- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.901
evet canım o. still tea.. 20 tl fiyatı var.still tea tavsiye edildi bana arkadaşlardan tavsiye aldım ondan bahsediyosun sanırım canım bana numunesi de geldi milupadan bir canta içinde o da var.
Bende min 6-8 ay bakmayı düşünüyorum bebeğime.Sonrası ne olur bilmiyorum.O zaman alırım sanırım sağmak için pompayı.
Korkunun ecele faydası yok şekerim.Gelecek o günler yaşayacağız uslu uslu.İnşallah uslu uslu olur :))
ALINTILAR.....
ben elektrikli olan medela nın mini modelini kullandım.sütüm azdı arttırmak için denedim ama olmadı.beğenmedim dedim kendi kendime.emiş gücü çok ağırdı.ama kuzenime verdim o çalışıyordu,sütü de boldu sütünü sağıp bebeğine bırakmak için kullandı.çok memnun kaldı.demekki sorun bendeymiş :)) kesinlikle elektrkli al derim manuel düşünme ve emiş gücünün iyi olmasına dikkat et derim..
-----------
lashinoh manuel aldım 50 liraya,memnunum..
----------
ben başlarda Avent'in elektriklisini kullandım (çift sağım yapanlardandı, kiralamıştım) çok memnun kaldım. ucu yumuşak ve hiç acıtmıyor. hem de sessiz.
-----------
Chicconun Allattasicura hastane tipi göğüs pompasını aldım. ilk 1-2 ay doğru dürüst çalıştıktan sonra aletin çekişi düştü. tamir edilmesi için 3 kere servise gönderdim. chicco ürünü / ne tamir etti / ne paramı iade ettiler / ne de cihazı değiştirdiler. ne alıranız alın ama sakın chicco ALMAYIN
------------
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/463604-sut-pompasi-onerileri.html
--------------
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/571753-sut-pompasi-neyi-tavsiye-edersiniz.html
Kıslar bana müsade.Bebek şekeri için malzeme bakmaya gideceğim dua edin de güzel bişeyler bulup alayım artık.
evet canım bende bunları okuyorum şimdi sağol zahmet verdm. medela ve lansinoh düşünüyporum lansinoh daha ucuz. karşı komsumda onu tavsiye ediyor bakalım biraz daha soruşturayım sağol canımBende min 6-8 ay bakmayı düşünüyorum bebeğime.Sonrası ne olur bilmiyorum.O zaman alırım sanırım sağmak için pompayı.
Korkunun ecele faydası yok şekerim.Gelecek o günler yaşayacağız uslu uslu.İnşallah uslu uslu olur :))
ALINTILAR.....
ben elektrikli olan medela nın mini modelini kullandım.sütüm azdı arttırmak için denedim ama olmadı.beğenmedim dedim kendi kendime.emiş gücü çok ağırdı.ama kuzenime verdim o çalışıyordu,sütü de boldu sütünü sağıp bebeğine bırakmak için kullandı.çok memnun kaldı.demekki sorun bendeymiş :)) kesinlikle elektrkli al derim manuel düşünme ve emiş gücünün iyi olmasına dikkat et derim..
-----------
lashinoh manuel aldım 50 liraya,memnunum..
----------
ben başlarda Avent'in elektriklisini kullandım (çift sağım yapanlardandı, kiralamıştım) çok memnun kaldım. ucu yumuşak ve hiç acıtmıyor. hem de sessiz.
-----------
Chicconun Allattasicura hastane tipi göğüs pompasını aldım. ilk 1-2 ay doğru dürüst çalıştıktan sonra aletin çekişi düştü. tamir edilmesi için 3 kere servise gönderdim. chicco ürünü / ne tamir etti / ne paramı iade ettiler / ne de cihazı değiştirdiler. ne alıranız alın ama sakın chicco ALMAYIN
------------
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/463604-sut-pompasi-onerileri.html
--------------
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/571753-sut-pompasi-neyi-tavsiye-edersiniz.html
Tabi canım yaa ben biile 61 kilo olmuşum yanı gebeliktena bu yana.
59 ile gebe kaldım bakalım doğuma kaçla gireceğimm
İyiyiz teyzesi darısı size enkısa zzmaanda.
Fıstığım sen nerdesin niye böyle uzun ayrı kalıyorsunuz üzüldüm size
Evet tayzesi inşaallah annesine zarar vermeden alsın kuvvetini :)ben günde bir bardak süt içiyorum bazen de hiç içemiyorum günlük kalsıyum alma miktarımız 1000 mg. son aylarda 1500 mg mış.
karapisso 1 ltre süt içince bunu karşılıyorsun ne güzel. bir bardak süt 250 mg. mış
başka birşey yiyip içiyormusun kalsiyum içerikli yoğurt ayran badem ceviz birde vitamın ilacı var. içeriğinde kalsiyum olan. sağlam kemikli olacak oğlusun. maşallah
Aman tatlım sana demiştimya %100 sonuç bbeişler dkucağa gelince görülüyor.selam fındık kurtlarım ne yapıyosunuz,nasılsınız bakem?
incim alış-veriş için ramazanın çıkmasını bekliyorum,şimdi çok sıcak burası,belki inanmıcaksınız ama benim katta 4 daire var üçümüzde hamileyiz :)) iyi çalışmışız :))
çapraz komşum 7 aylık ben 5 in içindeyim karşı komşumda şuan 3 aylık seneye ara koridoru düşünemiyorum :)))
ayşem sen ne yapıyon,nasılsın,çok şükür hastaneden çıktın.
karapisso canım ne yapıyon nasılsın?
tubişim nerelerdesin şimdi nasılsın,tosun paşa nasıl?
ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız?
AYŞEM her ne kadar 3lü testi en başından istemesemde eşim yaptır demişti ısrarla ve bende yaptırdım benim yaş grubumda 1/1250 olması gerekirken benimki 1/268 çıktı neye dayanarak böyle çıktı bende anlamadım,dr um amniyosentezi yapalım dedi ama yaptırmadım yaptırmıcamda.o gün çok ağladım çok üzüldüm ama kendi kendime ne olursa olsun bu benim bebeğim herşeyiyle kabulümdür diyerek toparladım hemen kendimi.dr umu değiştirmeyi düşünüyorum bana ısrarla yaptırmamı söyledi ve arkasından da düşük olma riski de varmış.
bu dr lar neden bu kadar rahat,güya kendi bebeği olsaymış yaptırırmış!!!
Ayy hadi canım inş dönerde sağlıkla hayırlısıyla normal doğurursunKızlar bu arada söylemeyi unuttum sizlere.Dün ebeye bebek ne zamana kadar uygun pozisyona döner dedim.Son gün bile dönebilir dedi.Sezeryan kararı için erken bi hafta 32 dedi.Bundan sonra bebek kilo alacağı için dönmesi zor olur,1 saatte dönerse normalde bundan sonra 1 günde dönebilir dedi.Ama imkansız değilmiş.Sezeryana gideceği gün bebeği dönen çok kadın var dedi.İçim rahatladı.Demekki daha dönebilirmiş kuzum.Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim hepimize
AMİNNNNNN CÜMLEMİZE İNŞALLAHHH...
şaka maka ben de 30 oldum valla. günler geçtikçe kabuslar başlayacak..
selam kızlaarrr biz geldiiikk
şu sıralar piknikten ayagımı eve atamadığım için çok sık gelemiyorum kusuruma bakmayın olurmu
ama gelip okuyorum.aklım da hep sizlerde...
işte size Yusuf paşanın yeni bir resmi teyzeleri...
sarılıgımız halen var ama
geçicek Rabbimin iziyle
saçları havaya dikelim dedik ama az olunca pek karızma olmadı
Eki Görüntüle 763926
şu sıralar piknikten ayagımı eve atamadığım için çok sık gelemiyorum kusuruma bakmayın olurmu
geçicek Rabbimin iziyle
Eki Görüntüle 763926
geçicek Rabbimin iziyle
Eki Görüntüle 763926
geçicek Rabbimin iziyle
Eki Görüntüle 763926
5 ay önce doğum yapan bi arkadaşıma sordum.Önce almadım,bi gece sütüm çok olduğu için ağrı yaptı göğsüme,eşim gidip sabah aldı diyor.Manuel olanlardan.Sürekli emzirdiği için çok lazım olmamış.Sadece çok rahatsızlandığında fazla sütü çekmiş.Acillik bi durum değil,heryerde her zaman bulabiliyorsun dedi.Araştırmaya devamevet canım bende bunları okuyorum şimdi sağol zahmet verdm. medela ve lansinoh düşünüyporum lansinoh daha ucuz. karşı komsumda onu tavsiye ediyor bakalım biraz daha soruşturayım sağol canım
Kuzummm.Cevom nasılsın?Ne zaman bitiyor bu ayrılık?Sadece kocişin değil bizde özledik seni:26::26::26::26:Sevindim iyi oldugunuza kuzum ben yurt disindaym esimi buraya gelebilmesi icin bi sure burda calismam gerek o yuzden tatlim da cok zor oluyor...
geçicek Rabbimin iziyle
Eki Görüntüle 763926
Kızlar hepinize hayırlı sabahlar.
Bugün ev işlerinden kafamı kaldıramadım.
Cevap yazmak istedim sizlere bir kaç kez ama fırsat olmadı.
Kız kardeşimde bende hemen atlayıp alıo pc i elimden
Hepinizi öpüyorum.
Yarın gelememç Kayınvalideme gideceğiz. Sahurda bakarım artık neler olduguna.
hoşçakalın
geldim geldim aysecim günaydın benım hiç hbaerim yoktu böyle şerbet takımlarından bunları nezamn veriyoruz hastanede mi eve gelenlere mi senin için bende bakayım belki bende yaparım
güzel şeyler bulursam ekleyeyım
bu arada evde yuvarlak halkam varmış ıvır zıvır kutusunda cıktı üzerine şerit sarıcam diye düşünüyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?