Bol bebiş topiği

2 adım at gelir merak etme Hayırlı haberle gel inşallah

(( Rabbim ıslah eylesin.. tutmadıkları halde tutana da saygı kalmamış
amin canım..

Amin.Zaten tutmadıkları konusu değilde insanın canını sıkan,oruçluyu hiçe saymaları..

merhaba adetime 2 gün kaldı hamile olabilirmiyim diye merak ediyorum.sizin en kuvvetli belirtileriniz nelerdi?cevap yazarsanız çok mutlu olurum.

ben sadece adet sancıları çektim hiç bir belirtim olmadı
adetim üç gün geçtikten sonra kasık ağrısı ve göğüs ağrısı yaşadım..

2 adım at gelir merak etme Hayırlı haberle gel inşallah

Amin.Zaten tutmadıkları konusu değilde insanın canını sıkan,oruçluyu hiçe saymaları..

evet maalesef toplum modernleşme adına gittikçe kötüleşiyor
Allah sonumuzu hayr eylesin bu mübarek günlerde
onlara da dua edelim inşallah mevlam ıslah eyler...

bu arada yarın misafirim var kızlar iftara ne yapsam
pek hamarat değilim bana böyle değişik tarifler verebilir misinz??

bu saatte ne işin var diye sormayın. bir uyandım uyku kaçtı. başım da ağrıyor umarım grip olmam.
hamileliğimi öğrendiğimde griptim finali de griple yapmayız inşallah..
Ayy Allah korusun kız inş sağlıkla doğurursun.
Bende dün gece çok kötüydüm yatar
Evet Muhammed isminin ağır olabileceğini biliyorum ama inşaallah anası babası islama layık yaşamaya çalışıyor Rabbimde ismine layık eyler diyorum.
İkinci isim istemiyorum Aişem ya ben tek isim istiyorum.
bana zor geliyor çağırması
Allahanım hiçbirimizi darda zorda koymasın canım.
Birbirimize dua edelim.
Rızık endişe taşıyoruz olmaması gerektiği halde.
Rabbim hiç sevmezmiş rızık endişesine girenleri.
Sırf bu yüzden bende kendimi dizginlemeye çalışoyorum.
Bizimkin,nde işyerinde sorunları çok fazla sırf bu yüzden dgs ye bu yıl çok çalıştı belki mühendisliği bitirirsem bunlara el açmam diye.
Allah yardımcımız olsun..
selamün aleyküm kızlar nasılsınız
buarada hayırlı cumalar...

aleyküm selam canım sanada hayırlı cumalar.
İyiyiz teyzesi siz nasılsınız :)

Hayirli cumalar kizlar.rabbim cumlemizin dualarini kabul etsin insallah.
Amin izelcim...
Tatlım Azra güzel telafuzuda kolay.
Ama efnan ileride çocuğu zorlayabilir herkese ismini defalarca tekrarlamak zorunda kalabilir
Buda çocukta sıkıntı yapar.
Bende NEVFEL İsmine hayranım şehit olup tekrar dirilen sahabi.
Ama çocok zorlanır diye korkuyorum koymaya.
Eşimle anlaştığımız bir isim.
Hatta MUHAMMED NEVFEL olsun dedik ama kullanırmıyız acaba :26:

ayeşcim bu yzını görmemişim Allah sabır versin
inşallah en kısa zamanda ferah erersiniz
dediğin gibi çocuk bereketiyle gelir
Allah izniyle bu sıkıntıdan da kurtulursnz
karapiso sağol canım iyiyim sen nasılsın
binamızda tadilat var her yer boya kokuyor
o yüzden bugün biraz başım ağrıyor
ramazanda çalışacakları tuttu valla kızıyrmda ama ne yapayım
izinde kullanamıyrm öyle işte sen neler yapıyrsn

yoğun ve sıcak günler yaşıyorum Şulecim.
Sabah mukabeleye gidiyorum diye erken uyanıyorum.
Yetişme telaşı yüzünden saatinden önce uyanıp uyanıp dalıyorum uykumdan bişey anlamıyorum
.normalde sabah 11 gibi uynırım ev hanımıyım iş güç beklesin birz diyordum
ama bu günlerde uyumaktansa dolu geçiryim istiyorum
Gidecek bir yerin yok u kuzum şikayette bulunsan seni başka kokusuz ofise alsalar.
Çok zararlı boya kokusu bunu unutma :44:
Helede gebesin

Merhabalar kızlaaarrrr, uzuunnn bir aradan sonra ben geldiim

Çok özledim hepinizi; Sunbalım, Ebsonum, Tugram, Tubiloshum, Fmfmim, İncim, Ayşem, Tatlıebbim, Taydinim, Mmlkkim, Cevom, Wavesim, Savasım, Peram, Sosyolojim

Tubişim ve Feyzam bebişlerini dünyaya getirmiş ne mutlu size

Birçoğunuz da hamileymişsiniz kızlar tebrik ederim :13:
Kendime söz vermiştim, yüksek lisans tezim bitmeden kadınlar kulübü yasak diye, çünkü biliyorsunuz oturdum mu kalkamıyordum başından, sohbetlerimizi terk edemiyordum Bir yandan öğretmenlik, bir yandan öğrencilik, bir yandan evin hanımı olmak, zorladı beni şu yüksek lisans... Ve ben artık tezimi bitirdim canlarım sadece jüriye çıkmam kaldı o da zaten hocama göre tamamdır...

Buraya gelemediğim sürelerde Tubişimden güzel haberlerinizi aldım, soruyordum hep çünkü aklım sizdeydi...
Ayşem, zor günler geçirmiş ama atlatmış çok şükür, geçmiş olsun Ayşe'm. Rabbim sabır ve şifa versin...
Sizlerden uzak kaldığımda neler yaşadım sıra onlarda...

Aman da aman kimler gelmiş insan bu kadar özletir mi kendini canım benim nasılsın

Şimdi ben eeennn başından başlayayım, geçmişimi de hatırlatarak...
Hamilelik planımızın ancak 12. ayında gebe kalabilmiştim, ancak 5 haftalık iken spontan düşük yaşadım, Mart 2012'de.
Sonrasında kızlar ben yine 12. ay gebe kalabildim, fakat o da yine kese görülmeden düşükle sonuçlandı ve o da Mart 2013'te.
Gözümüz hala yollarda yani anlayacağınız...

Tabi bu sürede tüm tetkikler yapıldı:

Benim yumurtalarım güzel,
Rahim kalınlığım güzel,
Tüm hormon tetkiklerim normal,
Rahim filmi dediğimiz HSG normal,
Benim rahim içi yapısını görüntüleme dediğimiz OFİS HİSTEROGRAFİ sonucum normal,
AMH dediğimiz yumurta rezervim normal,
Eşimin spermiyogram sonuçları normal,
Eşimin DNA FRAGMANTASYONU dediğimiz spermde hasar var mı testi normal, yani hasar yok,
Eşimin muayene ve ultrason bulguları normal, varikosel v.s. yok,
Eşimle ikimizin yaptırdığı KARYOTİPLEME (Genetik Testi, yani bizlerin kromozom geçişinde düşüklere sebebiyet veren bir farklılaşma olabilir diye) o da normal. Tüm kromozomlarımız normal, hiçbirinde bir translokasyon yok yani.
Benim Protein-c ve Protein-s normal.
Benim trombofoli analiz (kanda pıhtılaşma problemi tarama testi) sonuçlarımda yalnızca MTHFR 1298 olan heterozigot, yani kızlar bu ufak düzeyde pıhtılaşma taşıyıcılığım olduğu demek, bu pıhtılaşma benim erken düşüklerimin sebebi buna bağlı da değilmiş çünkü 8 haftadan sonra anne kanından beslenmeye başlıyormuş bebek, ileriki aylarda düşük olabilirmiş ancak... Bunun için ben önlem amaçlı olarak gebe kaldığımı öğrendiğim anda kan sulandırıcı iğne olacağım...

Kızlar, profesörler de dahil tüm gittiğim doktorlar hiçbir sorun görmüyor gebelik için. Hatta en son memlekette gittiğim profesör "bu dosya çok güzel, hiçbir engel yok gebelik için. En geç 6 ay içinde gebeliğinde görüşürüz." dedi...
Bakalım kızlar, hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebişlerim inşallah... Bu sene yoğun ve stresli bir dönem geçirdik, benim okul, tez, eşimin ise iş yoğunluğu ve stresi derken... Ama şimdi çok şükür rahatladık, bunların hiçbiri kalmadı artık. Sigarayı da eşim azaltır ben de tamamen bırakırsam bebişlerimiz gelir artık inşallah Rabbim'in izniyle...

Aman da aman kimler gelmiş insan bu kadar özletir mi kendini canım benim nasılsın

Canım Feyza'mmm
İyiyim canım, çok şükür iyiyim.
Tatilin ve ramazanın tadını çıkartıyorum

Bu yıl benim için çok yoğun bir yıl oldu, şimdi dinleniyorum.
Bebeğin dünyaya gelmiş canım benim, hayırlı olsun. Dua ettim sana, telefonlaşmıştık ya en son, az kalmıştı doğumuna.
Ne güzel ki sağ salim doğumunu yaptın bu defa, şükürler olsun...
Çok zor zamanlar geçirdin ama atlattın o zorlu sınavı Feyza'm

Evet canım benim aldım yavrumu kucağıma özlemişim emzirmeyi bebekle uğraşmayı. Herşey de çok güzel geçti dualarınız sayesinde Ahmet Furkan da sakin bir bebek maşallah şimdi yıkadım uyuttum . Ömer'im iyi Mahmut'um iyi daha ne isteyim Allah'tan . Darısı en yakın zamanda sana inşallah . Bu topik uğurlu her gelen hamile kalıyor aşağı yukarı inşallah şimdi sıra sende biz sana önden tecrübelerle de yardımcı oluruz oh Miss ... Kuzun önce göbüşüne sonra kucağına yerleşsin inşallah

Aminn canım, inşallah

Rosto yapabilirsin canım.Çok kolay hazırlaması.Yanına püre,kızartma yada pilav harika olur.Ayaktada tutmaz seni.Yada tavuk dolması yapabilirsin fırında.Tüm tavuğa haşlanmış malzemeleri doldurup.Tatlı olarak da supangle,2 renkli puding,narlı ayva tatlısı gibi hafif bi tatlı çok şeker durur.Malum iftarda baklava ağır oluyor.

Ne kadar değişik bi isim öyle.İlk kez duydum

Amiiin canım.İnşallahhhh
:52: Hoşgeldiiiiiiiiinnnn Phiaaaaa
Çok özledik biz seni.Dualarımda hep oldun yokken bile.İnşallah sonucu da güzel gelir,sırayla olur bütün duaların

Ağlattın beni yazdıklarınla yaa.O kadar güzelki eski bi dostu görmek.Çok özlemişim seni
Allahım bu kadar çabayı,emeği,umudu boşa çıkarmasın inşallah.Şu mübarek günlerde gelsin kuzunuz bi an önce sağlıkla yuvanıza.
Benim şimdi çıkmam lazım phiam.İnşallah bundan sonra sohbetlerimiz kesintisiz devam etsin.

Ayşem, canımm, duaların için teşekkür ederim
İnan ben de çok özledim sizi, aklımın bir tarafı hep burdaydı, içim içime sığmadı.
Artık buralardayım, sadece bayram ve sonrasında iznimiz var, memlekete gideceğiz bir de güzel bir tatil, ama o zaman da ara ara kaçar telefondan yazarım merak etme sen

Ayşem, hadi sen beni şu uğurlu tablona tekrar ekleyiver canım, BAT 10 Ağustos, bakalım bu bayram 3 bayram yaşayacak mıyız? 8 Ağustos bizim evlilik yıldönümümüz, mübarek ramazan bayramı, inşallah bebiş bayramımız da olur
Bu da ateş tablom, hiç vazgeçemediğim ateş tablom

http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

Ha bu arada kızlar, ovülasyon testi de devam haa
Gebelik testleri de devam, anlayacağınız kızlar PHİA hiç değişmedi
He bu arada gebelik testlerine çok para vermiyorum artık, aylar önce bi medikal gibi laboratuar malzemeleri satan bir yer buldum, 47 tane Laboquik gebelik testi 20 liraya alıyorum. Ay dedim ki 2 seneye yakındır bir teste 4 liraları baya bi harcamışım ben kızlar yaa, şimdi acımadan zırt pırt yapıyorum valla gebelik testi
Ovülasyon testlerimi de çok uygun alıyorum o amcadan, 42 adet Laboquick 20 lira

Azra (العذرا&#1569 ismi, Arapça kökenli bir isim olup “el değmemiş bakire kız, delinmemiş inci, ayak basılmamış kum” gibi anlamlara gelir.

Azra kafama yatıyor ama hala araştırma içindeyim. bende Kuran da geçsin istiyorum elbette.

Karapisso kuzum, Nevfel çok güzelmiş ya.

Benim kuzenimin adı da Hüzeyfe . O da çok hoş. Erkek olsa Hüzeyfe koyabilirdim.

Peygamber efendimizin sır katibinin adı imiş.

Cadiozy, eşin çok zor beğeniyor belli ki. acaba başak burcu mu? Kız kardeşimde çok titiz ve pimpiriklidir.

phia; hoşgeldin sealar getirdin. Rabbim bu mübarek ayda sana hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin.

Bende ovulasyon testi kullandım. Birde ilk kez denediğim bir yöntem ile de o ay hamiş kaldım. Tabi ki o vesile oldu. silkelet ve hamiş kal diye bir topik vardı. İlişkiden sonra ayakları yukarı kaldırıyorsun eşin seni çamaşır silkeler gibi bi oyana bi bu yana sallıyor 1-2 dakka yapman yeterli. Belki denemek istersin.

ikinizde hoşgeldiniz yol arkadaşlarım benim iyiki döndünüz phiacım seni ataeş tablondan hep takip ettim hayırlısıyla bebeişiene kavuşursun inş eşim bile seni sordu durdu tuğracım senide nasıl merak ettim vardır her şerde ni hayır nasip ne zaman bakalım bida bırakıp gitmeyin emi

Hoşbuldum canım Sunbal'ım
Var ya canım, öğretmenler gününde bana yazdığın o güzel mesajı unutmuyorum hiç, bilesin
Her birinizin ayrı bir yeri var yüreğimde, inanın. Aylar önce birlikte çıkmıştık bu yola, her anımızı birlikte yaşadık, ne güzel günlerdi...
Ne güzel ki birçok arkadaşımız hamile kaldı bu zamanda, ve ne güzel ki kucaklarına bile aldılar yeğenlerimizi

Dualarınızla sıra bize de gelsin inşallah; Cevo'ma, Tugra'ma, Taydin'ime, Tatlıebbi'me, bana

Sunbal'ım, doğumuna da çok az kalmış. Rabbim hayırlısıyla sağ salim bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin... Bebeğini görmeye geleceğim inşallah, yakınız biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…