Bol bebiş topiği

canımcım kasık ağrıların iltihap yüzündendir. Sıkıntı yapma kendine.. Tamamen geçecek inşallah.
Çok ilginçtir canım benim küçük tansiyon hep aşağılarda. önceden 7-8 çıkardı. Şimdi 5 ten yukarı çıkmıyor. 5 in altına da düşünce ben de gözler kayıyor.

Ayşem sen magnezyum içiyordun dimi? bana iki kez iç günde dedi. ama ben hep unutuyorum. bir kez içiyorum tadı da çok kötü zaten..

Benimde hep 4-6 veya 4-7 çıkar tansiyonum.Normaldede böyleydi.Şimdi de yeni yeni düşmeye başladı.
Magnezyum günde 1 tane bende.Tozu suya döküyorum.magvital365 Benimkinin tadı güzel.İçecek gibi içebiliyorum.

aynı işte benimki de magvital 365. ekşi ve tuzlu.. ben sevmedim.
bir kere içsem de sıkıntı olmaz o zaman desene..kasılmalarım yok zaten. kasılmalarım var deyince iki kere iç dedi sanırım.
kabak çekirdeği yiyorum akşamları. onun 100 gr ı günlük ihtiyacı karşılarmış...

HİFA=Sağ iken cennetle müjdelenen,secdedeyken ruhunu veren,güzel ahlaklı sahabe.Hikayesini mutlaka okuyun.Muhteşem bi ömrü var.En çok beğendiğimiz bu oldu eşimle.
ZÜMRA=Güzel,iyi ahlaklı,cesur yürekli kadın.Kur'an'dan geçiyor.
YÜSRA=Sol taraf,kolaylık.Kur'an'dan geçiyor.
REYYAN=Cennette sadece oruçluların girebileceği kapı.Gerçek anlamı bu.
MAŞİTE=Firavunun kızının dadısı.Dininden dönmediği için çocukları öldürülen,işkence gören kadın.Çok acı bi hikayesi var
SUKEYNA=Hz.Hüseyin'in kızının adı.Sessiz,sakin,ağırbaşlı,olgun kadın.

Evet kızlar yorumlarınızı bekliyorum.

Kabak çekirdeğini ilk kez duyuyorum.Kasılmalarım benimde azaldı.Düzenli içersem sıkıntı olmuyor zaten.Tek yudumda iç sevmiyorsan.Ardından da hemen naneli şeker gibi bişeyler at ağzına.Kokusunu bastırsın.

Ben zümra ismini beğeniyorum. Anlamı da güzel söylemesi de kolay.

Bu kadar çok olacağını düşünmemiştim ben listenin:44: Zümra +1 oldu

isim önemli ama öyle kolayca karar veremiyor ki insan. çocuğun karakterini de etkiliyor.
zümra ismini analizi ..

Okumayı seven, akademik anlamda başarılı olan, işlerini başarmak için çok çalışan fakat engellerle karşılaşan ve bu engelleri aşmak için mücadele eden, ticarete yatkın bir zekaya sahip olan, karar vermekte zorlanan, algılaması yüksek, mantıklı davranan, iş hayatında atılgan, enerjik olan bir kişilik enerjisine sahiptir.

Kesinlikle haklısın.Bende okudum bu analizi.Zaten 3-5 sitede okumadan yazmadım listeye.Çok yanlış anlamlar yazıyorlar.İsme karar verince fetva hattına da soracağım

Kızlar hamiş kızlar bugün doktora gittim maalesef aşılamaya başlayacakmışız.ne olur hamişler dua edin

KIZLARRRRRRRR napiosunuz ben iyiyim azcık mide bulantısı ve halsizlikle başım dertte en çok koyan şey namazlarımı akşatıyorum RABBİM affetsin kaynanacıgım hastaa onlada ilgileniyorum hala bilmiolar hamile oldugumu kocişim ısrarla kalp atışlarını duyalım bi dio bende pek takılmıyorum mide bulantılaarı için bi ilaç buldum şiddetlenirse içmeyi düşünüyorum ayşeeeeeee isimlerde çok kararsız kaldım ben yaaaaa

Kızlar hamiş kızlar bugün doktora gittim maalesef aşılamaya başlayacakmışız.ne olur hamişler dua edin
Canım benim hayırlısı olsun inşallah bebişin gelir bu ay.
hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese yaşatsın...
İnşallah fazla bulantı yaşamazsın. Bulantıların ve halsizliğin senin normal bir hamilelik geçirdiğini gösteriyor. ben yediklerimi çıkardıktan sonra hem ağlardım hem sevinirdim..

cok gecmıs olsun canım rahtsızlanmısıınnn inşş geçmişitrr ıskıntıların

isim olarakta yüsra ve zümra isimleri hoşuma gıttı ama anlam bakımından oenmlı dersem zümra daha anlamlı bence

merhaba kızlarr...
herkeze güzel bir hafta diliyorum

hayatımız yavaş yavaş düzene oturmaya başladı.
ailemizin yeni ferdine daha fazla alıştık.
uykum düzene girdi ve güdüzleri ruh gibi dolaşmıyorum artık :)
hem Kenan'a hem Yusuf'cuguma hem Babamıza hem ev işlerine hemde İftar yemegine yetişecek enerjiyi bulabiliyorum Hamd olsun.
herşey zamanla rayına oturuyor.hepsi bir süreç.Rabbim kolay atlatmamızı nasip eylesin inşallah...

sizler nasılsınız bakalım??

zaman çok hızlı geçiyor.
hamilelik takvimlerine baktıgımda herkezin nekadar da ilerlediğini fark ettim.
artık yakında bebişlerle ilgili konuşucaz desenize

Rabbim kolay doğumlar nasip etsin sizlere.
yumuşak huylu,sağlıklı,sıhhatli,imanlı,edepli,hayırlı evlatlar nasip eylesin Rabbim

HİFA alamı çok güzellll
ZÜMRA bu ara çok konulan bir isim ama anlamı da güzel

sana daha sıcak gelen bir isim vardır?
Rabbim hayırlısını nasip eylesin ayşem

Dualarım seninle canım.İnşallah bu imtihanı en çabuk şekilde atlatırsınız

Geçmiş olsun canım.İlacı dra sormadan sakın içme.İlk 4 ay ilaç kullanmamak daha doğruymuş.
Bende çok kararsızım inanırsan isim konusunda.:26::26::26:

Yazdıklarımın hepsine bayıldım.Nasıl karar vereceğim bilmiyorum:26::26::26:

AMİİİİİİNNNN Tubiloshummm.Canı gönülden diyorum amiiiiiinnn diye.Ne güzel herşey yoluna girmeye başlamış

HİFA alamı çok güzellll
ZÜMRA bu ara çok konulan bir isim ama anlamı da güzel

sana daha sıcak gelen bir isim vardır?
Rabbim hayırlısını nasip eylesin ayşem

Bana yakın gelen HİFA. Söylenmesi kolay değil ama çok etkilendim bu isimden. Diğerleri de kolay değil aslında.Akşam bu konuyu enine boyuna eşimle konuşuruz.Ailelere sormak istemiyorum.Kimseye benim beğendiğimi koymadı dedirtmek istemiyorum.

AMİİİİİİNNNN Tubiloshummm.Canı gönülden diyorum amiiiiiinnn diye.Ne güzel herşey yoluna girmeye başlamış

evet ayşem herşey yoluna girmeye başladı hamd olsun...
en sevindiğim şey se,namazlarıma artık dönebilecek olmam.
yarın başlarım büyük ihtimalle.
Kadir gecesini boş geçirme düşüncesi çok üzüyordu beni.
hamd olsun Rabbime isteyen kulunu yarıda bırakmıyor

[sağol ayşem evet bi oğluşumuz olacak inşallah,kaç gündür rüyamda erkek bebek emziriyorken görüyorum kendimi :) ne güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin inşallah...
Amiiinn.Allahım herkese gönlündeki muradı versin inşallah

Ben abdest tutamıyorum artık Öksürmek,gülmek,hapşurmak sinir ediyor.:26::26::26:
Kegel egzersizini de yapmaya çalışıyorum ama yeterli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…