- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.921
Günaydın meleğim...
Lohusa şerbeti ikram ediliyor gelenlere.Vişne suyuna benzeyen acayip tatlı,kırmızı bi şerbet.Hastanede dağıtan da var ama ben evde kullanacağım.Eve gelen daha çok olur.1 gün kalırsak hastanede çok gelen olmaz zaten.Ben evde hep kadeh kullanırım.Bi tane de sürahi aldım altı yusyuvarlak geniş yayvan.Değişik bişey.Onu da süsleyeceğim.Gümüş tepsimi de süsleri aynı fiyonklarla çok cici olur dedim.Ayrıca süslü bi takım almanın mantığı yok diye düşündüm.Silikonla süsleri bardaklara sabitliyorlar çoğu takımda ama ben sabitlemeyeceğim fiyonklarla bağlayacağım sadece.Hem yıkarken çözebiliriz,hemde normal olarak da kullanırım sonra.
Bebek şekerine yazı bakıyorum bende.Hoşgeldin HİFA BEBEK çok klasik geldi.Bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun çok çok güzel geldi.Alternatif bulamazsam bunu yazarım şekerlere.
canım benım lohusa şerbetini biliyorum içmiştim ama alakasız biyerde böyle süsler falan yoktu :):):)bende beğendim eve dönünce hastaneden yaparım . silikonla flan uğrşmayın ben ce fiyonk çok güzel olur çok abartılı olmasın fiyonların ortasına da istersen minicik çiçekler koyarsın bebeğin mutlulukla adıyla yaşasın canım fikrini beğendim düşündüğün sözde çok güzel olur hem de farklı.
Bende kimse de süslüsünü içmedim.Hatta şerbet bile dağıtılmıyor artık pek.İçecek dağıtılıyor.Ama ben geleneklerimizi sürdürme taraftarı biri olarak şerbet dağıtacağım.Paylaştığın resim harikaymış.Evdeki şeridi almasaydım düşünürdüm bunu.
selam kızlaarrr biz geldiiikk
şu sıralar piknikten ayagımı eve atamadığım için çok sık gelemiyorum kusuruma bakmayın olurmu
ama gelip okuyorum.aklım da hep sizlerde...
işte size Yusuf paşanın yeni bir resmi teyzeleri...
sarılıgımız halen var ama
geçicek Rabbimin iziyle
saçları havaya dikelim dedik ama az olunca pek karızma olmadı
Eki Görüntüle 763926
günaydın kızlar..
Kendimi deldirdim geldim yine.. Bağımlılık yaptı delinmeden duramıyorum
yarın öğleden sonra bakalım ne çıkacak falımızda?
Bu arada tam 59 kilo olmuşum.tam 9 kilo var üzerimde.. 12 ile tamamlarsın filan diyorlar hayırlısı olsun..
Yalnız kız kan alırken tırnağını geçirmiş koluma.tırnak izi var kolumda. Del del dedim içimden alıştık nasılsa tırnağınla da del
Neyse Allahtan son bir izlem kalmış onda da emzirmeyi konuşacakmışız. Çok şükür orası bari bitti..
EE sizler nasılsınız? Lohusa şerbeti tartışılmaya başlamış...
Günaydın kuşum.Geçmiş olsun.Güzel sonuçlar gelir inşallah yarın.
Yaa artık son hazırlıklar,ıvır-zıvırlar kaldı.Yeni liste yapıyorum bende.Akşam çıkınca çok dolaşmayım,düşünüp durmayım ne alacaktım diye.Sonra eve gidiyorum aa şunu da alacaktım diyorum.Hadi baştan.En iyisi liste yapmak.Bitmeyecek bu listeler
Kızlar söylemeyi unuttum ben mide ağrısıyla uyandım bu sabah.Sanki bi taş var midemde.Nasıl ağrıyor anlatamam
günaydın canım geçmiş olsun çok mu sık kan alıyorlar bu haftalarda neden ki? bu arada 50 kıloylamıhamile kalmıstın ben de 62 ile kaldım sonra 6 kılo verdim sonra o 56nın üzerine 8 kılo daha aldım 64 oldum hemde 2 ayda doktor bile kızdı. sonra elim ayağım şişti bir iki günde geçti elimde uyuşma var sinir sıkışması mı yoksa şişkoluklamı ilgili bilmıyorum geceleri uykumda uyusuyo hareketsz kaldığı için herhalde.günaydın kızlar..
Kendimi deldirdim geldim yine.. Bağımlılık yaptı delinmeden duramıyorum
yarın öğleden sonra bakalım ne çıkacak falımızda?
Bu arada tam 59 kilo olmuşum.tam 9 kilo var üzerimde.. 12 ile tamamlarsın filan diyorlar hayırlısı olsun..
Yalnız kız kan alırken tırnağını geçirmiş koluma.tırnak izi var kolumda. Del del dedim içimden alıştık nasılsa tırnağınla da del
Neyse Allahtan son bir izlem kalmış onda da emzirmeyi konuşacakmışız. Çok şükür orası bari bitti..
EE sizler nasılsınız? Lohusa şerbeti tartışılmaya başlamış...
sana da geçmiş olsun hepsi geçecek inşallah çogu gitti azı kaldı canımGünaydın kuşum.Geçmiş olsun.Güzel sonuçlar gelir inşallah yarın.
Yaa artık son hazırlıklar,ıvır-zıvırlar kaldı.Yeni liste yapıyorum bende.Akşam çıkınca çok dolaşmayım,düşünüp durmayım ne alacaktım diye.Sonra eve gidiyorum aa şunu da alacaktım diyorum.Hadi baştan.En iyisi liste yapmak.Bitmeyecek bu listeler
Kızlar söylemeyi unuttum ben mide ağrısıyla uyandım bu sabah.Sanki bi taş var midemde.Nasıl ağrıyor anlatamam
Sağol cnm. İnşallah.
Mevlüt takımını aldın mı? sadece o kaldı başka kıyafet almayacağım..
Kesinlikle canım liste yapınca iyi oluyor yoksa şu halimizle dolanmak çok zor..
Limon filan içsen midene iyi gelmez mi acaba? ya da maden suyu. eritir mideni. Benim de boğazım acıyor bugün. Soğuk birşeyler içtim galiba..Limon ve bala başlıyorum yine...
günaydın canım geçmiş olsun çok mu sık kan alıyorlar bu haftalarda neden ki? bu arada 50 kıloylamıhamile kalmıstın ben de 62 ile kaldım sonra 6 kılo verdim sonra o 56nın üzerine 8 kılo daha aldım 64 oldum hemde 2 ayda doktor bile kızdı. sonra elim ayağım şişti bir iki günde geçti elimde uyuşma var sinir sıkışması mı yoksa şişkoluklamı ilgili bilmıyorum geceleri uykumda uyusuyo hareketsz kaldığı için herhalde.
sana da geçmiş olsun hepsi geçecek inşallah çogu gitti azı kaldı canım
Bende 2 ayda 8 kg aldım bana da kızmıştı drum.Meyveyi çok yeme.Ve beyaz undan uzak durmaya çalış.Ellerde uyuşma olabiliyor bazı hamilelerde.Bende olmamıştı ama olanları çok duydum.Sen yine de druna sor bunları
günaydın canım geçmiş olsun çok mu sık kan alıyorlar bu haftalarda neden ki? bu arada 50 kıloylamıhamile kalmıstın ben de 62 ile kaldım sonra 6 kılo verdim sonra o 56nın üzerine 8 kılo daha aldım 64 oldum hemde 2 ayda doktor bile kızdı. sonra elim ayağım şişti bir iki günde geçti elimde uyuşma var sinir sıkışması mı yoksa şişkoluklamı ilgili bilmıyorum geceleri uykumda uyusuyo hareketsz kaldığı için herhalde.
sana da geçmiş olsun hepsi geçecek inşallah çogu gitti azı kaldı canım
Çok güzelmiş seçimlerin.Bebekleri istediğin zevke göre seçersin.Yazıların olduğu kartonlar sert durmazsa renkli keçelerden de olur.Mini çiçekler,boncuklar,cipsolar ayyy çok zevkli olur yapması.İnci de serp aralara.Çok şık duruyor.Hatta renkli keçelerden kalp,balon,kelebek falan kesip ekleyebilirsin süslere.Yuvarlak olan kısmı da tel askıdan yapabilirsin.Ben gibi köpükten yap diyeceğim ama köpük bebeği taşımaz,kırılıverir.2 tane tel askıyı C şeklinde bükersin.İkisini birbirine mesafeli şekilde bantlarsın.Üstünü de süngerle veya elyafla kaplarsın.Renkli bi kumaşla da kapatırsın.Çok cici durur.Ay kız çok merak ettim.Hadi bitir de görelim
İçimi rahatlattın canım benim
Bel ağrında varmıydı?Çok aşırı değil ama sürekli belim ağrıyor.Özellikle sağ tarafa doğru.:26::26::26::26:
Onu unuttum bak.Bi pazar babasıyla gidip seçelim onuda.Bitmiyor bitmiyor bitmiyor.....
Madensuyu açtım bende şimdi.Zaten 3-4 gündür ha bugün ha yarın derken başlayamadım şu madensuyu içmeye.Bugün mide ağrısı sebep olsun hergün içeyim artık.Her an gelebilir kuzucuğum.
Geçmiş olsun canım.Aman soğuklardan uzak dur.Neler çektim geçen hafta hatırlasana
Bende 2 ayda 8 kg aldım bana da kızmıştı drum.Meyveyi çok yeme.Ve beyaz undan uzak durmaya çalış.Ellerde uyuşma olabiliyor bazı hamilelerde.Bende olmamıştı ama olanları çok duydum.Sen yine de druna sor bunları
selam kızlaarrr biz geldiiikk
şu sıralar piknikten ayagımı eve atamadığım için çok sık gelemiyorum kusuruma bakmayın olurmu
ama gelip okuyorum.aklım da hep sizlerde...
işte size Yusuf paşanın yeni bir resmi teyzeleri...
sarılıgımız halen var ama
geçicek Rabbimin iziyle
saçları havaya dikelim dedik ama az olunca pek karızma olmadı
Eki Görüntüle 763926
doktorum hızlı kılo alımıdan olur demişti. neyse çok da sıkıntı yaratmıyor daha iyiyim. ekmek hiç yemıyorum diyebilirim sadece kahvaltı da bir dilim tuzu kestim. hamur işi ymıyoırum ama hergün kesinlikle pilav yiyorum. ama meyveyi her midem kazındığında yiyorum.
Tşk ederim melekçim. kuzum geçen hafta şeker yüklemesi yaptı kendi doktorum üç kez kan aldılar bu hafta sağlık ocağı tahlil için çağırdı. Daha önce de ikili tarama dörtlü tarama filan derken her ay kan verdim nerdeyse.. 2 doz da aşı var tabi.. habire deliyorlar işte
50 kilo ile başladım canım. toplam 9 kilo almışım şuanda. benim her ay bir kilo gidiyordu. bu son ay iki kilo birden almışım. hızlı büyüyoruz şu son zamanlarda..
gebelikte karpal tunel sendromu çok sık olurmuş. kalem filan tutamıyordu benim arkadaşım. ama doğumdan sonra zamanla düzeliyormuş. bileklerini hareket ettir arada canımcım. İnşallah sinir sıkışması değildir..
allah bağışlasın ya gözlere bak boncuk...maşallah barekallah..
Cooook seker masallahhhhhh..
maşallah maşallah paşamıza,Allahım esirgesin tuğba çok güzel ,yakışıklı bir bebek :))
Allahım sen ne güzel yaratmışsın. Şunun güzelliğine baakın..
Maşallahhhh aslanımaaa. Allah bağışlasın tubişim.
bizim kızlarında fotolarını koymak nasip olur inşallah 5 ay sonra. Amin.
Bin kere maşallah Tubiii.Ne kadar güzel gözleri var.İnşallah rengi değişmez.Allah nazarlardan saklasın.Piknik kadar zevk vermeyebiliriz ama arada bize de uğra olmasmı?
Bu arada kızımızın adını bu sabah kesinleştirdikHİFA PRENSES GELİYOR
Ay Allahım maşallah ne kadar tatlısın sen öyle şu gözlere bak. Rabbim nazarlardan korusun..
Çok şeker tubişim ya pamuk prens gibi.. Allah bağışlasın canım..
Özlüyoruz seni yaa gel arada..daha hastane çantası konuşacaktık seninle
Rabbim nazarlardan korusun maşallah
inşallah sinir sıkışması değildir. daha çok erkeeeen. bu arada benden 3lü 4lü tarama istenmedi şeker testi de 24 sanırım bakalım daha bizi neler beklıyıor
cnm endişelen diye yazmadım.Korkma yani.Belimde ağrı yoktu benim.ama olanlar varmış.
haklısın Ayşem dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen bunalıyorum işte o zaman içtiğim ayran soğuk geldi galiba..
Ben maden suyunu içince benim kuzucuk coşuyor doping etkisi yaratıyor galibaarada ben de içmeye çalışıyorum.. ilerde gazımız olmasın.
Bİtmeeezz eksikler bitmezzzzben onu da butikbebeden alırım artık herhalde.. bebek mağazalarında herşey pahalı burda. kapalı çarşıya da gitmeyi gözüm yemiyor açıkçası.. hayırlısı olsun Ayşem hepsi geçip gidecek işte. çoğunu hallettik ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?