- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.821
çıngıraklı patikleri çok beğendim. ama 25 tl.. biz kendimiz patiklere çıngırak diksek olmaz mı :)
Eki Görüntüle 762782
Geçen gün psikolog da yastığa zil dikin dedi. Bebek tekme attıka hem hoşuna gider hem de neden sonuç ilişkisini kavramasına yardım edermiş..
Kimse yok kendi kendime konuşuyorum..
Kızıma söylüyorum o da kafa atıyor yaaaa
Bebişim 19.haftada ve vurduğunda elimle hissediyorum elimi nereye götürsem oraya vuruyor
Dün fark ettim kernıma vurduğu yer net görülüyor.
Bu haftalarda oluyormu bunlar
eşim elini koyunca vurmuyor
İyi yapıyor ohh Annesinin kuzusu
kızlar geceleri uyurken midem beni rahatsız ediyor nefesim kesiliyor çok erken değilmi bunlar için.
Acaba yatarken 2 bardak süt içiyorum ondanmı midem rahatsız oluyor :26:
selam selam selam çok hızlısınız ben sizi takip edemıyorum kızlar ya iyisinizdir umarım. ben arada uğrayıp bakıyorum size. muhabbetinizi de bölmeyeyım diyorum. bu arada bende çıngırak aldım canım burdaa
HOşgeldin melekkk yaa olur mu bölmeyeyim filan. yaz sen yeter ki yaz...
ayy çok tatlılar canım ya nerden aldın? ben de almak istiyorum....
Bende kendi ismimi koymak istiyorum,ama kullanılmaz,yada gıcıklığına benim ismimi söylemeyen olursa her seferinde sinir olurum diye şüphedeyimAnnemin ismini yanlız koymak istiyorum iki isim olursa Annemin ismi kulanılmaz diye.
Amin cümlemize hayırlı uzun ömürler versin eşimiz çocuklarımızla birlikte
Titremenin sebebini hamilelik takvimim söyledi tam buraya sorduktan sonra.
Bebişim hıçkırdığı içinmişşMAŞAALLAH
Canım Allah yardımcınız olsun.
Dediğin gibi Rabbim sizi yarı yolda bırakmaz bi kapı açar.
Belkide ayrılmak istese bile ısrar ederler kalması için
Maşaallah büyümüş erkeğin
Allahım bizlerede bu güzel günleri görmeyi nasip etsin
Bebişim vuruyor teyzesi vurma dışında bir titreme hali oluyor bir haftadır.
Gebelik takvimi açıkladı durumu hıçkırıyormuşşş
ewet canım fırsatım olmadı bi geldim bi kayboldum inşallah bundan sonra buralardayım kaybolmıcamm
yeğeninizin mujdesini maalesef veremyorum canım benim
düşükten sonra bende bi korku oluştu daha calışmalara bile başlamadım
bekliyorumm hala neyi bekliyorum bende bilmiyorumm
bakalım hayırlısı
kuzum maalesef hamişim diye haykıramıyorum yaşadıklarımı biliyodun ondan sonra yukardada anlattığım gibi bi korku geldi bana calışmalara bile başlamadım sağlığım sıhhatım yerinde hamdolsun kafamıtoplayamadım biturluu bu yazı bi anlatıyım bakalım kısmetse bakıcaz gerisinee
sen baya büyütmüşünnn göbişi yaaaa
tubişimde almış kucağına şükürler olsunn
herseyinide tamamlamışsın maşallahhh ewet ewett aldıklarının fotolarını yukle biz cokmerak ediyorum hepsinii
bu arada cok buyuk geçmiş olsun tatlımm eşin artık iyiymiş sanırım
Rabbim kimseyi sağlığından etmesin cok zorr
bebeğine yanlış teşhis koyan doktorlarada hiçbişey diyemiyorum valla
nasıl bi sıkıntı yaşadıını nasıl stres olduğunu tahmin edebiliyorum
ama sen güçlüsündür Allah ın izniyle hepsini atlatmışsın yazılarından duygularınıanlayabiliyorum
herkes iyi olsun inşallah
hepinizi cok özledimm yaaaa biras uzun ayrı kaldık ama olsun sonunda kavuştukk hamişler hamiş olmayı istyenler bekleyenler korkanlar laklakcılar halaycılar yıne hepimiz bi yerdeyiz
Bebişim 19.haftada ve vurduğunda elimle hissediyorum elimi nereye götürsem oraya vuruyor
Dün fark ettim kernıma vurduğu yer net görülüyor.
Bu haftalarda oluyormu bunlar
eşim elini koyunca vurmuyor
İyi yapıyor ohh Annesinin kuzusu
2 bardak çok fazla değilmi kuzum?:44: 1 bardak yeter dedi dr bana.İçer içmez yatarsan da mideni rahatsız eder.Çünkü nefes kesilmeleri için erken.Benim 1-2 haftadır var.Gaz yapıyor olabilir 2 bardak süt.İçmeden yattığında da olmuyormu bak bakalımkızlar geceleri uyurken midem beni rahatsız ediyor nefesim kesiliyor çok erken değilmi bunlar için.
Acaba yatarken 2 bardak süt içiyorum ondanmı midem rahatsız oluyor :26:
O programa bizde baktık pazar günü.Çok güzel şeyler söylediler.Patiğe çıngırak dikmek mantıklı geldi.Renkli bi çorap,renkli çıngıraklar işini görür.Tabi metal değil,plastik olmalı çıngırak.Dişetlerini acıtmasın kuzularımızınçıngıraklı patikleri çok beğendim. ama 25 tl.. biz kendimiz patiklere çıngırak diksek olmaz mı :)
Eki Görüntüle 762782
Geçen gün psikolog da yastığa zil dikin dedi. Bebek tekme attıka hem hoşuna gider hem de neden sonuç ilişkisini kavramasına yardım edermiş..
Kimse yok kendi kendime konuşuyorum..
Kızıma söylüyorum o da kafa atıyor yaaaa
selam selam selam çok hızlısınız ben sizi takip edemıyorum kızlar ya iyisinizdir umarım. ben arada uğrayıp bakıyorum size. muhabbetinizi de bölmeyeyım diyorum. bu arada bende çıngırak aldım canım burdaa
canım bende heves ettım bende resim koyayım kızımın cicilerini
birde şu iki günüdr çok kafama taktım ben 22 hafataya giriyorumm hala bir kıpırtı yok çok üzülüyorum ne olcak böyle doktora gideli 10 gün oldu kafayı yemek üzereyim zırt pıt dokotra da gidilmezki ne zaman hareket edecek benım kız bilmem benım kadar bekleyen varmıdır ki herkes 18 de başlamış hissetmeye
Normalde 20-22.haftadan sonra başlıyor hissetmeler.Bizler erken hissedenlerdeniz.Tubilosh 2.bebeği olduğu halde çok geç hissetmişti oğlunu.Belki bizimki gibi fırıldak değildir senin kızınSakin,sessiz bi bebek olacak belki seninki Ama kafana çok takılıyorsa başka bi dra daha git.Sağlık ocaklarında ebelerde çok yardımcı oluyor sorular konusunda.İçin rahat eder konuşursan.
ayyy canım ya bu daha iyiymiş. 4 parça fiyatı da daha uygun geliyor. ben de bundan alayımcanım benım gittigidiyordan aldım çok tatlı hem kola hem ayağa giyilen çorap şeklinde Lamaze Bebek Çorap ve Kol Çıngırak Seti 4 Parça GittiGidiyor'da 88707398
oy oy kıyamam ne şeker şeyler bunlar. güle güle iyi günlerde kullanın inşallah canımcım..daha alışverişe başlamadık araştırma içerisindeyım resimlerde gördüklerinizin hemen hemen hepsi eş dost akraba hediyesi
bebeğime aldığım ilk şey buhar makınesi oldu malum kış bebeği ve evimiz çok sıcak oluyor
bu arada çoğuda cinsiyt belli olmadan gelmişti
Melekcim bunların hepsi birbirinden şeker..bebişin üzerinde görmekte nasip olur inşallah..
ayyy canım ya bu daha iyiymiş. 4 parça fiyatı da daha uygun geliyor. ben de bundan alayım
oy oy kıyamam ne şeker şeyler bunlar. güle güle iyi günlerde kullanın inşallah canımcım..
benden söylemesi 26-28 den sonra motor su kaynatıyor
eksiklerini sonlara bırakma derim canımcım..
inan işe zor gidip geliyorum...
Tamam canım dikkat edrim 2 saat öncesine.satıcı kadın kendi malını satmak için dedi herhalde.
neyse kocişikafasının etini yemeye devam.. razı gelecek nasılsa
canım benim denk gelemiyoruz bir türlü.
sorma kuzum zorluklar başladı. sabah işe gelmek ve eve gitmek işkence.. yollarda dinleniyorum. bayılacak gibi oluyorum..
sabah işe gelince bir süre kendime gelmek için oturuyorum hiçbir şey yapmadan. kalbim çarpıyor bayılacak gibi oluyorum. yine de çok şükür canım.. idare etmeye çalışıyorum. seni de iyi gördüm canım? maşallah size..
oyy maşallah erkenden başlamış ya. ne güzel. annesine düşkün olacak senin oğluşun..
kuzum belki miden dolu yatıyorsun ya ondandır. bebiş yukarı doğru çıkıyordur midede dolu olunca sana sıkıntı yapıyor olabilir canım.
ben en son yedikten 2 saat sonra bile yatarken tıslıyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
erkek adam vurur tabievet canım 5 gün önce falan bende de aynı şey oldu dışardan gördüm vurduğunu çok sert vurduğu içindir diye düşünüyorum :) aynen babaya hiç vurmadı bizimkide :)) ama ben senin gibi sık sık hissetmiyorum bazen bütün gün hiç hareket etmeyebiliyo ,senin oğlan hareketli maşallah :))
İnşaallah tatlım çok sağolun bilgilendirdinizbeni dikkat edeceğimcanım sütü yatmadan 2 saat önce falan içki sindirebilesin, yoksa reflüye sebep olur . bence odur seni rahatsız eden.
Canım kendi ismin uygun olmaz bence yaaa.Bende kendi ismimi koymak istiyorum,ama kullanılmaz,yada gıcıklığına benim ismimi söylemeyen olursa her seferinde sinir olurum diye şüphedeyim
Hışkırığınızı yesinler emi.Bi ben hissedemedim şu hıçkırığı.
Korkularını anlamaya çalışıyorum canım benim.İnsan birini kaybedince 2.ye hamiş kalsan bile sevincin acabalı oluyor diyorlar.Ama şöyle düşün.Allah hepimizin kaderini farklı yazdı.İlki böyle oldu diye diğeri de böyle olmayacak eminim.Rabbim en güzel zamanda gönderecektir yavrunu.Ama sen de korunmayı bırakmalısın artık.Takmamaya devam ederek,adet gününü hesaplamadan korunma bakalım.Geliversin anneciğine o kuzucuk.O da seni çok özlemiştir eminim.Nasıl senin ona ihtiyacın varsa,onun da sana ihtiyacı var.Allahım bekletmeden şu mübarek günlerde kavuştursun seni de kuzunla
Benimki de öyleydi.Benim konuşmalarıma tepikler atardı,babasına tık yok Üzülürdüm için için,hissedemiyor eşim diye.Sanki onu dışlamışız gibi gelirdi.Ama işte anne ve yavrusu arasındaki o inanılmaz bağ bu olsa gerek
2 bardak çok fazla değilmi kuzum?:44: 1 bardak yeter dedi dr bana.İçer içmez yatarsan da mideni rahatsız eder.Çünkü nefes kesilmeleri için erken.Benim 1-2 haftadır var.Gaz yapıyor olabilir 2 bardak süt.İçmeden yattığında da olmuyormu bak bakalım
O programa bizde baktık pazar günü.Çok güzel şeyler söylediler.Patiğe çıngırak dikmek mantıklı geldi.Renkli bi çorap,renkli çıngıraklar işini görür.Tabi metal değil,plastik olmalı çıngırak.Dişetlerini acıtmasın kuzularımızın
Bak bak bak.Hızlısınız diyene bak.Almış bile çıngırakları.Muhabbet bölünürmü kız,katılsana bize sende.Fikir edinelim birbirimizden
Maşaaallah çok şeker hepsi bebişler kısmetleriyle gelşyor ne güzeldaha alışverişe başlamadık araştırma içerisindeyım resimlerde gördüklerinizin hemen hemen hepsi eş dost akraba hediyesi
bebeğime aldığım ilk şey buhar makınesi oldu malum kış bebeği ve evimiz çok sıcak oluyor
bu arada çoğuda cinsiyt belli olmadan gelmişti
Test yapsana sabah aç karnına merak ettim şimdi ayyyyyADETİME 2 GÜN VAR VE BENDE KASIK AĞRISI DIŞINDA BİRŞEY YOK..az önce ayağımı toplayınca sol kasığıma aniden bir sancı girdi ve kalakaldım..umarım bebiştendir ..
inşallah canım Allah o günleri de görmeyı nasip etsin hepimiz için
seyideden haber yok herhalde. dün lekelenmem var demişti. Hayırlı haberlerle gelir inşallah.
Epack sen nerelerdesin?sesin soluğun çıkmıyor.
Kevok tatilde o da uğramıyor..
Hoşgeldin canım. Tabiki olacak. Rabbim en hayırlı zamanda gönderecek bebişini. Moralin yerinde umutsuz değilsin çok şükür.
Benim sıpanın cinsiyeti belli değil. 9 gün kaldı kontrole. Bakalım ne çıkıcak kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?