Bol bebiş topiği

Hamişe vurulmaz Küser,ağlar,tansiyonu düşer,bayılır,kusar,bebişi de üzülür sonra
Afiyet bal şeker olsun iftarlarınız canım benim.En güzelini yapıyorsun.Kolay değil yemek hazır gelse bile ikramı,çayı,çorbası.Hem sıcakta oruç tutmanın zevki de dışarda iftar değilmi?
4-5 isim vardı takılan aklıma Hifa'dan çok etkilendik eşimle.Daha ailelerimizin haberi yok koyduğumuz isimden

1 saat mi ben yanlış yapıyorum o zaman. meyveyi filan biraz bekletiyorum ama bir saat durmuyordur. ben de bundan sonra 1 saat önce çıkarayım...ben de baktım butikbebeye. fotoğraf albümü arıyorum ama ordakilere baktım baktım bilemedim. benim kociş çok meraklı fotoğraf çekmeye. bir tane albüm alayım diyorum hatıra olur.. hep dijital ortam. pc çökse yanacak hepsii.
oh oh sizin çeyiz epey tamam.

ben ayrınıtlıya girdim aşı da oldum bir şeker kalmış canım aramızda iki ay var tam inşallah zor geçmez bundan sonrası da

aysecim ben işyerinde aralarda meyve yiyorum akşam eve gidince yemek yiyorum birde iftarda eşime eşlik edeyım diye çorba falan içiyorum ilaçlarımı alıp yatıyorum zaten başka bişey yemeye fırsat kalmıyor çok asırı da yemıyorum ama ben tosuncuk gibi olurum şimdiden çok göbeğim

maşallah sana özlem 9 kilo almışsın 30. haftada ben daha 20. haftada 6 kilo aldıysam ohooooo diyorum kendime :)) bencede 12 ile veya en fazla 13-14 tamamlarsın canım doğumdan sonrada bişeycik kalmaz :) az kaldı sanada hayırlısıyla inşallah .

hoşgeldin tubişim. ramazan telaşı bitsin bayramdan sonra daha sık görüşürüz inşallah..
ev işi biter mi kuzum ya. hergün yap yine aynı yine aynı..
öpüyorum seni kocaman..

oyy yan etkileri çok fazlaymış.
vurmiim evet

aynen öyle ayşem yaa,özellikle istanbul gibi yerde apartmana tıkılıp kalan çocuklar için çok daha zevkli.
kenanım mesela, çok sıkılıyor, kedi gibi camdan bakıyor hep.
onun için de erkenden gidiyoruz piknik alanına.

bende eşime bahsetmiştim düşündüğünüz isimlerden.
o da en çok HİFA yı begendi anlam olarak.
tabii etrafta pek duydugumuz bir isim olmadıgı için ilk etapta farklı geliyor. ama çok güzel isim

Bizde dijital çerçeve almayı düşünüyoruz uzun zamandır.Slayt yapıyor kendi kendine.Resim çıktısı almıyoruz artık pek.Herşeyde cdlerde ve hafıza kartında falan yedekli.Albümüzü sevdiğim bi arkadaşım alacakmış.O yüzden bakmıyorum ben.
Ama 9 aylık hamiş resimlerim için alacağım duvar çerçevelerinden.

Sağlıklı olunda gerisi önemli değil canım benim.

inşallah canım. Allah hepimizin yardımıcısı olsun.

Teşekkür ederim canım ama bana fazla bile geliyor. çünkü çok zayıftım ben. kemiklerim filan da ince. hep zayıftım ya göbek bana bir ağır geliyor ki sorma. sanki 30 kilo var üzerimde.
yok canımcım sen de fazla almazsın. benim oda arkadaşım 20 kilo almış. doğumdan sonra da vermiş emzirirken gitmiş hepsi ki öyle çok zayıf biri de değildi gebelik öncesi.. sağlık sorunu yaşamadığın sürece kiloya fazla takılma..tuzu ve hamurişlerini abartmadığın sürece sıkıntı olmaz

Kesinlikle haklısın.Bizler şanslı nesillerdik.Çimlerde ekmek-domates yiyerek,sıcakta apartman boşluklarında evcilik oynayarak,ağaçlarda meyve toplayarak büyüdük.Annemiz olmadığında komşuda yemek yiyip,uyuyabilecek,sokaklarda akşama kadar terleyecek kadar şanslıydık hemde.Tv'den uzak,büyüklerin sohbetlerinden uzak,yaşımızın gereği gibi yaşadık herşeyi.Erken öğrenmedik hayatı.Tadını çıkardık çocukluğun.Şimdi kendi çocukluğumu tanısın istiyorum kızımda.Şirinlerle,Barış Mançoyla,heidi ile büyüsün.Yardım etmeyi,paylaşmayı,gülmeyi öğrensin istiyorum.Cep telefonuna,pcye,tvye bağlı bi hayatı olmasın istiyorum.Ve kitap okusun istiyorum.Benim gibi kitap okumak hayatının en önemli parçalarından olsun istiyorum.Kitap gündemini takip edemiyorum diye üzülsün istiyorum.İnşallah bu yeni dünya düzenine sağlam karakterli dindar bi evlat yetiştirebiliriz

kızlarrrr napiosunuz vallaha geçmişi okumaya bile takatim yok bu cumartesi 6 haftalık olucaz allahın izniyle bebegimin keyfi yerinde galiba içimi bulandırıp duruyo ama rabbim sabrınıda veriyo benim ogluşum bu sabah bi ateşlendi allahtan kocişim hemen duşa götürdü saolsun çok yardımcı bana bugün dogungünüm buarada :) saolsun akşam kendisi baya bi ugraşıp süprizler hazırlamış bana hamile pantalonu hamile tişörtü almış özene bözene ahhh benim kocammmm allah başımızdan eksik etmesin arada bi odunlukları tutuyo ama olsun

merhaba bayanlar nasılsınız?valla tuhaf bir şekilde 9.hafta başladı benim mide bulantılarım ve mide yanmlarım.ne yesem mideme dokunuyor.bir de yatmadan önce tansiyonumu ölçüyorum küçük tansiyom 4/5 çıkıyor hep:18:

doğum günün kutlu olsun cnm. gececek cnm sabır hepimiz yasadık onları. ilk 3 ayım çubuk krakerle geçti. bir tek onu çıkarmadım..
oğluşuna da geçmiş olsun cnm.
bravo enişteye. arada boyle sürprizler yapmalı...

merhaba cnm benim de bu aralar öyle. 6 yı göremedik henüz 4 ile 5 arası hep. bazen fena oluyorum ayaklarım yükseltip uzanıyorum..

nice mutlu yıllara . canım her bünye farklı ama ben çok çürük çıktım bilmem senin ilkinde nasıldı?. 6. haftaadan 19. haftama kadar istifra ettim ilk zamnalr aç duruyordum kılo kaybettim hastanelik oldum günlerce kaldık sonra yemeye başladım yine istifralarım aralıklarla devam etti ama kılo aldım hemde hızla . normale döndüm çok şükür demem o ki ozamnlar da unutuluyor hiç bitmeyecek sanıyorsun ama şimdi unuttum bile zaman hızla akıp geçiyor. sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun seyidem ya.Çok zor.İnşallah daha da kötüleşmeden atlatırsın bu zor dönemi.Geçmiş olsun oğluna.İshal ve kusma yaygınmış dikkat edin hepiniz.Allahım sana sevdiklerinle uzuuun yıllar versin.Hep gül,gözyaşların hep mutluluktan olsun
Ne güzel düşünmüş eşin.Onun zevkine göre hediyeler almak insanı mutlu eder.Sana değer verip zaman ayırmış,gitmiş alışveriş yapmış.İnşallah hep devam eder bu şekilde

Oooooyyy kıyamam.İnşallah çabucak atlatırsın bu dönemi canım.Ağır yemeklerden kaçınmalısın.Kızartma,yağlı,salçalı şeylerden.Kuru kuru şeyler yemeye bak.Hızlı hareket etme canım benim.Ağır ağır yat kalk.Ve yastığını biraz yükselt.O da işe yarıyor.Zencefilli şekerin de iyi geldiğini söylemişlerdi.Onu da dene istersen.

ayy şu çubuk krakerden nefret ettim evi temizlemeye gelen bayan bana demişti ki yatak odanızdan susam taneleri çıktı . ee ne yapayım yataktan kalkmadan bulantım olmasın diye cubuk yiyorduuum

ayy şu çubuk krakerden nefret ettim evi temizlemeye gelen bayan bana demişti ki yatak odanızdan susam taneleri çıktı . ee ne yapayım yataktan kalkmadan bulantım olmasın diye cubuk yiyorduuum

aynen canım valla. bıkmıştım ben de artık. bütün çeşitlerini denedim susamlı susamsız galetalar bisküvi şeklinde olanlar çok Şükür atlattık hepsini. şimdi tansiyonum düşünce kemiriyorum..

Fentezi yaptık diyeydin
Bende nefret ettim ondan.Son haftalardaki bulantılar için yiyorum ama bi de bana sor.Nasıl tıkıyorum ağzıma,hızlı hızlı çiğneyip yutuyorum bi bilsen.Tadı bile iğrenç geliyor artık

Bu kelime o kadar alışkanlık olmuşki bende hastanede hemşire çubuk kraker denedinmi,iyi gelebilir dediğinde "bi paket kemirdim o da çıktı" demiştim.Ne gülmüştür kız arkamdan Delirtti bu sıpalar bizi.Kemirgen olduk resmen

Ya ben size bişey itiraf edeceğim kızlar:26: İsmini kesinleştirdiğimizden beri içimde garip bi duygu var benim..Tanımlayamıyorum,tarif edemiyorum içimdeki duyguyu..Heyecan,korku,tedirginlik,sevinç,huzur,gariplik vs vs....Liste uzun...Hayatımda artık bi birey olacak.Hifa...Kızııım....Ona seslendiğimi düşündüm bi an.Şekerlerde,kapı süsünde ismi...Allah bağışlasıın adı ne diyecekler Hifa diyeceğim....Anne benim ismimi nasıl koydunuz diyecek büyüyünce.Çok garip hallerdeyim.Sanki yeni öğrendim hamile olduuğumu.O kadar şaşkınımki....
Sizlere de bu oldu mu?

hehehehe aynen canım valla.. daha neler yaşıycaz bakalım ne rezillikler

kıyamam canım ya. biz de daha isim kesinleşmediği için belki de öyle bir durum yok. şimdi siz ismi de kesinleştirdiniz hazırlıklar da tamam ya artık aileye yeni bir üyenin katılacağı kesinleşmeye başladı bunun bilincine varıyorsunuz artık. tedirginliğin bence bundan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…