Bol bebiş topiği

canlarim benim hepimize allah yardimci olsun ne sikintimiz varsa hepsini icimizden alip gotursun guzel allahim...

Ayşe bezleri yıkama konusunu sormuşsun.Haklısın günde 6 parça bez gidiyor.Ben günlük onları sabunlu suya ıslayıp yıkıyorum.Zaten bir sürü var.Sorun olmuyo.Teyzesi erken doğdu ya oğlumuz nazlansın biraz di mi:)

Kizlar bugün doktora gittim polikistik over teshisi konuldu. Yarin kan vericem dua edin moralim sifir buraya da giremiyorum netim yok. Hepinizi cok özledim.

saol cadiozyim sicaklarla ugrasiyoruz bunaliyorum bazen. idare ediyoruz bakalim..sen nasilsin canim?
Avrupa çok sıcakmış canım ya..Allah yardımcın olsun. Bizim burda biraz esinti oluyor da yine zor hamişlik yazın. ben de aynıyım canım işte. sürüne sürüne işe geliyorum.
kizlar zayif ve minyon olunca mi anlamadim gobegim var epey. zorlasmalar epeydir basladi 25+3uz. Allah kolaylik versin insallah daha epey yolumuz var..
aminnnnnn..
kesinlikle canım. ben şimdiden fena oluyorum yollarda. daha 10 hafta var doğuma..nasıl geçer? ben bir de 37 haftaya kadar çalışcam diyorum da nasıl gidip gelecem bilmiyorum. vücudum ağır geliyor..
karın boşluğun fazla değildir canım o yüzden göbeğin fazladır. son 14 hafta senin de. inşallah atlatıcaz hepsini hayırlısı ile.
Kizlar bugün doktora gittim polikistik over teshisi konuldu. Yarin kan vericem dua edin moralim sifir buraya da giremiyorum netim yok. Hepinizi cok özledim.

canım benim bozma moralini. polikistik overli olup da bebeğini kucağına alan çok.
Allah yardımcın olsun. sen tedavini ol.. gelecek meleğin.

Resmen kafamıza takmak için ayrıntı arıyoruz biz hamişler:26: Delirmenin eş anlamlısı sanırım bu Ayrıntıya girmemeye çalış.Ne kadar çok düşünürsen o kadar sıkıntı ediyorsun kendine.Şurası böylemi şöylemi,sıkıntımı var vs vs hiç bitmiyor

Ne güzel tutturmuşlar cinsiyeti.Allah güle güle kullandırtsın inşallah.Nevresim takımına bayıldım.Markası ne,kaça aldın?

ADETİME 2 GÜN VAR VE BENDE KASIK AĞRISI DIŞINDA BİRŞEY YOK..az önce ayağımı toplayınca sol kasığıma aniden bir sancı girdi ve kalakaldım..umarım bebiştendir ..
Ayyy hadi inşallah güzel haberler geliyordur mevaa

:44: Bana doktor yatmadan önce 1 bardak süt dedi sadece.Yetersiz kalıyormudur acaba:26::26::26::26::26::26: Yoğurdu bir kase yiyorum hemen hemen hergün.:44::44::44::44: Ay bak kafama takıldı şimdi kızz:44::44::44::44::44:

Ağız ve sırt mendilleriyle karışmasın,renklilerinden alayım ben 10 tane daha o zaman:44::44::44: Anam valla bitmiyor bu liste.Tam bitti diyorum,hooop yeni bişey ekleniyor.:26::26::26:

Pkolu olup da hamile kalan çok kişi var kuzum.Moralini bozma.İnşallah engel olmayacak kuzunuza bu.Dualarım seninle.Güzel haberlerle gel inşallah

günaaaydıınn güzel birgün geçirirsiniz umarım

Günaydın meleğim.Amiiin diyorum duana.Nasılsın?

Günaydınn canlar..
Dün akşamüstü sağlık ocağına uğradım.Hastanede yaşadıklarımı,kullandıklarımı,testlerimi götürdüm,bilgi verdim.
Kafamdaki soru işaretlerini ebeye sordum.Adet sancısına benzeyen kasık sızılarım normalmiş.Belli aralıklarla gelmediği sürece sıkıntı yokmuş.Yine de saymaya çalış kasılmaları dedi:26:
28.haftadan sonra her an doğum başlayabilirmiş.Hazırlık ol dedi.:18:
2 kez yaşadığım şiddetli sancıyı sordum,çantan hazır mı diye sordu o da:18::18::18::18:O ağrılar her gün girecekmiş,sonra günde 2-3 derken artacakmış.Bi anda da artabilir dedi.
Erken doğumu benim çalışmam,yorulmam falan tetiklermi dedim.Çok yormazsan kendini sıkıntı olmaz dedi.İşi bırakmam gerekiyorsa bırakayım dedim.Zaten her geçen gün ağırlaşacaksın,çalışmak zor gelecek bu haftalardan sonra dedi.
Bol su içmeye devam,vitaminleri aksatmak yok.Su,nişan dikkat edilmesi gereken şeylermiş artık.
Bu arada 79 olmuşum.Gayet iyi dedi.
35.haftanda uğra emzirme ve doğum hakkında konuşalım dedi.Son kontrolmüş..İnşallah o zamana kadar doğurmam:18::18::18::18::18::18:
Bu arada annem dizinden ameliyat olacak büyük ihtimal.Bugün belli olacak.Yarına da yatış veririm demiş dr.Doğumdan önce toparlanayım diyor cancağızım.Kendi canını unuttu yine bizim için

günaydın özlem, ayse ve seyide aysecim bu sabah 5 giibi uyandım tuvalete kaklmıştım dolaba bakındım bir tatlı attım ağzıma geldim yattım sonra baktım ki pıt pıt bişeyler oldu yine birkaç kez saydım eşime söyledim sonra uyumusuz. moralım yerine geldiii.
kalsiyum olayına gelınce bebek bizim kemiğimizden dişimizden nerden bulursa alıyor merak etme o içtiklerin yediklerin sana yarıyor yanı sen güçsüz kalma diye. ben gün içinde bir bardak süt bir kase yoğurt veya ayran bir avuç ceviz badem yiyorum birde elevit içiyorum ondada kalsiyum var 1000 mg etmese de idare eder şimdilik daha erken ama sağım solum ağrımıyor dişlerim ilk başlarda kusmaktan diş fırcalayamadığım için bakımsızdı. kanamaya başlamıştı ama şimdi iyiyim. ama arttırmayı düşünüyorum bundan sonra en azından günde 2 bardak siüt içmek gibi

ama hiç balık yemedim daha onun yerine omega3 hap kullanıyorum ceviz yiyorum umarım işe yarıyordur.

BEN GELDİM KIZÇELER dün kabus dolu bi gündü önceki günkü kadar gene pembe lekelenmem oldu öle korktumki dr gitmeden bekliyim düşüyo bebegim dedim öle çok agladımki hala yanıyo gözlerim sora akşam eşim hadi acile dedi gitmek istemesemde bi yandanda gitmek istedim hemeb dogumhane katına yolladılar dr alttan bakıcaz dedi korktum bişey olmasın dedim bi zararı olmaz zaten bakmadanda anlayamayız dedi gene çıktım o masaya elle muayeneden sonra ultrasonla baktı ahhh benim yavrummmmm elma çekirdegi kadarcık kesenin içinde bebek var dedi sora kalbide atıyo herşey normal çok asglıklı dedi o an varya bagaraaa bagarraaa aglamak istedim acayip içim rahatladı ilişki yok agır kaldırmak yok iş yapmak yok yat dinlen kanama falanda yok panik yapma dedi

Pıtpıtınızı yesinler sizin.Tatlıya çabuk tepki veriyor kuzular.Benimki de dondurmaya kuduruyor.Ama yemiyorum artık:18: Şu bulantılar bi kesilsin istiyorum.Erken doğumu tetiklemesin şu üşütme olayı:18::18::18::18::18:
Balığı bende 6.aydan sonra yedim.Omega3 de cevizde karşılıyormuş merak etme.Sütü de arttır sen.Dişlerin sıkıntıya girmesin.

anneciğine geçmiş olsun tez zamanda şifa versin rabbim. benımde annem ve kayınvalıdemde bebek olayını duyunca tamir olalım bir dediler ikiside rahatsızlıklarından amelıyat oldular şimdi bebek için hazırız diyorlar. annelerin hakkı ödenmez.
bu arada çoğu gitti azı kaldı canım bayağı yol katettin inşallah bebeğin zamanında gelır annesi Allah hayırlısını versin

28 den sonra doğum başlayabilir amanınnn :18::18::18::18::18: benim daha çantam hazır değil.. ben de yarın gidicem bakalım yine tahlilim var eroinman gibi oldum ya kollarım delik deşik.. geçen hafta şeker için üç kez aldılar. yarın bir daha alacaklar.. kan kalmadı vücudumda.. gerçi troide bakarlar iyi olur da iğne işte yaa yine delineceğim..

ayşem çok geçmiş olsun. kireçlenme filan mı?İnşallah çabucacık atlatır annen.. Allah şifa versin..

Hadi geçmiş olsun.Çekirdek kadarken bile insanı nasıl telaşlandırıyor bu sıpalar.Dinlen bol bol.Uzat ayaklarını otur.İnşallah sağsalim alacaksın o nazlıyı kucağına

günaydın canım benimm

Çok şükür canım gözünaydın kalp atışını da duymuşsunuz maşallahh
..bundan sonra bol bol dinlen yorma kendini..

Amiin canım.10 yıldır kaçtığı ameliyata 10 dk da tamam demiş hayret ettik hepimiz.Hastane çantasına falan alışveriş yapmış dün.Bugün mr sonucuna göre kesin ameliyatmı onu söyleyecek dr.Belki de ilaçla falan tedavi edilebilir.

Yaa sen daha hazırlama o çantayı.Bugün akşam listeyi al eline artık bence.En azından ufak tefek eksikler hariç hazır olur.Ped ve hasta bezi almayı unutma.Ben yatak koruyucu bile aldım ne olur ne olmaz diye.Bu konularda şanslıyım,eşimden kalan koca paket var.Hem bebişime hem bana yeter 1 ay o paket.1 emzirme badisi,1 emzirme sütyeni sipariş veriyorum ebebekten.Bakalım nasıl bişey gelecek.Sadece 2-3 tane külota ihtiyacım daha var.Onu da alırım yarın.
Bu arada sebamedin extra soft diye bi kremini almışım ben.Pişik kremi ayrıymış.Ona bakıyorum şimdi.
Kireçlenme,menisküs hepsi var annemde maalesef.İnşallah çabuk atlatır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…