Bol bebiş topiği

selam selam selam çok hızlısınız ben sizi takip edemıyorum kızlar ya iyisinizdir umarım. ben arada uğrayıp bakıyorum size. muhabbetinizi de bölmeyeyım diyorum. bu arada bende çıngırak aldım canım burdaa

Eklentiler

• $çıngırak 2.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $çıngırak.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 36

evet canım 5 gün önce falan bende de aynı şey oldu dışardan gördüm vurduğunu çok sert vurduğu içindir diye düşünüyorum :) aynen babaya hiç vurmadı bizimkide :)) ama ben senin gibi sık sık hissetmiyorum bazen bütün gün hiç hareket etmeyebiliyo ,senin oğlan hareketli maşallah :))

HOşgeldin melekkk yaa olur mu bölmeyeyim filan. yaz sen yeter ki yaz...
ayy çok tatlılar canım ya nerden aldın? ben de almak istiyorum....

Bende kendi ismimi koymak istiyorum,ama kullanılmaz,yada gıcıklığına benim ismimi söylemeyen olursa her seferinde sinir olurum diye şüphedeyim
Hışkırığınızı yesinler emi.Bi ben hissedemedim şu hıçkırığı.

Korkularını anlamaya çalışıyorum canım benim.İnsan birini kaybedince 2.ye hamiş kalsan bile sevincin acabalı oluyor diyorlar.Ama şöyle düşün.Allah hepimizin kaderini farklı yazdı.İlki böyle oldu diye diğeri de böyle olmayacak eminim.Rabbim en güzel zamanda gönderecektir yavrunu.Ama sen de korunmayı bırakmalısın artık.Takmamaya devam ederek,adet gününü hesaplamadan korunma bakalım.Geliversin anneciğine o kuzucuk.O da seni çok özlemiştir eminim.Nasıl senin ona ihtiyacın varsa,onun da sana ihtiyacı var.Allahım bekletmeden şu mübarek günlerde kavuştursun seni de kuzunla

Benimki de öyleydi.Benim konuşmalarıma tepikler atardı,babasına tık yok Üzülürdüm için için,hissedemiyor eşim diye.Sanki onu dışlamışız gibi gelirdi.Ama işte anne ve yavrusu arasındaki o inanılmaz bağ bu olsa gerek

kızlar geceleri uyurken midem beni rahatsız ediyor nefesim kesiliyor çok erken değilmi bunlar için.
Acaba yatarken 2 bardak süt içiyorum ondanmı midem rahatsız oluyor :26:
2 bardak çok fazla değilmi kuzum?:44: 1 bardak yeter dedi dr bana.İçer içmez yatarsan da mideni rahatsız eder.Çünkü nefes kesilmeleri için erken.Benim 1-2 haftadır var.Gaz yapıyor olabilir 2 bardak süt.İçmeden yattığında da olmuyormu bak bakalım

O programa bizde baktık pazar günü.Çok güzel şeyler söylediler.Patiğe çıngırak dikmek mantıklı geldi.Renkli bi çorap,renkli çıngıraklar işini görür.Tabi metal değil,plastik olmalı çıngırak.Dişetlerini acıtmasın kuzularımızın

Bak bak bak.Hızlısınız diyene bak.Almış bile çıngırakları. Muhabbet bölünürmü kız,katılsana bize sende.Fikir edinelim birbirimizden

canım bende heves ettım bende resim koyayım kızımın cicilerini
birde şu iki günüdr çok kafama taktım ben 22 hafataya giriyorumm hala bir kıpırtı yok çok üzülüyorum ne olcak böyle doktora gideli 10 gün oldu kafayı yemek üzereyim zırt pıt dokotra da gidilmezki ne zaman hareket edecek benım kız bilmem benım kadar bekleyen varmıdır ki herkes 18 de başlamış hissetmeye

Normalde 20-22.haftadan sonra başlıyor hissetmeler.Bizler erken hissedenlerdeniz.Tubilosh 2.bebeği olduğu halde çok geç hissetmişti oğlunu.Belki bizimki gibi fırıldak değildir senin kızın Sakin,sessiz bi bebek olacak belki seninki Ama kafana çok takılıyorsa başka bi dra daha git.Sağlık ocaklarında ebelerde çok yardımcı oluyor sorular konusunda.İçin rahat eder konuşursan.

sağlık ocağına da giitim geçen hafta kalbini dinledim çok şükür iyyidi bu haftada gidersem çokmu abartırım acaba diye tutuyorum kendimi ama kafama takmadan da duramıyorum işte .uslu kızım diye avutuyorum kendimi.

daha alışverişe başlamadık araştırma içerisindeyım resimlerde gördüklerinizin hemen hemen hepsi eş dost akraba hediyesi
bebeğime aldığım ilk şey buhar makınesi oldu malum kış bebeği ve evimiz çok sıcak oluyor

bu arada çoğuda cinsiyt belli olmadan gelmişti

Eklentiler

• $buhar mak..webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG_3827.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG_3577.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG_3576.webp
    16 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMG_3578.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG_3579.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG_3580.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_3581.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG_3582.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG_3583.webp
    13 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG_3818.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMG_3819.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_3820.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 32
  • $IMG_3821.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG_3822.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG_3828.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 100
  • $IMG_3824.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
canım benım gittigidiyordan aldım çok tatlı hem kola hem ayağa giyilen çorap şeklinde Lamaze Bebek Çorap ve Kol Çıngırak Seti 4 Parça GittiGidiyor'da 88707398
ayyy canım ya bu daha iyiymiş. 4 parça fiyatı da daha uygun geliyor. ben de bundan alayım
oy oy kıyamam ne şeker şeyler bunlar. güle güle iyi günlerde kullanın inşallah canımcım..
benden söylemesi 26-28 den sonra motor su kaynatıyor
eksiklerini sonlara bırakma derim canımcım..
inan işe zor gidip geliyorum...

ADETİME 2 GÜN VAR VE BENDE KASIK AĞRISI DIŞINDA BİRŞEY YOK..az önce ayağımı toplayınca sol kasığıma aniden bir sancı girdi ve kalakaldım..umarım bebiştendir ..

özlemcim sağol canım ben çok beğendim bu fikri içlerinde çıngıraklar var ayrıca renklı bebeklerin ilgisini çeker.yastık da yapıcam cıngıraklı programda bende izledim bu pazar.
daha önce de bahsetiştim . yeğenden kalanlarda var diye. onların fotosu yok onlar düzensiz yıkanıp ütülenecek paketlileri çektım. çok eksiğimiz yok ayrıca 0-3 aylık alışveriş yapıcam yani 3 aydan sonrasını şimdiden almayı düşünmuyorum duruma göre sonra bakıcam. bir liste yaptım var olanlar eksikler diye onlarada bayramdan sonra alırım Allah kısmet ederse. araştırmalardayım.

Tamam canım dikkat edrim 2 saat öncesine.
Evet annesine düşkün olacak yerim onu bennn Maşaallah oğluma.
erkek adam vurur tabi
Allah bize bağışlasın sağlıkla
canım sütü yatmadan 2 saat önce falan içki sindirebilesin, yoksa reflüye sebep olur . bence odur seni rahatsız eden.
İnşaallah tatlım çok sağolun bilgilendirdinizbeni dikkat edeceğim
Canım kendi ismin uygun olmaz bence yaaa.
Bende eşimin ismi olsun isterdim ama bi aileye bitane yeter gibime geldi.
EŞim enes malik olsun istiyor.
enes insan demek ve ikisini birden kullanamayız.
Ben tek isim istiyorum muhammed olsun diyorum eşim kullanması zor ve ağır bir isim diyor.
Hıçkırdığınıda takvim söyledi o yüzden titreme gibi hissediliyormuş.
Geçen komşunun kızı hıçkırırken elimi koydum karnına tık tık diye hıçkırmaya devam etti maşaallah
Süt içmem lazım günde 1 litre ancak son 2 bardağım geceye kalıyor ama dikkat edeceğim tatlım sağol.

Maşaaallah çok şeker hepsi bebişler kısmetleriyle gelşyor ne güzel
ADETİME 2 GÜN VAR VE BENDE KASIK AĞRISI DIŞINDA BİRŞEY YOK..az önce ayağımı toplayınca sol kasığıma aniden bir sancı girdi ve kalakaldım..umarım bebiştendir ..
Test yapsana sabah aç karnına merak ettim şimdi ayyyyy
İnşaallah gebesindir tatlımmmmmm hayırlısıyla

ben günde bir bardak süt içiyorum bazen de hiç içemiyorum günlük kalsıyum alma miktarımız 1000 mg. son aylarda 1500 mg mış.
karapisso 1 ltre süt içince bunu karşılıyorsun ne güzel. bir bardak süt 250 mg. mış
başka birşey yiyip içiyormusun kalsiyum içerikli yoğurt ayran badem ceviz birde vitamın ilacı var. içeriğinde kalsiyum olan. sağlam kemikli olacak oğlusun. maşallah

Son düzenleme:

amin incim inşallahh.
Sen naptın belli olmuştur artık cinsiyeti bebişinin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…