Bol bebiş topiği

oyy ben sana kurban olurumm
teyzesiyesinn onuu yusuff paşamm benimmm
senin gelişini nasıl annenle birliktee gun saya saya bekledim sen biliyomusunn
maşallahh sanaaaa yaaaaa
ayy ağladım ağlıcammmm velettttttt ağlattın beniiii

inşallah yaşamayız canım,bende 20 kilo alırım toplamda . bende çok zayıftım özlem 53 kilo idim boyumda uzundu ve çıtkırıldım bişeydim ve şimdiden ayakta biraz fazla dursam hemen ağrıyorlar,bünye hiç alışık değil bu kiloya canım :)) hayırlısı diyelim artık :))

merhaba canım sende bende kayıplara karıştık iyice nasılsın şekerim özledim kız seni sohbetlerimizi

oy oy kızımızın ismi nede güzelmiş hayırlısı ile doğup kucağına alırsın inşallah ayşecim bizde bugün tedaviye başladık canım bebiş için eşimde gitti test verdi pazartesi çıkacak sonuç umarım sorun çıkmaz

allahım esirgesin maşallah ne tatlı bu ya valla koklaya koklaya öpesim geldi yusuf paşayı

merhaba canım sende bende kayıplara karıştık iyice nasılsın şekerim özledim kız seni sohbetlerimizi

kızlar nerelerdesiniz ya neler yapıosunuz özledim sizleri ya herşey yolundadır inş kendinize ii bakın kıızmla öptük sizi

kızlar nerelerdesiniz ya neler yapıosunuz özledim sizleri ya herşey yolundadır inş kendinize ii bakın kıızmla öptük sizi

merhaba canım ne olsun işte hayat beklemekle devam ediyor ben hala hamile kalmaya çalışıyorum sen nasılsın kızın iyimi

merhaba canım ne olsun işte hayat beklemekle devam ediyor ben hala hamile kalmaya çalışıyorum sen nasılsın kızın iyimi
iiyiz çok şükür bende 1 yıl bekledim bu anı yasamk için 9 ay geçmiş bile gün sayıyoruz artık sağ salim kavuşmak için inş rabbim szilerede nasip etsin canım unutmazsam doğumda dua edicem sizlere sen de bize dua et olurmu allaha emanet ol kendini özletme bu kadar emi

ederim tabi güzelim ikinizde allaha emanet olun hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin rabbim güzel haberlerini alırız inşallah

MAŞEALLAH kız ne tatlı bebiş bu :)
Allah bağışlasın sağlıkla...
Çok güzel bir karar canım inşaallah adına layık saliha bir ömür yaşar...
Sahabe hanım gibi...
iyiyiz tatlım inş şimdi iyisindir.
kız tırnağına batırdığında niye uyarmadın özlemim yaaaa

Maşaallah yeni yaşın size huzur bolluk bereket geitsin...

ayy canım biz daha isim konusunda hem fikir olamadık gitti.
MUHAMMED istiyorum ben.
Eşim bir türlü evet demiyor ama ben severken MUHAMMEDİM diye seviyorum.
Kesinleşsede içim rahatlasa.
Bence sende hiç karmaşık şeyler düşünme sen ona en güzel sahabelerden birinin ismini vereceksin.
Ve senin gibi inançlı bir annenin kızıda inşaallah gurur duyar ismiyle ve size çok teşekkür eder
ya kuzum bz evdeyiz oğlum kıpır kıpır MAŞAALLAH Annesini yanlız bırakmıyor.
Seninkide yanında kığır kıpırdır
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Son düzenleme:
20 kiloyu bulmaz canım. aynen bende öyleyim canım ayaklarım acısından ağladım geçen gün. hepsi geçecek canım inşallah hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alacağız.

canım benim fark etmedim tırnağını batırdığını. turnikeyi sökerken baktım tırnak izi var kolumda. epey de geçirmiş yeni başlamış genç bir kız. herhalde acemi biraz...

bu saatte ne işin var diye sormayın. bir uyandım uyku kaçtı. başım da ağrıyor umarım grip olmam.
hamileliğimi öğrendiğimde griptim finali de griple yapmayız inşallah..

Kuzuuum hoşgelmişsin Ebrumm.İnşallah pazartesi hayırlı sonuçlar alacaksınız ve gelecek hemen bebişiniz.Bu mübarek ay size de en hayırlısı ile gelecek inşallah.Dualarımdasın hep...

Amiin canım.Allahım sağlıklı hayırlı uzun ömür versin kuzuma.Herkesin kuzusuyla beraber tabiki...

İnşallah gönlüne göre olur ismi paşanın.Tek olarak çok ağır geliyor diye biliyorum bu ismi.Belki eşin de 2.ismi koyar hem fikir olursunuz

bu saatte ne işin var diye sormayın. bir uyandım uyku kaçtı. başım da ağrıyor umarım grip olmam.
hamileliğimi öğrendiğimde griptim finali de griple yapmayız inşallah..
Allah korusun Özlemciimmm.Eltim grip oldu,ateşini düşüremediler kadının.3 hafta önce almak zorunda kaldılar bebeğini.İkisinin de bi sıkıntısı yok ama son 15gün neler çekti bir kendi bilir bir Allah.Nefes alamıyordu garibim.Hık diye gidecek sandım gördüğümde.Aman öyle olmasın kimseninki.Limon-nane,çorap hadi bakıyımm

zorlu bir gecenin sabahından herkese kocaman günaydın..
Hayırlı cumalar olsun..

Günaydın canım.Nasılsın,daha iyisin inşallah şimdi?

Günaydın kızlar.
Kalbinizden geçen,dilinize dökülen-dökülmeyen bütün dualarınız sizler için hayırlı kılınsın ve kabul olsun bugün...Hayırlı cumalar hepinize....
Eşimin işyerindeki sorunları giderek büyüyor maalesef.Yana döne iş arıyoruz artık.Biliyorum kız çocuğu berekettir,kısmetiyle gelir bebekler,Rabbim açtığı boğazı açıkta koymaz...Ama demek istemiyorum ama tedirginiz işte...Onu öyle dalgın dalgın düşünürken görmek ciğerimi yakıyor...700tl rapor parasıyla nereye kadar idare edebiliriz bilmiyorumki.Kirası var,hastane masrafları var,ilacı var... Var da var.Bugün sela ile ezan arasında Yasin okuyup dua edeceğim sadece bu konu için...Ne yaklaşan doğumum,ne sınavım,ne de kendi sağlığım önemli şu an..Sorunlarının çözülüp bu işyerinde kalmasını çok istiyorum.İmkanları çok güzel.Ama hayırlısı olan ne bilmiyorum,o yüzden de duam hayırlısı neyse onu ver oluyor hep.Zor bir imtihandan daha geçiyoruz..Bugün bizi aydınlığına çıkar Allahım...Yarını bile bekleyecek gücümüz yok...
Şekerlerimizi bitirelim dedik dün.Bu seferde lavanta ve mavi boncuk yetmedi.Bugün onları da alayım da bitsin artık.Kafandaki sorunla pek zevkli olmasa da uğraşmak oyalıyor en azından bizi evde...

iyiyim tatlım sen nasılsın,napıyosun nerelerdesin
bende cok özledim valla sohbetlerimizi
artık arayı acmayalım

Allah a şükür hersey yolunda guselim ama bir suru terslik oldu daha önce gelemedim buralara
ama artık arayı acmayı düşünmüyorum
aslında aklım hep sizlerdeydi
sen nasılsın hersey yolundamı ?
zorlu bir gecenin sabahından herkese kocaman günaydın..
Hayırlı cumalar olsun..

gunaydınn canımm

Gunaydınnn
aysemmm Allah gönlünüze göre versin arkadaşım
dilerim eşinin iş konusu tez zamanda hallolur...

bu arada tam gazzz hazırlıklara devam ediyosun maşallah sana
prensesimizz gelirken size bereketiyle kısmetiyle gelicek sen içini ferah tut
hep gusel düşündün kalbin temizz senin
hersey yoluna girecektirr inanıyorum ben

Şimdi limonlu ıhlamurumu içtim. çoraplarımı da giydim ablacım :)
bir saat sonra tekrar meyve yiycem. bol bol viitamin yüklüyorum inşallah gribe dönmez canım. ..dün akşam bir tane parol içtim terlemişim üzerimi filan değiştim ılıkca bir duş aldım.. sonra uyumuşum ama işte gece kalktım bu sefer. burnum tıkanıyor başım ağrıyor. oturunca açılıyor lanet burun. Şimdi daha iyiyim ama limonlu ıhlamur iyi geldi.
Eltine de çok geçmiş olsun canım. bu sıcakta insan nasıl üşütüyor anlamıyorum..

Allah yardımcınız olsun Ayşem. İnşallah en kısa zamanda daha iyi bir iş bulur siz de rahatlarsınız.
Bunda da bir hayır vardır elbet. Rabbim başka bir kapı açacaktır. Allah büyük...

Allah razı olsun Tuğram.Zaten sizin bu güzel dua ve desteğiniz olmasa insan ağlamaktan şuracıkta doğurur valla Rabbim sizlere benimki gibi imtihan dolu bi hamilelik yaşatmasın inşallah.Koşturmaca zorlu da olsa çok zevkli..İnşallah sende bu haftalara geldiğinde diyeceksin,hiç bitmiyormuş koşturmaca diye.
3 gündür çarşılardayım şekerin malzemeleri için.İlk gün tüldü,lavantaydı,boncuktu seçtim.Dün bağladığımız şerit yetmedi onu almaya gittim.Kafa dolu olunca lavantayı ve boncuğu hiç hesap etmemişim,15 tane eksik oldu şekerler.Bugün de onları alır bitiririm tamamen.İnşallah yani. :) Bitiririm diyorum da daha minik kartlar hazırlanıp kesilip zımbalanacak tüllere Bitmiyor kısacası,bit-mi-yoooo....Daha kadehler,sürahisi ve tepsisi süslenecek.Daha kapı süsünün ipi dikilecek.Daha hastane odasının tülleri ayarlanacak.Daha su balonları alınacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…