- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.701
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
Normalde çok iyi olmuştum yani sakin ve rahattım.Canım yaaa.Bende çok sık yaşıyorum o sinir halini.Daha sabah gelirken o kadar sinirlenmişimki düşündükçe bi akrabama.Şeytan dedi tlf aç,bağır çağır rahatla.Sonra derin nefes aldım,elimi falan sıkmışım yürürken.O derece sinirlenmişim farkında olmadan.YA HALİM (hoşgörü sahibi) ismiyle çok dua ederim ben.Daha sakin biri olmak için.Herşeyin mükemmeli olsun istiyorum.Olmayınca da sinirleniyorum,köpürüyorumDualarım seninle canım.Halini çok iyi anlıyorum.Benim gibi bi annen olduğu için özür dilerim diye saatlerce ağladığımı bilirim göbeğime sarılıp
Çok sağol sunbalım.Nedenini bilmiyorlar.Su,yemek,wc herşey olabilir diyorlar.Çok da su içiyorum ama oluyor işte.Kimsenin başına vermesin Allahım.Çok zor kusmak,yiyememek,bulantı yaşamak bütün bunlardan da beteri kasılmalar başlamasın diye için içini yiyor..Yan odalardan bebek sesleri,hayırlı olsunlar duyuyorum gözlerim doluyor.Kendimi kasarsam hızlanır doğum diye ağlayamadım bile.Çok zor çook.
Sanada az kalmışBi avazda kurtarsın,çabucak iyileş inşallah kuzunla mutlu ol.Dualarından unutma bizleri de...
Hayırlısıyla atlatırsın inş canımamin canım hepimiz inş hiç bu konuyu konuşmadım haftaua soucam ama sanırım genel olur epidural için uygun olmayabilirim fazla kilolardan
amin canım inş nasipte ne barsa yaıcaz bugüne kadar hayırlısı neyse o olsun dedim hayırlısı sein drun erken doğumla ilgili bişiler söyledimi bi sıkıntı varmı bu konuda
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kuzu stress yasak yoksa bebişlerimiz doğdugunda huysuz olur geceleri bizi uyutmaz bunu istemeyiz dimi:18::18:MOralim çok bozukk çok çok çok.
SİNİRLİYİM YAAAAAAAAAAAAAAA HEMDE ÇOK.
Oğluma acıyorum ben sinirlenince tepiyor içerden
Ağlamak istiyorum Allahım al benden bu pis huyu ver bana halim selim huyu
Ramazana girdiğimizden beri Rahmetinle Merhemetinle Rahman isminle beni sakin eyle diye dua ettiğim kadar başka dua etmemişimdir ama ne fayda
Ne yapayım kızlar eşimle problemim yok MAŞAALLAH.
başka kişilerin yaptıklarını kaldıramıyorum.
Bugün kadına bağırdım ben size öyle yapın dedim siz niye beni dinlemediniz diye oda yok şöyle böyle diyince tepem attı.
Kadınıda severim 8 aylık gebe oda.
Neyse sonra o açıklama yaptı beni yanlış anlama falan diye :44:
Ben kendimi sevmiyorum
Maşallahh Feyza. Bizde senin ve tubiş gibi olabiliriz inşallah.Geçmiş olsun canım benim sıkma canını herşey olacağına varır korkma da ben o kadar korktum noldu hiç biri beklediğim gibi olmadı 4 gün oldu ağrım sızım yok ayakta dolanıyorum kendi işimi görüyorum bir de üstüne Miss gibi bir oğlan var darısı size inşallah
Kızlar Size Bişe sorucam bugun ruyamda cok ilginç bişe gördüm yorum yapabilecek varmı aranızda ??
Ruyamda dogum yapmışım ama cok sorunsuz bı dogum agrı acı cektigimi bile hatırlamıyorum hatta kendi kendime nasıl agrısz sancısız dogum oldu dıyorum.. Neyse dogumdan sonra ben ayaktayım yanımda hiçkimse yok eşim bile yok annemlerdeyim bebek kucaggımda cok güzel bi bebek ama çıplak ve üzerine giydirecek eşyam yok anneme bebek kıyafeti alalım anne bişe alalım diyorum ole bezlere sarıyoruz cocugu cinsiyeti belli değil kız yada erkek olarak bişe görmedim ama cok güzel bi bebekti anneme sürekli arayalım haber verelim eşmde gelsin filan dedigimi hatırlıyorum.
Sizce Neden böle bi ruya gördüm durduk yere ve bunun anlamı ne olbilir cok tedirgin oldum :26::26::26:
hayır olsun inşallah canım ama durduk yere görmedın bence BEBEİ ÇOK DÜŞÜNÜYOSUN CİNSİYETINI ÇOK DUSUNUYOSUN ONDAN BOLE BIR RUYA GÖRDUN bilinçaltın merakını bastırmaya calısıyo :))) ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsinnn
cnm ruyanın cok etkisinde kaldım bebegimin yuzu bile aklımda cok düşündügm bişe değil alında cinsiyet filan ben özellikle sancısız dogurma durumuna şaşkınım bide eşimin haberi yokmus dogumdan annemlerdeyim bebegime kıydırecek bi eşya yok bilmiyorum yaa hyr olun
Kuzu stress yasak yoksa bebişlerimiz doğdugunda huysuz olur geceleri bizi uyutmaz bunu istemeyiz dimi:18::18:
Maşallahh Feyza. Bizde senin ve tubiş gibi olabiliriz inşallah.
Sizleri böyle dinç ve enerjik görmek beni heyecanlandırıyor ve umutlandırıyor. Doğumdan kısa bir süre sonra normal hayatımıza dönebileceğimizi sizinle daha iyi anlıyorum.
Rabbim bize o günleride göstersin.
hctp canım Allah bağışlasın güle güle büyüt yavrunu zaman herşeyin ilacı kutlarım seniHoşgeldin Kuzey bebek
Annemde belden iğne konusunda kızıyor bana.Ya sezeryan olsun diyor ya normal.Belden iğne çok sorun çıkarır ilerde diyor,pek çok örneği varmış etrafında.Korktum öyle diyince.Arkadaşlarımda oluyor ama herkes çok memnun.
Alışverişi eşe bırakmaktansa ağrıyla gider kendim alırım daha iyiTam ismini yazmayı bırak,paketi eline verip git aynısını bul desem yine tlf açar bumu diye.Bu akşam alırım gerekenleri kendim.
Gozunaydinbcanim bak demistim sana dis gebelik degil diye.. Allah tamamina erdirsin insallah.bennnn geldimmmmmmmmmbenim melek yavrum annesini üzmeden gösterdi kendini detay anlatamıyorum aglicamm zor duruyorum 5 haftalıkmışız HAMDOLSUN
Ben de oyle yapmayi dusunuyorum. Kayinvalidem verfi bana buyuk bezlerden. Onlari kucuk kucuk kesip kenarlaini dikip senin gibi kullanmayi dusunuyorum.Kızlar bu arada bebiş için bol bol küçük bezler hazırlayın yumuşak yumuşak olsun.Ben popişi ıslak mendille silmiyorum.BEzleri ıslatıp siliyorum.Günde 5-6 bez değiştiriyoruz vallaa:.Hepinizin duasına ihtiyacımız var.Toparlanacağız inş. oğluşumla. Ayrıca göğüslere masaj yapın süt gelmesi için ve ucu çıksın yoksa çok zor oluyo bebişin tutup emmesi:)
Allah hayır getirsin canım.Ama arkadaşların dediği bilinçaltı bencede.İnşallah eksiksiz,amansız bir bebeğin olur.Kızlar Size Bişe sorucam bugun ruyamda cok ilginç bişe gördüm yorum yapabilecek varmı aranızda ??
Ruyamda dogum yapmışım ama cok sorunsuz bı dogum agrı acı cektigimi bile hatırlamıyorum hatta kendi kendime nasıl agrısz sancısız dogum oldu dıyorum.. Neyse dogumdan sonra ben ayaktayım yanımda hiçkimse yok eşim bile yok annemlerdeyim bebek kucaggımda cok güzel bi bebek ama çıplak ve üzerine giydirecek eşyam yok anneme bebek kıyafeti alalım anne bişe alalım diyorum ole bezlere sarıyoruz cocugu cinsiyeti belli değil kız yada erkek olarak bişe görmedim ama cok güzel bi bebekti anneme sürekli arayalım haber verelim eşmde gelsin filan dedigimi hatırlıyorum.
Sizce Neden böle bi ruya gördüm durduk yere ve bunun anlamı ne olbilir cok tedirgin oldum :26::26::26:
Kahveyi çok sık duymaya başladım:44: İnşallah bizde o günleri sıkıntısız atlatırız kızımlaBelden iğne oldum bende.Normal oldu doğum.Cnm korkma hrkeste aynı şey olmuyormuş ebeler kendine dikkat edersen bişey olmaz dedi.GÖrümcem de hemşire benim o da önerdi.Her gün kahve ve 3 litre su içtim.Ne bel ağrısı ne baş ağrısı olmadı şükür.
Yıkama sorunu gözümde çok büyüdü o yüzden ıslak mendil aldım ben:26: Bencil deme sakın ama günde 5-6 bez çıkacak.Makineyi (hele de benimki gibi 7kg ise) doldurmaz.Elde yeteri kadar temiz olmaz.30-40 tane falan olmalıki 3-4 gün bari gitsin:26: Bu konuda ne düşünüyorsun?Kızlar bu arada bebiş için bol bol küçük bezler hazırlayın yumuşak yumuşak olsun.Ben popişi ıslak mendille silmiyorum.BEzleri ıslatıp siliyorum.Günde 5-6 bez değiştiriyoruz vallaa:.Hepinizin duasına ihtiyacımız var.Toparlanacağız inş. oğluşumla. Ayrıca göğüslere masaj yapın süt gelmesi için ve ucu çıksın yoksa çok zor oluyo bebişin tutup emmesi:)
Bir sürü hamiş var sana dua eden taydinim.Rabbim senin meleğini de gönderecek inşallah en kısa zamanda.Sıkıntıların için aktar desteği almayı unutma.Kür falan değil yanlış anlama.Mesela eşim kolestrolünü cevizle düşürdü.2-3 cevizi akşam kırıp bir bardak suya atıyordu.Sabah aç karnına o sapsarı suyu içiyordu.Bende cevizleri yiyordum.Bunu alışkanlık haline getirirsen kolestrolün normale dönüyor.Sende iftar-sahur olarak yapabilirsin bunu.Ümitsizlik yokMerhaba kızlar,
Nasılsınız?
Ramazanla birlikte koptum gittim ben yine... Sahura kadar otur, sabah kalk işe git, iftara yetiş vs vs..
Listede bekleyen bir ben kalmışım, herkes almış güzel haberleri...
Bende ise haberler pek iyi değil. Salı günü kan verdim, perşembe sonuçları aldım.. tsh ım yükselmiş yine.
İlk ilaç kullanmaya başladığımda 6 küsurdu, 1 ay ilacı kullandım, 2.5 civarına düşmüştü epey sevinmiştim. 3.5 aydır düzenli kullanmama rağmen 7 nin üstüne çıkmış yine.. Yarın endokrinoloji randevusu için gidicem hastaneye.. İnşallah yakın zamana randevu alabilirim, zira endokrinoloji uzmanı sayısı çok az ve randevu almak çok zor...
Tiroid problemim nedeniyle yediğime dikkat ettiğim halde hem kilo almaya devam ediyorum, hem de kolestrolüm yükselip duruyor..
Gelişmeler böyle olunca bebiş konusunda da ümitsizim bu ay yine... Bir müddet daha liste başı kalacağım gibi görünüyor...
Kızlarr
Mart annesi olan bir annemiz 4 aylık bebeğini kaybetmiş. minik yavru Hakk'a yürümüş
Gece yüzüstü dönmüş ve kusmuk yutmuş. Dili bogazına kaçmış. 2 gün yogun bakımda kalmış ama kurtulamamış.
Çok üzüldüm çokkk.
Hepimiz o anneye dua edelim.
Rabbim sabır versin.
Kimseyi evladıyla sınamasın Rabbim.
Allah 'ım hiç kimseye böyle bir acı yaşatma.
Kızlarr
Mart annesi olan bir annemiz 4 aylık bebeğini kaybetmiş. minik yavru Hakk'a yürümüş
Gece yüzüstü dönmüş ve kusmuk yutmuş. Dili bogazına kaçmış. 2 gün yogun bakımda kalmış ama kurtulamamış.
Çok üzüldüm çokkk.
Hepimiz o anneye dua edelim.
Rabbim sabır versin.
Kimseyi evladıyla sınamasın Rabbim.
Allah 'ım hiç kimseye böyle bir acı yaşatma.
Nasılsınız kızlar?Neler yaptınız haftasonu?
Ben son eksiklerimi aldım sonunda.Dönence,ıslak mendil vs.İki tane de hastane çantası hazırladım.Benim çantamda eksik olan sadece iç çamaşırları.Onları da kullandığım için koyamadım.Atlet,külot,sütyen almadım bir de daha.Onları da netten alırım diye düşünüyorum bugün.
Tansiyonum 5-6'dan yükselmiyor artık.Sabah ezanında eşim tuzlu ayran yaptı yükselsin diye.Yalnız başıma wcye gitmeye bile korkar oldum.Bel ağrılarım da arttı.Nefes alırken de zorlanıyorum artık.Hep kötü şeylerden bahsediyorum değilmi:26: Kabızlık sorunu olan arkadaşlara bi müjdem var.Yani ben yeni öğrendim,bilenleriniz vardır mutlaka.Cumartesi akşamı çok acı olmayan çiğköfte yedim,kabızlık sorunumu çözdüİshal değil ama hiç de zorlamıyor artık beni.Daha sık acı yiyeceğim
Bugün kızım için isim araştırması yapacağım.Elimde bikaç isim var.Anlamlarıyla birlikte sizlere de yazarım.Fikir edinirsiniz yada bana fikir verirsiniz
Ayşem bulantı illetinden kurtulmuşsun sanırım Çok şükür Yarabbim iyi olmana sevindim..
Benim tansiyon da öyle kuzum. 6/4 le rekorlar kırıyorum kendimce.. eşim elinde tansiyon aletiyle dolaşıyor evde. adam yüksek ihtisas yapacak tansiyon ölçme konusunda...ben sol yanıma yatıyorum ayaklarımın altına yastık koyup bir süre yatıyorum. yanımda küp şekerle dolaşıyorum gözlerim kararıyor bazen bayılıcak gibi oluyorum.. çubuk krakere yeniden başladım bende. tansiyon düşünce mecbur tekrar kanka olduk.. Allah hepimize yardım etsin.
İsim seçeneklerini bekliyorum kuzum. Biz daha kocamla anlaşmaya varamadık...ben onunkileri beğenmiyorum o benimkileriiki isim de koymak istemiyorum.. Çocuk ismini hiçbiryere sığdaramayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?