- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.881
Kızlar hepinize merhaba
Ben şimdi alışveriş yapmaya başlıyorum yavaş yavaş.
Sizlere bir soru kaç tane 0-3 ay takım almak lazım ?
Bende son aylara bırakmak istemiyorum.:44:
Bu arada çok sık bel ve sırt ağrılarım var gelip geçiyor.Selam arkadaşlar, hamilelik belirtisi ile ilgili sorduğum bir soruda ayşe ile tanışmıştık kendisi topiğinizi önerdi, saolsun bana fikirde bulunmuştu.O zaman henüz reglim geçmemişti, ilişkikden 5 gün sonra hafif kanamam oldu 2 gün sürdü,kan testi yaptırdım bişey çıkmadı ümidimi kestim reglimi bekliyordum.Şimdi adetim 3 gün geçti olmayınca tekrar düşünmeye başladım.Dün akşam eczaneden test aldım, negatif çıktı yine.Bu arada deneyeli 14 gün oluyor bugün.Tahlilleri erken yaptırmış olabilirmiyim sizce, kaç gün gecikmem olduktan sonra tekrar test yapmalıyım. Bu arada adet günlerimde pek sıkıntı yaşamam.
Selam arkadaşlar, hamilelik belirtisi ile ilgili sorduğum bir soruda ayşe ile tanışmıştık kendisi topiğinizi önerdi, saolsun bana fikirde bulunmuştu.O zaman henüz reglim geçmemişti, ilişkikden 5 gün sonra hafif kanamam oldu 2 gün sürdü,kan testi yaptırdım bişey çıkmadı ümidimi kestim reglimi bekliyordum.Şimdi adetim 3 gün geçti olmayınca tekrar düşünmeye başladım.Dün akşam eczaneden test aldım, negatif çıktı yine.Bu arada deneyeli 14 gün oluyor bugün.Tahlilleri erken yaptırmış olabilirmiyim sizce, kaç gün gecikmem olduktan sonra tekrar test yapmalıyım. Bu arada adet günlerimde pek sıkıntı yaşamam.
Çalışkan kat :)selam fındık kurtlarım ne yapıyosunuz,nasılsınız bakem?
incim alış-veriş için ramazanın çıkmasını bekliyorum,şimdi çok sıcak burası,belki inanmıcaksınız ama benim katta 4 daire var üçümüzde hamileyiz :)) iyi çalışmışız :))
çapraz komşum 7 aylık ben 5 in içindeyim karşı komşumda şuan 3 aylık seneye ara koridoru düşünemiyorum :)))
ayşem sen ne yapıyon,nasılsın,çok şükür hastaneden çıktın.
karapisso canım ne yapıyon nasılsın?
tubişim nerelerdesin şimdi nasılsın,tosun paşa nasıl?
ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?
AYŞEM her ne kadar 3lü testi en başından istemesemde eşim yaptır demişti ısrarla ve bende yaptırdım benim yaş grubumda 1/1250 olması gerekirken benimki 1/268 çıktı neye dayanarak böyle çıktı bende anlamadım,dr um amniyosentezi yapalım dedi ama yaptırmadım yaptırmıcamda.o gün çok ağladım çok üzüldüm ama kendi kendime ne olursa olsun bu benim bebeğim herşeyiyle kabulümdür diyerek toparladım hemen kendimi.dr umu değiştirmeyi düşünüyorum bana ısrarla yaptırmamı söyledi ve arkasından da düşük olma riski de varmış.
bu dr lar neden bu kadar rahat,güya kendi bebeği olsaymış yaptırırmış!!!
Hoşgeldin canım.Kan testini erken yaptırdığın için çıkmamıştır bencede.Cadiozy'nin dediği gibi testi ilk idrarla yapmalısın bencede.Ve testi atmamalısın.Benimki 7 saat sonra çıkmıştı mesela.Geç döllenme olduysa o yüzden çıkmıyordur testtede.Fazla kafana takma ama.Çünkü üstüne düştükçe adet gecikir.Evde silik de olsa çizgiyi görüp kana gidersen daha iyi olur.Ama drumun söylediğine göre bazı kadınlarda evdeki idrar testlerinde çıkmayabiliyormuş gebelik.İnşallah kuzun seninledir.Ve sonsuza kadar seninle kalırSelam arkadaşlar, hamilelik belirtisi ile ilgili sorduğum bir soruda ayşe ile tanışmıştık kendisi topiğinizi önerdi, saolsun bana fikirde bulunmuştu.O zaman henüz reglim geçmemişti, ilişkikden 5 gün sonra hafif kanamam oldu 2 gün sürdü,kan testi yaptırdım bişey çıkmadı ümidimi kestim reglimi bekliyordum.Şimdi adetim 3 gün geçti olmayınca tekrar düşünmeye başladım.Dün akşam eczaneden test aldım, negatif çıktı yine.Bu arada deneyeli 14 gün oluyor bugün.Tahlilleri erken yaptırmış olabilirmiyim sizce, kaç gün gecikmem olduktan sonra tekrar test yapmalıyım. Bu arada adet günlerimde pek sıkıntı yaşamam.
Ben 250 nin altına amniosentez yapıyorlar diye biliyorum.Çalışkan kat :)
Başka dra da gitmende fayda var bencede.Pek çok yanlış teşhis var bu 2li 3lü testlerde.O kadar duygusuzlaşmışki drlar ne senin yaşayacağın travmayı ne de sıkıntıları düşünüyorlar.Oranlar hakkında bilgim olsa keşke ama ben yaptırmadım,araştırmadım da bu konuyu.İnşallah dr hatası olan bi teşhistir,inşallah benim yaşadığım sıkıntılar gibi asılsız bir tanıdır.
Hoşgeldin canım.Kan testini erken yaptırdığın için çıkmamıştır bencede.Cadiozy'nin dediği gibi testi ilk idrarla yapmalısın bencede.Ve testi atmamalısın.Benimki 7 saat sonra çıkmıştı mesela.Geç döllenme olduysa o yüzden çıkmıyordur testtede.Fazla kafana takma ama.Çünkü üstüne düştükçe adet gecikir.Evde silik de olsa çizgiyi görüp kana gidersen daha iyi olur.Ama drumun söylediğine göre bazı kadınlarda evdeki idrar testlerinde çıkmayabiliyormuş gebelik.İnşallah kuzun seninledir.Ve sonsuza kadar seninle kalır
Kızlar bu arada söylemeyi unuttum sizlere.Dün ebeye bebek ne zamana kadar uygun pozisyona döner dedim.Son gün bile dönebilir dedi.Sezeryan kararı için erken bi hafta 32 dedi.Bundan sonra bebek kilo alacağı için dönmesi zor olur,1 saatte dönerse normalde bundan sonra 1 günde dönebilir dedi.Ama imkansız değilmiş.Sezeryana gideceği gün bebeği dönen çok kadın var dedi.İçim rahatladı.Demekki daha dönebilirmiş kuzum.Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim hepimize
Ben 250 nin altına amniosentez yapıyorlar diye biliyorum.
Sıkma canını leylam onlar sadece tarama amacıyla yapılıyor. Kesin teşhis koyamıyorlar..
Ben bu ara normalden korkmaya başladım. Hep dinlediklerim zor olmuş.
Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah:18::18::18::18::18::18:
AMİNNNNNN CÜMLEMİZE İNŞALLAHHH...
şaka maka ben de 30 oldum valla. günler geçtikçe kabuslar başlayacak..
İnşallah çok bekletmez Rabbim seni.Kafanı belirtilere ve bata takarsan çok zor olur.Relax olmak için elinden geleni yapTşk ederim arkadaşlar, ilk denememiz olduğu için biraz heyecankıyım, ne yapalım bu ay olmadıysa hayırlısı ile bir regl olayımda, kısmet bir daha ki aya olur inşallah.
Anladım cnaım.Bende sorduktan sonra farkettim hepsi hediye dediğini.Rengi çok şekermiş.Bizim odamızda lila-beyaz olunca bi an hayal ettim çok yakışırdı bizede.Annem ısrarla bembeyaz almak istiyor ikinci uyku setini:26: Neyse o da hevesini alsın ilk torun sonuçtasen bi ara nevresim takımını sormusun atlamısım canım hala paketinde markasını hatırlamıyorum halamızdan hediye fiyatını da bilmıyorum k. bakma
özlemci,m göğüs pompası adınız mı yada alan avr mı ben alıcam da karra veremedım çok pahalılar o yüzden çok iyi araştırmam gerek
özlemci,m göğüs pompası adınız mı yada alan avr mı ben alıcam da karra veremedım çok pahalılar o yüzden çok iyi araştırmam gerek
Özlem'e sormuşsun ama ben de atlayım dedim.Ben almadım pompa.Belki uyumumuz kolay olur kuzumla emişiriz sürekli doğal olarakElektrikli olanını tavsiye ediyorlar ama.Kolay oluyormuş.Kullanan arkadaşlarım varmı bi sorayım senin için
İpeğim hoşgeldin tatlım.Nasılsın?
Sona hızla yaklaşıyoruuz
İnşallah çok bekletmez Rabbim seni.Kafanı belirtilere ve bata takarsan çok zor olur.Relax olmak için elinden geleni yap
Anladım cnaım.Bende sorduktan sonra farkettim hepsi hediye dediğini.Rengi çok şekermiş.Bizim odamızda lila-beyaz olunca bi an hayal ettim çok yakışırdı bizede.Annem ısrarla bembeyaz almak istiyor ikinci uyku setini:26: Neyse o da hevesini alsın ilk torun sonuçta
Özlem'e sormuşsun ama ben de atlayım dedim.Ben almadım pompa.Belki uyumumuz kolay olur kuzumla emişiriz sürekli doğal olarakElektrikli olanını tavsiye ediyorlar ama.Kolay oluyormuş.Kullanan arkadaşlarım varmı bi sorayım senin için
teşekkür ederim canım kullananlardan tavsiye almak çok önemlı benım için. ben sezeryana karsı ılımlıyım sütün gelmediğini söyluyorlar hemen ayrıca çalışıyorum henüz ücretsiz izne cıkıp çıkmayacağım pek belli değil çok yüksek ihtimal 1 yıl ben bakıcam bebeğime ama ne olacağı bellı olmaz.
okudun mu geçmişi bilmiyorum. Milupanın anne sütünü artırıcı çay varmış. onu doğumdan bir gün önce içmeye başlamak lazımmış. o sütün inmesine yardımcıymış. listene ekle istersen..
Bende min 6-8 ay bakmayı düşünüyorum bebeğime.Sonrası ne olur bilmiyorum.O zaman alırım sanırım sağmak için pompayı.teşekkür ederim canım kullananlardan tavsiye almak çok önemlı benım için. ben sezeryana karsı ılımlıyım sütün gelmediğini söyluyorlar hemen ayrıca çalışıyorum henüz ücretsiz izne cıkıp çıkmayacağım pek belli değil çok yüksek ihtimal 1 yıl ben bakıcam bebeğime ama ne olacağı bellı olmaz.
deme ya gece rüyama girecek bak
ben de öyle düşünüyorum belki gerek kalmaz pompaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?