Bol bebiş topiği

canım benım lohusa şerbetini biliyorum içmiştim ama alakasız biyerde böyle süsler falan yoktu :):):)bende beğendim eve dönünce hastaneden yaparım . silikonla flan uğrşmayın ben ce fiyonk çok güzel olur çok abartılı olmasın fiyonların ortasına da istersen minicik çiçekler koyarsın bebeğin mutlulukla adıyla yaşasın canım fikrini beğendim düşündüğün sözde çok güzel olur hem de farklı.

Eklentiler

• $kadeh2.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 34

Bende kimse de süslüsünü içmedim.Hatta şerbet bile dağıtılmıyor artık pek.İçecek dağıtılıyor.Ama ben geleneklerimizi sürdürme taraftarı biri olarak şerbet dağıtacağım.Paylaştığın resim harikaymış.Evdeki şeridi almasaydım düşünürdüm bunu.

canım tek şeritle çok mu kötü durdu incemı almıştın sade olsun ne olacak hem yazısı yeter çok görsellerde baktım da cafcaflılar güzel değil bana göre tabi

canım tek şeritle çok mu kötü durdu incemı almıştın sade olsun ne olacak hem yazısı yeter çok görsellerde baktım da cafcaflılar güzel değil bana göre tabi

Bunun aynısı şeridimiz.İnce epey.Bende çok cafcaflı şeyleri sevmem.Çok fiyonklu ve süslü takımlar.O yüzden seçemedim bende.

Ay Allahım maşallah ne kadar tatlısın sen öyle şu gözlere bak. Rabbim nazarlardan korusun..
Çok şeker tubişim ya pamuk prens gibi.. Allah bağışlasın canım..
Özlüyoruz seni yaa gel arada..daha hastane çantası konuşacaktık seninle

günaydın kızlar..
Kendimi deldirdim geldim yine.. Bağımlılık yaptı delinmeden duramıyorum
yarın öğleden sonra bakalım ne çıkacak falımızda?
Bu arada tam 59 kilo olmuşum. tam 9 kilo var üzerimde.. 12 ile tamamlarsın filan diyorlar hayırlısı olsun..
Yalnız kız kan alırken tırnağını geçirmiş koluma.tırnak izi var kolumda. Del del dedim içimden alıştık nasılsa tırnağınla da del
Neyse Allahtan son bir izlem kalmış onda da emzirmeyi konuşacakmışız. Çok şükür orası bari bitti..

EE sizler nasılsınız? Lohusa şerbeti tartışılmaya başlamış...

Günaydın kuşum.Geçmiş olsun.Güzel sonuçlar gelir inşallah yarın.
Yaa artık son hazırlıklar,ıvır-zıvırlar kaldı.Yeni liste yapıyorum bende.Akşam çıkınca çok dolaşmayım,düşünüp durmayım ne alacaktım diye.Sonra eve gidiyorum aa şunu da alacaktım diyorum.Hadi baştan.En iyisi liste yapmak.Bitmeyecek bu listeler

Kızlar söylemeyi unuttum ben mide ağrısıyla uyandım bu sabah.Sanki bi taş var midemde.Nasıl ağrıyor anlatamam

Sağol cnm. İnşallah.

Mevlüt takımını aldın mı? sadece o kaldı başka kıyafet almayacağım..
Kesinlikle canım liste yapınca iyi oluyor yoksa şu halimizle dolanmak çok zor..
Limon filan içsen midene iyi gelmez mi acaba? ya da maden suyu. eritir mideni. Benim de boğazım acıyor bugün. Soğuk birşeyler içtim galiba..Limon ve bala başlıyorum yine...

günaydın canım geçmiş olsun çok mu sık kan alıyorlar bu haftalarda neden ki? bu arada 50 kıloylamıhamile kalmıstın ben de 62 ile kaldım sonra 6 kılo verdim sonra o 56nın üzerine 8 kılo daha aldım 64 oldum hemde 2 ayda doktor bile kızdı. sonra elim ayağım şişti bir iki günde geçti elimde uyuşma var sinir sıkışması mı yoksa şişkoluklamı ilgili bilmıyorum geceleri uykumda uyusuyo hareketsz kaldığı için herhalde.
sana da geçmiş olsun hepsi geçecek inşallah çogu gitti azı kaldı canım

Onu unuttum bak.Bi pazar babasıyla gidip seçelim onuda.Bitmiyor bitmiyor bitmiyor.....
Madensuyu açtım bende şimdi.Zaten 3-4 gündür ha bugün ha yarın derken başlayamadım şu madensuyu içmeye.Bugün mide ağrısı sebep olsun hergün içeyim artık.Her an gelebilir kuzucuğum.
Geçmiş olsun canım.Aman soğuklardan uzak dur.Neler çektim geçen hafta hatırlasana

Bende 2 ayda 8 kg aldım bana da kızmıştı drum.Meyveyi çok yeme.Ve beyaz undan uzak durmaya çalış.Ellerde uyuşma olabiliyor bazı hamilelerde.Bende olmamıştı ama olanları çok duydum.Sen yine de druna sor bunları

doktorum hızlı kılo alımıdan olur demişti. neyse çok da sıkıntı yaratmıyor daha iyiyim. ekmek hiç yemıyorum diyebilirim sadece kahvaltı da bir dilim tuzu kestim. hamur işi ymıyoırum ama hergün kesinlikle pilav yiyorum. ama meyveyi her midem kazındığında yiyorum.

Tşk ederim melekçim. kuzum geçen hafta şeker yüklemesi yaptı kendi doktorum üç kez kan aldılar bu hafta sağlık ocağı tahlil için çağırdı. Daha önce de ikili tarama dörtlü tarama filan derken her ay kan verdim nerdeyse.. 2 doz da aşı var tabi.. habire deliyorlar işte
50 kilo ile başladım canım. toplam 9 kilo almışım şuanda. benim her ay bir kilo gidiyordu. bu son ay iki kilo birden almışım. hızlı büyüyoruz şu son zamanlarda..
gebelikte karpal tunel sendromu çok sık olurmuş. kalem filan tutamıyordu benim arkadaşım. ama doğumdan sonra zamanla düzeliyormuş. bileklerini hareket ettir arada canımcım. İnşallah sinir sıkışması değildir..

cnm endişelen diye yazmadım.Korkma yani.Belimde ağrı yoktu benim.ama olanlar varmış.

haklısın Ayşem dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen bunalıyorum işte o zaman içtiğim ayran soğuk geldi galiba..

Ben maden suyunu içince benim kuzucuk coşuyor doping etkisi yaratıyor galiba arada ben de içmeye çalışıyorum.. ilerde gazımız olmasın.

Bİtmeeezz eksikler bitmezzzz ben onu da butikbebeden alırım artık herhalde.. bebek mağazalarında herşey pahalı burda. kapalı çarşıya da gitmeyi gözüm yemiyor açıkçası.. hayırlısı olsun Ayşem hepsi geçip gidecek işte. çoğunu hallettik ya..

Rabbim nazarlardan korusun maşallah

Bende aynı senin gibiydim.Her acıktığımda meyveye saldırdım.Hormonlarıma falan bakıldı bu kadar dikkat ettiğim halde neden bu kadar hızlı kilo aldım diye.Meyvedenmiş meğerse.Günde 2 dilim karpuz veya 2-3 kayısı,1 şeftali veya 1 avuç kiraz falanmış limitimiz.Ben her 2 saatte bir bu kadar hatta bundanda fazla yiyordum.Akşam 7de yemek yiyeceksin sonrasında da sadece 1 bardak süt dedi.Meyve akşamları kesinlikle yenmeyecekmiş.Yada yatmadan 3-4 saat önce diyeyim.Erimesi lazımmış.Ben meyveyi azalttım 1 ayda kilo alımı yavaşladı çok şükür.5-6 dilim karpuz yiyorum ben dedim dra,2 dilim ekmek ye daha az kalori dedi.Meyve yedikten hemen sonra 1 çay bardağı süt içsen çok tok tutarmış.Sende dene.

inşallah sinir sıkışması değildir. daha çok erkeeeen. bu arada benden 3lü 4lü tarama istenmedi şeker testi de 24 sanırım bakalım daha bizi neler beklıyıor

TÜNAYDINLAAARRR
nasılsınız bakalım fıstıklarım?

ben enerjik başladım güne hamd olsun.

sabah erkenden kayınvalideler aradılar, Eyüp e gidiceklerimiş.Kenan ı istediler. yolladım yavrucagımı azıcık gezsin die.
bende evde bir oraya bir buraya dolanıp duruyorum.
yeterki iş yapmak iste. hiç bitmiyor yaa

minik paşam da yanımda yatıyor, beni izliyor

hepinizi çok çok öpüyoruzzzz

allah bağışlasın ya gözlere bak boncuk...maşallah barekallah..

Allah arzı olsun canımcım.
Rabbim senin de gönlüne göre çok tatlı bir bebiş ersin inşallah yakın zamanda

Cooook seker masallahhhhhh..

sağolasın teyzesii :)

maşallah maşallah paşamıza,Allahım esirgesin tuğba çok güzel ,yakışıklı bir bebek :))

teşekkürler ozayderim.
Allah razı olsun kuzum...

teşekkür ederiz inci teyzesii
aminn inşallah sizin prenseslerin resimlerini de görmek nasip olur hayırlısıyla.
ayyyy çok tatlı olurlar yaaa dimi

Bin kere maşallah Tubiii.Ne kadar güzel gözleri var.İnşallah rengi değişmez.Allah nazarlardan saklasın.Piknik kadar zevk vermeyebiliriz ama arada bize de uğra olmasmı?

teşekkürler ayşemm
bakalım artık değişicekmi rengi.
ilk dogdugunda lacivertti açıla açıla böyle oldu.
ne renk olucak ilerledikçe merak ediyorum

kız deme öyleeee
ne demek piknik kadar zevk veremeyiz

iftar yemegi için kuzu yaa. milleti eve toplayıp bir dünya da evde iş çıkartmaktansa
bu sıcak havada piknikte daha keyifli yemek yeniyor misafirlerle...
son kuzu son :)
Cumartesi de yemegimiz var ondan sonra evdeyim tamam mı
daha sık gelicem inşallahhhh

Bu arada kızımızın adını bu sabah kesinleştirdik HİFA PRENSES GELİYOR

MAŞALLAHHHHH
gönlümdeki isimdi :)
hayırlı ugurlu olsun inşallah ayşemmm

çok teşekkürler ozimmm
Allah razı olsun.
bende sizleri çok özlüyorum
Ramazanda telaş fazla oluyor canım benim yaa... eskisi gibi uzun zamanlı gelemiyorum.
hemen gelip okuyup çıkıorum.

evet yaa hastane çantası olayını da konuşalım yakın zamanda...

Rabbim nazarlardan korusun maşallah

Allah razı olsun canım benimm

inşallah sinir sıkışması değildir. daha çok erkeeeen. bu arada benden 3lü 4lü tarama istenmedi şeker testi de 24 sanırım bakalım daha bizi neler beklıyıor

dörtlü tarama 16.haftada yapılmıştı benim. 20.haftada ayrıntılıya girdim.benim şeker yüklemesini doktorum 27 den sonra yapalım demişti. 28.haftanın içindeydim yapıldığında. bütün tetkikleri yaptırdık biz. babamız biraz pinpirikli de. hepsi yapılsın diyor da olan bana oluyor işte. Çok şükür bitti neyse canım. senin de pek birşey kalmamış canım. aşını olursun işte bir de şeker testin var. sağlık ocağı belki bir tahlil ister. benim annemde troit olduğu için ben de yapılsın diyorum. sağlık ocağında bu üçüncü tahlilimdi. her trimestr yapıldı.

cnm endişelen diye yazmadım.Korkma yani.Belimde ağrı yoktu benim.ama olanlar varmış.
Endişe hamilelerin göbek adı sanırım Sona yaklaştıkça artıyor herşey.Ağrılar,sızılar,endişeler,korkular:18::18::18::18::18: Rabbim sağlıkla bir avazda kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı

Buzdolabından çıkan şeyi 1 saat bekletmeden yemeyecekmişiz.Hastanede yatarken ebe söylemişti.Hele hele karpuz gibi çok soğuyan şeyleri demişti.Butikbebede bugün yine kargo bedava.Bende göz attım ama hepsi giyecek.Almak istemiyorum artık.Lazım oldukça doğduktan sonra gider alırım.Aynen öyle valla gözüm kesmiyor benimde gezmeyi.Şu an doğsa önemli bi eksiği yok çok şükür.Dün babaannemizin örgü yeleklerini de getirdik koyduk dolabımıza.Annemin nevresimleri ve örgüleri kaldı gelmedik.Onlarda tamamlansın öyle gelecek.Daha pikeciden gelmeyenler varmış.Merakla bekliyorum neler yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…