Bol bebiş topiği

still tea tavsiye edildi bana arkadaşlardan tavsiye aldım ondan bahsediyosun sanırım canım bana numunesi de geldi milupadan bir canta içinde o da var.
evet canım o. still tea.. 20 tl fiyatı var.

kesin uslu uslu olur
ben zaten hiç sesimi çıkarmam hiç sızlanmam
ben doğuma giderken yoldan geri dönmezsem iyi bağlarlar artık sedyeye beni

evet canım bende bunları okuyorum şimdi sağol zahmet verdm. medela ve lansinoh düşünüyporum lansinoh daha ucuz. karşı komsumda onu tavsiye ediyor bakalım biraz daha soruşturayım sağol canım

Teşekkür ederim arkadaşlar, inşallah benim içinde diğer bekleyen arkadaşlar içinde hayırlısı olur,

Sizede hayırlı doğumlar nasip olur inşallah.

çok kafiyeli cümleler kurdum.

Sevindim iyi oldugunuza kuzum ben yurt disindaym esimi buraya gelebilmesi icin bi sure burda calismam gerek o yuzden tatlim da cok zor oluyor...

Evet tayzesi inşaallah annesine zarar vermeden alsın kuvvetini :)
Aman tatlım sana demiştimya %100 sonuç bbeişler dkucağa gelince görülüyor.
O yüzden ben hiçbirini yatırmadım sadece renkli dobleri yaptırmayı düşünüyorum.
aişe sen yaptırdınmı renkliyi.
İyiyiz kuzum sizlere duacıyız mukabele teravih dolu dolu geçiyor şükür.
Doktorunu değiştir bende diğer testleride yaptırma.
Yinede siz bilirsiniz
Ayy hadi canım inş dönerde sağlıkla hayırlısıyla normal doğurursun
Bende normal istiyorum inşaallah nasip olur.
AMİNNNNNN CÜMLEMİZE İNŞALLAHHH...
şaka maka ben de 30 oldum valla. günler geçtikçe kabuslar başlayacak..

sen 30 haftalık oldun ayyy bizde çift rakamı gördük teyzesi 20.haftamdayım.
MAŞAALLAH BİZLERE BİNBİR KERE MAŞAALLAH
Sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah

selam kızlaarrr biz geldiiikk
şu sıralar piknikten ayagımı eve atamadığım için çok sık gelemiyorum kusuruma bakmayın olurmu
ama gelip okuyorum.aklım da hep sizlerde...

işte size Yusuf paşanın yeni bir resmi teyzeleri...
sarılıgımız halen var ama
geçicek Rabbimin iziyle
saçları havaya dikelim dedik ama az olunca pek karızma olmadı

Son düzenleme:

allah bağışlasın ya gözlere bak boncuk...maşallah barekallah..

Cooook seker masallahhhhhh..

maşallah maşallah paşamıza,Allahım esirgesin tuğba çok güzel ,yakışıklı bir bebek :))

Allahım sen ne güzel yaratmışsın. Şunun güzelliğine baakın..

Maşallahhhh aslanımaaa. Allah bağışlasın tubişim.

bizim kızlarında fotolarını koymak nasip olur inşallah 5 ay sonra. Amin.

Kızlar hepinize hayırlı sabahlar.

Bugün ev işlerinden kafamı kaldıramadım.

Cevap yazmak istedim sizlere bir kaç kez ama fırsat olmadı.

Kız kardeşimde bende hemen atlayıp alıo pc i elimden

Hepinizi öpüyorum.

Yarın gelememç Kayınvalideme gideceğiz. Sahurda bakarım artık neler olduguna.

hoşçakalın

evet canım bende bunları okuyorum şimdi sağol zahmet verdm. medela ve lansinoh düşünüyporum lansinoh daha ucuz. karşı komsumda onu tavsiye ediyor bakalım biraz daha soruşturayım sağol canım
5 ay önce doğum yapan bi arkadaşıma sordum.Önce almadım,bi gece sütüm çok olduğu için ağrı yaptı göğsüme,eşim gidip sabah aldı diyor.Manuel olanlardan.Sürekli emzirdiği için çok lazım olmamış.Sadece çok rahatsızlandığında fazla sütü çekmiş.Acillik bi durum değil,heryerde her zaman bulabiliyorsun dedi.Araştırmaya devam

Sevindim iyi oldugunuza kuzum ben yurt disindaym esimi buraya gelebilmesi icin bi sure burda calismam gerek o yuzden tatlim da cok zor oluyor...
Kuzummm.Cevom nasılsın?Ne zaman bitiyor bu ayrılık?Sadece kocişin değil bizde özledik seni:26::26::26::26:

Bin kere maşallah Tubiii.Ne kadar güzel gözleri var.İnşallah rengi değişmez.Allah nazarlardan saklasın.Piknik kadar zevk vermeyebiliriz ama arada bize de uğra olmasmı?

Yap o ev işlerini yap.7-8 hafta sonra yapamayacaksın nasılsa
Kendini çok yorma,kuzunu da düşün annesi.

Merhaba herkese
Dün ayaklarıma kara sular indi desem yeridir
Bebek şekerimiz için lavanta,simli tül aldım.Minik akrilik boncuktan biberon yada emzik de alacağım ama bi türlü karar veremedim Evdeki şeritlerle denemeler yaptık.Birine karar verdik bugün de devamını alacağım.
Kızıma bir külotlu çorap daha aldım.
Göbeğini koruması için kuşak lazımmış,1m tülbentlik aldım bi akşam oturup kesip dikivereceğim 3-4 tane.
Puset kapı süsünü odasının kapısına sabitledim bugün sabah.Tamamlanınca çok daha güzel göründü gözüme
Pembe tül almam lazım bikaç metre.Yatağı ve bebeğimin yatacağı hastane yatağını süslemek için.Ve pembe-beyaz su balonları arıyorum her yerde.İnşallah çok aramam.
Bu arada kızımızın adını bu sabah kesinleştirdik HİFA PRENSES GELİYOR

Kafamı kurcalayan bişey var kızlar.Fikirlerinize ihtiyacım var.Lohusa şerbeti takımı için kadehleri süsleyeceğim.Uçuk pembenin üstüne fuşya renkte"HOŞGELDİN BEBEĞİM" yazan şerit aldım.Ayak kısmına bağlarım diye.Ama bişeyler daha eklemem lazım. Düşündüm düşündüm bişey bulamadım hoşuma giden.Boncuk emziklerden fazla alıp bağlayım dedim,çok baştan savma göründü gözüme.Keçeden bişeyler keseyim dedim,kaba durdu.Hazır boncuk alayım dedim,hoşuma gitmedi.:44::44::44: Hadi kızlar.Kızıma güzel bi şerbet takımı ayarlayalım beraber

Dün sitelerde dolaşırken bişey okudum aklıma sen geldin.Yapı süsleri için askıydı falan uğraşma.Deniz sosisleri varya onlardan kullanmış biri.Çok kolay olmuş süslemesi. Aklında olsun.Denemekte fayda var

geldim geldim aysecim günaydın benım hiç hbaerim yoktu böyle şerbet takımlarından bunları nezamn veriyoruz hastanede mi eve gelenlere mi senin için bende bakayım belki bende yaparım
güzel şeyler bulursam ekleyeyım
bu arada evde yuvarlak halkam varmış ıvır zıvır kutusunda cıktı üzerine şerit sarıcam diye düşünüyorum bakalım.

Günaydın meleğim...
Lohusa şerbeti ikram ediliyor gelenlere.Vişne suyuna benzeyen acayip tatlı,kırmızı bi şerbet.Hastanede dağıtan da var ama ben evde kullanacağım.Eve gelen daha çok olur.1 gün kalırsak hastanede çok gelen olmaz zaten.Ben evde hep kadeh kullanırım.Bi tane de sürahi aldım altı yusyuvarlak geniş yayvan.Değişik bişey.Onu da süsleyeceğim.Gümüş tepsimi de süsleri aynı fiyonklarla çok cici olur dedim.Ayrıca süslü bi takım almanın mantığı yok diye düşündüm.Silikonla süsleri bardaklara sabitliyorlar çoğu takımda ama ben sabitlemeyeceğim fiyonklarla bağlayacağım sadece.Hem yıkarken çözebiliriz,hemde normal olarak da kullanırım sonra.
Bebek şekerine yazı bakıyorum bende.Hoşgeldin HİFA BEBEK çok klasik geldi.Bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun çok çok güzel geldi.Alternatif bulamazsam bunu yazarım şekerlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…