Bol bebiş topiği

Periden haberi olan varmı kızlar?19 temmuzda doğuma girecekti.Haber de vermedi:26::26::26::26::26:
Elif Naz hanım üzmemiştir inşallah annesini

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar kızlar herkes iyidir umarım . Ayşe düzelmişsin az da olsa sevindim isim olarak ben de Hifa yı çok beğendim .cadıoziy sen nasılsın canım, karapisso canım bebiş iyi emiyor uyuyor sütüm var elhamdülillah bunda içtiğim aşırı su ve kompostonun da etkisi var sanırım .rahim durumu da lohusalıktan sonra smear testi yapılacak ne durumda ona bakılacak ona göre karar verilecek. Hayırlısı inşallah . Tubi ne güzel toparlamışsın kendini. Ben de evde yalnızım Allah'a şükür işlerimi halledebiliyorum 4. Kez kesilmeme rağmen Mevlam yardım etti çok güzel toparlandım . Ahmet Furkan da maşallah sakin bu ara küçük oğlumun dişi apse yaptı yanağıbalon gibi onla uğraşıyorum daha çok .bu arada kızlar bugün itibariyle tam 9 kg vermişim 8 almıştım. İştahım yok çok yiyemiyorum ama aşırı derecede sıvı tüketiyorum 2 güne bir tencere komposto bitiyor sanki içim yanıyor öyle içiyorum:)) neyse bu arada isimlerini saymadığım inci,epack, özayder, htcp hepinize mevlam kolaylık versin, dualarım sizlerle..

Allah'ım sabır versin ,dayanma gücü versin çok üzüldüm gerçekten çok zor.

Tazecik annelerimiz bebişleriyle dönüyor aramıza ne güzel
Bende sana mesaj atacaktım hastalığınla ilgili,sürenin geçmesini bekliyordum son msjdan.İnşallah onu da kolayca atlatacaksın.İnanıyorum ben sana.
Kiloyu da vermişsin bitmiş.Kız valla nazar değer söyleme öyle herkese.Daha 1 hafta olmadan toparladın ne güzel

Zümra çok güzel bir isim bence yüsra da öyle ama zümra derdim ben heralde :))

canım tekrar hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün.maşallah annelerimize tubişte sende iyi toparladınız feyzacım darısı bizlere inşallah :) demekki sıvı bol bol süt yapıyor ne güzel maşallah içsin yavrucak :)

Nasıl karar vereceğiz bilmem :)) Hepsini birdenmi koysamki

ayşe inanırmısın hayatım boyunca hiç kararsız bi insan olmadım evimize eşyaları alırken beğendim ve hemen karar verdim,giyimde de öyleyim ne kendimi ne yanımdakini hiç bunaltmadım ama bebek eşyası bakarken şimdiden kırk defa fikir değiştiriyorum acaba diyorum ,isim konusunda daha beterim dün eşime söz veriyorum tamam o olsun diyorum ertesi gün yaaa acaba biraz daha mı düşünsek falan diyorum :))

kızlar bende bugün sağlık ocağına gittim tetanoz aşımızı olduk hiç acımadı ama şimdi sızlıyo biraz. kilomuzu ölçtük 53'ten 59'a çıkmışım,sanki hızlı mı gidiyorsun dedi hemşiremiz. aslında zayıfmışsın zaten pek sorun değil ama hamur işini ve ekmeği çok tüketme yinede dedi,asıl bundan sonra alıcaksın kiloları dedi :) oğlumuzun kalbini dinleyemedik kalp doopleri 24. haftadan sonra algılıyormuş malesef ( kızlar bide tam sağ alt kasığımda batmalar oluyor hareket anında veya otururken de olabiliyor.böyle birkaç sn giriyo geri çıkıyo ama 5-10 dk da bir oluyor bu.doktora gittiğimde sorucam ama sizlerde de varmıydı böyle şikayetler?

Maşallah feyzam size. ne güzel çabucak atlattınız. Bir kilo da fazladan vermiş Allahım Yarabbim biz de görür müyüz o günleri :) bazen bunalıyorum feyzacım ya tostopalak oldum hareket edemiyorum oturup kalkamıyorum...tıslayıp duruyorum..
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

canım benim rahimin genişlemesinden oluyordur. benim ani hareketlerden bazen ağrı saplanıyor canım çok acıyor. tabi benim göbek kocaman oldu artık.
Bebişin hareketlerini hissediyorsundur artık değil mi?

ayşecim ben olsam hifayı tercih ederdim galiba..ama seçtiğin isimler ve manaları birbirinden güzel..

bu arada benim batta yaklaştı..geçen ay 25 inde olmuştum..bu ay ani hareketlerde ve ara ara olan kasık ağrımdan başka bir şey yok..ama benim için önemli olan mukabelemi yetiştirmek ve adet oluncada göbeğimi kaldırtma..bunu birkaç kişiden duydum..ve son zamanlarda arayan arkadaşlarım hep bunu tavsiye etmek için aradılar..bende denemekten zarar gelmez düşüncesiyle gideceğim..

bu arada feyzacım tekrardan gözün aydın olsun..oğlunada geçmiş olsun..yeni paşanın adına bayıldım..Furkan ismini ayrıca çok severim..hak ve batılı birbirinden ayıran ve kuranın diğer adı..bende bekarken oğlum olursa Furkan koyarım diyordum ama babası oğlula aynı isim düşünmüyor..bana kalırsa muhammed Furkan olacaktı..ahh ahh evladım olsa adı da hazır muhammed mirza..ramazan ayında bolca dua edin..

diğer arkadaşlar sizler nasılsınız..

Hoşgeldin aramıza Daha 20 haftan var.Yol uzun.Daha çoook değişir o fikirleriniz.Eşyaları aldığım halde acaba hatamı yaptım demiyor değilim ben HALA Üstelik benim huyumda araştırmacı,detaycıdır.Günlerce hatta haftalarca araştırırım,sonra şu olacak derim.Şimdi daha pis huyum.Araştırma safham daha uzun,daha karmaşık.Üstelik kararımdan cayma huyum oluştu,her fikirden etkilenir oldum. En iyisi olsun istiyoruz kuzularımız için.Doymuyoruz araştırmaya

Geçmiş olsun canım.Benimki de hafif sızıyla geçti 2-3 günde.Kilo konusunda hemşire haklı.6.aya kadar aldıkların sana,ondan sonrakiler bebeğe gidiyor.Yemeklerden sonra sol yanına yatarsan iyi olur.Direkt bebeğe gidermiş o zaman kilolar.Ben hep soluma yatıyorum akşamları.Çünkü gündüz işteyim yatamıyorum
Dediğin batmalar normal.Bende de oluyordu.Hatta 2 gündür yeniden başladı.Sanki hamilelik yeni baştan geliyor 30.haftadan sonra.Batmalar,bulantılar,baş dönmeleri vs vs...

Bizim taze annişlere Maşallahhh süphanalllahhh..

Ne güzel hepiniz toparlandınız. Darısı bizlerin başına.

Bende çok dua ediyorum hep dogumdan sonra kendi işimi kendim yapayım.

Hem eşime, hem bebeğime ben bakayım istiyorum.

İnşallah o günleride görürüz.

Mevlam bizi kimselere muhtaç etmesin. Amin.

Benimde gözüm ona kayıyor bakalım akşamki Genel Kurul'dan ne çıkacak
Dualarım hep sizinle canım benim.Rabbim bu mübarek günlerde göndersin kuzularınızı da telaşlarına kaptırın kendinizi.Her bir günü farklı sıkıntılar getirse de çok güzel bi heyecanmış hamile olmak.Her an,her aklıma geldiğinde dua ediyorum bekleyenlere Ben de oğlum olursa adını Muhammed koyacağım derdim,özel sebeplerden dolayı koyamayacağım.Rabbim gönlümüzdekileri bizlere hayırlı kılsın.

Kızlar bende geçen hafta aşı olmuştum. Ebe hanım tarttı beni. 55 çıktım. normalde 53 kiloyum.

cuma günüde doktor tarttı 53.300 gram çıktım. doktor hanımdaki digital tartıydı.diğeri190 gramımda kuzummuş zaten.

Bakalım bundan sonra kaçar kaçar alıcam. Asıl iş 5.ci aydan itibaren sanırım:26:

duaların için çok sağol arkadaşım..rabbim sizlerede vaktinda kolay doğumlar nasip etsin..sizlerde doğum telaşı bizde gebe kalma telaşı..keşke olsada bizde aynı telaşı yaşasak..2 yıl olacak neredeyse hiçbir sorun olmadığı halde gebe kalamamak endişelendirsede dua edip rabbimden istiyorum..7 gün boyunca oruçlu olı-unduğu zaman 21 defa ya halık ya bari ya musavvir isimlerini suya üfleyip içiyorum..rabbime dua ediyorum..inşallah nasip olur..

muhammed ismine gelince genelde çocuklara ağır geleceği hakkını veremeyiz düşüncesi var..ben buna katılmadığım gibi çocuğun adı ali de olsa ahmette olsa aynı hürmetin gösterilmesi gerektiğine ve hiçbir manası olmadığı halde modern isim olduğu için koyanlara inat peygamberimizin adının çoğalması gerektiğini ve çocuğumunda kimin adını koyarsan oan benzeyeceğini düşünerek muhammed ismi diyorum..

kız ismini halledinde oğlun olunca tekrar bir araştırmadan geçirirsin

Ben hep aynı tartıda takip ediyorum kilomu.Başka hastanede farklı çıkıyor çünkü.Evet asıl 5ten sonra kilo alımı başlıyor.Başlaması lazım yani.İlk 3 ay kilo alınmayacak.4-5-6 da birer kilo.7-8-9da 1,5 en fazla 2şer kilo demişti drum bana.7.aydan sonra haftada ortalama 400 gr almalısın dedi.İdeal kilo alımı 9-12 arası.15e kadar normal diyorlar ama.Çok zayıf biriysen daha fazla alabilirsin diyor dr.Çok meyve (özellikle karpuz gibi tatlı olanlar) çok kilo aldırıyor.Sen hamurişi yemiyorum nasılsa diye meyveye dadanırsan ben gibi hata yaparsın.Hamileliğimin başından beri normal ekmek yemiyorum ben.Bikaç kaçamak oldu sadece.O da gündüzleri.Akşam yemeğinde hiç yemedim diyebilirim.Kepekli yada tam buğday.Çavdar da olur.Tek kepekli de kansızlık yapıyormuş.Karıştırarak yemeye bak.Yağlı,hamurişi,ağır yemeklerden kaç kaçabildiğince.Enerji,protein lazım sana.Kalsiyum ağırlıklı beslen.Yoğurt,süt,yumurta vs ihmal etme.Senin kemiklerinden ve dişlerinden gitmesin kalsiyum.Çok da kafayı takma yeme içme işine.Taktıkça sıkıntıya sokar seni.Az ve sık.Bütün formül bu aslında.
Civa yüksek olduğu için ton balığı ve midye türü şeylere elveda diyeceksin.Ve kolestrolü yükselttiği için sakatata.
Ben şu an 9,5 kg aldım.3-4 kg daha alsam ideal sınırlarda bitireceğim inşallah.

Benim haftalarıma geldiğinde ne zaman geçti bu kadar zaman,daha dün gibi hamile kalmaya uğraşıyordum diyeceksin.Eminim.Daha dün eşimle aynı cümleleri söyledik.Ne zaman geri sayım başladı yaa dedim Beklemek insanı çok yoruyor.Rabbim bu ay göndersin inşallah meleğinizi de sende takıl peşimize.Listelerimizi kopyala inşallah

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız?
ayşeciğim geçmiş olsun tekrardan umarım şimdi
iyisindir sanırım kızına isim arıyorsun seçeneklerin
arasında zümra hoşuma gitti hem telafuzuda kolay
hayırlısı olsun ismiyle büyür inşallah...

incii ne yaptın cinsiyetini öğrendin mi merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…