- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.681
en azından huyunun farkındasın tatlım buda öönemli özür dilemekte erdem konuşursun hakkını hela etdersin sonuçta normal bi dönemde değiliz hormonlardesen tavan olur böyle şeyler simdi güzel güzel derişn derinnefes al bi bardak su iç kendini teskin et sende insansın herkes hata yapar
kızlar kızlar geleelim bana benim tombul kelebeğim 3200 olmuş boyu 49 cm maşallah yavruma annesi çok ii bakıoooama dr dediki çatın irir beebk doğurmaya müsait değil :18: bayramdan önce sezeryan ile alabiliriz dedi :18::18::18::18:nstde sancı çıkmadı açıklıkta yokk beni bi stres aldıki sormayın gitsin buana kadar hangisi hayırlısı ise o olsun dedim haftaya tekrar gidicez netleşir son durum bende haberler böyle benim içinde dua edin kızlar sanırım az kaldı kavuşmaya
Canım yaaa.Bende çok sık yaşıyorum o sinir halini.Daha sabah gelirken o kadar sinirlenmişimki düşündükçe bi akrabama.Şeytan dedi tlf aç,bağır çağır rahatla.Sonra derin nefes aldım,elimi falan sıkmışım yürürken.O derece sinirlenmişim farkında olmadan.YA HALİM (hoşgörü sahibi) ismiyle çok dua ederim ben.Daha sakin biri olmak için.Herşeyin mükemmeli olsun istiyorum.Olmayınca da sinirleniyorum,köpürüyorumMOralim çok bozukk çok çok çok.
SİNİRLİYİM YAAAAAAAAAAAAAAA HEMDE ÇOK.
Oğluma acıyorum ben sinirlenince tepiyor içerden
Ağlamak istiyorum Allahım al benden bu pis huyu ver bana halim selim huyu
Ramazana girdiğimizden beri Rahmetinle Merhemetinle Rahman isminle beni sakin eyle diye dua ettiğim kadar başka dua etmemişimdir ama ne fayda
Ne yapayım kızlar eşimle problemim yok MAŞAALLAH.
başka kişilerin yaptıklarını kaldıramıyorum.
Bugün kadına bağırdım ben size öyle yapın dedim siz niye beni dinlemediniz diye oda yok şöyle böyle diyince tepem attı.
Kadınıda severim 8 aylık gebe oda.
Neyse sonra o açıklama yaptı beni yanlış anlama falan diye :44:
Ben kendimi sevmiyorum
Çok sağol sunbalım.Nedenini bilmiyorlar.Su,yemek,wc herşey olabilir diyorlar.Çok da su içiyorum ama oluyor işte.Kimsenin başına vermesin Allahım.Çok zor kusmak,yiyememek,bulantı yaşamak bütün bunlardan da beteri kasılmalar başlamasın diye için içini yiyor..Yan odalardan bebek sesleri,hayırlı olsunlar duyuyorum gözlerim doluyor.Kendimi kasarsam hızlanır doğum diye ağlayamadım bile.Çok zor çook.aysecik çok geçmiş oldun idrar yolu enf olmuşsunnerden geldi buldu seni sıkıntılı bi durum inş en kısa zamnda iileşirsin erken doğum riski oluşturmaz inş
Çok şiriin.1901 Gülücük Penye Askılı Çiçek Baskılı Elbise 2-5 Yaş - Ürün Kategorileri
Kızız olacak arkadaşlar bu elbisenin beyazı çok hoşuma gitti bi baksanız yaaaaaa
kızlar kızlar geleelim bana benim tombul kelebeğim 3200 olmuş boyu 49 cm maşallah yavruma annesi çok ii bakıoooama dr dediki çatın irir beebk doğurmaya müsait değil :18: bayramdan önce sezeryan ile alabiliriz dedi :18::18::18::18:nstde sancı çıkmadı açıklıkta yokk beni bi stres aldıki sormayın gitsin buana kadar hangisi hayırlısı ise o olsun dedim haftaya tekrar gidicez netleşir son durum bende haberler böyle benim içinde dua edin kızlar sanırım az kaldı kavuşmaya
amin canım hepimiz inş hiç bu konuyu konuşmadım haftaua soucam ama sanırım genel olur epidural için uygun olmayabilirim fazla kilolardanSağlıkla kucağına alırsın inşaallah canım.
yan i kesin sezeryanmı olacaksın yada epiduralmı?
Ayy bizide ogünler bekliyor
Canım yaaa.Bende çok sık yaşıyorum o sinir halini.Daha sabah gelirken o kadar sinirlenmişimki düşündükçe bi akrabama.Şeytan dedi tlf aç,bağır çağır rahatla.Sonra derin nefes aldım,elimi falan sıkmışım yürürken.O derece sinirlenmişim farkında olmadan.YA HALİM (hoşgörü sahibi) ismiyle çok dua ederim ben.Daha sakin biri olmak için.Herşeyin mükemmeli olsun istiyorum.Olmayınca da sinirleniyorum,köpürüyorumDualarım seninle canım.Halini çok iyi anlıyorum.Benim gibi bi annen olduğu için özür dilerim diye saatlerce ağladığımı bilirim göbeğime sarılıp
Çok sağol sunbalım.Nedenini bilmiyorlar.Su,yemek,wc herşey olabilir diyorlar.Çok da su içiyorum ama oluyor işte.Kimsenin başına vermesin Allahım.Çok zor kusmak,yiyememek,bulantı yaşamak bütün bunlardan da beteri kasılmalar başlamasın diye için içini yiyor..Yan odalardan bebek sesleri,hayırlı olsunlar duyuyorum gözlerim doluyor.Kendimi kasarsam hızlanır doğum diye ağlayamadım bile.Çok zor çook.
Sanada az kalmışBi avazda kurtarsın,çabucak iyileş inşallah kuzunla mutlu ol.Dualarından unutma bizleri de...
amin canım inş nasipte ne barsa yaıcaz bugüne kadar hayırlısı neyse o olsun dedim hayırlısı sein drun erken doğumla ilgili bişiler söyledimi bi sıkıntı varmı bu konudaÇok şiriin.
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Sende o da sağlıklı olun da sezeryan olsun varsın.Hiç streslenme.Sakin giren kolayca çıkıyor doğumdan.İNŞİRAH SURESİ oku bol bol.
Genel anestezi mi düşünüyorsun?Spinal veya epidural hakkında ne diyor drun?
amin canım hepimiz inş hiç bu konuyu konuşmadım haftaua soucam ama sanırım genel olur epidural için uygun olmayabilirim fazla kilolardan
amin canım inş nasipte ne barsa yaıcaz bugüne kadar hayırlısı neyse o olsun dedim hayırlısı sein drun erken doğumla ilgili bişiler söyledimi bi sıkıntı varmı bu konuda
Kusmalar kasılmaları tetiklerse erken doğum olur dediler.O yüzden korktu dr.Bir de karnıma,mideme şiddetli ağrılar girince nstye bağımlı oldum resmen.Allah'tan içerde bi sıkıntı yokmuş.Kusarken çok kasılıyorya mide ve karın o yüzden ağrı giriyormuş.İnşallah 36yı tamamlar dedi ebe.Onun için uğraşıyoruz dedi.Bayramdan önce kontrole çağırdı tekrar.1-2 ağustos gibi giderim ben.7-8i bekleyemem.Hem rapor da isteyeceğim.Ağustos'a sarkmasın maaş.Çok halsizim evde olmaya ihtiyacım var.Ve ev besinlerini özledim.Hazır ve kötü yemekten gına geldi
napalım aysecim allah hayırlısını versin bugünlere geldik çok şükür kaderde ne varsa yasıcaz inş atlatırsın suan sancı olmması çok güzel inş dayanır zmanında doğar
Mutlaka öyle.Amentü kadere imanımız var.Kul olarak tedbirlerimizi alalım tabi.Çok ayakta durmak,iş yüzünden yaşadığımız stresler,düzgün beslenmeme tetikliyor tabi erken doğumu.O yüzden biraz da evde oturayım.Yesemde,içsemde,çok koşturmasamda 1den sonra çok halsizleşiyorum.Yüzümde renk kalmıyor inanırsan.Oruçlu arkadaşlar gülüyor,oruç gibisin diye.Tlfda konuşmak dahi zor geliyor.4ü iple çekiyorum.Erken geldiğim için erken çıkıyorum Allah'tan.Hani desenki iyi işte gidip yatıyorsundur eve o da yok bende.Bugün markete gideceğim mesela.1 haftadır evde tık yok.Yağ bile bitmiş haberim yok.Bebek ve kendim içinde market alışverişm var.Onları da yapayım diyorum artık.Valizi toplamanın vakti geldi,hatta geçti hemşirelere göre.Tedbirimi alayım şimdiden.Kalmasın aklımda bişey.
öyle canım ben kendimi yormuyorum ev mev umrumda değil düzgün besleniyorum anneme sezaryen olucak dediğimde ahh kızım çok yedin faydalı şeyler yedin dedi bana yaa kadın korkuyor bişi olmasındanben valizi 28. haftadan sonra hazırladım nolur nolmaz diye zaten herkesin 30 lu haftaların başında hazır etmesi lazım sende bir an önce bitir hazırlıkları sende artık bırak işi gücü yat dinlen canım alışverişide eşin halletsin havalar sıcak artık
Ağzımın içinde garip kekremsi bi tatDüşünüyorum canım bişey çekmiyor ama çorba doyurmadı biliyorum.İnşallah geçer hemen Böyle giderse kilo vereceğim salı akşamından beri doğrudüzgün karnım doymadı
Ayşem çok geçmiş olsun canım nasıl oldun
Aynen anlattığım gibiyimBulantı var,iştahım yok,su içmeye bile korkuyorum.Halsizlik var,korku ve endişe var.
Geçmiş olsun canım benim sıkma canını herşey olacağına varır korkma da ben o kadar korktum noldu hiç biri beklediğim gibi olmadı 4 gün oldu ağrım sızım yok ayakta dolanıyorum kendi işimi görüyorum bir de üstüne Miss gibi bir oğlan var darısı size inşallah
bennnn geldimmmmmmmmmbenim melek yavrum annesini üzmeden gösterdi kendini detay anlatamıyorum aglicamm zor duruyorum 5 haftalıkmışız HAMDOLSUN
Bak gördünmü?Üzmedi minik kelebek annesini.Hadi gözün aydın.Darısı kap atışı,cinsiyet ve gelişim telaşına inşallah
bennnn geldimmmmmmmmmbenim melek yavrum annesini üzmeden gösterdi kendini detay anlatamıyorum aglicamm zor duruyorum 5 haftalıkmışız HAMDOLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?