- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.781
Maşallah feyzam size.ne güzel çabucak atlattınız. Bir kilo da fazladan vermiş Allahım Yarabbim biz de görür müyüz o günleri :) bazen bunalıyorum feyzacım ya tostopalak oldum hareket edemiyorum oturup kalkamıyorum...tıslayıp duruyorum..
Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
canım benim rahimin genişlemesinden oluyordur. benim ani hareketlerden bazen ağrı saplanıyor canım çok acıyor. tabi benim göbek kocaman oldu artık.
Bebişin hareketlerini hissediyorsundur artık değil mi?
tugracım ben seni hatırlıyorum. Nerelerdesin bakim sen.kızlar nasılsınızz
uzun zamandır yoktum cok sıkta giremiyorumm
ama göbiklerr baya buyumuş anlaşılann
tubişimdee kucağına almışş yeğenimii okudum uzun uzunn yazılanlar
ayşeeee kızzzzz sen naaptınn bakimmm
başka kimler varr göremedimm
tümm tanıdık tanımadıklara
eskilere yenilere selammm olsunnnnn
oyyy maşallah canım Mevla nazarlardan korusun..
valla bunları duymam iyi oldu bende kokruyorum
hergün eşime diyorum illahi midenin mi bulanmasını istiyorsun diye soruyor
istediğimden değil korktuğumdan inşallah bir sıkıntı yoktur
balık seviyor ama bu dönemde de balık yok
tatlı su balığınıda sevmiyorum
artık yemek istemediğim şeyde zorlamıyorum
ama masada görmek o bile yetiyor
bakalım artık hayırlısı...
Hoşgeldin aramızaDaha 20 haftan var.Yol uzun.Daha çoook değişir o fikirleriniz.Eşyaları aldığım halde acaba hatamı yaptım demiyor değilim ben HALA Üstelik benim huyumda araştırmacı,detaycıdır.Günlerce hatta haftalarca araştırırım,sonra şu olacak derim.Şimdi daha pis huyum.Araştırma safham daha uzun,daha karmaşık.Üstelik kararımdan cayma huyum oluştu,her fikirden etkilenir oldum. En iyisi olsun istiyoruz kuzularımız için.Doymuyoruz araştırmaya
Geçmiş olsun canım.Benimki de hafif sızıyla geçti 2-3 günde.Kilo konusunda hemşire haklı.6.aya kadar aldıkların sana,ondan sonrakiler bebeğe gidiyor.Yemeklerden sonra sol yanına yatarsan iyi olur.Direkt bebeğe gidermiş o zaman kilolar.Ben hep soluma yatıyorum akşamları.Çünkü gündüz işteyim yatamıyorum
Dediğin batmalar normal.Bende de oluyordu.Hatta 2 gündür yeniden başladı.Sanki hamilelik yeni baştan geliyor 30.haftadan sonra.Batmalar,bulantılar,baş dönmeleri vs vs...
Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim. Epeydir giremedim.umarim herkes iyidir. Esim ameliyat olmustu,onunla ilgilendim. Simdi de izinliyim. Bugun 2 li test icin doktora gittik.dr pat diye cinsiyetini soyledi. Kizim geliyooooooooor :)) esim cok sevindi. Tabii ben de. Acikcasi belli olmasini hic beklemiyordum. Hala saskinim. Bizden haberler bu kadar...
Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim. Epeydir giremedim.umarim herkes iyidir. Esim ameliyat olmustu,onunla ilgilendim. Simdi de izinliyim. Bugun 2 li test icin doktora gittik.dr pat diye cinsiyetini soyledi. Kizim geliyooooooooor :)) esim cok sevindi. Tabii ben de. Acikcasi belli olmasini hic beklemiyordum. Hala saskinim. Bizden haberler bu kadar...[/QUOTE
hayırlııı olsuuuunnn canım :) maşallah seninkide büyümüş baya :))
tugracım ben seni hatırlıyorum. Nerelerdesin bakim sen.
daha sık gel olur mu ? Kendini soyutlama burdan.
Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim. Epeydir giremedim.umarim herkes iyidir. Esim ameliyat olmustu,onunla ilgilendim. Simdi de izinliyim. Bugun 2 li test icin doktora gittik.dr pat diye cinsiyetini soyledi. Kizim geliyooooooooor :)) esim cok sevindi. Tabii ben de. Acikcasi belli olmasini hic beklemiyordum. Hala saskinim. Bizden haberler bu kadar...
Allahım sabır versinKızlarr
Mart annesi olan bir annemiz 4 aylık bebeğini kaybetmiş. minik yavru Hakk'a yürümüş
Gece yüzüstü dönmüş ve kusmuk yutmuş. Dili bogazına kaçmış. 2 gün yogun bakımda kalmış ama kurtulamamış.
Çok üzüldüm çokkk.
Hepimiz o anneye dua edelim.
Rabbim sabır versin.
Kimseyi evladıyla sınamasın Rabbim.
Allah 'ım hiç kimseye böyle bir acı yaşatma.
Canım beebk dönmemiştir maalesef annse yüz üstü yatırmış olabilir.Allah hayır getirsin canım.Ama arkadaşların dediği bilinçaltı bencede.İnşallah eksiksiz,amansız bir bebeğin olur.
Kahveyi çok sık duymaya başladım:44: İnşallah bizde o günleri sıkıntısız atlatırız kızımla
Yıkama sorunu gözümde çok büyüdü o yüzden ıslak mendil aldım ben:26: Bencil deme sakın ama günde 5-6 bez çıkacak.Makineyi (hele de benimki gibi 7kg ise) doldurmaz.Elde yeteri kadar temiz olmaz.30-40 tane falan olmalıki 3-4 gün bari gitsin:26: Bu konuda ne düşünüyorsun?
Bir sürü hamiş var sana dua eden taydinim.Rabbim senin meleğini de gönderecek inşallah en kısa zamanda.Sıkıntıların için aktar desteği almayı unutma.Kür falan değil yanlış anlama.Mesela eşim kolestrolünü cevizle düşürdü.2-3 cevizi akşam kırıp bir bardak suya atıyordu.Sabah aç karnına o sapsarı suyu içiyordu.Bende cevizleri yiyordum.Bunu alışkanlık haline getirirsen kolestrolün normale dönüyor.Sende iftar-sahur olarak yapabilirsin bunu.Ümitsizlik yokRabbim hepimizden çok daha iyi biliyor herşeyi.Zamanı gelince gönderecek meleğinizi
Allah sabır versin o aileye.Rabbim tüm müslümanların yavrusuna hayırlı uzun ömür versin.
Garibime giden 4 aylık bir bebeğin gece yüzüstü dönmesi oldu.Bebekler 6-7 aylıkken bile yardım olmadan tam dönemezler diye biliyorum.Yiğenler falan hep öyleydi.:44::44::44:
Rabbim yardımcın olsun kuzum az kaldı tezkerene 31 temmuzBulantılar tam kesilmedi maalesefÇubuk kraker benimde yeniden hayatımda
İsim konusunda dini bi anlam arıyoruz biz.Modern olacak diye anlamı derin olmayan bi isim koymak istemiyoruz.Bebek şekerleri için isme tamam dememiz lazım artık
Benimde 4e düşer hep tansiyonum.2 gündür de kasık ağrılarım oluyor arada.Hepten tırsıyorum:18::18::18:
HİFA=Sağ iken cennetle müjdelenen,secdedeyken ruhunu veren,güzel ahlaklı sahabe.Hikayesini mutlaka okuyun.Muhteşem bi ömrü var.En çok beğendiğimiz bu oldu eşimle.
ZÜMRA=Güzel,iyi ahlaklı,cesur yürekli kadın.Kur'an'dan geçiyor.
YÜSRA=Sol taraf,kolaylık.Kur'an'dan geçiyor.
REYYAN=Cennette sadece oruçluların girebileceği kapı.Gerçek anlamı bu.
MAŞİTE=Firavunun kızının dadısı.Dininden dönmediği için çocukları öldürülen,işkence gören kadın.Çok acı bi hikayesi var
SUKEYNA=Hz.Hüseyin'in kızının adı.Sessiz,sakin,ağırbaşlı,olgun kadın.
Evet kızlar yorumlarınızı bekliyorum.
Rabbim güç kuvvet versin canım.KIZLARRRRRRRR napiosunuz ben iyiyim azcık mide bulantısı ve halsizlikle başım dertte en çok koyan şey namazlarımı akşatıyorum RABBİM affetsin kaynanacıgım hastaa onlada ilgileniyorum hala bilmiolar hamile oldugumu kocişim ısrarla kalp atışlarını duyalım bi dio bende pek takılmıyorum mide bulantılaarı için bi ilaç buldum şiddetlenirse içmeyi düşünüyorum ayşeeeeeee isimlerde çok kararsız kaldım ben yaaaaa
Aminnn Tubishim ne güzel dua etmişsinsikmerhaba kızlarr...
herkeze güzel bir hafta diliyorum
hayatımız yavaş yavaş düzene oturmaya başladı.
ailemizin yeni ferdine daha fazla alıştık.
uykum düzene girdi ve güdüzleri ruh gibi dolaşmıyorum artık :)
hem Kenan'a hem Yusuf'cuguma hem Babamıza hem ev işlerine hemde İftar yemegine yetişecek enerjiyi bulabiliyorum Hamd olsun.
herşey zamanla rayına oturuyor.hepsi bir süreç.Rabbim kolay atlatmamızı nasip eylesin inşallah...
sizler nasılsınız bakalım??
zaman çok hızlı geçiyor.
hamilelik takvimlerine baktıgımda herkezin nekadar da ilerlediğini fark ettim.
artık yakında bebişlerle ilgili konuşucaz desenize
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin sizlere.
yumuşak huylu,sağlıklı,sıhhatli,imanlı,edepli,hayırlı evlatlar nasip eylesin Rabbim
Aynen İncim ya inşaallah bizde bomba gibi oluruzBizim taze annişlere Maşallahhh süphanalllahhh..
Ne güzel hepiniz toparlandınız. Darısı bizlerin başına.
Bende çok dua ediyorum hep dogumdan sonra kendi işimi kendim yapayım.
Hem eşime, hem bebeğime ben bakayım istiyorum.
İnşallah o günleride görürüz.
Mevlam bizi kimselere muhtaç etmesin. Amin.
inşallah canım..o günleri yaşamakta nasip olur..2. yıla yaklaştıkça ümitsizleşiyorum..bana hiç nasip olmayacakmış gibi..bebeğim cümlesini kuramıyorum..sonra tekrar ümitvar oluyorum zamanı vardır elbet diye..anlayacağın git geller yaşıyorum..
Aleyküm selam ya sen bi geliyorsun bi kayboluyorsun ne alemdesin..kızlar nasılsınızz
selam kizlar ise basladim bende baya bir yogunum ondana bayadir giremedim nasilsiniz bakalim? ben calismalari surdurdum ilaclarimida ictim ama yine pek degisiklik hissetmiyom sizce bu ay hamileyim ???
zaten belirti olmuyor ki canım. ben de bu ay yine olmadı diye eşime çakşır otu alacaktım. hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir. kendinde belirti arama..selam kizlar ise basladim bende baya bir yogunum ondana bayadir giremedim nasilsiniz bakalim? ben calismalari surdurdum ilaclarimida ictim ama yine pek degisiklik hissetmiyom sizce bu ay hamileyim ???
Herkese günaydınnnnnn
Dün bir çılgınlık yapıp kırmızı lahana testi yaptım ve ERKEK çıktı sonuç :) aranızda lahana testi yapan oldu mu?
kızlar nasılsınızz
İnşallah canım.İnnnşalllahhh..Teşekkür ederim güzel düşüncelerin içinah canım ya sen çok sıkıntı çektin gerçekten ama öyle bi kızın olacak ki sana herşeyi unutturacak inşallah,sen dinlen annecim diye çok yormayacak akıllı uslu olacak :)) bende yemekten sonra yiyip yatim madem büyüsün oğlumuz :)) ben hep riskli hamileydim ya ayşe o yüzden sanki her sancım ona sebepmiş gibi evhamlanıyorum işte naparsın :)) evet sen çok detaycısın ama çok zevklisin canım ,herşeyin en güzeli oldu kuzun için inşallah sağ salim gelecek o güzel odaya yatağa misler gibi :))
Dün akşam konuştuk eşimle.Ona da HİFA çok güzel gelmiş.Bende Sukeyna'yı düşünüyorum.Aslında yazdığım isimlerin hepsini çok beğendim.Annenin adıyla beraber koysan güzel olmazmı?Allahım sizlere uzun ömür versin inşallahAllahım sabır versin
Canım beebk dönmemiştir maalesef annse yüz üstü yatırmış olabilir.
Ben yüz üstü yatırılan bebk gördüm o yüzden tahmin edttim.
Rabbim yardımcın olsun kuzum az kaldı tezkerene 31 temmuz
Düşündüğün isimler çok güzel Reyyan abimiz kızının adı.
Sukeyna çok hoşuma gitti amma
Benim annemden önce düşündüğüm kız ismi HİFA idi
Bayılıyorum Sahabe hanımın öyküsüne.
Hep derim kzım olursa HİFA olur diye ama annemin adı ağır basıyor
İnşallah canım.Mübarek Ramazan ayı hürmetine kuzucuklarınız geliverir inşallah.Hiç takma kafanı değişikliklere falan.Çalış,koştur sen.İnşallah olur.Biliyorsun kafaya takmazsan olurselam kizlar ise basladim bende baya bir yogunum ondana bayadir giremedim nasilsiniz bakalim? ben calismalari surdurdum ilaclarimida ictim ama yine pek degisiklik hissetmiyom sizce bu ay hamileyim ???
Evris hamilelik nasıl gidiyor inşaallah benim gibi olmamişsındır.
Benim 5 haftalıkken başlamıştı iştahsızlık ide bulantısı halsizlik saysam birmez şimdi
Şükür atlattım 15.haftada
Tokayay sen nasılsın bebişin nasıl
Biz iyiyiz Elahmdülillah.
MAŞAALLAH oğluşum sıklıkla kendini ahtırlatıyor bu aralarda karnımda titreme oluyor bebiş titretiyor anlamadım neden acaba üşümüyordur demi
O nasıl bi testmiş kızHerkese günaydınnnnnn
Dün bir çılgınlık yapıp kırmızı lahana testi yaptım ve ERKEK çıktı sonuç :) aranızda lahana testi yapan oldu mu?
Sabah sabah size bi haber vereceğim kızlar.Eşim bayramdan sonra işten ayrılıyorBazı sıkıntıları varmış,kendi isteğiyle ayrılacak.Allahım bi kapıyı kapatırsa diğerini açar biliyorum,şüphem de yok.Bende son haftamı yaşıyorum işyerinde,kontroller sıklaştı artık,doğum masrafları olacak daha.Üstelik eşim iş ayarlamadı henüz İçimde büyük bi sıkıntı yok bu konuda.Ama işte insan düşünmeden de edemiyor.Zor bi dönem bizi bekliyor sanırım:44: Gaibi Allah bilir elbette.Yavrumuzun kısmetini bi yerden gönderecektir.Biz arayıp bulacağız inşallah.Ama dualarınıza ihtiyacım var.Ona belli etmemeye çalışsam da aklımdan çıkaramıyorum bikaç gündür.Dün kuzumuzun dolap içlerine kapitone alacaktık vazgeçtik.Onlarsız da olur sonuçta.Acil bi ihtiyaç değil.Çünkü 100tlye varacak kumaşıydı,biyesiydi,diktirmesiydi.Tedbirli davranmakta fayda var artık.Elimizde avucumuzda ne varsa altına yatırmıştık,o da giderek düşüyor.Bozdurursak çok zarar edeceğiz.Rabbim o safhaya getirmesin inşallah.Ama iyi bi iş bulamazsa yapacak başka bişeyde yok.El avuç açmaktansa zarar etmeyi göze alırız.Allahım neler düşünür oldum ya Aydınlığına çıkar tez zamanda Yarabbim....
Aminnnnn....canım benim Rabbim elbet bir kapı açacaktır. Elbet bunda da bir hayır vardır. Belki daha iyi bir işi olacak.
Rabbim rızkını verecek o küçük meleğin. Dualarım sizinle..
Benim canımı sıkmamak için söylememiş sıkıntılarını.İş bakıyorum diyince şok oldum.Çünkü işyeri kurumsal bi firma.Büyük bir holding.Para sıkıntısı çeken bi yer değil.Başında bulunduğu şirketin bütün sorumluluğu kendisine ait.Araba bile verdiler.Mesai saatlerinde,çalışma tarzında hiçbir sorunu yok.Zaten işini itina ile yapan biri.Bu konularda çok rahat.Önceleri arada denetliyorlardı şimdi güvendikleri için onu da yapmıyorlar.Haftada bir raporu,açıklaması,maili,1-2 saat toplantısı oluyor o kadar.Hem çalışma tarzını,hem karaktesini,hem de bilgisini beğeniyorlar.Takdir ediyorlar.Kuyruk acısı olan bikaç seviyesiz yüzünden huzuru bozuluyormuş.Hani bazıları vardır ya işi savsaklayamayınca,sürekli denetlenince her fırsatı değerlendirip patrona yalakalık yapıp ispiyonculuk yapan tipler.Onlar işte.Hani diyorum değermi bu kadar artı yönü onun için feda etmeye.İnsan huzursuz olunca da hiçbişey görünmez gözüne.Zaten ameliyat geçirmiş,sıkıntılar yaşayan,2.ameliyata hazırlanan biri.Strese de girmesini istemiyorum zorla çalışarak.Daha az imkanı olsun rahat olsun başka bi işte diyorum.Bu kadar iyisini bir daha denk getirmek çok zor.Ama bu kapının da varlığını bilmiyorduk,Allahım açıverdi önümüze.O nelere kadir değil ki.Ben çalışmaya devam etsem,bebeğimiz geliyor olmasa,masraflarımız rutin olsa hiiiç takmam ama işte insan gelecek için de endişelenmeden duramıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?