- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.661
Bende bi nevresim takımı daha alcam.Annem sen al ben veririm parasını diyor.Garibim oruç oruç dolaşamaz.Bir de menisküsü var. English homeda çok sadeler var.Belki onu alır geçerim.Dolaşmaya halim yok.Yarın alırım onları da.Marketten alacaklarım var.Çaylar,ped,mama,kaşık,ıslak mendil falan.Bir de kendime iç çamaşırı var.Oooofff ooofff
Sağol caınım.Atlatacağız inşallah.Kızım içerde ben dışarda mücadele veriyoruz enfeksiyonu atmak için.
Korkma sende.Alttan istemiyorum dersen yapmaz.Zaten çoğu dr alttan muayene etmiyor pek.
Ucuzlamış baya.Uzun kollu badyle falan giydiririm kışın.Büyük bedeni kalmamış napıyımİnşallah o günleri zamanında görürüz
Uzun al geceliği.Rahat olsun oturup kalkarken.Ben severim geceliği o yüzden 2 tane götürcem.1 pijama takım.2 de alt yeter.Sezeryanda 2 gün kalıyormuşsun bizim hastanede.Ebe de gecelikte rahat edemezsin pijama getir dedi.Ben götürcem hepsinden.English homeda kalmadi demisti bana gecenlerde. Guzel nevresimler ordan alinabilir canim.
Benim de market alisverisi var.
Bitiyor kuzum bitiyor epey hallettin. Hepsini bir kerede alirsin marketten. Bir arada camasir alirsin tamam. Gecelik 2 tane alalim dimi kuzum? Benim hic geceligim yok hastanede giymek icin.
etmiyo canımda kesem görünmezse mecburum bugün oyüzden istemesemde yapıcak inş hiçç gerek kalmaz gösterir kendğini kuzum ayşem idrar yollarındamı iltihap başka bişeymi
Bizim hastanede de oyle 2 gun sezeryanda.Uzun al geceliği.Rahat olsun oturup kalkarken.Ben severim geceliği o yüzden 2 tane götürcem.1 pijama takım.2 de alt yeter.Sezeryanda 2 gün kalıyormuşsun bizim hastanede.Ebe de gecelikte rahat edemezsin pijama getir dedi.Ben götürcem hepsinden.
İnşallah gösterir de gerek kalmaz.
İdrar yolları iltihabıymış.Çok da yoğunmuş.Bi de üşütmüşüm tam olmuş.
Bizim hastanede de oyle 2 gun sezeryanda.
Alt pijamayi hamile pijamasi mi alsam ne bileyim benim pijamalar hep dusuk bel ve dar. Bilemedim kuzum ya.
Allah raazı olsun canımm.Daha isim düşünmedik.Kuran'da geçen bir isim istiyorum.Anlamının da güzel olması gerekiyor.Sen düşündün mü canımm :) En zor işte isim konusu
Kız vermem mi haber :) Anca müsait olabildim.Şimdi de sahurda sana cevap yazıyorumMaşallah kuzucuklarımız hepsi çok sağlıklı.
Kız cicileri daha süslü oluyor ama erkekler içinde çok şık ve değişik şeyler var.
Artık bundan sonra yavaş yavaş alışveriş yapmamız bizim için iyi olacak malum kışa denk gelecez hem de ağırlaşacaz
Ne kadar erken bitirirsek bizim için o kadar kar ama eksikler biter mi ? HAYIRRR
Para biter eksikler bitmez
Ayyy kuzum inan hep aklımda dualarımdaydın.Dün giremedim haber vermek için taburcu olduk kızlar.Kusmaları kestiler ama bulantılar hala devam ediyor.Hırka,çorap modunda geziyorum artık.Bi yandan su gibi terliyorum,bi yandan sarınıyorum.Bundan sonra böyleymiş.Buzdolabından çıkan hiçbişeyi yemeyecekmişim.1 saat bekleyecekmiş.Özellikle karpuz gibi çok soğuk yiyecekleri dedi ebe.Eyvallah dedim.2 ay yemek yasak dese onu bile yaparım o derece korkuyorum.Kusmalar çok şiddetli ve yoğun olunca çok korktular.Günde 3 kere nstye girdim.Kasılmaları başlattımı diye baktılar.Bi ara bebeğimin kalbi çok hızlı atıyordu ondanda korktular.Sıkıntıda olan bebekte kalp hızlı yada yavaş atarmış.Şükür o da düzeldi.8-4 oldu bi ara tansiyonum kusmaktan.Kuru ekmeği dahi tutamaz oldum midemde.Dünden beri iyiyim.Hala su ve yağlı yemekten korkuyorum.Kuru şeyler atıştırıyorum.Bi sürü ilaç verdiler tek kullanımlık.Bayramdan önce yine bakacaklar.36.haftayı tamamlasa yeter dedi ebe.Bugün 31+1 olduk daha.Kaldı 4 hafta :18:
Ona bu kadar yaklaşmışken çok korkuyorum ellerimin altından kayıp gidecek diye..
Hastaneyi tanımış oldum bu arada.Hemşirelerinden hastabakıcılarına,ebelerine kadar herkeste harika bi deneyim ve güleryüz hakim.Kime ne sorduysam net cevaplar aldım.Soralım,bilmiyorum falan demedi kimse.Hastane çantasıyla ilgili tüyolar aldım.Kanlı bebeği temize sarmıyorlarmış.Yıkayıp kurutup öyle giydiriyorlarmış.Sen bunları takma,doğum yaklaştıkça gelirsin konuşuruz daha ayrıntılı dedi.Hastaya yaklaşımları çok güzel.İnsan kendini iyi hissediyor.Kızımı sevip durdular.Hele nst bağlayan hemşire "aç bebek bu kadar oynarmı kız bi dur" diye diye kalbini bulmaya çalıştı hep.Serum yoluyla verdikleri ilaç yakmasın diye koluma masaj bile yaptılar.İçim çok rahatladı hastaneyi yaşayınca.İnsanları germiyorlar.
Şimdi geçmişi okumaya dönüyorum.Görüşürüz kızlar
Evet dadlım zamanı ama bizim zamanımız yokBen aksamlari nefes almakta bile zorlaniyorum kuzum. Aksamlari sisiyor sabah yemekler eridigi icun daha hafif oluyorum. Sorun yok kuxucum hepsi normal.
Canimm bence tam zamani alusverisin. Bak ben de artik gezemiyorum. Isten eve yuruyorum. Kendimi yataga zor atiyorum tansiyonum dusuyor ayaklarim aciyor dun aglayacaktim ayaklarimin acisindan. Esimle pazara gittik. Hicbirsey tasimadim. Sadece sunlari alalim defim. Ama cok yorulmusum. Cok agirlasmadan rahat rahat yap alisverisini. 24.haftadan sonra hizli buyuyor.
Aysemm nasil oldun canimmm? Insallah cabucak atarsiniz iltihabi. Hep aklim srnde. Allahim yardim etsin size..
Çok şekerler hele çilekliye bayıldımmmEki Görüntüle 760236 Eki Görüntüle 760238 Eki Görüntüle 760239
Bakın teyzoşları.Kızımın yeni cicileri.Butikbebede 50+ alışverişe kargo yokmuş.Bunları aldım.27sinde kargo edilecekmiş.
Lohusa takımları var onlardan aldım ben.Geceliği de altı-üst takımı da hem yukardan düğmeli emzirme için,hem hamileyken giyebileceğin kadar bol belleri.Göbek gidinceye kadar giyeriz nasılsa.Gerçi bu koca göbeğe hala normal geceliklerimi giyiyorum ben.Penye olunca esniyor hepsiBoyları uzun olsa götürürüm hastaneye de hepsi diz üstü benimkilerin.Bir de yakaları çok açılmıyor emzirme için rahat olmaz.Takımlar buldum cici cici ama kaprili.Şimdi hava iyi de eylülde serin olur.Lohusayken üşüttünmü bebek de hastalanıyor olmaz o yüzden.Çok da hoşuma gitti hem kaliteli hem ucuz.Ama işte kaprili
Çok sağol canım.İnşallah geçmiştir.Eşim kaldı.Geceleri sorunum yoktu zaten.Gün içinde yedikçe çıkarıyorum afedersin.aynen tatlımmm
İnşaallah eşimin işleri biterse bayramdan sonraya heralde yavaştan başlarız bizde.
24.haftalarıma denk geliyor o zaman
Ayyy kuzum inan hep aklımda dualarımdaydın.
Hastaneden memnun olmana sevindim inşaallah 39.haftanıda tamamlarsın kzunu sağlıkla kucağına alırsın.
Peki neden böyle olmuşsun tahlillerde ne çıktı ?
Çok geçmiş olsun güzelim
Yanında sadece eşinmi kaldı onada yazık yaaa Canım Rabbim sizi çok seviyor demekki habire bişeyler çıkıyor
Evet dadlım zamanı ama bizim zamanımız yok
Bide hakkikaten millet yargılayarak bakıyor
O yüzden kimseciklere bişeyini anlatmayacaksın burdaki bacılarıma anlatsam yeter
Çok şekerler hele çilekliye bayıldımmm
Sağlıkla giyssin dadlımmm
Bende şu 10 tlye satılan altlardan aldım incecik.Batarsa da atıveririm.100tl verip de kıyamam valla bi pijamaya.Bir tane lohusa takim aldim pijama. Geceligi lohusa geceligi alayim.
Ekimde daha serin olur herhalde. Yedek alt pijamayi da lcw dan bakayim diyorum. Dogumdan hemen sonra gobek gitmez dogru.
Çok sağol canım.İnşallah geçmiştir.Eşim kaldı.Geceleri sorunum yoktu zaten.Gün içinde yedikçe çıkarıyorum afedersin
Tansiyonum 4e düştü bi ara.Doğrulamadım yattığım yerden.
Çilekli topkekim diye seviyorum göbeğimi.Annemde poğaça gibi yanakları diyorAz kaldı yiyeceğiz kızımı
Bende şu 10 tlye satılan altlardan aldım incecik.Batarsa da atıveririm.100tl verip de kıyamam valla bi pijamaya.
LCWdekiler bana dar geldi o yüzden alamadım.s kalmış hep.Büyük gelirse alırım xl falan.
herkeze iyi haftasonlarıııııı
nasılsınız kızlar?
biz iyiyiz hamd olsun.
Ayşecim çok geçmiş olsun kuzum.
aman dikkat et kendine.zamanında gelsin meleğin inşallah.
düşük kilolu ve erken doğan bebişler ilk zamanlar zor bakılıyor.
sen feyzanın dediği gibi yap bence, yemegini ye ve sol yanına yat.
ben doğuma 2 hafta kala yaptım öyle ve 400 gr almıştı.
sağlıklı sıhhatli olsunlar da kilo herzaman alınır gerçi değilmi.
Rabbim yardımcın olsun kuzum.
büyük ihtimalle sezeryan olucaksın o zaman değilmi? erken olucaksa?
benden sana tavsiye,eger sezeryan olursan genel anestezi isteme. spinal olsun. çok rahat bir doğum geçirdim ben.
doğum sonrası bol bol sade kahve ve bitter çikolata yedinmi tamamdır.
ne baş ağrısı nede yan etki olmuyor.
bugün iftara davetliyiz pikniğe
ohhh yaşasın pikniiikk
20 gündür eve kapanmaktan sıkılmıştım.
gerçi eve kapalı sayılmam ki :44:
15 günlükken sokak iftarı vardı oraya gittik,
eltimlere gittik
sık sık dr a gittik dişçiye gittik...
yok yok ben eve kapanmamışım kendi kendime kuruntu yapıyormuşum anladım
artık eski günlerime dönmek güzel.
evi baştan aşağı temizleyebilmek,
gece güzel bir uyku çekebilmek,
dışarı çıkıp rahatca gezebilmek,
benden önde giden bir göbek olmadan ve agrım sancım olmadan yürüyebilmek ÇOK GÜZELLL HAMD OLSUN RABBİMEE
DARISI BAŞINIZA KIZLARR
Dün ebe de inşallah 36yı tamamlar diyince korktum bende.Arkadaşım diyor,gerek yok bu saatten sonra hazırlamana.Ne bulursa alır annenler artık diyor.Bi yandan ağrı çekermişim bi yandan hazırlarmışım,ne acelesi varmış.:26: Kızdı bi sürü.Hemen topla o çantayı.Yada bi akşam gelip yapayım dedi.Dün başladım bende çantayı hazırlamaya.1-2gün içinde kalan eksikleri de alırım kapatırım çantayı.Korkuyorum artık:18::18::18::18::18:
Amin canım ne güzel anlatmışsınn yaaa.herkeze iyi haftasonlarıııııı
nasılsınız kızlar?
biz iyiyiz hamd olsun.
benden sana tavsiye,eger sezeryan olursan genel anestezi isteme. spinal olsun. çok rahat bir doğum geçirdim ben.
ohhh yaşasın pikniiikk
eltimlere gittik
benden önde giden bir göbek olmadan ve agrım sancım olmadan yürüyebilmek ÇOK GÜZELLL HAMD OLSUN RABBİMEE
DARISI BAŞINIZA KIZLARR
Çok sağol canım.İnşallah geçer tamamen.Hala bulantılar var.Çorba içtim yine içim bi hoş oldu..Aysecim cok gecmis olsun canim.
İnşallah incim.Herkesin yavrusu zamanında gelsin inşallahAyşecim hoşgeldin.
Herşey yolunda çok şükür. Seni eski neşende görmek çok güzel.
Prensesimizde zamanında gelecek inşallah.
Valla Özlem dün kızımın bütün ütülerini yaptık annemlerle.2 battaniye,1 havlu,2 de zıbın hariç hiçbişey almamışım annesi olarak.Onda da bile 1000e yakın para gitti.Biberon,banyo,emzik,cibinlik,yatak,bez derken gidiyor.Herşeyde markaya da gitmedim.Hep indirimlilerini buldum aldım ama gidiyor işte para.Ben de oyle dusunuyorum fazla vermeye gerek yok zaten hastanede kirlenir durmaz ki.
Hala toto üstü oturuyor kuzum.Bende normal istiyorum ama değişir daha diyor ebe.36-37den sonrası önemli diyor.İnşallah döner.Bende spinal yada epidural istiyorum.Onu yaptıranlarda da bel sıkıntısı başlıyormuş,korktum bu seferde:18: Zaten sağlam bi belim yok.herkeze iyi haftasonlarıııııı
nasılsınız kızlar?
biz iyiyiz hamd olsun.
ohhh yaşasın pikniiikk
eltimlere gittik
DARISI BAŞINIZA KIZLARR
Çok sağol İpeğim.Valla ne yalan söyleyim normalde yaz tatiline giderken bile çorap giyerdim ama şimdi sıcağa dayanamadığımdan giymiyordum.Sandalet-terlik dolaşıyordum.Demekki bol su içende de olabiliyor enfeksiyon:44: Enfeksiyonu temizlemeye başladık,hafifleyince bulantılarda geçecek diyor.Yağlı,ağır yemek yok.Kuru şeyler yiyorum.Bıkmıştım çubuktan yine başladıkAysecim tekrar cok gecmis olsun canim benim ya. Ayaklarindan falan mi usutmussun sen cok dikkat ediyorsun bol su iciyorsun sasirdim valla. Dr ne dedi? Insallah tez zamanda gecer ve prenses zamaninda gelir..
MOralim çok bozukk çok çok çok.
SİNİRLİYİM YAAAAAAAAAAAAAAA HEMDE ÇOK.
Oğluma acıyorum ben sinirlenince tepiyor içerden
Ağlamak istiyorum Allahım al benden bu pis huyu ver bana halim selim huyu
Ramazana girdiğimizden beri Rahmetinle Merhemetinle Rahman isminle beni sakin eyle diye dua ettiğim kadar başka dua etmemişimdir ama ne fayda
Ne yapayım kızlar eşimle problemim yok MAŞAALLAH.
başka kişilerin yaptıklarını kaldıramıyorum.
Bugün kadına bağırdım ben size öyle yapın dedim siz niye beni dinlemediniz diye oda yok şöyle böyle diyince tepem attı.
Kadınıda severim 8 aylık gebe oda.
Neyse sonra o açıklama yaptı beni yanlış anlama falan diye :44:
Ben kendimi sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?