- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.801
zaten belirti olmuyor ki canım. ben de bu ay yine olmadı diye eşime çakşır otu alacaktım. hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir. kendinde belirti arama..
günaydınnn. o nasıl bir test ki? ben bilmiyorum.. ben çin takvimine bakmıştım ama o da tutmadım
Kız sen buralara gelirmiydin?
Çok şaşırdım ismini görünce.Çok uzun zamandır yoksun gerçekten.Zor günler geride kaldı inşallah senin içinde.Burda olmasada herkese bol bol dua ediyorum ben.HAMİŞİİİİM diye haykırarak dönün topiğimize diye.
Biz 32.haftamızı yaşıyoruz teyzesi.Hamilelik yüzünden değil de hayatım yüzünden zor bi 32 hafta oldu.
Bi ara depresyona girdim.
Cinsiyeti uzun süre öğrenemedik.
Eşim beyin ameliyatı oldu.
Bebeğimin beyninde su toplaması var dediler yanlış teşhis çıktı.Dr değiştirdim.
Akıntım kesilmedi diye 5.aydan beri diken üstünde erken doğum korkusu yaşıyorum.
Kafası vücuduna göre büyük,özürlü olabilir dediler,yine yanlış teşhis çıktı bin şükür.
Geçen hafta bulantı ve kusma yüzünden hastanede yattım 2 gün.İdrar yolları enfeksiyonu çıktı yoğun bi şekilde.Şu an ilaç tedavisi uygulanıyor.36.haftayı tamamlamasına uğraşıyorlar.
Bel ağrısı,yorgunluk,sinirlilik,halsizlik giderek artıyor.
Biraz da güzel haberler vereyim,içini daralttım:26: Tombalak bir kızım olacak inşallah.16.haftadan beri kıpır kıpır çilekli topkekim benim. Odamızı,arabamızı,eşyalarımızı aldık.Hastane çantamızı topladık.Beklemedeyiz artık
Sende ne var ne yok.Neler yaptın bizden uzakken anlat bakıyım.
İnşallah canım.İnnnşalllahhh..Teşekkür ederim güzel düşüncelerin içinAllahım çok daha iyilerini sizlere versin inşallah
Bi fıstığımız daha geliyoooo Güzel bir sürpriz olmuş
Çok geçmiş olsun eşinede sanada canım.Allahım bir daha yaşatmasın inşallah o günleri.Bi an önce sağlığına kavuşsun eşin.
2li test sonuçlarınızı da hayırlısıyla tertemiz alırsınız inşallah.Bize de haber ver,merak ederiz prensesimizi
Dün akşam konuştuk eşimle.Ona da HİFA çok güzel gelmiş.Bende Sukeyna'yı düşünüyorum.Aslında yazdığım isimlerin hepsini çok beğendim.Annenin adıyla beraber koysan güzel olmazmı?Allahım sizlere uzun ömür versin inşallah
İnşallah canım.Mübarek Ramazan ayı hürmetine kuzucuklarınız geliverir inşallah.Hiç takma kafanı değişikliklere falan.Çalış,koştur sen.İnşallah olur.Biliyorsun kafaya takmazsan olur
Allah iyiliğini versin emi. Eşimde üşümesin ört diyor karnımı çıplattığımda.Titremeler pıtpıtlara,onlarda büyük tekmelere ve sonra biraz acıya sebep olacak
O nasıl bi testmiş kızHiç duymamıştım.Hemen araştırıyorum goo amcadan
Hesapladık geçen gün.4000tl para gitmiş bizde.Herşeyi dahil bunun içine.Ailelerin aldıkları falanda.Sadece hastane masrafları yok.Onu da her ay 50-60tlden hesapla.Bazı dönemlerde bikaç dra birden gittim.Her gidişte o kadar verdim.İlacıydı falan derken 100 buldu bazen.Hiç şüphem yok rızıktan yana.Bi kapıyı kaparsa birini açar eminim.İçinde bulunduğum manevi durum biraz geriyor beni o kadaranlıyorum kuzum seni. kesinlikle haklısın ama ona da hak vermek gerek. çok sıkıntılar yaşadı içinde kopan fırtınaları biz bilmiyoruz akşama kadar işyerinde neler yaşıyor kimbilir? öyle tipler heryerde var. bak ben devlette çalışıyorum burda bile var. sinir oluyorsun ama elden birşey gelmiyor. Belli ki seni üzmek istememiş. Sen de onu üzme. Çoğu eksikleri bitirdiniz bundan sonra doktor masrafı olur hastane masrafı bir de. Herşey yoluna girer elbet. Rabbim rızkını verecektir.
Tabi ki masraflar fazla.. her doktora gidişimde 60 tl veriyorum artı tahliller filan derken. 100 lira gidiyor. eksikler alınacak onlara bakalım diyorsun cüzdana bakıyorum para bitmiş su gibi gidiyor inan. ama ne yapalım Allah büyük kuzucuklarımız kısmetiyle gelecek inşallah. Yine de çok şükür bugünümüze. Rabbim bugünlerimizi aratmasın..
ŞÖYLE BİR TEST:Kırmızı lahanayı haşlıyorsun plastik bardaga bir kepçe kadar koyuyorsun soğuyor.idrarınıda başka bir plastik bardaga yapıyorsun.lahana suyu soguyunca birleştiriyorsun eger koyu mor renkte kalırsa kız ,renk pembeye dönerse erkek oluyor bebeğin cinsiyeti
Hesapladık geçen gün.4000tl para gitmiş bizde.Herşeyi dahil bunun içine.Ailelerin aldıkları falanda.Sadece hastane masrafları yok.Onu da her ay 50-60tlden hesapla.Bazı dönemlerde bikaç dra birden gittim.Her gidişte o kadar verdim.İlacıydı falan derken 100 buldu bazen.Hiç şüphem yok rızıktan yana.Bi kapıyı kaparsa birini açar eminim.İçinde bulunduğum manevi durum biraz geriyor beni o kadar
Lahana yok evimizde ama annemde vardır.Kışın o kadar çok yemişimki şimdi dönüp bakmıyorum bile manavdaDeneyeceğim ama bakalım tutacakmı?Bende ne çin tuttu,ne rus.
Bende dün zor buldum lahanayı yok bu mevsimde :) yap bakalım ne çıkacak :) rus testi ne?
Evris hamilelik nasıl gidiyor inşaallah benim gibi olmamişsındır.
Benim 5 haftalıkken başlamıştı iştahsızlık ide bulantısı halsizlik saysam birmez şimdi
Şükür atlattım 15.haftada
Tokayay sen nasılsın bebişin nasıl
Biz iyiyiz Elahmdülillah.
MAŞAALLAH oğluşum sıklıkla kendini ahtırlatıyor bu aralarda karnımda titreme oluyor bebiş titretiyor anlamadım neden acaba üşümüyordur demi
Sabah sabah size bi haber vereceğim kızlar.Eşim bayramdan sonra işten ayrılıyorBazı sıkıntıları varmış,kendi isteğiyle ayrılacak.Allahım bi kapıyı kapatırsa diğerini açar biliyorum,şüphem de yok.Bende son haftamı yaşıyorum işyerinde,kontroller sıklaştı artık,doğum masrafları olacak daha.Üstelik eşim iş ayarlamadı henüz İçimde büyük bi sıkıntı yok bu konuda.Ama işte insan düşünmeden de edemiyor.Zor bi dönem bizi bekliyor sanırım:44: Gaibi Allah bilir elbette.Yavrumuzun kısmetini bi yerden gönderecektir.Biz arayıp bulacağız inşallah.Ama dualarınıza ihtiyacım var.Ona belli etmemeye çalışsam da aklımdan çıkaramıyorum bikaç gündür.Dün kuzumuzun dolap içlerine kapitone alacaktık vazgeçtik.Onlarsız da olur sonuçta.Acil bi ihtiyaç değil.Çünkü 100tlye varacak kumaşıydı,biyesiydi,diktirmesiydi.Tedbirli davranmakta fayda var artık.Elimizde avucumuzda ne varsa altına yatırmıştık,o da giderek düşüyor.Bozdurursak çok zarar edeceğiz.Rabbim o safhaya getirmesin inşallah.Ama iyi bi iş bulamazsa yapacak başka bişeyde yok.El avuç açmaktansa zarar etmeyi göze alırız.Allahım neler düşünür oldum ya Aydınlığına çıkar tez zamanda Yarabbim....
Bizimki yatağa monteli canım.Diğeri hoşuma gitmedi benim pek.Niye kapatmasın tamamen kapatıyor bizimki.Alt açma yerini almadım içine ben.Orası rahat kullanılsın diye.Bak örnek resimde ekleyim.Perdelerimiz de gelsin fotolarımızı yüklerim haftaya.canımcım sizin cibinlik bu tavana asılanlardan mı yoksa karyolaya monte edilenlerden mi? benim kocam tavana asılanlar olmaz dedi.
diğeri de karyolayı tam kapatmaz dedi satıcı
Amiin inşallah canım.canım dualarım sizinle , Allah hayırlı bir kapı açsın inşallah ,Rabbimin vardır bir bildiği, hayırlısıyla daha iyi bi iş olacak inşallah.
Canım oğluşumda bende iyiyiz çok şükür. Büyüyoruz, 62 günlük olduk bugün.
Bebeğin ittirip kaktırıyor annesi, üşümez o arada sıcacık sıcacık.
Annemin ismini yanlız koymak istiyorum iki isim olursa Annemin ismi kulanılmaz diye.Kız sen buralara gelirmiydin?
Çok şaşırdım ismini görünce.Çok uzun zamandır yoksun gerçekten.Zor günler geride kaldı inşallah senin içinde.Burda olmasada herkese bol bol dua ediyorum ben.HAMİŞİİİİM diye haykırarak dönün topiğimize diye.
Biz 32.haftamızı yaşıyoruz teyzesi.Hamilelik yüzünden değil de hayatım yüzünden zor bi 32 hafta oldu.
Akıntım kesilmedi diye 5.aydan beri diken üstünde erken doğum korkusu yaşıyorum.
Kafası vücuduna göre büyük,özürlü olabilir dediler,yine yanlış teşhis çıktı bin şükür.
Geçen hafta bulantı ve kusma yüzünden hastanede yattım 2 gün.İdrar yolları enfeksiyonu çıktı yoğun bi şekilde.Şu an ilaç tedavisi uygulanıyor.36.haftayı tamamlamasına uğraşıyorlar.
Biraz da güzel haberler vereyim,içini daralttım:26: Tombalak bir kızım olacak inşallah.16.haftadan beri kıpır kıpır çilekli topkekim benim. Odamızı,arabamızı,eşyalarımızı aldık.Hastane çantamızı topladık.Beklemedeyiz artık
İnşallah canım.İnnnşalllahhh..Teşekkür ederim güzel düşüncelerin içinAllahım çok daha iyilerini sizlere versin inşallah
Bi fıstığımız daha geliyoooo Güzel bir sürpriz olmuş
Çok geçmiş olsun eşinede sanada canım.Allahım bir daha yaşatmasın inşallah o günleri.Bi an önce sağlığına kavuşsun eşin.
2li test sonuçlarınızı da hayırlısıyla tertemiz alırsınız inşallah.Bize de haber ver,merak ederiz prensesimizi
Dün akşam konuştuk eşimle.Ona da HİFA çok güzel gelmiş.Bende Sukeyna'yı düşünüyorum.Aslında yazdığım isimlerin hepsini çok beğendim.Annenin adıyla beraber koysan güzel olmazmı?Allahım sizlere uzun ömür versin inşallah
İnşallah canım.Mübarek Ramazan ayı hürmetine kuzucuklarınız geliverir inşallah.Hiç takma kafanı değişikliklere falan.Çalış,koştur sen.İnşallah olur.Biliyorsun kafaya takmazsan olur
Allah iyiliğini versin emi. Eşimde üşümesin ört diyor karnımı çıplattığımda.Titremeler pıtpıtlara,onlarda büyük tekmelere ve sonra biraz acıya sebep olacak
O nasıl bi testmiş kızHiç duymamıştım.Hemen araştırıyorum goo amcadan
Canım Allah yardımcınız olsun.Sabah sabah size bi haber vereceğim kızlar.Eşim bayramdan sonra işten ayrılıyorBazı sıkıntıları varmış,kendi isteğiyle ayrılacak.Allahım bi kapıyı kapatırsa diğerini açar biliyorum,şüphem de yok.Bende son haftamı yaşıyorum işyerinde,kontroller sıklaştı artık,doğum masrafları olacak daha.Üstelik eşim iş ayarlamadı henüz İçimde büyük bi sıkıntı yok bu konuda.Ama işte insan düşünmeden de edemiyor.Zor bi dönem bizi bekliyor sanırım:44: Gaibi Allah bilir elbette.Yavrumuzun kısmetini bi yerden gönderecektir.Biz arayıp bulacağız inşallah.Ama dualarınıza ihtiyacım var.Ona belli etmemeye çalışsam da aklımdan çıkaramıyorum bikaç gündür.Dün kuzumuzun dolap içlerine kapitone alacaktık vazgeçtik.Onlarsız da olur sonuçta.Acil bi ihtiyaç değil.Çünkü 100tlye varacak kumaşıydı,biyesiydi,diktirmesiydi.Tedbirli davranmakta fayda var artık.Elimizde avucumuzda ne varsa altına yatırmıştık,o da giderek düşüyor.Bozdurursak çok zarar edeceğiz.Rabbim o safhaya getirmesin inşallah.Ama iyi bi iş bulamazsa yapacak başka bişeyde yok.El avuç açmaktansa zarar etmeyi göze alırız.Allahım neler düşünür oldum ya Aydınlığına çıkar tez zamanda Yarabbim....
Canım oğluşumda bende iyiyiz çok şükür. Büyüyoruz, 62 günlük olduk bugün.
Bebeğin ittirip kaktırıyor annesi, üşümez o arada sıcacık sıcacık.
ewet canım fırsatım olmadı bi geldim bi kayboldum inşallah bundan sonra buralardayım kaybolmıcammAleyküm selam ya sen bi geliyorsun bi kayboluyorsun ne alemdesin..
İnşaalllah yiğenimizin müjdesini verirsin bize
:
Kız sen buralara gelirmiydin?
Veyyy olmadı buewet canım fırsatım olmadı bi geldim bi kayboldum inşallah bundan sonra buralardayım kaybolmıcamm
yeğeninizin mujdesini maalesef veremyorum canım benim
düşükten sonra bende bi korku oluştu daha calışmalara bile başlamadım
bekliyorumm hala neyi bekliyorum bende bilmiyorumm
bakalım hayırlısı
kuzum maalesef hamişim diye haykıramıyorum yaşadıklarımı biliyodun ondan sonra yukardada anlattığım gibi bi korku geldi bana calışmalara bile başlamadım sağlığım sıhhatım yerinde hamdolsun kafamıtoplayamadım biturluu bu yazı bi anlatıyım bakalım kısmetse bakıcaz gerisinee
sen baya büyütmüşünnn göbişi yaaaa
tubişimde almış kucağına şükürler olsunn
herseyinide tamamlamışsın maşallahhh ewet ewett aldıklarının fotolarını yukle biz cokmerak ediyorum hepsinii
bu arada cok buyuk geçmiş olsun tatlımm eşin artık iyiymiş sanırım
Rabbim kimseyi sağlığından etmesin cok zorr
bebeğine yanlış teşhis koyan doktorlarada hiçbişey diyemiyorum valla
nasıl bi sıkıntı yaşadıını nasıl stres olduğunu tahmin edebiliyorum
ama sen güçlüsündür Allah ın izniyle hepsini atlatmışsın yazılarından duygularınıanlayabiliyorum
herkes iyi olsun inşallah
hepinizi cok özledimm yaaaa biras uzun ayrı kaldık ama olsun sonunda kavuştukk hamişler hamiş olmayı istyenler bekleyenler korkanlar laklakcılar halaycılar yıne hepimiz bi yerdeyiz
Veyyy olmadı bu
Çalışmalara acilen başlaman lazımm
Ben düşükten sonra 2 ay kkadar korundum.
E bi kimyasaldan sonra bi düşük daha hepsini 11 ay içinde yaşadım pes etmedim bu bebiş İnşaallah bize gelecekdedim ve hamd olsun...
Şimdide sağlıkla doğursam diye bekliyorum...
Kendine cesaret ver tekrar sağlıkla gebe kalırsın ve kucağın alırsın tatlım
eşimde aynısını sölüyoda ne bilimm kendimi sartladım galiba bu yazı bölee geciriyim diyee
bilmiyorumkii bakalım bana belli olmaz eserse başlarım biandaa
sende buyutmuşsun maşallahh tatlım yaa
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ayy kötü şeyleri düşünmek bile istemiyorum biliyormusun
Çok var erken doğurup kaybeden Allah korusun hepimizinkileri.
Sende başla bence düşük nedenin araştırıldımı canım.
Ben 3 kez bu acıya yaşadım öyle araştırdılar.
Kan pıhtılaşması çıktı.
Sende bişey yoktur inşaallah tekrar gebe kalırsan edbirli ol düzgün bir doktor bul benimki doktor hatası diyorum ben.
Kaderimde vardı sebep doktor oldu.
Şimdiki doktorumdan memnunum.
Daısı sana bize dua et kucağıma almadan bişey diyemiyorum
Bizimki yatağa monteli canım.Diğeri hoşuma gitmedi benim pek.Niye kapatmasın tamamen kapatıyor bizimki.Alt açma yerini almadım içine ben.Orası rahat kullanılsın diye.Bak örnek resimde ekleyim.Perdelerimiz de gelsin fotolarımızı yüklerim haftaya.
Eki Görüntüle 762676 bizimki bu şekilde oldu.
İstersen böyle de takabilirsin ama.Eki Görüntüle 762677
Amiin inşallah canım.
2 aylık olmuşuz maşallah size. Nasılsın?
canım benim denk gelemiyoruz bir türlü.Fıstık nasılsın hiç sormuyprsun bizi
Kızın nasıl yoruyormu seni ?
oyy maşallah erkenden başlamış ya. ne güzel. annesine düşkün olacak senin oğluşun..Bebişim 19.haftada ve vurduğunda elimle hissediyorum elimi nereye götürsem oraya vuruyor
Dün fark ettim kernıma vurduğu yer net görülüyor.
Bu haftalarda oluyormu bunlar
eşim elini koyunca vurmuyor
İyi yapıyor ohh Annesinin kuzusu
kuzum belki miden dolu yatıyorsun ya ondandır. bebiş yukarı doğru çıkıyordur midede dolu olunca sana sıkıntı yapıyor olabilir canım.kızlar geceleri uyurken midem beni rahatsız ediyor nefesim kesiliyor çok erken değilmi bunlar için.
Acaba yatarken 2 bardak süt içiyorum ondanmı midem rahatsız oluyor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?