Bol bebiş topiği

sen güzel seyleri düşün böyle tülüydü şeridiydii şekeriydii tatlı heyecanlarla koşuşturmacalarla uğraş
içindeki minik can size herseyin en güzelini getiricek tatlımm.....
bu arada sen yazmışın ben okurken yoruldumm....
olsunnn en güzel kısımları bunlar
sonuna geldin güzelim
Allah kucağına aldığın gunude hayırlısıyla göstersin

bu arada izne ayrıldın dimi sen ?

Eltim nisanda doğum yaptı.Onunki normal kış gribiydi ama yaz gribi daha zor.Sık sık iç ıhlamurunu.İnşallah önlersin bu şekilde.Hatta bugün de düzelmezsen drunu ara.En azından önleyici ilaç verebilir daha kötü olmadan.
Amiin canım benim.İnşallah bugün hayırlı bi haberle seviniriz.İnan korkuyorum artık hergün yeni sıkıntıyla karşılaşmaktan

Yok hala çalışıyorum.31 Temmuz son inşallah.1 Ağustosta kontrol var.Ramazanda işler sakin olur bizim.Hem millet oruç son bi faydam olsun dedim.Erken gelip,erken çıkıyorum işten.2 hafta önden gidiyormuş kızım.34 olduk aslında biz.Aç karnına harnup pekmezi içiyorum her sabah 1 kaşık.Bebeğim güzel kilo alıyor.Aklında olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Gizli işler karıştırıyorum
sağlık ocağındaki tahlil sonucumu kendi bilgisayarımdan çıkardım
neyse ki troitler iyi ama demir depolarım boş yine. her gün içiyorum demiri o kadar kuru üzüm yiyorum ne depoymuş arkadaş dolmadı gitti..neyse öğleden sonra hiç öğrenmemiş gibi giderim aile doktorumun yanına

tamam canım olmadı ararım doktoru.
şimdi meyve saati. bol bol meyve yiyeyim geçsin. ben mutfaktayım..
Bu arada canım işyerinde son 4 gün kaldı dimi senin? ne güzel. ben çalışabilir raporu alcam ya 32.haftayı doldurunca mı alacam girince mi alacam? bu hesap işleri iyice karışık..

tamam yazdım bi kenara harbup pekmezini
ama yanii artıkk bırak sendee hem 34 haftalığızz diosun hemde gidim faydam dokunsun diosunn
otur atık kır dizini hadi bakalımm sunun surasında ne kadar kaldıkii
nerde doğum yapıcaksın tatlım sen

Hınzır seni.Kızında senin gibi cadı olursa kime çekti bu kız diye aranma olurmu
Kuzum harnup pekmezi iç hergün 1 kaşık.Kansızlığa iyi geliyormuş.

32.haftaya girince diye biliyorum ben.8+8 ya izinler o yüzden 32nin içinde olması lazım.

Aslında iyiyim ama özellikle 12-1den sonra ayaklarımı uzatmak istiyorum.Kasıklarım ağrıyor sürekli oturma pozisyonunda olunca.E arkana yaslanıp iş yapamıyorsun masada.Zaten göbüşüm sığmıyor diye sandalyeyi en düşüğe getiriyorum.Yine de mideme baskı yapıyor,tekme atıyor kuzum sıkışınca.ZATEN YERİM DAR,Bİ DE SEN TUZ BİBER OLMA ANNE der gibi hissediyorum Tansiyonum düşüyor sıcaktan.Su-yemek kar etmiyor artık.Merdivenlerden,tek başıma yürümekten korkuyorum.Bi anda düşüyor çünkü.Bir de enfeksiyon sıkıntısı var.İşyerimde wc ortak.Sürekli temizleniyor,bende sürekli sifon çekiyorum ama kapmışız işte yinede Erken doğan bebeklerde hastalık hiç bitmez diye korkutuyorlar birde.Eylül'e bari girsin istiyorum.Böyle giderse eylülün ilk haftası gelir diyor dr.15 gün ilerde çünkü.Tabi sezeryan olmazsa:26::26::26:
İşyerimi seviyorum.Sorunlarımız olsa da zaman zaman o kadar fedakarlık da yapayım istiyorum.Çünkü benden 2 ay sonra da en kıdemli 2.eleman askere gidiyor.3 kişi kalacaklar ve ikisi çok iyi değil işte.Evine getiririz biz dosyaları,çocuk uyurken boş oturma evrak işle diyorlar Sıkıntılı bi döneme giriyor büro.Aralık-Nisan arası en yoğun dönemdir bizde.Ve o dönemde 2 büyük eleman olmayacak maalesef.Ama benimde takatim kalmadı.Nefes zor alıyorum zaten,yorgunluk,sıcak,tansiyon hepsi üstüste geliyor.Gönlümden geçen son 3 haftaydı ama hesaplar tutmayabiliyor doğumda.
Allahım sana da göstersin bugünleri.Dualarım hep sizinle canım benim.Phia,ebson,sen,cevodileksu ve bekleyen herkese sürekli dua ediyorum.

ben pekmezi kusmuştum korkuyorum tekrar içmeye. hem de 12.haftdan sonraydı. gerçi 16 dan sonra değişti epey ama korkuyorum evde pekmez bana bakıyor ben ona..

hehehe tamam aranmam...ama sağlık ocakları kandırıyor. sabahtan çıkıyor sonuçlar. iş olsun öğleden sonra gel diyor. ben de öğrendim işte bugün ebe sıkışık gel dedi. idrarda proteine bakalım dedi. dedim şişliklerim yok tansiyon zaten düşüyor ama işte performans olsun onlara dimi. tanıdık olmasalar kaçarım da yüz göz olmak istemiyorum sonra işim düşer
öğleden sonra giderim ben de sonuç almaya ordan da eve giderim.

Ayşem valla aynen benim yaşadıklarımı yazmışsın valla seni çok iyi anlıyorum ben ne yapacam bakalım daha 5 hafta daha...
dayanamazsam senelik izin alırım neyapayım..

Aynen öyle kuzum.Köprüyü geçinceye kadar idare ediyoruz öyle yerleri maalesef.
Senelik izin,rapor derken bitireceksin inşallah.Sorunun olmaz da rahatca biter 5 haftan.

Aynen öyle kuzum.Köprüyü geçinceye kadar idare ediyoruz öyle yerleri maalesef.
Senelik izin,rapor derken bitireceksin inşallah.Sorunun olmaz da rahatca biter 5 haftan.

inşallah canımcım.. hayırlısı ile de kucağımıza alalım sıpalarımızı.. acaip planlarım var beni şebek etti ben ona neler etcem :)
kuzucum beslenme saati. öğleden sonra görüşürüz..

selamün aleyküm kızlar nasılsınız
buarada hayırlı cumalar...
Aleyküm selam sulecim.Ben bugün biraz halsizim.
Sanada hayırlı cumalar.

inşallah canımcım.. hayırlısı ile de kucağımıza alalım sıpalarımızı.. acaip planlarım var beni şebek etti ben ona neler etcem :)
kuzucum beslenme saati. öğleden sonra görüşürüz..
Afiyet olsun canım.Kuzuna yarasın inşallah.Bende çok acıktım ama inanırsan açık olan bi yere gidip yemek yemeye utanıyorum:26::26::26::26::26::26: Krakerden,bisküviden de bögg geldi.Dr yeme dedikçe onlara döndüm,napıyım

Hayirli cumalar kizlar.rabbim cumlemizin dualarini kabul etsin insallah.
Hayırlı cumalar izelcim.Amiin.Bütün müslümanlarınkini inşallah

Merhaba kızlar

İsime karar vermişsiniz ayşecim.

bizde isim arayışındayız. Ben kızımı AZRA diye seviyorum. Bilmiyorum çok hoşuma gidiyor.

Eşiminde hoşuna gitti sanırım. O da kızımızı Azra diye seviyor.

Birde ben EFNAN ismini çok seviyorum. Ama telaffuzu zor diye çok kararsızım.

Hep kızım olursa adını Efnan koyarım diyordum. Azra da çok güzel. bilmiyorum ne olacak

kıyamam kuzum ya gidiyorum ben lokantaya ne yapayım. hamileyim ben.
keşke aynı yerde olsak beraber giderdik koca göbüşlerle.. en mutlu olduğum an kendim gibi göbüşlüleri gördüğüm an..

hoşgeldin incim. Azra ismini ben de çok seviyorum. hatta kocişe sundum seçenek olarak ama beğenmedi büyük patron..
hayır korkuyorum sonra çocuğun ismini do re mi falan koyacak..
efnan da güzelmiş ama azra daha güzel..

Son düzenleme:

geçmiş olsun ayşe sanırım günler geçtikçe
bu halsizlikler olacak Allah şifa ihsan etsin..

inci azra güzel isim umarım hayırlı olur
ismiyle müsemma olur bu arada efnan ne demek dediğin gibi
telaffuzu zor bana erkek ismi gibi geldi:)

Evet karar verdik incim.EFNAN benim patronumun kızının adı.Anlamını bilmiyorum ama söylemesi çok hoş geliyor kulağa.İsimlerin anlamlarını iyi araştır ama.Peygamber efendimiz de iyi anlamları olan isimler koyun çocuklarınıza buyurmuş.

Dayanamadım gittim bende az önce Benden başka bayan yok içerde.Cumadan çıkan içeri girdi.Herkesin günahı boynuna ama oruç falan tutan yok toplumda.Çok üzüldüm.Ben utana sıkıla bi köşeye sindim yedim,millet normal bi günmüş gibi rahat.Allah korkusunu almasın içimizden Rabbim:26::26::26::26::26::26:

kızlar ben yavaş yavaş çıkıyorum mutfakta süt içeyim ordan da şu gördüğüm sonuçlarımı alayım.
sıkışamadım hala ya. bekledin mi gelmez...gelme desen pat gelir...
görüşürüz kızlar..

(( Rabbim ıslah eylesin.. tutmadıkları halde tutana da saygı kalmamış
amin canım..

merhaba adetime 2 gün kaldı hamile olabilirmiyim diye merak ediyorum.sizin en kuvvetli belirtileriniz nelerdi?cevap yazarsanız çok mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…