- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.941
teşekkürler ayşemm
bakalım artık değişicekmi rengi.
ilk dogdugunda lacivertti açıla açıla böyle oldu.
ne renk olucak ilerledikçe merak ediyorum
kız deme öyleeee
ne demek piknik kadar zevk veremeyiz
iftar yemegi için kuzu yaa. milleti eve toplayıp bir dünya da evde iş çıkartmaktansa
bu sıcak havada piknikte daha keyifli yemek yeniyor misafirlerle...
son kuzu son :)
Cumartesi de yemegimiz var ondan sonra evdeyim tamam mı
daha sık gelicem inşallahhhh
MAŞALLAHHHHH
gönlümdeki isimdi :)
hayırlı ugurlu olsun inşallah ayşemmm
Endişe hamilelerin göbek adı sanırım Sona yaklaştıkça artıyor herşey.Ağrılar,sızılar,endişeler,korkular:18::18::18::18::18: Rabbim sağlıkla bir avazda kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı
Buzdolabından çıkan şeyi 1 saat bekletmeden yemeyecekmişiz.Hastanede yatarken ebe söylemişti.Hele hele karpuz gibi çok soğuyan şeyleri demişti.Butikbebede bugün yine kargo bedava.Bende göz attım ama hepsi giyecek.Almak istemiyorum artık.Lazım oldukça doğduktan sonra gider alırım.Aynen öyle valla gözüm kesmiyor benimde gezmeyi.Şu an doğsa önemli bi eksiği yok çok şükür.Dün babaannemizin örgü yeleklerini de getirdik koyduk dolabımıza.Annemin nevresimleri ve örgüleri kaldı gelmedik.Onlarda tamamlansın öyle gelecek.Daha pikeciden gelmeyenler varmış.Merakla bekliyorum neler yapıldı.
dörtlü tarama 16.haftada yapılmıştı benim. 20.haftada ayrıntılıya girdim.benim şeker yüklemesini doktorum 27 den sonra yapalım demişti. 28.haftanın içindeydim yapıldığında. bütün tetkikleri yaptırdık biz. babamız biraz pinpirikli de. hepsi yapılsın diyor da olan bana oluyor işte. Çok şükür bitti neyse canım. senin de pek birşey kalmamış canım. aşını olursun işte bir de şeker testin var. sağlık ocağı belki bir tahlil ister. benim annemde troit olduğu için ben de yapılsın diyorum. sağlık ocağında bu üçüncü tahlilimdi. her trimestr yapıldı.
Bende aynı senin gibiydim.Her acıktığımda meyveye saldırdım.Hormonlarıma falan bakıldı bu kadar dikkat ettiğim halde neden bu kadar hızlı kilo aldım diye.Meyvedenmiş meğerse.Günde 2 dilim karpuz veya 2-3 kayısı,1 şeftali veya 1 avuç kiraz falanmış limitimiz.Ben her 2 saatte bir bu kadar hatta bundanda fazla yiyordum.Akşam 7de yemek yiyeceksin sonrasında da sadece 1 bardak süt dedi.Meyve akşamları kesinlikle yenmeyecekmiş.Yada yatmadan 3-4 saat önce diyeyim.Erimesi lazımmış.Ben meyveyi azalttım 1 ayda kilo alımı yavaşladı çok şükür.5-6 dilim karpuz yiyorum ben dedim dra,2 dilim ekmek ye daha az kalori dedi.Meyve yedikten hemen sonra 1 çay bardağı süt içsen çok tok tutarmış.Sende dene.
günaydın kızlar..
Kendimi deldirdim geldim yine.. Bağımlılık yaptı delinmeden duramıyorum
yarın öğleden sonra bakalım ne çıkacak falımızda?
Bu arada tam 59 kilo olmuşum.tam 9 kilo var üzerimde.. 12 ile tamamlarsın filan diyorlar hayırlısı olsun..
Yalnız kız kan alırken tırnağını geçirmiş koluma.tırnak izi var kolumda. Del del dedim içimden alıştık nasılsa tırnağınla da del
Neyse Allahtan son bir izlem kalmış onda da emzirmeyi konuşacakmışız. Çok şükür orası bari bitti..
EE sizler nasılsınız? Lohusa şerbeti tartışılmaya başlamış...
TÜNAYDINLAAARRR
nasılsınız bakalım fıstıklarım?
ben enerjik başladım güne hamd olsun.
sabah erkenden kayınvalideler aradılar, Eyüp e gidiceklerimiş.Kenan ı istediler. yolladım yavrucagımı azıcık gezsin die.
bende evde bir oraya bir buraya dolanıp duruyorum.
yeterki iş yapmak iste. hiç bitmiyor yaa
minik paşam da yanımda yatıyor, beni izliyor
hepinizi çok çok öpüyoruzzzz
Allah arzı olsun canımcım.
Rabbim senin de gönlüne göre çok tatlı bir bebiş ersin inşallah yakın zamanda
sağolasın teyzesii :)
teşekkürler ozayderim.
Allah razı olsun kuzum...
teşekkür ederiz inci teyzesii
aminn inşallah sizin prenseslerin resimlerini de görmek nasip olur hayırlısıyla.
ayyyy çok tatlı olurlar yaaa dimi
teşekkürler ayşemm
bakalım artık değişicekmi rengi.
ilk dogdugunda lacivertti açıla açıla böyle oldu.
ne renk olucak ilerledikçe merak ediyorum
kız deme öyleeee
ne demek piknik kadar zevk veremeyiz
iftar yemegi için kuzu yaa. milleti eve toplayıp bir dünya da evde iş çıkartmaktansa
bu sıcak havada piknikte daha keyifli yemek yeniyor misafirlerle...
son kuzu son :)
Cumartesi de yemegimiz var ondan sonra evdeyim tamam mı
daha sık gelicem inşallahhhh
MAŞALLAHHHHH
gönlümdeki isimdi :)
hayırlı ugurlu olsun inşallah ayşemmm
çok teşekkürler ozimmm
Allah razı olsun.
bende sizleri çok özlüyorum
Ramazanda telaş fazla oluyor canım benim yaa... eskisi gibi uzun zamanlı gelemiyorum.
hemen gelip okuyup çıkıorum.
evet yaa hastane çantası olayını da konuşalım yakın zamanda...
Allah razı olsun canım benimm
Hamişe vurulmazKüser,ağlar,tansiyonu düşer,bayılır,kusar,bebişi de üzülür sonra
Afiyet bal şeker olsun iftarlarınız canım benim.En güzelini yapıyorsun.Kolay değil yemek hazır gelse bile ikramı,çayı,çorbası.Hem sıcakta oruç tutmanın zevki de dışarda iftar değilmi?
4-5 isim vardı takılan aklıma Hifa'dan çok etkilendik eşimle.Daha ailelerimizin haberi yok koyduğumuz isimden
Bizde dijital çerçeve almayı düşünüyoruz uzun zamandır.Slayt yapıyor kendi kendine.Resim çıktısı almıyoruz artık pek.Herşeyde cdlerde ve hafıza kartında falan yedekli.Albümüzü sevdiğim bi arkadaşım alacakmış.O yüzden bakmıyorum ben.1 saat miben yanlış yapıyorum o zaman. meyveyi filan biraz bekletiyorum ama bir saat durmuyordur. ben de bundan sonra 1 saat önce çıkarayım...ben de baktım butikbebeye. fotoğraf albümü arıyorum ama ordakilere baktım baktım bilemedim. benim kociş çok meraklı fotoğraf çekmeye. bir tane albüm alayım diyorum hatıra olur.. hep dijital ortam. pc çökse yanacak hepsii.
oh oh sizin çeyiz epey tamam.
Sağlıklı olunda gerisi önemli değil canım benim.ben ayrınıtlıya girdim aşı da oldum bir şeker kalmış canım aramızda iki ay var tam inşallah zor geçmez bundan sonrası da
aysecim ben işyerinde aralarda meyve yiyorum akşam eve gidince yemek yiyorum birde iftarda eşime eşlik edeyım diye çorba falan içiyorum ilaçlarımı alıp yatıyorum zaten başka bişey yemeye fırsat kalmıyor çok asırı da yemıyorum ama ben tosuncuk gibi olurum şimdiden çok göbeğim
inşallah canım. Allah hepimizin yardımıcısı olsun.ben ayrınıtlıya girdim aşı da oldum bir şeker kalmış canım aramızda iki ay var tam inşallah zor geçmez bundan sonrası da
aysecim ben işyerinde aralarda meyve yiyorum akşam eve gidince yemek yiyorum birde iftarda eşime eşlik edeyım diye çorba falan içiyorum ilaçlarımı alıp yatıyorum zaten başka bişey yemeye fırsat kalmıyor çok asırı da yemıyorum ama ben tosuncuk gibi olurum şimdiden çok göbeğim
maşallah sana özlem 9 kilo almışsın 30. haftada ben daha 20. haftada 6 kilo aldıysam ohooooo diyorum kendime :)) bencede 12 ile veya en fazla 13-14 tamamlarsın canım doğumdan sonrada bişeycik kalmaz :) az kaldı sanada hayırlısıyla inşallah .
oyy yan etkileri çok fazlaymış.
vurmiim evet
aynen öyle ayşem yaa,özellikle istanbul gibi yerde apartmana tıkılıp kalan çocuklar için çok daha zevkli.
kenanım mesela, çok sıkılıyor, kedi gibi camdan bakıyor hep.
onun için de erkenden gidiyoruz piknik alanına.
bende eşime bahsetmiştim düşündüğünüz isimlerden.
o da en çok HİFA yı begendi anlam olarak.
tabii etrafta pek duydugumuz bir isim olmadıgı için ilk etapta farklı geliyor. ama çok güzel isim
doğum günün kutlu olsun cnm. gececek cnm sabır hepimiz yasadık onları. ilk 3 ayım çubuk krakerle geçti. bir tek onu çıkarmadım..kızlarrrr napiosunuz vallaha geçmişi okumaya bile takatim yok bu cumartesi 6 haftalık olucaz allahın izniyle bebegimin keyfi yerinde galiba içimi bulandırıp duruyo ama rabbim sabrınıda veriyo benim ogluşum bu sabah bi ateşlendi allahtan kocişim hemen duşa götürdü saolsun çok yardımcı bana bugün dogungünüm buarada :) saolsun akşam kendisi baya bi ugraşıp süprizler hazırlamış bana hamile pantalonu hamile tişörtü almış özene bözene ahhh benim kocammmm allah başımızdan eksik etmesin arada bi odunlukları tutuyo ama olsun
merhaba bayanlar nasılsınız?valla tuhaf bir şekilde 9.hafta başladı benim mide bulantılarım ve mide yanmlarım.ne yesem mideme dokunuyor.bir de yatmadan önce tansiyonumu ölçüyorum küçük tansiyom 4/5 çıkıyor hep:18:
kızlarrrr napiosunuz vallaha geçmişi okumaya bile takatim yok bu cumartesi 6 haftalık olucaz allahın izniyle bebegimin keyfi yerinde galiba içimi bulandırıp duruyo ama rabbim sabrınıda veriyo benim ogluşum bu sabah bi ateşlendi allahtan kocişim hemen duşa götürdü saolsun çok yardımcı bana bugün dogungünüm buarada :) saolsun akşam kendisi baya bi ugraşıp süprizler hazırlamış bana hamile pantalonu hamile tişörtü almış özene bözene ahhh benim kocammmm allah başımızdan eksik etmesin arada bi odunlukları tutuyo ama olsun
Allah yardımcın olsun seyidem ya.Çok zor.İnşallah daha da kötüleşmeden atlatırsın bu zor dönemi.Geçmiş olsun oğluna.İshal ve kusma yaygınmış dikkat edin hepiniz.Allahım sana sevdiklerinle uzuuun yıllar versin.Hep gül,gözyaşların hep mutluluktan olsunkızlarrrr napiosunuz vallaha geçmişi okumaya bile takatim yok bu cumartesi 6 haftalık olucaz allahın izniyle bebegimin keyfi yerinde galiba içimi bulandırıp duruyo ama rabbim sabrınıda veriyo benim ogluşum bu sabah bi ateşlendi allahtan kocişim hemen duşa götürdü saolsun çok yardımcı bana bugün dogungünüm buarada :) saolsun akşam kendisi baya bi ugraşıp süprizler hazırlamış bana hamile pantalonu hamile tişörtü almış özene bözene ahhh benim kocammmm allah başımızdan eksik etmesin arada bi odunlukları tutuyo ama olsun
Oooooyyy kıyamam.İnşallah çabucak atlatırsın bu dönemi canım.Ağır yemeklerden kaçınmalısın.Kızartma,yağlı,salçalı şeylerden.Kuru kuru şeyler yemeye bak.Hızlı hareket etme canım benim.Ağır ağır yat kalk.Ve yastığını biraz yükselt.O da işe yarıyor.Zencefilli şekerin de iyi geldiğini söylemişlerdi.Onu da dene istersen.merhaba bayanlar nasılsınız?valla tuhaf bir şekilde 9.hafta başladı benim mide bulantılarım ve mide yanmlarım.ne yesem mideme dokunuyor.bir de yatmadan önce tansiyonumu ölçüyorum küçük tansiyom 4/5 çıkıyor hep:18:
ayy şu çubuk krakerden nefret ettim evi temizlemeye gelen bayan bana demişti ki yatak odanızdan susam taneleri çıktı. ee ne yapayım yataktan kalkmadan bulantım olmasın diye cubuk yiyorduuum
ayy şu çubuk krakerden nefret ettim evi temizlemeye gelen bayan bana demişti ki yatak odanızdan susam taneleri çıktı. ee ne yapayım yataktan kalkmadan bulantım olmasın diye cubuk yiyorduuum
aynen canım valla. bıkmıştım ben de artık. bütün çeşitlerini denedim susamlı susamsız galetalar bisküvi şeklinde olanlarçok Şükür atlattık hepsini. şimdi tansiyonum düşünce kemiriyorum..
heheheheBu kelime o kadar alışkanlık olmuşki bende hastanede hemşire çubuk kraker denedinmi,iyi gelebilir dediğinde "bi paket kemirdim o da çıktı" demiştim.Ne gülmüştür kız arkamdanDelirtti bu sıpalar bizi.Kemirgen olduk resmen
Ya ben size bişey itiraf edeceğim kızlar:26: İsmini kesinleştirdiğimizden beri içimde garip bi duygu var benim..Tanımlayamıyorum,tarif edemiyorum içimdeki duyguyu..Heyecan,korku,tedirginlik,sevinç,huzur,gariplik vs vs....Liste uzun...Hayatımda artık bi birey olacak.Hifa...Kızııım....Ona seslendiğimi düşündüm bi an.Şekerlerde,kapı süsünde ismi...Allah bağışlasıın adı ne diyecekler Hifa diyeceğim....Anne benim ismimi nasıl koydunuz diyecek büyüyünce.Çok garip hallerdeyim.Sanki yeni öğrendim hamile olduuğumu.O kadar şaşkınımki....
Sizlere de bu oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?