- 20 Ocak 2010
- 3.037
- 1.606
- 173
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #15.961
selam kızlaarrr biz geldiiikk
şu sıralar piknikten ayagımı eve atamadığım için çok sık gelemiyorum kusuruma bakmayın olurmu
ama gelip okuyorum.aklım da hep sizlerde...
işte size Yusuf paşanın yeni bir resmi teyzeleri...
sarılıgımız halen var ama
geçicek Rabbimin iziyle
saçları havaya dikelim dedik ama az olunca pek karızma olmadı
Eki Görüntüle 763926
inşallah canım. Allah hepimizin yardımıcısı olsun.
Teşekkür ederim canım ama bana fazla bile geliyor. çünkü çok zayıftım ben. kemiklerim filan da ince. hep zayıftım ya göbek bana bir ağır geliyor ki sorma. sanki 30 kilo var üzerimde.
yok canımcım sen de fazla almazsın. benim oda arkadaşım 20 kilo almış. doğumdan sonra da vermiş emzirirken gitmiş hepsi ki öyle çok zayıf biri de değildi gebelik öncesi.. sağlık sorunu yaşamadığın sürece kiloya fazla takılma..tuzu ve hamurişlerini abartmadığın sürece sıkıntı olmaz
oyy ben sana kurban olurumm
teyzesiyesinn onuu yusuff paşamm benimmm
senin gelişini nasıl annenle birliktee gun saya saya bekledim sen biliyomusunn
maşallahh sanaaaa yaaaaa
ayy ağladım ağlıcammmm velettttttt ağlattın beniiii
Ya ben size bişey itiraf edeceğim kızlar:26: İsmini kesinleştirdiğimizden beri içimde garip bi duygu var benim..Tanımlayamıyorum,tarif edemiyorum içimdeki duyguyu..Heyecan,korku,tedirginlik,sevinç,huzur,gariplik vs vs....Liste uzun...Hayatımda artık bi birey olacak.Hifa...Kızııım....Ona seslendiğimi düşündüm bi an.Şekerlerde,kapı süsünde ismi...Allah bağışlasıın adı ne diyecekler Hifa diyeceğim....Anne benim ismimi nasıl koydunuz diyecek büyüyünce.Çok garip hallerdeyim.Sanki yeni öğrendim hamile olduuğumu.O kadar şaşkınımki....
Sizlere de bu oldu mu?
selam kızlaarrr biz geldiiikk
şu sıralar piknikten ayagımı eve atamadığım için çok sık gelemiyorum kusuruma bakmayın olurmu
geçicek Rabbimin iziyle
Eki Görüntüle 763926
merhaba canım sende bende kayıplara karıştık iyice nasılsın şekerim özledim kız seni sohbetlerimizi
oyy ben sana kurban olurumm
teyzesiyesinn onuu yusuff paşamm benimmm
senin gelişini nasıl annenle birliktee gun saya saya bekledim sen biliyomusunn
maşallahh sanaaaa yaaaaa
ayy ağladım ağlıcammmm velettttttt ağlattın beniiii
kızlar nerelerdesiniz ya neler yapıosunuz özledim sizleri ya herşey yolundadır inş kendinize ii bakın kıızmla öptük sizi
iiyiz çok şükür bende 1 yıl bekledim bu anı yasamk için 9 ay geçmiş bile gün sayıyoruz artık sağ salim kavuşmak için inş rabbim szilerede nasip etsin canım unutmazsam doğumda dua edicem sizlere sen de bize dua et olurmu allaha emanet ol kendini özletme bu kadar emimerhaba canım ne olsun işte hayat beklemekle devam ediyor ben hala hamile kalmaya çalışıyorum sen nasılsın kızın iyimi
ederim tabi güzelim ikinizde allaha emanet olun hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin rabbim güzel haberlerini alırız inşallahiiyiz çok şükür bende 1 yıl bekledim bu anı yasamk için 9 ay geçmiş bile gün sayıyoruz artık sağ salim kavuşmak için inş rabbim szilerede nasip etsin canım unutmazsam doğumda dua edicem sizlere sen de bize dua et olurmu allaha emanet ol kendini özletme bu kadar emi
MAŞEALLAH kız ne tatlı bebiş bu :)selam kızlaarrr biz geldiiikk
geçicek Rabbimin iziyle
Eki Görüntüle 763926
Çok güzel bir karar canım inşaallah adına layık saliha bir ömür yaşar...Merhaba herkese
Dün ayaklarıma kara sular indi desem yeridir
Bebek şekerimiz için lavanta,simli tül aldım.Minik akrilik boncuktan biberon yada emzik de alacağım ama bi türlü karar veremedimEvdeki şeritlerle denemeler yaptık.Birine karar verdik bugün de devamını alacağım.
Kızıma bir külotlu çorap daha aldım.
Göbeğini koruması için kuşak lazımmış,1m tülbentlik aldım bi akşam oturup kesip dikivereceğim 3-4 tane.
Puset kapı süsünü odasının kapısına sabitledim bugün sabah.Tamamlanınca çok daha güzel göründü gözüme
Pembe tül almam lazım bikaç metre.Yatağı ve bebeğimin yatacağı hastane yatağını süslemek için.Ve pembe-beyaz su balonları arıyorum her yerde.İnşallah çok aramam.
Bu arada kızımızın adını bu sabah kesinleştirdikHİFA PRENSES GELİYOR
Kafamı kurcalayan bişey var kızlar.Fikirlerinize ihtiyacım var.Lohusa şerbeti takımı için kadehleri süsleyeceğim.Uçuk pembenin üstüne fuşya renkte"HOŞGELDİN BEBEĞİM" yazan şerit aldım.Ayak kısmına bağlarım diye.Ama bişeyler daha eklemem lazım. Düşündüm düşündüm bişey bulamadım hoşuma giden.Boncuk emziklerden fazla alıp bağlayım dedim,çok baştan savma göründü gözüme.Keçeden bişeyler keseyim dedim,kaba durdu.Hazır boncuk alayım dedim,hoşuma gitmedi.:44::44::44: Hadi kızlar.Kızıma güzel bi şerbet takımı ayarlayalım beraber
iyiyiz tatlım inş şimdi iyisindir.günaydın kızlar..
Kendimi deldirdim geldim yine.. Bağımlılık yaptı delinmeden duramıyorum
yarın öğleden sonra bakalım ne çıkacak falımızda?
Bu arada tam 59 kilo olmuşum.tam 9 kilo var üzerimde.. 12 ile tamamlarsın filan diyorlar hayırlısı olsun..
Yalnız kız kan alırken tırnağını geçirmiş koluma.tırnak izi var kolumda. Del del dedim içimden alıştık nasılsa tırnağınla da del
Neyse Allahtan son bir izlem kalmış onda da emzirmeyi konuşacakmışız. Çok şükür orası bari bitti..
EE sizler nasılsınız? Lohusa şerbeti tartışılmaya başlamış...
Maşaallah yeni yaşın size huzur bolluk bereket geitsin...kızlarrrr napiosunuz vallaha geçmişi okumaya bile takatim yok bu cumartesi 6 haftalık olucaz allahın izniyle bebegimin keyfi yerinde galiba içimi bulandırıp duruyo ama rabbim sabrınıda veriyo benim ogluşum bu sabah bi ateşlendi allahtan kocişim hemen duşa götürdü saolsun çok yardımcı bana bugün dogungünüm buarada :) saolsun akşam kendisi baya bi ugraşıp süprizler hazırlamış bana hamile pantalonu hamile tişörtü almış özene bözene ahhh benim kocammmm allah başımızdan eksik etmesin arada bi odunlukları tutuyo ama olsun
ayy canım biz daha isim konusunda hem fikir olamadık gitti.Ya ben size bişey itiraf edeceğim kızlar:26: İsmini kesinleştirdiğimizden beri içimde garip bi duygu var benim..Tanımlayamıyorum,tarif edemiyorum içimdeki duyguyu..Heyecan,korku,tedirginlik,sevinç,huzur,gariplik vs vs....Liste uzun...Hayatımda artık bi birey olacak.Hifa...Kızııım....Ona seslendiğimi düşündüm bi an.Şekerlerde,kapı süsünde ismi...Allah bağışlasıın adı ne diyecekler Hifa diyeceğim....Anne benim ismimi nasıl koydunuz diyecek büyüyünce.Çok garip hallerdeyim.Sanki yeni öğrendim hamile olduuğumu.O kadar şaşkınımki....
Sizlere de bu oldu mu?
ya kuzum bz evdeyiz oğlum kıpır kıpır MAŞAALLAH Annesini yanlız bırakmıyor.kızlar nerelerdesiniz ya neler yapıosunuz özledim sizleri ya herşey yolundadır inş kendinize ii bakın kıızmla öptük sizi
20 kiloyu bulmaz canım. aynen bende öyleyim canım ayaklarım acısından ağladım geçen gün. hepsi geçecek canım inşallah hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alacağız.inşallah yaşamayız canım,bende 20 kilo alırım toplamda . bende çok zayıftım özlem 53 kilo idim boyumda uzundu ve çıtkırıldım bişeydim ve şimdiden ayakta biraz fazla dursam hemen ağrıyorlar,bünye hiç alışık değil bu kiloya canım :)) hayırlısı diyelim artık :))
MAŞEALLAH kız ne tatlı bebiş bu :)
Allah bağışlasın sağlıkla...
Çok güzel bir karar canım inşaallah adına layık saliha bir ömür yaşar...
Sahabe hanım gibi...
iyiyiz tatlım inş şimdi iyisindir.
kız tırnağına batırdığında niye uyarmadın özlemim yaaaa
Kuzuuum hoşgelmişsin Ebrumm.İnşallah pazartesi hayırlı sonuçlar alacaksınız ve gelecek hemen bebişiniz.Bu mübarek ay size de en hayırlısı ile gelecek inşallah.Dualarımdasın hep...oy oy kızımızın ismi nede güzelmişhayırlısı ile doğup kucağına alırsın inşallah ayşecim bizde bugün tedaviye başladık canım bebiş için eşimde gitti test verdi pazartesi çıkacak sonuç umarım sorun çıkmaz
Amiin canım.Allahım sağlıklı hayırlı uzun ömür versin kuzuma.Herkesin kuzusuyla beraber tabiki...MAŞEALLAH kız ne tatlı bebiş bu :)
Allah bağışlasın sağlıkla...
Çok güzel bir karar canım inşaallah adına layık saliha bir ömür yaşar...
Sahabe hanım gibi...
iyiyiz tatlım inş şimdi iyisindir.
kız tırnağına batırdığında niye uyarmadın özlemim yaaaa
İnşallah gönlüne göre olur ismi paşanın.Tek olarak çok ağır geliyor diye biliyorum bu ismi.Belki eşin de 2.ismi koyar hem fikir olursunuzayy canım biz daha isim konusunda hem fikir olamadık gitti.
MUHAMMED istiyorum ben.
Eşim bir türlü evet demiyor ama ben severken MUHAMMEDİM diye seviyorum.
Kesinleşsede içim rahatlasa.
Bence sende hiç karmaşık şeyler düşünme sen ona en güzel sahabelerden birinin ismini vereceksin.
Ve senin gibi inançlı bir annenin kızıda inşaallah gurur duyar ismiyle ve size çok teşekkür eder
Allah korusun Özlemciimmm.Eltim grip oldu,ateşini düşüremediler kadının.3 hafta önce almak zorunda kaldılar bebeğini.İkisinin de bi sıkıntısı yok ama son 15gün neler çekti bir kendi bilir bir Allah.Nefes alamıyordu garibim.Hık diye gidecek sandım gördüğümde.Aman öyle olmasın kimseninki.Limon-nane,çorap hadi bakıyımmbu saatte ne işin var diye sormayın. bir uyandım uyku kaçtı. başım da ağrıyor umarım grip olmam.
hamileliğimi öğrendiğimde griptim finali de griple yapmayız inşallah..
zorlu bir gecenin sabahından herkese kocaman günaydın..
Hayırlı cumalar olsun..
merhaba canım sende bende kayıplara karıştık iyice nasılsın şekerim özledim kız seni sohbetlerimizi
Allah a şükür hersey yolunda guselim ama bir suru terslik oldu daha önce gelemedim buralarakızlar nerelerdesiniz ya neler yapıosunuz özledim sizleri ya herşey yolundadır inş kendinize ii bakın kıızmla öptük sizi
zorlu bir gecenin sabahından herkese kocaman günaydın..
Hayırlı cumalar olsun..
Günaydın kızlar.
Kalbinizden geçen,dilinize dökülen-dökülmeyen bütün dualarınız sizler için hayırlı kılınsın ve kabul olsun bugün...Hayırlı cumalar hepinize....
Eşimin işyerindeki sorunları giderek büyüyor maalesef.Yana döne iş arıyoruz artık.Biliyorum kız çocuğu berekettir,kısmetiyle gelir bebekler,Rabbim açtığı boğazı açıkta koymaz...Ama demek istemiyorum ama tedirginiz işte...Onu öyle dalgın dalgın düşünürken görmek ciğerimi yakıyor...700tl rapor parasıyla nereye kadar idare edebiliriz bilmiyorumki.Kirası var,hastane masrafları var,ilacı var... Var da var.Bugün sela ile ezan arasında Yasin okuyup dua edeceğim sadece bu konu için...Ne yaklaşan doğumum,ne sınavım,ne de kendi sağlığım önemli şu an..Sorunlarının çözülüp bu işyerinde kalmasını çok istiyorum.İmkanları çok güzel.Ama hayırlısı olan ne bilmiyorum,o yüzden de duam hayırlısı neyse onu ver oluyor hep.Zor bir imtihandan daha geçiyoruz..Bugün bizi aydınlığına çıkar Allahım...Yarını bile bekleyecek gücümüz yok...
Şekerlerimizi bitirelim dedik dün.Bu seferde lavanta ve mavi boncuk yetmedi.Bugün onları da alayım da bitsin artık.Kafandaki sorunla pek zevkli olmasa da uğraşmak oyalıyor en azından bizi evde...
Şimdi limonlu ıhlamurumu içtim. çoraplarımı da giydim ablacım :)Kuzuuum hoşgelmişsin Ebrumm.İnşallah pazartesi hayırlı sonuçlar alacaksınız ve gelecek hemen bebişiniz.Bu mübarek ay size de en hayırlısı ile gelecek inşallah.Dualarımdasın hep...
Amiin canım.Allahım sağlıklı hayırlı uzun ömür versin kuzuma.Herkesin kuzusuyla beraber tabiki...
İnşallah gönlüne göre olur ismi paşanın.Tek olarak çok ağır geliyor diye biliyorum bu ismi.Belki eşin de 2.ismi koyar hem fikir olursunuz
Allah korusun Özlemciimmm.Eltim grip oldu,ateşini düşüremediler kadının.3 hafta önce almak zorunda kaldılar bebeğini.İkisinin de bi sıkıntısı yok ama son 15gün neler çekti bir kendi bilir bir Allah.Nefes alamıyordu garibim.Hık diye gidecek sandım gördüğümde.Aman öyle olmasın kimseninki.Limon-nane,çorap hadi bakıyımm
Günaydın canım.Nasılsın,daha iyisin inşallah şimdi?
Günaydın kızlar.
Kalbinizden geçen,dilinize dökülen-dökülmeyen bütün dualarınız sizler için hayırlı kılınsın ve kabul olsun bugün...Hayırlı cumalar hepinize....
Eşimin işyerindeki sorunları giderek büyüyor maalesef.Yana döne iş arıyoruz artık.Biliyorum kız çocuğu berekettir,kısmetiyle gelir bebekler,Rabbim açtığı boğazı açıkta koymaz...Ama demek istemiyorum ama tedirginiz işte...Onu öyle dalgın dalgın düşünürken görmek ciğerimi yakıyor...700tl rapor parasıyla nereye kadar idare edebiliriz bilmiyorumki.Kirası var,hastane masrafları var,ilacı var... Var da var.Bugün sela ile ezan arasında Yasin okuyup dua edeceğim sadece bu konu için...Ne yaklaşan doğumum,ne sınavım,ne de kendi sağlığım önemli şu an..Sorunlarının çözülüp bu işyerinde kalmasını çok istiyorum.İmkanları çok güzel.Ama hayırlısı olan ne bilmiyorum,o yüzden de duam hayırlısı neyse onu ver oluyor hep.Zor bir imtihandan daha geçiyoruz..Bugün bizi aydınlığına çıkar Allahım...Yarını bile bekleyecek gücümüz yok...
Şekerlerimizi bitirelim dedik dün.Bu seferde lavanta ve mavi boncuk yetmedi.Bugün onları da alayım da bitsin artık.Kafandaki sorunla pek zevkli olmasa da uğraşmak oyalıyor en azından bizi evde...
Gunaydınnn
aysemmm Allah gönlünüze göre versin arkadaşım
dilerim eşinin iş konusu tez zamanda hallolur...
bu arada tam gazzz hazırlıklara devam ediyosun maşallah sana
prensesimizz gelirken size bereketiyle kısmetiyle gelicek sen içini ferah tut
hep gusel düşündün kalbin temizz senin
hersey yoluna girecektirr inanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?