- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.861
BEN GELDİM KIZÇELER dün kabus dolu bi gündü önceki günkü kadar gene pembe lekelenmem oldu öle korktumki dr gitmeden bekliyim düşüyo bebegim dedim öle çok agladımki hala yanıyo gözlerim sora akşam eşim hadi acile dedi gitmek istemesemde bi yandanda gitmek istedim hemeb dogumhane katına yolladılar dr alttan bakıcaz dedi korktum bişey olmasın dedim bi zararı olmaz zaten bakmadanda anlayamayız dedi gene çıktım o masaya elle muayeneden sonra ultrasonla baktı ahhh benim yavrummmmm elma çekirdegi kadarcık kesenin içinde bebek var dedi sora kalbide atıyo herşey normal çok asglıklı dedi o an varya bagaraaa bagarraaa aglamak istedim acayip içim rahatladı ilişki yok agır kaldırmak yok iş yapmak yok yat dinlen kanama falanda yok panik yapma dedi
28 den sonra doğum başlayabilir amanınnn :18::18::18::18::18: benim daha çantam hazır değil.. ben de yarın gidicem bakalım yine tahlilim vareroinman gibi oldum ya kollarım delik deşik.. geçen hafta şeker için üç kez aldılar. yarın bir daha alacaklar.. kan kalmadı vücudumda.. gerçi troide bakarlar iyi olur da iğne işte yaa yine delineceğim..
ayşem çok geçmiş olsun. kireçlenme filan mı?İnşallah çabucacık atlatır annen.. Allah şifa versin..
Çok şükür canım gözünaydın kalp atışını da duymuşsunuz maşallahh
..bundan sonra bol bol dinlen yorma kendini..
ben de gördüm ebebekte senin dediğin kurovaze olanlardan.. ben de ordan büyük ihtimal. artık gezecek dermanım kalmadı.. işe zor gidip geliyorum..Amiin canım.10 yıldır kaçtığı ameliyata 10 dk da tamam demiş hayret ettik hepimiz.Hastane çantasına falan alışveriş yapmış dün.Bugün mr sonucuna göre kesin ameliyatmı onu söyleyecek dr.Belki de ilaçla falan tedavi edilebilir.
Yaa sen daha hazırlama o çantayı.Bugün akşam listeyi al eline artık bence.En azından ufak tefek eksikler hariç hazır olur.Ped ve hasta bezi almayı unutma.Ben yatak koruyucu bile aldım ne olur ne olmaz diye.Bu konularda şanslıyım,eşimden kalan koca paket var.Hem bebişime hem bana yeter 1 ay o paket.1 emzirme badisi,1 emzirme sütyeni sipariş veriyorum ebebekten.Bakalım nasıl bişey gelecek.Sadece 2-3 tane külota ihtiyacım daha var.Onu da alırım yarın.
Bu arada sebamedin extra soft diye bi kremini almışım ben.Pişik kremi ayrıymış.Ona bakıyorum şimdi.
Kireçlenme,menisküs hepsi var annemde maalesef.İnşallah çabuk atlatır canım
yok canımcım ya biter mi hala liste kabarık..bütün yük de benim sırtımda sağolsun kocam hep sonra bakarız diyor. bebek doğunca bakar artık. bir tane kangurulardan alıp yükleyecem sırtına. hadi gidin yapın alışverişigeçmiş olsun istirahat et şimdi bu rada gözünüzde aydın hayırlı olsun bebeğiniz minicik kalbi de atıyormuş Allahım sağlıkla kucağına aldırsın canım .
sanada geçmiş olsun özlemcim dur kız telaş yapma herşeyın ız hazır maşallah kalan bir çanta olsun alışverişnizde bitrdiniz gibi maşallah.
Allah yardımcın olsun canım.. Rabbim sizi korusun..inşallah canım kaynanam benden meraklı yatmaya hastayım die dolanıyo ortalıkta kayınpederim senelik izinde ramazan diye mecburen yemekleri ben yapıyorum
1 emzirme sütyeni(11tl),1 emzirme minderi(23tl) ve sebamed pişik kremi(22tl) siparişimi onayladım kızlar.
Gitti bi 60tl daha.
En uygunlarını buldum ancak bu kadar düşürebildim masrafı.
Allahım aydınlığına çıkarsın şu zor günlerimizde
...yok canımcım ya biter mi hala liste kabarık..bütün yük de benim sırtımda sağolsun kocam hep sonra bakarız diyor. bebek doğunca bakar artık. bir tane kangurulardan alıp yükleyecem sırtına. hadi gidin yapın alışverişi
iki dakka sabredemeyecek çocuğa ben biliyorum.. en iyisi alayım hepsini internetten olsun bitsin.. gezemiyorum kuzum kocamla da gezilmiyor..
ben de gördüm ebebekte senin dediğin kurovaze olanlardan.. ben de ordan büyük ihtimal. artık gezecek dermanım kalmadı.. işe zor gidip geliyorum..
haklısın Ayşem ya bir an önce hazır olması lazım çantanın.. hasta bezi gecelik kaldı bir de emzirme atleti.. pijamalarım tamam. sabun tozunu da aldım hemen bebeğinkileri yıkamaya başlayayım en azından hastaneye gidecek olanları.. bir de bebek bezi var tabi.
bu hafta sonu bitirip çantayı toparlayayım artık ben de..
yok canımcım ya biter mi hala liste kabarık..bütün yük de benim sırtımda sağolsun kocam hep sonra bakarız diyor. bebek doğunca bakar artık. bir tane kangurulardan alıp yükleyecem sırtına. hadi gidin yapın alışverişi
iki dakka sabredemeyecek çocuğa ben biliyorum.. en iyisi alayım hepsini internetten olsun bitsin.. gezemiyorum kuzum kocamla da gezilmiyor..
Evet canım ebebekten aldım bugün saydıklarımı.Extra soft olanda pişiği önler diyor,pişik kreminde pişiği hızla iyileştirir diyor.O yüzden pişik kremini de aldım ben.Zaten 16+6 kargo diyor bütün sitelerde.Bende 22ye aldım.Aynı hesaba geldi.Allah yardımcın olsun canım.. Rabbim sizi korusun..
Aminnnnnn..
iyi almışsın Ayşem bunlar ebebekten mi? sebamedin pişik kremi extra soft olan diğerinden farklı mı? ben sağlıkgüzellik sitesinden almıştım sen bir tane daha alıyorsun galiba? ben de almak istiyorum bir kutu daha..
emzirme sutyeni de tam açılanlardan mı?
anladım canım kolay gelsin havalarda çok sıcak zaten çekilmez ağırlaşınca hiç çekilmez . benden bayramdan sonra 25 haftadan sonra başlarım diyorum zaten dediğim gibi listem hazır gidip alınacak incelemelerimi internetten ve tavsiyelerden yola cıkarak yaptım sadece alınacakları kendim görücem inşallah kolay olur benim için de.
anladım canım kolay gelsin havalarda çok sıcak zaten çekilmez ağırlaşınca hiç çekilmez . benden bayramdan sonra 25 haftadan sonra başlarım diyorum zaten dediğim gibi listem hazır gidip alınacak incelemelerimi internetten ve tavsiyelerden yola cıkarak yaptım sadece alınacakları kendim görücem inşallah kolay olur benim için de.
Aynen canım ya.Denemeden alma dediler ama inan o bile umrumda değil.Kurovaze aldım sütyeni.Diğeri çok rahat değilmiş.Zaten bunlar denemelik.Baktım rahat.Aynısından 2 daha alırım netten.
Makinanın hassas bölümünde yıkayıverdim ben hepsini.Herşeyi 4 makinada ancak yıkandı.Dalinin sabun tozunu aldım ben.Yumuşatıcıya gerek kalmadı.Çok güzel kokuyor.
Şimdi gg'dan aldığım emzirme atleti geldi kargodan.O da kurovaze.Ama çıtçıtlı değil.Gayet yumuşak bi dokusu var.Bebefox markası.Evde de bi tane çıtçıtlı normal emzirme atleti var.Yeter şimdilik 2 atlet bir sütyen.
Evet canım ebebekten aldım bugün saydıklarımı.Extra soft olanda pişiği önler diyor,pişik kreminde pişiği hızla iyileştirir diyor.O yüzden pişik kremini de aldım ben.Zaten 16+6 kargo diyor bütün sitelerde.Bende 22ye aldım.Aynı hesaba geldi.
Bende sağlıklıvegüzelden almıştım sebamedleri.Acemilik olmuş ilk alışveriş olunca
inşallah canım çabucak halledersin eksiklerinizi.
isim buldunuz mu? biz daha hala karar veremedik. benim eşim çok kararsız
Sakın etrafın lafına kanıp da son aylara bırakma alışverişi.Yavaş yavaş alındığı için zaten 2 ay sürüyor tamamlanması.Bak bana.25 Mayıs'tan beri hemen hemen hergün netten,akşamları çarşıdan,pazarları mağazalardan alışveriş yapıyorum.Daha bitmedi,bitmediKendi iç çamaşırı alışverişlerini 30.haftadan sonraya bırak.Çünkü sütyen bedeni çok değişiyor.90 dar geliyor bana şu an.95 aldım atletleri,sütyeni falan inşallah 100-105 falan olmaz doğumdan sonra.Amaan olursa da alırım büyüklerini napıyım.Sütüm bol olsunda varsın masraf olsun.
anladım canım. ben de alayım bir tane.
sen beğendiysen o markadan hemen ben de atayım sepete. gezemiyorum zaten mağazalarda da hep tam açılmayanlardan var.
ben sadece kaç beden alacağımı bilemiyorum.
ela yada deniz bakalım belkı de ikisi son kararımızı vermedik canım sende ne gibi isim fikirleri var hiç düşünmedik zaten önceden vardı aklımızda başka da araştırmadık
tamam canım tavsiyene uyucam ben hala hamile kıyafeti almadım 40 beden 2 pantolonum var bir ikide elbise yıkayıp yıkayıp giyiyorum haftasonu kendime de alışveriş yapıcam
ela yada deniz bakalım belkı de ikisi son kararımızı vermedik canım sende ne gibi isim fikirleri var hiç düşünmedik zaten önceden vardı aklımızda başka da araştırmadık
tamam canım tavsiyene uyucam ben hala hamile kıyafeti almadım 40 beden 2 pantolonum var bir ikide elbise yıkayıp yıkayıp giyiyorum haftasonu kendime de alışveriş yapıcam
ben de 24e kadar giydim ama 24 den sonra göbüş çok hızlı büyümeye başlıyor. atletlerim bile kısa kalıyor
canım o kadar isim araştırdım eşime tek tek gösterdim hepsine bir bahane buldu..
kendisi müzikçi ya bir tek ezgi ismine olabilir dedi.. daha araştıralım diyor karar veremez benim kocam..
ela ismi benim de çok hoşuma gidiyor.. ikisi de çok güzel..
Günaydınn canlar..
Dün akşamüstü sağlık ocağına uğradım.Hastanede yaşadıklarımı,kullandıklarımı,testlerimi götürdüm,bilgi verdim.
Kafamdaki soru işaretlerini ebeye sordum.Adet sancısına benzeyen kasık sızılarım normalmiş.Belli aralıklarla gelmediği sürece sıkıntı yokmuş.Yine de saymaya çalış kasılmaları dedi:26:
28.haftadan sonra her an doğum başlayabilirmiş.Hazırlık ol dedi.:18:
2 kez yaşadığım şiddetli sancıyı sordum,çantan hazır mı diye sordu o da:18::18::18::18:O ağrılar her gün girecekmiş,sonra günde 2-3 derken artacakmış.Bi anda da artabilir dedi.
Erken doğumu benim çalışmam,yorulmam falan tetiklermi dedim.Çok yormazsan kendini sıkıntı olmaz dedi.İşi bırakmam gerekiyorsa bırakayım dedim.Zaten her geçen gün ağırlaşacaksın,çalışmak zor gelecek bu haftalardan sonra dedi.
Bol su içmeye devam,vitaminleri aksatmak yok.Su,nişan dikkat edilmesi gereken şeylermiş artık.
Bu arada 79 olmuşum.Gayet iyi dedi.
35.haftanda uğra emzirme ve doğum hakkında konuşalım dedi.Son kontrolmüş..İnşallah o zamana kadar doğurmam:18::18::18::18::18::18:
Bu arada annem dizinden ameliyat olacak büyük ihtimal.Bugün belli olacak.Yarına da yatış veririm demiş dr.Doğumdan önce toparlanayım diyor cancağızım.Kendi canını unuttu yine bizim için
Çok güzelmiş seçimlerin.Bebekleri istediğin zevke göre seçersin.Yazıların olduğu kartonlar sert durmazsa renkli keçelerden de olur.Mini çiçekler,boncuklar,cipsolar ayyy çok zevkli olur yapması.İnci de serp aralara.Çok şık duruyor.Hatta renkli keçelerden kalp,balon,kelebek falan kesip ekleyebilirsin süslere.Yuvarlak olan kısmı da tel askıdan yapabilirsin.Ben gibi köpükten yap diyeceğim ama köpük bebeği taşımaz,kırılıverir.2 tane tel askıyı C şeklinde bükersin.İkisini birbirine mesafeli şekilde bantlarsın.Üstünü de süngerle veya elyafla kaplarsın.Renkli bi kumaşla da kapatırsın.Çok cici durur.Ay kız çok merak ettim.Hadi bitir de görelimezgi de çok güzel canım en güzel kararı verirsiniz siz adlarıyla yaşasınlar.
bu arada ayseeee ben yapacağım kapı süsünü göstereyım sana ama becerebilecekmıyım bilmem fikir değiştirebilirim malzemelrine bakıcam bu hafta sonu eğer bulamazsam başka alternatıflerde var. malzeme durumuna göre uydurucam bire bir yapamam zaten
3 kapı süsünden birini yapıcam dış kapıyada uyuyor yazsını asıcam o çok basit
cnm bende hiç belirti olmadı.Bir gece sol tarafıma bir ağrı girdi sabah gittim doğum başlamış dediler:)Hayırlısı olsun:)
Kızlar hepinize merhaba
Ben şimdi alışveriş yapmaya başlıyorum yavaş yavaş.
Sizlere bir soru kaç tane 0-3 ay takım almak lazım ?
Bende son aylara bırakmak istemiyorum.:44:
Çok güzelmiş seçimlerin.Bebekleri istediğin zevke göre seçersin.Yazıların olduğu kartonlar sert durmazsa renkli keçelerden de olur.Mini çiçekler,boncuklar,cipsolar ayyy çok zevkli olur yapması.İnci de serp aralara.Çok şık duruyor.Hatta renkli keçelerden kalp,balon,kelebek falan kesip ekleyebilirsin süslere.Yuvarlak olan kısmı da tel askıdan yapabilirsin.Ben gibi köpükten yap diyeceğim ama köpük bebeği taşımaz,kırılıverir.2 tane tel askıyı C şeklinde bükersin.İkisini birbirine mesafeli şekilde bantlarsın.Üstünü de süngerle veya elyafla kaplarsın.Renkli bi kumaşla da kapatırsın.Çok cici durur.Ay kız çok merak ettim.Hadi bitir de görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?