlar bizim bir prensesimiz olacak :)
16 haftalik ve 190 gr. Hersey cok guzel dedi doktor hanim.
Fıstığım yani ben sormasaydım bu güzel haberi vermeyecekmiydin bizeee
Çok svindim 190 gr haaa MAŞAALLAH bizimkide 17.haftada 212 gr idi.
Maşaallah bebişlerimizeeee
Sağlıkla ucağımıza alırız inşaallah
hctp canım Allah bağışlasın güle güle büyüt yavrunu zaman herşeyin ilacı kutlarım seni Hoşgeldin Kuzey bebek
Kuzum nasılsın nerelerdesinnnn
Canım benim maşaallah size çok sevindim iyi olmanıza
Allah razı olsun kuzum dua etmişsin allahım kabul etsin..
Kilo vermeyide sıkıntı yapma bbeişini emzir doya doya o yüzdende yamene içmene dikkat et
Kizlar ozellikle aksamlari karnim semsert oluyor tas gibi. Neden acaba bilen var mi? Cadiozy senin de oluyor mu?

Benimde aynı canım akşamları yeme içme hat safada olduğu için sanırımmm

Ayy senin cicilerini yerim bennn
Çok ttalılar işte kız bebbeklerinin en güzel yanlarından biriii
Bizde inşaallah beyfendimin sınavından sonra isim düşüneceğiz vede alışverişe başlayacağız
Eşimin ablasına gösterdim aldıklarımı çok beğeni deeeeee ben bişeyler bakınca ne acelesi vara getiriyor
Anlamadım ki millet doğuma bir hafta kalamı alıyorrr

canım çok ama çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin şimdi nasılsın?
bulantıya sebeb olan şeyi anlamadım iltihap bulantı yapar mı ki?
inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun,bebeğinede bişey olmaz..

canım kızın olucakmış inşallah Allah şimdiden adıyla yaşatmayı nasip etsin.isim düşündünüz mü?
Allah raazı olsun canımm.Daha isim düşünmedik.Kuran'da geçen bir isim istiyorum.Anlamının da güzel olması gerekiyor.Sen düşündün mü canımm :) En zor işte isim konusu

Kız vermem mi haber :) Anca müsait olabildim.Şimdi de sahurda sana cevap yazıyorum Maşallah kuzucuklarımız hepsi çok sağlıklı.
Kız cicileri daha süslü oluyor ama erkekler içinde çok şık ve değişik şeyler var.
Artık bundan sonra yavaş yavaş alışveriş yapmamız bizim için iyi olacak malum kışa denk gelecez hem de ağırlaşacaz
Ne kadar erken bitirirsek bizim için o kadar kar ama eksikler biter mi ? HAYIRRR
Para biter eksikler bitmez

Dün giremedim haber vermek için taburcu olduk kızlar.Kusmaları kestiler ama bulantılar hala devam ediyor.Hırka,çorap modunda geziyorum artık.Bi yandan su gibi terliyorum,bi yandan sarınıyorum.Bundan sonra böyleymiş.Buzdolabından çıkan hiçbişeyi yemeyecekmişim.1 saat bekleyecekmiş.Özellikle karpuz gibi çok soğuk yiyecekleri dedi ebe.Eyvallah dedim.2 ay yemek yasak dese onu bile yaparım o derece korkuyorum.Kusmalar çok şiddetli ve yoğun olunca çok korktular.Günde 3 kere nstye girdim.Kasılmaları başlattımı diye baktılar.Bi ara bebeğimin kalbi çok hızlı atıyordu ondanda korktular.Sıkıntıda olan bebekte kalp hızlı yada yavaş atarmış.Şükür o da düzeldi.8-4 oldu bi ara tansiyonum kusmaktan.Kuru ekmeği dahi tutamaz oldum midemde.Dünden beri iyiyim.Hala su ve yağlı yemekten korkuyorum.Kuru şeyler atıştırıyorum.Bi sürü ilaç verdiler tek kullanımlık.Bayramdan önce yine bakacaklar.36.haftayı tamamlasa yeter dedi ebe.Bugün 31+1 olduk daha.Kaldı 4 hafta :18:
Ona bu kadar yaklaşmışken çok korkuyorum ellerimin altından kayıp gidecek diye..

Hastaneyi tanımış oldum bu arada.Hemşirelerinden hastabakıcılarına,ebelerine kadar herkeste harika bi deneyim ve güleryüz hakim.Kime ne sorduysam net cevaplar aldım.Soralım,bilmiyorum falan demedi kimse.Hastane çantasıyla ilgili tüyolar aldım.Kanlı bebeği temize sarmıyorlarmış.Yıkayıp kurutup öyle giydiriyorlarmış.Sen bunları takma,doğum yaklaştıkça gelirsin konuşuruz daha ayrıntılı dedi.Hastaya yaklaşımları çok güzel.İnsan kendini iyi hissediyor.Kızımı sevip durdular.Hele nst bağlayan hemşire "aç bebek bu kadar oynarmı kız bi dur" diye diye kalbini bulmaya çalıştı hep.Serum yoluyla verdikleri ilaç yakmasın diye koluma masaj bile yaptılar.İçim çok rahatladı hastaneyi yaşayınca.İnsanları germiyorlar.

Şimdi geçmişi okumaya dönüyorum.Görüşürüz kızlar

Hayırlı olsun oğluşumuz geliyormuş.Allah elini ayağına kavuştursun sağlıkla inşallah

Aysecim cok gecmis olsun. hic belirti yok muydu idrarda yanma kasinti falan? Insallah tez zamanda iyilesirsin canim..
Zaten o yüzden şok olduk İpekcim.Ne yanma,ne koku hiçbişey yoktu.Yoğunmuş bir de iltihap.İnşallah bi an önce atarız iltihabı da rahat ederiz kuzumla..:26::26:

ayşecim geçmiş olsun tatlım inş en yakın zamanda iyileşirsin az kalmış seninde hayırlısıyla doğurda kurtul sende
Çok sağol gvncim.İnşallah zamanında gelir kuzum.

Allah razı olsun canım.Allah bizlere de zamanında kucağımıza almayı nasip etsin o cennet kokuluları

canım çok geçmiş olsun , hem çok iyi olmuş bak hastaneye gitmen,her şeyde bir hayır vardır tek iyi olda canım .
Kendi ayaklarımla gittim,yatış verdi.Ne kadar farklı şeyler yaşıyor insan hamilelik boyunca.İlaç verir gönderir sanıyordum:26:

Özlemciim.Allah razı olsun canım.Yemeklerin kapağını açamadımki bulantıdan.Çıbık kraker günleri gerdi döndü

Sağol canım.Sana da geçmiş olsun.El dopleri ile duyulmadığında korkma.Hemşire bulamayabiliyor.Bebek küçük olduğundan zor bulunuyor çünkü.Yada içerde olabiliyor duyulmuyor.

Üşütmekten olabiliyormuş enfeksiyon canım.Yada wcden.Yada su-yiyecek gibi şeylerden.Sık sık görülüyormuş iltihap ama bendeki kusmalar korkuttu dru.Dahiliyeciyle falan görüştüler.Üşütme,enfeksiyon hepsi bi arada olunca mahvetti beni.Sürekli kustum Allah kimseye yaşatmasın.İnşallah bi an önce kurtulursun sende kaşıntılarından.Çok zor bilirim

Hoşgelmiş Kuzey paşamız Çok geçmiş olsun canım.Zor bi doğum olmuş ve sonrası tabiki.Bi an önce toparlarsınız ana-oğul inşallah

Anlayışsız insanlar değilse sıkıntı olacağını sanmıyorum.Sonuçta sizinde destekçiye ihtiyacınız var.Git gel de yapılamaz uzak yerdesin.2 aileninde aynı anda yanında olması çok işine yaramaz.Bence açıkca konuşun durumları.İnşallah bi sorun çıkmadan atlatırsınız refakatçi olayını

Karapissoo canim gittim.

Ve kizlar bizim bir prensesimiz olacak :)
16 haftalik ve 190 gr. Hersey cok guzel dedi doktor hanim.
Bir prenses daha Süslüler geliyor topiğimize.Paşaların işi var bu kızların yoğunluğundan.Gözün aydın canım.Allah tamamına erdirsin tekrar

Çok sağol Tuğbaam.Maşallah iyi vermişsin 10kg.İnşallah gerisini de sağlıkla verirsin kısa sürede.Allah nazarlardan korusun ne kadar düzenli bi bebeğin var.Nazar olur valla,anlatma herkese.Hep böyle gitsin inşallah

Çok güzel hepsi.Koyu pembe takıma bayıldım.Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

Çok sağol canım.Bugünüme hamdolsun.Daha iyiyim.Bulantım da olmasa daha iyi olacağım

Amin canım.Yaparmış bulantı.Benimki biraz fazlacaydı ama.İnşallah zamanında gelir kuzum

Kizlar ozellikle aksamlari karnim semsert oluyor tas gibi. Neden acaba bilen var mi? Cadiozy senin de oluyor mu?
Ben aksamlari nefes almakta bile zorlaniyorum kuzum. Aksamlari sisiyor sabah yemekler eridigi icun daha hafif oluyorum. Sorun yok kuxucum hepsi normal.
Canimm bence tam zamani alusverisin. Bak ben de artik gezemiyorum. Isten eve yuruyorum. Kendimi yataga zor atiyorum tansiyonum dusuyor ayaklarim aciyor dun aglayacaktim ayaklarimin acisindan. Esimle pazara gittik. Hicbirsey tasimadim. Sadece sunlari alalim defim. Ama cok yorulmusum. Cok agirlasmadan rahat rahat yap alisverisini. 24.haftadan sonra hizli buyuyor.

Aysemm nasil oldun canimmm? Insallah cabucak atarsiniz iltihabi. Hep aklim srnde. Allahim yardim etsin size..

Son düzenleme:

Bulantılar devam. Çok özledim seni ben.İyiki geldin.Bugün gelmez diyordum bende.Kendimi alışverişe vurdum.Seni aratmayım sitelerde dedim

Bulantılar devam. Çok özledim seni ben.İyiki geldin.Bugün gelmez diyordum bende.Kendimi alışverişe vurdum.Seni aratmayım sitelerde dedim

Ben de cok ozledm kuzum ya. Bulantilar da gececek insallah canimcim. Bu kadar atlattiniz cok sukur ikinizde iyisiniz.
Gelmez olur muyum hic hep bakiyorum senden haber bekledim.
Ben yapamadim sen olmayinca onun bile tadi yok ....
Eksikleri tamamlamak lazim kuzum dun hctp de cantanizi hazirlayin erken dogum olabilir deyince ben de tutustum valla. Benim eksik daha cok.
Sen neler aldin bakayim

Dün ebe de inşallah 36yı tamamlar diyince korktum bende.Arkadaşım diyor,gerek yok bu saatten sonra hazırlamana.Ne bulursa alır annenler artık diyor.Bi yandan ağrı çekermişim bi yandan hazırlarmışım,ne acelesi varmış.:26: Kızdı bi sürü.Hemen topla o çantayı.Yada bi akşam gelip yapayım dedi.Dün başladım bende çantayı hazırlamaya.1-2gün içinde kalan eksikleri de alırım kapatırım çantayı.Korkuyorum artık:18::18::18::18::18:

ayşecim geçmiş olsun gelemedim ben rahatsızlanmışsın galiba RABBİM şifalar versin benimde bulantılarlaa basım belada dr kontrolum var kocam şehir dışında yetişemicek tek gitmek istemiyo canım oglanla alttan muayene edermi sıkıntısıda bi yandan hiçççç mutlu degilim bugünn

Sağol caınım.Atlatacağız inşallah.Kızım içerde ben dışarda mücadele veriyoruz enfeksiyonu atmak için.
Korkma sende.Alttan istemiyorum dersen yapmaz.Zaten çoğu dr alttan muayene etmiyor pek.

Ayhhh yerim onu ben cilek takimini.. cok severim cilegi de cok guzeller canim. Allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin. Cok tatli olacak.. hele senin kizin da tombis tombis isiririm valla

Ucuzlamış baya.Uzun kollu badyle falan giydiririm kışın.Büyük bedeni kalmamış napıyım İnşallah o günleri zamanında görürüz

Oyle olacak artik canim annem aliyor benim de memleketten. Dedim ben bakamiyorum artik pek. Carsaf yastik filan almis. Kendi eksiklerim var iste. Onlari da halledeyim cantayi toplayayim ben de.
Hic korkma canim bak ben korkuyor muyum
Hayirlisiyla kavuscaz canim kuzucuklarimiza insallah..

Bu site bana inat yapiyor zaten
Insallah canimcim zamaninda gelecek. Uzmyecek kimseyi. Dogum kanalina girmemistir zaten daha dimi? Hic sıkıntı yapma kendine..

Bende bi nevresim takımı daha alcam.Annem sen al ben veririm parasını diyor.Garibim oruç oruç dolaşamaz.Bir de menisküsü var. English homeda çok sadeler var.Belki onu alır geçerim.Dolaşmaya halim yok.Yarın alırım onları da.Marketten alacaklarım var.Çaylar,ped,mama,kaşık,ıslak mendil falan.Bir de kendime iç çamaşırı var.Oooofff ooofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…