- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.761
Selamün aleyküm kızlar nasılsınız?
ayşeciğim geçmiş olsun tekrardan umarım şimdi
iyisindir sanırım kızına isim arıyorsun seçeneklerin
arasında zümra hoşuma gitti hem telafuzuda kolay
hayırlısı olsun ismiyle büyür inşallah...
incii ne yaptın cinsiyetini öğrendin mi merak ettim?
Benim haftalarıma geldiğinde ne zaman geçti bu kadar zaman,daha dün gibi hamile kalmaya uğraşıyordum diyeceksin.Eminim.Daha dün eşimle aynı cümleleri söyledik.Ne zaman geri sayım başladı yaa dedimBeklemek insanı çok yoruyor.Rabbim bu ay göndersin inşallah meleğinizi de sende takıl peşimize.Listelerimizi kopyala inşallah
inşallah canım..o günleri yaşamakta nasip olur..2. yıla yaklaştıkça ümitsizleşiyorum..bana hiç nasip olmayacakmış gibi..bebeğim cümlesini kuramıyorum..sonra tekrar ümitvar oluyorum zamanı vardır elbet diye..anlayacağın git geller yaşıyorum..
Aleyküm selam Şulecim.Çok şükür daha iyiyim.Bitmiyor işte sıkıntılar.Bulantılar devam ediyor,geçecek inşallah.
İsim konusunda baya bi sıkıntı çekeceğe benziyorum :26::26::26:
inşallah canım..o günleri yaşamakta nasip olur..2. yıla yaklaştıkça ümitsizleşiyorum..bana hiç nasip olmayacakmış gibi..bebeğim cümlesini kuramıyorum..sonra tekrar ümitvar oluyorum zamanı vardır elbet diye..anlayacağın git geller yaşıyorum..
mevanurr ne haber nasılsın görüşemiyoruz canım ümitsiz olma inşallah mevlam
hayırlı zamanda sanada nasip edecek
bu mübarek ayda bol bol dua ediver inşallah sana bizde dua ediceğiz
hem sende çok büyük bir problem yok ki üzülme Allah büyük
elbet zamanı geldiğinde Rabbimin izniyle olucak..
inşallah geçecek bu çektiğin sıkıntılar günahlarına kefaret olur inşallah
isim içinde hayırlısı ama zümrayı beğendim benimde daha cinsiyet belli değil ama kız olursa
düşünürüm tabi çalmama müsaade edersen:)))
bu arada kızlar ne zayıfsınız ben 5.haftamda 64 kiloydum( ayy çok mu kiloluyum
ilerleyen zamanda ne olurum Allah bilir
korktum şimdi diyet mi yapıyorsunz???
isim içinde hayırlısı ama zümrayı beğendim benimde daha cinsiyet belli değil ama kız olursa
Hiç öyle düşünme.BU DERGAH UMUTSUZLUK DERGAHI DEĞİL demiş Mevlana hazretleri.Allahım sana en hayırlı,en güzelini gönderecek inşallah.Dualarım hep siz bekleyenlerle emin ol.Bir gün burda görüşmesek bile bilki bi yerlerde bütün bekleyenler için dua eden biri var.Her sıkıntıda,her güzel anda duam bu benim.Herkes bir gün iş bulur,evlenir,borcunu öder,huzuru yakalar,sağlığına kavuşur ama benim önceliğim bebeğini bekleyenler.Rabbim kimsenin boynunu bükük bırakmasın.Bazen karşılaştığım kadınların göbeğime bakışlarını görüyorum.Utanıyorum kendimden.O kadar özlem ve sevgiyle bakıyorlarki.Allahım diyorum istiyorsan sana da nasip etsin en kısa zamanda.Ben bu mutluluğu tek başıma yaşamayım,bütün müslümanlar yaşasın
Ne demek.Hiç öyle düşüncem olmadı.Aksine hoşuma gider tavsiyelerimin beğenilmesiRabbim gönlüne göre versin
Benim ideal kilom 68-69 idi.70 ile hamile kaldımYalnız değilsin yani.Sıfır beden çok topiğimizde ben gibi şişkosu yok
canım asıl sorunda hiçbir sorunumuzun olmaması galiba..ramazandan önce aniden kalbime giren sancılardan dolayı acile gittik(kalbimde delik var) tansiyonum 18 12 nabzım ise 80 olması gerekirken 120lerdeydi..ekgde bir şey çıkmadı..doktorda tiroitlerime baktırmamı söyledi..araya ramazan girincede baktıramadım..aklıma takıldı bizim hormon testlerinde bakmıyorlar mı ki..öyle bir sorunum olsaydı kadın doğumcum söylemezmiydi..
ben bıraktığın gibiyim sen nasılsın..
canım asıl sorunda hiçbir sorunumuzun olmaması galiba..ramazandan önce aniden kalbime giren sancılardan dolayı acile gittik(kalbimde delik var) tansiyonum 18 12 nabzım ise 80 olması gerekirken 120lerdeydi..ekgde bir şey çıkmadı..doktorda tiroitlerime baktırmamı söyledi..araya ramazan girincede baktıramadım..aklıma takıldı bizim hormon testlerinde bakmıyorlar mı ki..öyle bir sorunum olsaydı kadın doğumcum söylemezmiydi..
ben bıraktığın gibiyim sen nasılsın..
Tazecik annelerimiz bebişleriyle dönüyor aramıza ne güzel
Bende sana mesaj atacaktım hastalığınla ilgili,sürenin geçmesini bekliyordum son msjdan.İnşallah onu da kolayca atlatacaksın.İnanıyorum ben sana.
Kiloyu da vermişsin bitmiş.Kız valla nazar değer söyleme öyle herkese.Daha 1 hafta olmadan toparladın ne güzel
canım tekrar hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün.maşallah annelerimize tubişte sende iyi toparladınız feyzacım darısı bizlere inşallah :) demekki sıvı bol bol süt yapıyor ne güzel maşallah içsin yavrucak :)
Maşallah feyzam size.ne güzel çabucak atlattınız. Bir kilo da fazladan vermiş Allahım Yarabbim biz de görür müyüz o günleri :) bazen bunalıyorum feyzacım ya tostopalak oldum hareket edemiyorum oturup kalkamıyorum...tıslayıp duruyorum..
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
canım benim rahimin genişlemesinden oluyordur. benim ani hareketlerden bazen ağrı saplanıyor canım çok acıyor. tabi benim göbek kocaman oldu artık.
Bebişin hareketlerini hissediyorsundur artık değil mi?
ayşecim ben olsam hifayı tercih ederdim galiba..ama seçtiğin isimler ve manaları birbirinden güzel..
bu arada benim batta yaklaştı..geçen ay 25 inde olmuştum..bu ay ani hareketlerde ve ara ara olan kasık ağrımdan başka bir şey yok..ama benim için önemli olan mukabelemi yetiştirmek ve adet oluncada göbeğimi kaldırtma..bunu birkaç kişiden duydum..ve son zamanlarda arayan arkadaşlarım hep bunu tavsiye etmek için aradılar..bende denemekten zarar gelmez düşüncesiyle gideceğim..
bu arada feyzacım tekrardan gözün aydın olsun..oğlunada geçmiş olsun..yeni paşanın adına bayıldım..Furkan ismini ayrıca çok severim..hak ve batılı birbirinden ayıran ve kuranın diğer adı..bende bekarken oğlum olursa Furkan koyarım diyordum ama babası oğlula aynı isim düşünmüyor..bana kalırsa muhammed Furkan olacaktı..ahh ahh evladım olsa adı da hazır muhammed mirza..ramazan ayında bolca dua edin..
diğer arkadaşlar sizler nasılsınız..
Selamün aleyküm kızlar nasılsınız?
ayşeciğim geçmiş olsun tekrardan umarım şimdi
iyisindir sanırım kızına isim arıyorsun seçeneklerin
arasında zümra hoşuma gitti hem telafuzuda kolay
hayırlısı olsun ismiyle büyür inşallah...
incii ne yaptın cinsiyetini öğrendin mi merak ettim?
Amiiin.Hepimize nasip olsun inşallahhhayşem çok sağol..rabbim razı olsun senden firdevsini nasip eylesin cemalini görenlerden olursun inşallah..
Bende de yoktu belirti.Çok da korkardım olacak diye.O yüzden de çok çok dikkat ettim ilk 3 ay.İnşallah sende de olmaz.Yemek istemediğin bişey olursa zorlama.Bi tiksinirsen bir daha ömrün boyunca yiyemezmişsin.Sadece balık önemli.Onu da dra söylersen omega3 veriyor.Beyin gelişimi için çok önemli ilk aylarda.Bir de bulantılar bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir diyorlardı,korkuyordum acaba bende bi sorunmu var diye.Hiç de öyle değilmiş.Dra sordum ben,güldü.Vücut farklı tepki veriyor dedi.Sağlıkla alakası yokmuş belirtilerin.desene yalnız değilim:)) hoş bana zayıfsın diyorlar ama
belki de boydan dolayı belli etmiyor olabilirim
buarada teşekkür ederim canım rabbim cümlemizin
gönlüne versin ya bir şey sorucam bende
öyle çok belirti yok mide bulantısı gibi sıkıntım çok şükür olmadı
sadece sahurda bal ve zeytini yemek istemiyorum
acaba bu bir belirti midir herkesde bir belirti görünce açıkçası bende korktum
inşallah mide bulantılarım olmazda ama ne bileyim korktum işte
sadece sabahları göğüslerde ağrı oluyr ve ara sıra kasık ağrısı
kızlarrr allah aşkına bişey deyin demin tuvalete gittim külotuma gelmemiş ama peçeteye sümüksü kahverengi akıntı vardı böle olan varmı hiç bişey olurmu
canım haklısın bu yııl tsh ye hiç bakılmamış geçen yıl yapılandada normal çıkmış..hsg de de sorun çıkmadı..iyiyim bende sağol canım inşallah kalbinde bir sıkıntı yoktur
hem ekg de sorun çıkmamış canını skma
stres yapmışsan sinirler sıkışmıştır oluruna bırak canım
dur bakalım Allah büyük daha önce yaptırdığın tahlillerinde
sonuçlarına bak sanırım bir kaç hormon normal çıktımı
tekrar bakmıyorlar sadece fsh E2 progesterona sürekli bakıyorlar
hem ramazan engel değil ki gidip kan tahlili ver bütün değerlerine
tekrar baktır inşallah problem yoktur buarada hsg çektirdin mi?
Canım benim geçmiş olsun.. okurken aklıma benim de tiroit geldi. kilo alımın filan nasıl?
sağlık ocakları da bakıyor tiroit hormonlarına. istersen baktır. ben gebelikten önce baktırmıştım. benim annemde olduğu için sık sık kontrol ettirmeye çalışıyorum.
inşallah tiroit değildir en kısa zamanda gelir meleğin...Dualarım hep sizinle...
Evet Ayşeciğim ya maşallah çok çabuk gitti ben de anlamadım kalsa da önemli değildi gerçi bebişim iyi olsun da. Benim yapım tez canlı istesem de yatamama ve oturamama huyum var annem de kızıyor nazara gelicen biraz of püf yap yat biraz diyor ama Dr um da bu kadar çabuk ayaklandığın için vücudun daha çabuk toparlanıyor diyor. Mevlam sizlere de zamanında bebişinize kavuşmayı nasip etsin inşallah . Hastalığı hiç dert etmiyorum neler atlattım onu da atlatırım inşallah .
Cadıozy canım gerçekten hamilelik zor ağırlığı taşımıyor vücut ama sabır canım az kaldı bak ben korkuyorum ha doğuracağım derken yarın kuzum 1 haftalık oluyor. Darısı hepinizin başına.
Sağol Mevanur canım inşallah mevlam senin de kucağını doldursun . Ben de 2 ölen yavruma da Ahmet ismini koymak istedim nasip olmadı bu yavruma nasipmiş . Şimdi 3 Aslan parçam var Ömer Faruk,Mahmut Cevat ve Ahmet furkanım . Allah hepinize, hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah .
Aleykümselam canım.
Bir kızımız olacak inşallahh
Amiiin.Hepimize nasip olsun inşallahhh
Bende de yoktu belirti.Çok da korkardım olacak diye.O yüzden de çok çok dikkat ettim ilk 3 ay.İnşallah sende de olmaz.Yemek istemediğin bişey olursa zorlama.Bi tiksinirsen bir daha ömrün boyunca yiyemezmişsin.Sadece balık önemli.Onu da dra söylersen omega3 veriyor.Beyin gelişimi için çok önemli ilk aylarda.Bir de bulantılar bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir diyorlardı,korkuyordum acaba bende bi sorunmu var diye.Hiç de öyle değilmiş.Dra sordum ben,güldü.Vücut farklı tepki veriyor dedi.Sağlıkla alakası yokmuş belirtilerin.
oyyy maşallah canım Mevla nazarlardan korusun..
valla bunları duymam iyi oldu bende kokruyorum
hergün eşime diyorum illahi midenin mi bulanmasını istiyorsun diye soruyor
istediğimden değil korktuğumdan inşallah bir sıkıntı yoktur
balık seviyor ama bu dönemde de balık yok
tatlı su balığınıda sevmiyorum
artık yemek istemediğim şeyde zorlamıyorum
ama masada görmek o bile yetiyor
bakalım artık hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?