- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.741
Kızlarr
Mart annesi olan bir annemiz 4 aylık bebeğini kaybetmiş. minik yavru Hakk'a yürümüş
Gece yüzüstü dönmüş ve kusmuk yutmuş. Dili bogazına kaçmış. 2 gün yogun bakımda kalmış ama kurtulamamış.
Çok üzüldüm çokkk.
Hepimiz o anneye dua edelim.
Rabbim sabır versin.
Kimseyi evladıyla sınamasın Rabbim.
Allah 'ım hiç kimseye böyle bir acı yaşatma.
Merhabalar kızlar herkes iyidir umarım . Ayşe düzelmişsin az da olsa sevindim isim olarak ben de Hifa yı çok beğendim .cadıoziy sen nasılsın canım, karapisso canım bebiş iyi emiyor uyuyor sütüm var elhamdülillah bunda içtiğim aşırı su ve kompostonun da etkisi var sanırım .rahim durumu da lohusalıktan sonra smear testi yapılacak ne durumda ona bakılacak ona göre karar verilecek. Hayırlısı inşallah . Tubi ne güzel toparlamışsın kendini. Ben de evde yalnızım Allah'a şükür işlerimi halledebiliyorum 4. Kez kesilmeme rağmen Mevlam yardım etti çok güzel toparlandım . Ahmet Furkan da maşallah sakin bu ara küçük oğlumun dişi apse yaptı yanağıbalon gibi onla uğraşıyorum daha çok .bu arada kızlar bugün itibariyle tam 9 kg vermişim 8 almıştım. İştahım yok çok yiyemiyorum ama aşırı derecede sıvı tüketiyorum 2 güne bir tencere komposto bitiyor sanki içim yanıyor öyle içiyorum:)) neyse bu arada isimlerini saymadığım inci,epack, özayder, htcp hepinize mevlam kolaylık versin, dualarım sizlerle..
HİFA=Sağ iken cennetle müjdelenen,secdedeyken ruhunu veren,güzel ahlaklı sahabe.Hikayesini mutlaka okuyun.Muhteşem bi ömrü var.En çok beğendiğimiz bu oldu eşimle.
ZÜMRA=Güzel,iyi ahlaklı,cesur yürekli kadın.Kur'an'dan geçiyor.
YÜSRA=Sol taraf,kolaylık.Kur'an'dan geçiyor.
REYYAN=Cennette sadece oruçluların girebileceği kapı.Gerçek anlamı bu.
MAŞİTE=Firavunun kızının dadısı.Dininden dönmediği için çocukları öldürülen,işkence gören kadın.Çok acı bi hikayesi var
SUKEYNA=Hz.Hüseyin'in kızının adı.Sessiz,sakin,ağırbaşlı,olgun kadın.
Evet kızlar yorumlarınızı bekliyorum.
Kızlar hamiş kızlar bugün doktora gittim maalesef aşılamaya başlayacakmışız.ne olur hamişler dua edin
Zümra çok güzel bir isim bence yüsra da öyle ama zümra derdim ben heralde :))
Merhabalar kızlar herkes iyidir umarım . Ayşe düzelmişsin az da olsa sevindim isim olarak ben de Hifa yı çok beğendim .cadıoziy sen nasılsın canım, karapisso canım bebiş iyi emiyor uyuyor sütüm var elhamdülillah bunda içtiğim aşırı su ve kompostonun da etkisi var sanırım .rahim durumu da lohusalıktan sonra smear testi yapılacak ne durumda ona bakılacak ona göre karar verilecek. Hayırlısı inşallah . Tubi ne güzel toparlamışsın kendini. Ben de evde yalnızım Allah'a şükür işlerimi halledebiliyorum 4. Kez kesilmeme rağmen Mevlam yardım etti çok güzel toparlandım . Ahmet Furkan da maşallah sakin bu ara küçük oğlumun dişi apse yaptı yanağıbalon gibi onla uğraşıyorum daha çok .bu arada kızlar bugün itibariyle tam 9 kg vermişim 8 almıştım. İştahım yok çok yiyemiyorum ama aşırı derecede sıvı tüketiyorum 2 güne bir tencere komposto bitiyor sanki içim yanıyor öyle içiyorum:)) neyse bu arada isimlerini saymadığım inci,epack, özayder, htcp hepinize mevlam kolaylık versin, dualarım sizlerle..
Nasıl karar vereceğiz bilmem :)) Hepsini birdenmi koysamki
Maşallah feyzam size.Merhabalar kızlar herkes iyidir umarım . Ayşe düzelmişsin az da olsa sevindim isim olarak ben de Hifa yı çok beğendim .cadıoziy sen nasılsın canım, karapisso canım bebiş iyi emiyor uyuyor sütüm var elhamdülillah bunda içtiğim aşırı su ve kompostonun da etkisi var sanırım .rahim durumu da lohusalıktan sonra smear testi yapılacak ne durumda ona bakılacak ona göre karar verilecek. Hayırlısı inşallah . Tubi ne güzel toparlamışsın kendini. Ben de evde yalnızım Allah'a şükür işlerimi halledebiliyorum 4. Kez kesilmeme rağmen Mevlam yardım etti çok güzel toparlandım . Ahmet Furkan da maşallah sakin bu ara küçük oğlumun dişi apse yaptı yanağıbalon gibi onla uğraşıyorum daha çok .bu arada kızlar bugün itibariyle tam 9 kg vermişim 8 almıştım. İştahım yok çok yiyemiyorum ama aşırı derecede sıvı tüketiyorum 2 güne bir tencere komposto bitiyor sanki içim yanıyor öyle içiyorum:)) neyse bu arada isimlerini saymadığım inci,epack, özayder, htcp hepinize mevlam kolaylık versin, dualarım sizlerle..
kızlar bende bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşımızı olduk hiç acımadı ama şimdi sızlıyo biraz. kilomuzu ölçtük 53'ten 59'a çıkmışım,sanki hızlı mı gidiyorsun dedi hemşiremiz. aslında zayıfmışsın zaten pek sorun değil ama hamur işini ve ekmeği çok tüketme yinede dedi,asıl bundan sonra alıcaksın kiloları dedi :) oğlumuzun kalbini dinleyemedik kalp doopleri 24. haftadan sonra algılıyormuş malesef( kızlar bide tam sağ alt kasığımda batmalar oluyor hareket anında veya otururken de olabiliyor.böyle birkaç sn giriyo geri çıkıyo ama 5-10 dk da bir oluyor bu.doktora gittiğimde sorucam ama sizlerde de varmıydı böyle şikayetler?
Hoşgeldin aramızaayşe inanırmısın hayatım boyunca hiç kararsız bi insan olmadım evimize eşyaları alırken beğendim ve hemen karar verdim,giyimde de öyleyim ne kendimi ne yanımdakini hiç bunaltmadım ama bebek eşyası bakarken şimdiden kırk defa fikir değiştiriyorum acaba diyorum ,isim konusunda daha beterim dün eşime söz veriyorum tamam o olsun diyorum ertesi gün yaaa acaba biraz daha mı düşünsek falan diyorum :))
Geçmiş olsun canım.Benimki de hafif sızıyla geçti 2-3 günde.Kilo konusunda hemşire haklı.6.aya kadar aldıkların sana,ondan sonrakiler bebeğe gidiyor.Yemeklerden sonra sol yanına yatarsan iyi olur.Direkt bebeğe gidermiş o zaman kilolar.Ben hep soluma yatıyorum akşamları.Çünkü gündüz işteyim yatamıyorumkızlar bende bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşımızı olduk hiç acımadı ama şimdi sızlıyo biraz. kilomuzu ölçtük 53'ten 59'a çıkmışım,sanki hızlı mı gidiyorsun dedi hemşiremiz. aslında zayıfmışsın zaten pek sorun değil ama hamur işini ve ekmeği çok tüketme yinede dedi,asıl bundan sonra alıcaksın kiloları dedi :) oğlumuzun kalbini dinleyemedik kalp doopleri 24. haftadan sonra algılıyormuş malesef( kızlar bide tam sağ alt kasığımda batmalar oluyor hareket anında veya otururken de olabiliyor.böyle birkaç sn giriyo geri çıkıyo ama 5-10 dk da bir oluyor bu.doktora gittiğimde sorucam ama sizlerde de varmıydı böyle şikayetler?
ayşecim ben olsam hifayı tercih ederdim galiba..ama seçtiğin isimler ve manaları birbirinden güzel..
bu arada benim batta yaklaştı..geçen ay 25 inde olmuştum..bu ay ani hareketlerde ve ara ara olan kasık ağrımdan başka bir şey yok..ama benim için önemli olan mukabelemi yetiştirmek ve adet oluncada göbeğimi kaldırtma..bunu birkaç kişiden duydum..ve son zamanlarda arayan arkadaşlarım hep bunu tavsiye etmek için aradılar..bende denemekten zarar gelmez düşüncesiyle gideceğim..
bu arada feyzacım tekrardan gözün aydın olsun..oğlunada geçmiş olsun..yeni paşanın adına bayıldım..Furkan ismini ayrıca çok severim..hak ve batılı birbirinden ayıran ve kuranın diğer adı..bende bekarken oğlum olursa Furkan koyarım diyordum ama babası oğlula aynı isim düşünmüyor..bana kalırsa muhammed Furkan olacaktı..ahh ahh evladım olsa adı da hazır muhammed mirza..ramazan ayında bolca dua edin..
diğer arkadaşlar sizler nasılsınız..
Benimde gözüm ona kayıyor bakalım akşamki Genel Kurul'dan ne çıkacak
Dualarım hep sizinle canım benim.Rabbim bu mübarek günlerde göndersin kuzularınızı da telaşlarına kaptırın kendinizi.Her bir günü farklı sıkıntılar getirse de çok güzel bi heyecanmış hamile olmak.Her an,her aklıma geldiğinde dua ediyorum bekleyenlereBen de oğlum olursa adını Muhammed koyacağım derdim,özel sebeplerden dolayı koyamayacağım.Rabbim gönlümüzdekileri bizlere hayırlı kılsın.
Kızlar bende geçen hafta aşı olmuştum. Ebe hanım tarttı beni. 55 çıktım. normalde 53 kiloyum.
cuma günüde doktor tarttı 53.300 gram çıktım. doktor hanımdaki digital tartıydı.diğeri190 gramımda kuzummuş zaten.
Bakalım bundan sonra kaçar kaçar alıcam. Asıl iş 5.ci aydan itibaren sanırım:26:
Benim haftalarıma geldiğinde ne zaman geçti bu kadar zaman,daha dün gibi hamile kalmaya uğraşıyordum diyeceksin.Eminim.Daha dün eşimle aynı cümleleri söyledik.Ne zaman geri sayım başladı yaa dedimduaların için çok sağol arkadaşım..rabbim sizlerede vaktinda kolay doğumlar nasip etsin..sizlerde doğum telaşı bizde gebe kalma telaşı..keşke olsada bizde aynı telaşı yaşasak..2 yıl olacak neredeyse hiçbir sorun olmadığı halde gebe kalamamak endişelendirsede dua edip rabbimden istiyorum..7 gün boyunca oruçlu olı-unduğu zaman 21 defa ya halık ya bari ya musavvir isimlerini suya üfleyip içiyorum..rabbime dua ediyorum..inşallah nasip olur..
muhammed ismine gelince genelde çocuklara ağır geleceği hakkını veremeyiz düşüncesi var..ben buna katılmadığım gibi çocuğun adı ali de olsa ahmette olsa aynı hürmetin gösterilmesi gerektiğine ve hiçbir manası olmadığı halde modern isim olduğu için koyanlara inat peygamberimizin adının çoğalması gerektiğini ve çocuğumunda kimin adını koyarsan oan benzeyeceğini düşünerek muhammed ismi diyorum..
kız ismini halledinde oğlun olunca tekrar bir araştırmadan geçirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?