- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.021
Hoşbuldum canım Sunbal'ım
Var ya canım, öğretmenler gününde bana yazdığın o güzel mesajı unutmuyorum hiç, bilesin
Her birinizin ayrı bir yeri var yüreğimde, inanın. Aylar önce birlikte çıkmıştık bu yola, her anımızı birlikte yaşadık, ne güzel günlerdi...
Ne güzel ki birçok arkadaşımız hamile kaldı bu zamanda, ve ne güzel ki kucaklarına bile aldılar yeğenlerimizi
Dualarınızla sıra bize de gelsin inşallah; Cevo'ma, Tugra'ma, Taydin'ime, Tatlıebbi'me, bana
ayy ii olmana ve mutlu olmana sonuçlarınızın temiz çıkmasına çoookkk sevindim inş bebeiş kısa zamanda gelir doğumda dua edeceğim sizlere zaten hep ediyorum bizim günlerimiz sayılı artık pazartesi kontrolümüz var ve ben artık çok heycanlıyım rabbim sağ salim kurtarsın inş benim gibi hamişleri herzaman bekleriz teyzesi doğum zaten Avrasya da olucak nasipse hertürlü yakınlaşırız ozmanSunbal'ım, doğumuna da çok az kalmış. Rabbim hayırlısıyla sağ salim bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin... Bebeğini görmeye geleceğim inşallah, yakınız biliyorsun
Senin zamanlarında ben yoktum topikteŞimdi ben eeennn başından başlayayım, geçmişimi de hatırlatarak...
Hamilelik planımızın ancak 12. ayında gebe kalabilmiştim, ancak 5 haftalık iken spontan düşük yaşadım, Mart 2012'de.
Sonrasında kızlar ben yine 12. ay gebe kalabildim, fakat o da yine kese görülmeden düşükle sonuçlandı ve o da Mart 2013'te.
Gözümüz hala yollarda yani anlayacağınız...
Tabi bu sürede tüm tetkikler yapıldı:
Benim yumurtalarım güzel,
Rahim kalınlığım güzel,
Tüm hormon tetkiklerim normal,
Rahim filmi dediğimiz HSG normal,
Benim rahim içi yapısını görüntüleme dediğimiz OFİS HİSTEROGRAFİ sonucum normal,
AMH dediğimiz yumurta rezervim normal,
Eşimin spermiyogram sonuçları normal,
Eşimin DNA FRAGMANTASYONU dediğimiz spermde hasar var mı testi normal, yani hasar yok,
Eşimin muayene ve ultrason bulguları normal, varikosel v.s. yok,
Eşimle ikimizin yaptırdığı KARYOTİPLEME (Genetik Testi, yani bizlerin kromozom geçişinde düşüklere sebebiyet veren bir farklılaşma olabilir diye) o da normal. Tüm kromozomlarımız normal, hiçbirinde bir translokasyon yok yani.
Benim Protein-c ve Protein-s normal.
Benim trombofoli analiz (kanda pıhtılaşma problemi tarama testi) sonuçlarımda yalnızca MTHFR 1298 olan heterozigot, yani kızlar bu ufak düzeyde pıhtılaşma taşıyıcılığım olduğu demek, bu pıhtılaşma benim erken düşüklerimin sebebi buna bağlı da değilmiş çünkü 8 haftadan sonra anne kanından beslenmeye başlıyormuş bebek, ileriki aylarda düşük olabilirmiş ancak... Bunun için ben önlem amaçlı olarak gebe kaldığımı öğrendiğim anda kan sulandırıcı iğne olacağım...
Kızlar, profesörler de dahil tüm gittiğim doktorlar hiçbir sorun görmüyor gebelik için. Hatta en son memlekette gittiğim profesör "bu dosya çok güzel, hiçbir engel yok gebelik için. En geç 6 ay içinde gebeliğinde görüşürüz." dedi...
Bakalım kızlar, hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebişlerim inşallah... Bu sene yoğun ve stresli bir dönem geçirdik, benim okul, tez, eşimin ise iş yoğunluğu ve stresi derken... Ama şimdi çok şükür rahatladık, bunların hiçbiri kalmadı artık. Sigarayı da eşim azaltır ben de tamamen bırakırsam bebişlerimiz gelir artık inşallah Rabbim'in izniyle...
Azra (العذراءismi, Arapça kökenli bir isim olup el değmemiş bakire kız, delinmemiş inci, ayak basılmamış kum gibi anlamlara gelir.
Azra kafama yatıyor ama hala araştırma içindeyim. bende Kuran da geçsin istiyorum elbette.
Karapisso kuzum, Nevfel çok güzelmiş ya.
Benim kuzenimin adı da Hüzeyfe . O da çok hoş. Erkek olsa Hüzeyfe koyabilirdim.
Peygamber efendimizin sır katibinin adı imiş.
Cadiozy, eşin çok zor beğeniyor belli ki. acaba başak burcu mu? Kız kardeşimde çok titiz ve pimpiriklidir.
phia; hoşgeldin sealar getirdin. Rabbim bu mübarek ayda sana hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin.
Bende ovulasyon testi kullandım. Birde ilk kez denediğim bir yöntem ile de o ay hamiş kaldım. Tabi ki o vesile oldu. silkelet ve hamiş kal diye bir topik vardı. İlişkiden sonra ayakları yukarı kaldırıyorsun eşin seni çamaşır silkeler gibi bi oyana bi bu yana sallıyor 1-2 dakka yapman yeterli. Belki denemek istersin.
Senin zamanlarında ben yoktum topikte
Canım ya çok geçmiş olsun benimde derdim aynı kan pıhtılaşması ve doktorum bu koyulukta bebişini doğuranlar çok ama sende etkilemiş dedi 2 düşük 1 kimyasal gebelikten sonra Maşaallah şimdi oğluma hamileyimi.
Darısı sana.
Sende benim gibi demek bebbek beslenmeden düşük olmuş.
Benim biri tam 2 aylıktı biri 7 haftalık...
Ş,mdi coraspin ve iğne kullanıyorum hergün aynı ssaate.
Sana tavsiyem şimdiden hergün sabah yarım limonu bir su bardağı suya sık iç.
Bitkisel bir kan sulandırıcı.
Akşamda aynızsnı yap.
İnşaallah gebe kalmanı kolaylaştırır.
Allah hayırlısıyla versin meleğinizi
Ayşem, hadi sen beni şu uğurlu tablona tekrar ekleyiver canım, BAT 10 Ağustos, bakalım bu bayram 3 bayram yaşayacak mıyız? 8 Ağustos bizim evlilik yıldönümümüz, mübarek ramazan bayramı, inşallah bebiş bayramımız da olur
Bu da ateş tablom, hiç vazgeçemediğim ateş tablom
http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
Ha bu arada kızlar, ovülasyon testi de devam haa
Gebelik testleri de devam, anlayacağınız kızlar PHİA hiç değişmedi
He bu arada gebelik testlerine çok para vermiyorum artık, aylar önce bi medikal gibi laboratuar malzemeleri satan bir yer buldum, 47 tane Laboquik gebelik testi 20 liraya alıyorum. Ay dedim ki 2 seneye yakındır bir teste 4 liraları baya bi harcamışım ben kızlar yaa, şimdi acımadan zırt pırt yapıyorum valla gebelik testi
Ovülasyon testlerimi de çok uygun alıyorum o amcadan, 42 adet Laboquick 20 lira
ikinizde hoşgeldiniz yol arkadaşlarım benim iyiki döndünüz phiacım seni ataeş tablondan hep takip ettim hayırlısıyla bebeişiene kavuşursun inş eşim bile seni sordu durdu tuğracım senide nasıl merak ettim vardır her şerde ni hayır nasip ne zaman bakalım bida bırakıp gitmeyin emi
Phia mm ben seniii göremedim yaaa yanarım yanarım onaa yanarım suandaa içimee dert oldu arkadaşımmm yaa....
bide aynı dönemlerde buralara döndük farketmedim sanma sakınnn çok özlemişimm yaaa
sunball kuzumm seninde beişini kucağına alman yakınnn senin adına heyacanlıyım
adım adım birlikte ilerledik bu yolda biliyosunuz
kimimiz tersliklerle karşılastı kimi mutlu sona ulaştı kimimizde ulaşmak üzere ama biliyorumki
hep birbirimizin aklındayızz daimaa kalplerdeyizzz
Merhabalar kızlaaarrrr, uzuunnn bir aradan sonra ben geldiim
Çok özledim hepinizi; Sunbalım, Ebsonum, Tugram, Tubiloshum, Fmfmim, İncim, Ayşem, Tatlıebbim, Taydinim, Mmlkkim, Cevom, Wavesim, Savasım, Peram, Sosyolojim
Tubişim ve Feyzam bebişlerini dünyaya getirmiş ne mutlu size
Birçoğunuz da hamileymişsiniz kızlar tebrik ederim :13:
Kendime söz vermiştim, yüksek lisans tezim bitmeden kadınlar kulübü yasak diye, çünkü biliyorsunuz oturdum mu kalkamıyordum başından, sohbetlerimizi terk edemiyordumBir yandan öğretmenlik, bir yandan öğrencilik, bir yandan evin hanımı olmak, zorladı beni şu yüksek lisans... Ve ben artık tezimi bitirdim canlarım sadece jüriye çıkmam kaldı o da zaten hocama göre tamamdır...
Buraya gelemediğim sürelerde Tubişimden güzel haberlerinizi aldım, soruyordum hep çünkü aklım sizdeydi...
Ayşem, zor günler geçirmiş ama atlatmış çok şükür, geçmiş olsun Ayşe'm. Rabbim sabır ve şifa versin...
Sizlerden uzak kaldığımda neler yaşadım sıra onlarda...
phia canım senden güzel haberler almak nekadar sevindirdi beni bilemezsin.inanki her zaman aklımda ve dularımdaydın.bütün sonuçların güzel çıkmışişlerinide yoluna koymuşsun inş. bayramda da 3 bayramı birden yaşarsın canım yaa
sunbal canım senin doğumun nasıl olacak.bebişin kızdı yanlış hatırlamıyorsam
tubilos un bebği olmuş herhalde o ve diğer bütün arkadaşlar sağlıcakla büyütsün inş.bebeklerini.mevlşam sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı evlat kılsın yavrucaklarınızı
phia canım senden güzel haberler almak nekadar sevindirdi beni bilemezsin.inanki her zaman aklımda ve dularımdaydın.bütün sonuçların güzel çıkmışişlerinide yoluna koymuşsun inş. bayramda da 3 bayramı birden yaşarsın canım yaa
sunbal canım senin doğumun nasıl olacak.bebişin kızdı yanlış hatırlamıyorsam
tubilos un bebği olmuş herhalde o ve diğer bütün arkadaşlar sağlıcakla büyütsün inş.bebeklerini.mevlşam sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı evlat kılsın yavrucaklarınızı
Tanıştığıma memnun oldum tatlımmm :13:Hımmm, evet, ben de hatırlamıyorum seni canım, ama tanışmış olduk :13:
Senin de kayıpların olmuş meğer, neyse ki sağlıklı bir gebeliğin devam ediyor çok şükür
Ben şuan FOLİDOCE kullanıyorum (daha doğrusu 2,5 yıldır folik asit), bir de ilk düşüğümden beri de Coraspin kullanıyorum 1 tane, önlem amaçlı... Limonu severim zaten, çayı sevmem ama içine bol limon sıkıp içerimAma şimdi Coraspin ile aynı anda her gün yapmam uygun olur mu ki?
ewet canim azkaldi.oglum olacakmis.mevlam nasip.ederse.darisien yakin zamada tum.isteyenlerin ve senin basina.ins.canim
Canımm, duaların için çok teşekkür ederim
İnşallah 3 bayramı birarada yaşarım.
Senin de çok az kalmış doğumuna, sağ salim kucağınıza alırsınız bebişinizi inşallah canım benim
Yeğenim kız mı erkek mi peki Savas'ım? Ayy, çok heyecan verici yaaa, ne güzel
nbr canım nasılsın çok uzun zaman oldu senle görüşmeyeli nasıl gidio hamişlik biz iiyiz artık çokağırlaştım zorlanmaya başladım doğum hala belli değil canım önümüzdeki hafta kesinleşir heralde senin bellimi nasıl olacağı inş sağ salim bebeişlerimize kavuşuruz bebişine kendine çok dikkat et canım
Ayşem, canımm, duaların için teşekkür ederim
İnan ben de çok özledim sizi, aklımın bir tarafı hep burdaydı, içim içime sığmadı.
Artık buralardayım, sadece bayram ve sonrasında iznimiz var, memlekete gideceğiz bir de güzel bir tatil, ama o zaman da ara ara kaçar telefondan yazarım merak etme sen
Ayşem, hadi sen beni şu uğurlu tablona tekrar ekleyiver canım, BAT 10 Ağustos, bakalım bu bayram 3 bayram yaşayacak mıyız? 8 Ağustos bizim evlilik yıldönümümüz, mübarek ramazan bayramı, inşallah bebiş bayramımız da olur
Bu da ateş tablom, hiç vazgeçemediğim ateş tablom
http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
Ha bu arada kızlar, ovülasyon testi de devam haa
Gebelik testleri de devam, anlayacağınız kızlar PHİA hiç değişmedi
He bu arada gebelik testlerine çok para vermiyorum artık, aylar önce bi medikal gibi laboratuar malzemeleri satan bir yer buldum, 47 tane Laboquik gebelik testi 20 liraya alıyorum. Ay dedim ki 2 seneye yakındır bir teste 4 liraları baya bi harcamışım ben kızlar yaa, şimdi acımadan zırt pırt yapıyorum valla gebelik testi
Ovülasyon testlerimi de çok uygun alıyorum o amcadan, 42 adet Laboquick 20 lira
Sıcaklardan olabilirmi ipeğim?Bende de var iştahsızlık.Açım ama hiçbirşey istemiyor canım.İnşallah bi sıkıntı olmaz,açılır iştahın da tostopalak olur bebişimizkizlar nezamandir yazamadim arada okudum yazdiklarinizi. Insallah herkes iyidir. Bende buara istahsizlik var zorla yiyorum nolcak bilmiyorum insallah bebisim besleniyodur. Ne yesem ne degisik bulsam bilemiyoruz esimle. Insallah gecer..
Hepinizi opuyorummm
Canim benim esimde senin gibi dusndugu icin bir turlu anlasmaya varamadik.Amin izelcim...
Tatlım Azra güzel telafuzuda kolay.
Ama efnan ileride çocuğu zorlayabilir herkese ismini defalarca tekrarlamak zorunda kalabilir
Buda çocukta sıkıntı yapar.
Bende NEVFEL İsmine hayranım şehit olup tekrar dirilen sahabi.
Ama çocok zorlanır diye korkuyorum koymaya.
Eşimle anlaştığımız bir isim.
Hatta MUHAMMED NEVFEL olsun dedik ama kullanırmıyız acaba :26:
Sofor geldi2 adım at gelir merak etmeHayırlı haberle gel inşallah
Amin.Zaten tutmadıkları konusu değilde insanın canını sıkan,oruçluyu hiçe saymaları..
Yok incim ya kararsiz terazi benim kocam. Cocugumda terazi olacak evde iki kararsiz susluyle isim var. Artik evden hic cikamayizAzra (العذراءismi, Arapça kökenli bir isim olup el değmemiş bakire kız, delinmemiş inci, ayak basılmamış kum gibi anlamlara gelir.
Azra kafama yatıyor ama hala araştırma içindeyim. bende Kuran da geçsin istiyorum elbette.
Karapisso kuzum, Nevfel çok güzelmiş ya.
Benim kuzenimin adı da Hüzeyfe . O da çok hoş. Erkek olsa Hüzeyfe koyabilirdim.
Peygamber efendimizin sır katibinin adı imiş.
Cadiozy, eşin çok zor beğeniyor belli ki. acaba başak burcu mu? Kız kardeşimde çok titiz ve pimpiriklidir.
phia; hoşgeldin sealar getirdin. Rabbim bu mübarek ayda sana hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin.
Bende ovulasyon testi kullandım. Birde ilk kez denediğim bir yöntem ile de o ay hamiş kaldım. Tabi ki o vesile oldu. silkelet ve hamiş kal diye bir topik vardı. İlişkiden sonra ayakları yukarı kaldırıyorsun eşin seni çamaşır silkeler gibi bi oyana bi bu yana sallıyor 1-2 dakka yapman yeterli. Belki denemek istersin.
Canim hayirdir sicaklardan olabiir mi? Bende de var istahsizlik. Kuruyemisi filan severek yerdim simdi hic istemiyorum keza sut de oyle severek icmiyorum. Havalar biraz serinleseydi.kizlar nezamandir yazamadim arada okudum yazdiklarinizi. Insallah herkes iyidir. Bende buara istahsizlik var zorla yiyorum nolcak bilmiyorum insallah bebisim besleniyodur. Ne yesem ne degisik bulsam bilemiyoruz esimle. Insallah gecer..
Hepinizi opuyorummm
Güzel haftasonları hepinize kızlar.
Dün çok güzel bi akşam geçirdim.O kadar iyi geldiki kızlarla birleşip muhabbet etmek.
Bugün eksik tül ve şeritleri alıp yarın biçok şeyi tamamlamayı düşünüyorum.
Bu arada dün kargom geldi.22tlye kocaman bi emzirme minderi geldi.Rengide çok tatlı.İnşallah işe yarar kullanırken.Emzirme sütyenini de bugün akşam dener yorum yazarım sizlere.
Sıcaktan 20 belki 30 kere uyandığım bi gece yaşadım.Bi ara uyuyamadım hatta.O yüzden çok bitkinim.Havanın serinlemiş olması çok işe yaramadı bizim ev için
Sakin bir cumartesi olur bugün yine.Bende ardımda iş bırakmama adına yoğunlaşayım biraz işlere.Döndüğümde güzel haberler görmek dileğiyle...
ayy canım demek tiroid nodülü seni rahatsız edior az kaldı inş doğurunca rahatlıcaz bizim beişte iri bakalım nolucak son günler geçmiyor allah hayırlısını versin canımewet canim azkaldi.oglum olacakmis.mevlam nasip.ederse.darisien yakin zamada tum.isteyenlerin ve senin basina.ins.canim
benimde belli.degil daha dogum sekli oluruna.birakti amabenim tiroid.nodulum var buyuk biraz.oda.nefesi zorluyor derin.nefes alamaayabiliyorumbirde bebek biraz iri kemokliye benziyormus eger oyle devam ederse sezeryan olabiliir hayirlisi.bakalim sende kendine dikkat.et.canim saglikla apirsin imsbebisini kucagina
Kuzuummmm, ben de çok özledimmmm
Ben de çok heyecanlanmıştım o gün ama kısmet değilmiş canım benim, sen dön evine, görüşeceğiz inşallah uygun bir gün ayarlayıp
Sen de yeni dönmüşsün meğer, bak kalplerimiz bir çıktı yine her zamanki gibi
Şimdi ben eeennn başından başlayayım, geçmişimi de hatırlatarak...
Hamilelik planımızın ancak 12. ayında gebe kalabilmiştim, ancak 5 haftalık iken spontan düşük yaşadım, Mart 2012'de.
Sonrasında kızlar ben yine 12. ay gebe kalabildim, fakat o da yine kese görülmeden düşükle sonuçlandı ve o da Mart 2013'te.
Gözümüz hala yollarda yani anlayacağınız...
Tabi bu sürede tüm tetkikler yapıldı:
Benim yumurtalarım güzel,
Rahim kalınlığım güzel,
Tüm hormon tetkiklerim normal,
Rahim filmi dediğimiz HSG normal,
Benim rahim içi yapısını görüntüleme dediğimiz OFİS HİSTEROGRAFİ sonucum normal,
AMH dediğimiz yumurta rezervim normal,
Eşimin spermiyogram sonuçları normal,
Eşimin DNA FRAGMANTASYONU dediğimiz spermde hasar var mı testi normal, yani hasar yok,
Eşimin muayene ve ultrason bulguları normal, varikosel v.s. yok,
Eşimle ikimizin yaptırdığı KARYOTİPLEME (Genetik Testi, yani bizlerin kromozom geçişinde düşüklere sebebiyet veren bir farklılaşma olabilir diye) o da normal. Tüm kromozomlarımız normal, hiçbirinde bir translokasyon yok yani.
Benim Protein-c ve Protein-s normal.
Benim trombofoli analiz (kanda pıhtılaşma problemi tarama testi) sonuçlarımda yalnızca MTHFR 1298 olan heterozigot, yani kızlar bu ufak düzeyde pıhtılaşma taşıyıcılığım olduğu demek, bu pıhtılaşma benim erken düşüklerimin sebebi buna bağlı da değilmiş çünkü 8 haftadan sonra anne kanından beslenmeye başlıyormuş bebek, ileriki aylarda düşük olabilirmiş ancak... Bunun için ben önlem amaçlı olarak gebe kaldığımı öğrendiğim anda kan sulandırıcı iğne olacağım...
Kızlar, profesörler de dahil tüm gittiğim doktorlar hiçbir sorun görmüyor gebelik için. Hatta en son memlekette gittiğim profesör "bu dosya çok güzel, hiçbir engel yok gebelik için. En geç 6 ay içinde gebeliğinde görüşürüz." dedi...
Bakalım kızlar, hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebişlerim inşallah... Bu sene yoğun ve stresli bir dönem geçirdik, benim okul, tez, eşimin ise iş yoğunluğu ve stresi derken... Ama şimdi çok şükür rahatladık, bunların hiçbiri kalmadı artık. Sigarayı da eşim azaltır ben de tamamen bırakırsam bebişlerimiz gelir artık inşallah Rabbim'in izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?