Bol bebiş topiği

güniçinde bazen bikaç defa hissediyorum bazı günler hiç hissetmiyorum özlemcim,bunada şükür bazen evham yapıyorum ama.3 gün önce öyle bi vurduki üstümde beyaz dar badi vardı eşim bile gördü tesadüfen,çok güzel bir duygu bunu yaşamak :)) canım bugün hemşire rahmin büyüyor idrar kesene baskı yapıyordur o ağrıyordur belki dedi ama tek taraflı ağrıyınca doktora sor dedi .sağol canım :))

tugracım ben seni hatırlıyorum. Nerelerdesin bakim sen.

daha sık gel olur mu ? Kendini soyutlama burdan.

Sağol kuzum. Rabbim hepimizin yavrularını korusun.

Şulecim, belirti aramayı bırak.

Bende maşallahh hiç bulantı olmadı. hiçbirşeyden tiksinmedim. Yedim içtim. gönlümce gezdim dolandım. Hala da öyleyim.

Beni görenler hayret edip imreniyorlar. İnan midenin bulanmasını hiç istemezsin. Neler gördüm ve okudum bu site de de.

Resmen leğen ile yatanlar biliyorum.

Boşver tadını çıkar.

Son düzenleme:

ah canım ya sen çok sıkıntı çektin gerçekten ama öyle bi kızın olacak ki sana herşeyi unutturacak inşallah,sen dinlen annecim diye çok yormayacak akıllı uslu olacak :)) bende yemekten sonra yiyip yatim madem büyüsün oğlumuz :)) ben hep riskli hamileydim ya ayşe o yüzden sanki her sancım ona sebepmiş gibi evhamlanıyorum işte naparsın :)) evet sen çok detaycısın ama çok zevklisin canım ,herşeyin en güzeli oldu kuzun için inşallah sağ salim gelecek o güzel odaya yatağa misler gibi :))

Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim. Epeydir giremedim.umarim herkes iyidir. Esim ameliyat olmustu,onunla ilgilendim. Simdi de izinliyim. Bugun 2 li test icin doktora gittik.dr pat diye cinsiyetini soyledi. Kizim geliyooooooooor :)) esim cok sevindi. Tabii ben de. Acikcasi belli olmasini hic beklemiyordum. Hala saskinim. Bizden haberler bu kadar...

Canım herşeyin yolunda olmasına sevindim.

Kızlar artışta. Benimde cuma günü belli oldu cinsiyet. Benimde kızım olucak hayırlısı ile.

Süslüler geliyorr :)

canımmmmmmmmmmmmmmm
cok sevindim epeydir senlede konuşamamıştıkk
hamiş olduğundan haberim yoktuuu
heyecanlandım bianda
dilerim Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinn

Allahım sabır versin

Canım beebk dönmemiştir maalesef annse yüz üstü yatırmış olabilir.
Ben yüz üstü yatırılan bebk gördüm o yüzden tahmin edttim.
Rabbim yardımcın olsun kuzum az kaldı tezkerene 31 temmuz

Düşündüğün isimler çok güzel Reyyan abimiz kızının adı.
Sukeyna çok hoşuma gitti amma
Benim annemden önce düşündüğüm kız ismi HİFA idi
Bayılıyorum Sahabe hanımın öyküsüne.
Hep derim kzım olursa HİFA olur diye ama annemin adı ağır basıyor

Rabbim güç kuvvet versin canım.
sakın namazlarını ihmal etme bu mübarek günlerde.
Lekelenmen için gittinmi doktora peçeteye gelmeside leke sayılır ihmal etme.
Allah hayırlısını sağlıklısını versin tatlım
Aminnn Tubishim ne güzel dua etmişsinsik in bizlere.
Mşaallah iyi olmanıza çok sev
Aynen İncim ya inşaallah bizde bomba gibi oluruz
umutsuzluk yokkkk
Bende 2 buçuk yılda bebişime gebe kaldımmm
Rabbimden hayırlısını istedik hep :)
Sanada verecek bebişini olup kaybetmektense geç olsun güç olmasın kzuummm
Aleyküm selam ya sen bi geliyorsun bi kayboluyorsun ne alemdesin..
İnşaalllah yiğenimizin müjdesini verirsin bize
12.haftada kızmı dedi
Kız bizimki 15.haftada benziyor dedi 17.de erkek dedi bu nasıl kesin kız der.
Sen yinede tekrar gidince hatırlat erkek olabilir inanki.
Benin doktor 14.haftada değişebiliyor demişti.
Erkekse 13.14.haftada pipi görünüyor ama pipi görünmese 16.haftaya kadar kız demem dedi

selam kizlar ise basladim bende baya bir yogunum ondana bayadir giremedim nasilsiniz bakalim? ben calismalari surdurdum ilaclarimida ictim ama yine pek degisiklik hissetmiyom sizce bu ay hamileyim ???

Evris hamilelik nasıl gidiyor inşaallah benim gibi olmamişsındır.
Benim 5 haftalıkken başlamıştı iştahsızlık ide bulantısı halsizlik saysam birmez şimdi
Şükür atlattım 15.haftada
Tokayay sen nasılsın bebişin nasıl
Biz iyiyiz Elahmdülillah.
MAŞAALLAH oğluşum sıklıkla kendini ahtırlatıyor bu aralarda karnımda titreme oluyor bebiş titretiyor anlamadım neden acaba üşümüyordur demi

Herkese günaydınnnnnn
Dün bir çılgınlık yapıp kırmızı lahana testi yaptım ve ERKEK çıktı sonuç :) aranızda lahana testi yapan oldu mu?

selam kizlar ise basladim bende baya bir yogunum ondana bayadir giremedim nasilsiniz bakalim? ben calismalari surdurdum ilaclarimida ictim ama yine pek degisiklik hissetmiyom sizce bu ay hamileyim ???
zaten belirti olmuyor ki canım. ben de bu ay yine olmadı diye eşime çakşır otu alacaktım. hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir. kendinde belirti arama..
Herkese günaydınnnnnn
Dün bir çılgınlık yapıp kırmızı lahana testi yaptım ve ERKEK çıktı sonuç :) aranızda lahana testi yapan oldu mu?

günaydınnn. o nasıl bir test ki? ben bilmiyorum.. ben çin takvimine bakmıştım ama o da tutmadım

Kız sen buralara gelirmiydin?
Çok şaşırdım ismini görünce.Çok uzun zamandır yoksun gerçekten.Zor günler geride kaldı inşallah senin içinde.Burda olmasada herkese bol bol dua ediyorum ben.HAMİŞİİİİM diye haykırarak dönün topiğimize diye.
Biz 32.haftamızı yaşıyoruz teyzesi.Hamilelik yüzünden değil de hayatım yüzünden zor bi 32 hafta oldu.
Bi ara depresyona girdim.
Cinsiyeti uzun süre öğrenemedik.
Eşim beyin ameliyatı oldu.
Bebeğimin beyninde su toplaması var dediler yanlış teşhis çıktı.Dr değiştirdim.
Akıntım kesilmedi diye 5.aydan beri diken üstünde erken doğum korkusu yaşıyorum.
Kafası vücuduna göre büyük,özürlü olabilir dediler,yine yanlış teşhis çıktı bin şükür.
Geçen hafta bulantı ve kusma yüzünden hastanede yattım 2 gün.İdrar yolları enfeksiyonu çıktı yoğun bi şekilde.Şu an ilaç tedavisi uygulanıyor.36.haftayı tamamlamasına uğraşıyorlar.
Bel ağrısı,yorgunluk,sinirlilik,halsizlik giderek artıyor.
Biraz da güzel haberler vereyim,içini daralttım:26: Tombalak bir kızım olacak inşallah.16.haftadan beri kıpır kıpır çilekli topkekim benim. Odamızı,arabamızı,eşyalarımızı aldık.Hastane çantamızı topladık.Beklemedeyiz artık
Sende ne var ne yok.Neler yaptın bizden uzakken anlat bakıyım.

İnşallah canım.İnnnşalllahhh..Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için Allahım çok daha iyilerini sizlere versin inşallah

Bi fıstığımız daha geliyoooo Güzel bir sürpriz olmuş
Çok geçmiş olsun eşinede sanada canım.Allahım bir daha yaşatmasın inşallah o günleri.Bi an önce sağlığına kavuşsun eşin.
2li test sonuçlarınızı da hayırlısıyla tertemiz alırsınız inşallah.Bize de haber ver,merak ederiz prensesimizi

Dün akşam konuştuk eşimle.Ona da HİFA çok güzel gelmiş.Bende Sukeyna'yı düşünüyorum.Aslında yazdığım isimlerin hepsini çok beğendim.Annenin adıyla beraber koysan güzel olmazmı?Allahım sizlere uzun ömür versin inşallah

İnşallah canım.Mübarek Ramazan ayı hürmetine kuzucuklarınız geliverir inşallah.Hiç takma kafanı değişikliklere falan.Çalış,koştur sen.İnşallah olur.Biliyorsun kafaya takmazsan olur

Allah iyiliğini versin emi. Eşimde üşümesin ört diyor karnımı çıplattığımda.Titremeler pıtpıtlara,onlarda büyük tekmelere ve sonra biraz acıya sebep olacak

Herkese günaydınnnnnn
O nasıl bi testmiş kız Hiç duymamıştım.Hemen araştırıyorum goo amcadan

Sabah sabah size bi haber vereceğim kızlar.Eşim bayramdan sonra işten ayrılıyorBazı sıkıntıları varmış,kendi isteğiyle ayrılacak.Allahım bi kapıyı kapatırsa diğerini açar biliyorum,şüphem de yok.Bende son haftamı yaşıyorum işyerinde,kontroller sıklaştı artık,doğum masrafları olacak daha.Üstelik eşim iş ayarlamadı henüz İçimde büyük bi sıkıntı yok bu konuda.Ama işte insan düşünmeden de edemiyor.Zor bi dönem bizi bekliyor sanırım:44: Gaibi Allah bilir elbette.Yavrumuzun kısmetini bi yerden gönderecektir.Biz arayıp bulacağız inşallah.Ama dualarınıza ihtiyacım var.Ona belli etmemeye çalışsam da aklımdan çıkaramıyorum bikaç gündür.Dün kuzumuzun dolap içlerine kapitone alacaktık vazgeçtik.Onlarsız da olur sonuçta.Acil bi ihtiyaç değil.Çünkü 100tlye varacak kumaşıydı,biyesiydi,diktirmesiydi.Tedbirli davranmakta fayda var artık.Elimizde avucumuzda ne varsa altına yatırmıştık,o da giderek düşüyor.Bozdurursak çok zarar edeceğiz.Rabbim o safhaya getirmesin inşallah.Ama iyi bi iş bulamazsa yapacak başka bişeyde yok.El avuç açmaktansa zarar etmeyi göze alırız.Allahım neler düşünür oldum ya Aydınlığına çıkar tez zamanda Yarabbim....

Aminnnnn....canım benim Rabbim elbet bir kapı açacaktır. Elbet bunda da bir hayır vardır. Belki daha iyi bir işi olacak.
Rabbim rızkını verecek o küçük meleğin. Dualarım sizinle..

Aminnnnn....canım benim Rabbim elbet bir kapı açacaktır. Elbet bunda da bir hayır vardır. Belki daha iyi bir işi olacak.
Rabbim rızkını verecek o küçük meleğin. Dualarım sizinle..

Benim canımı sıkmamak için söylememiş sıkıntılarını.İş bakıyorum diyince şok oldum.Çünkü işyeri kurumsal bi firma.Büyük bir holding.Para sıkıntısı çeken bi yer değil.Başında bulunduğu şirketin bütün sorumluluğu kendisine ait.Araba bile verdiler.Mesai saatlerinde,çalışma tarzında hiçbir sorunu yok.Zaten işini itina ile yapan biri.Bu konularda çok rahat.Önceleri arada denetliyorlardı şimdi güvendikleri için onu da yapmıyorlar.Haftada bir raporu,açıklaması,maili,1-2 saat toplantısı oluyor o kadar.Hem çalışma tarzını,hem karaktesini,hem de bilgisini beğeniyorlar.Takdir ediyorlar.Kuyruk acısı olan bikaç seviyesiz yüzünden huzuru bozuluyormuş.Hani bazıları vardır ya işi savsaklayamayınca,sürekli denetlenince her fırsatı değerlendirip patrona yalakalık yapıp ispiyonculuk yapan tipler.Onlar işte.Hani diyorum değermi bu kadar artı yönü onun için feda etmeye.İnsan huzursuz olunca da hiçbişey görünmez gözüne.Zaten ameliyat geçirmiş,sıkıntılar yaşayan,2.ameliyata hazırlanan biri.Strese de girmesini istemiyorum zorla çalışarak.Daha az imkanı olsun rahat olsun başka bi işte diyorum.Bu kadar iyisini bir daha denk getirmek çok zor.Ama bu kapının da varlığını bilmiyorduk,Allahım açıverdi önümüze.O nelere kadir değil ki.Ben çalışmaya devam etsem,bebeğimiz geliyor olmasa,masraflarımız rutin olsa hiiiç takmam ama işte insan gelecek için de endişelenmeden duramıyor.

anlıyorum kuzum seni. kesinlikle haklısın ama ona da hak vermek gerek. çok sıkıntılar yaşadı içinde kopan fırtınaları biz bilmiyoruz akşama kadar işyerinde neler yaşıyor kimbilir? öyle tipler heryerde var. bak ben devlette çalışıyorum burda bile var. sinir oluyorsun ama elden birşey gelmiyor. Belli ki seni üzmek istememiş. Sen de onu üzme. Çoğu eksikleri bitirdiniz bundan sonra doktor masrafı olur hastane masrafı bir de. Herşey yoluna girer elbet. Rabbim rızkını verecektir.

Tabi ki masraflar fazla.. her doktora gidişimde 60 tl veriyorum artı tahliller filan derken. 100 lira gidiyor. eksikler alınacak onlara bakalım diyorsun cüzdana bakıyorum para bitmiş su gibi gidiyor inan. ama ne yapalım Allah büyük kuzucuklarımız kısmetiyle gelecek inşallah. Yine de çok şükür bugünümüze. Rabbim bugünlerimizi aratmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…