Bol bebiş topiği

Sunbal'ım, doğumuna da çok az kalmış. Rabbim hayırlısıyla sağ salim bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin... Bebeğini görmeye geleceğim inşallah, yakınız biliyorsun
ayy ii olmana ve mutlu olmana sonuçlarınızın temiz çıkmasına çoookkk sevindim inş bebeiş kısa zamanda gelir doğumda dua edeceğim sizlere zaten hep ediyorum bizim günlerimiz sayılı artık pazartesi kontrolümüz var ve ben artık çok heycanlıyım rabbim sağ salim kurtarsın inş benim gibi hamişleri herzaman bekleriz teyzesi doğum zaten Avrasya da olucak nasipse hertürlü yakınlaşırız ozman

Senin zamanlarında ben yoktum topikte
Canım ya çok geçmiş olsun benimde derdim aynı kan pıhtılaşması ve doktorum bu koyulukta bebişini doğuranlar çok ama sende etkilemiş dedi 2 düşük 1 kimyasal gebelikten sonra Maşaallah şimdi oğluma hamileyimi.
Darısı sana.
Sende benim gibi demek bebbek beslenmeden düşük olmuş.
Benim biri tam 2 aylıktı biri 7 haftalık...
Ş,mdi coraspin ve iğne kullanıyorum hergün aynı ssaate.
Sana tavsiyem şimdiden hergün sabah yarım limonu bir su bardağı suya sık iç.
Bitkisel bir kan sulandırıcı.
Akşamda aynızsnı yap.
İnşaallah gebe kalmanı kolaylaştırır.
Allah hayırlısıyla versin meleğinizi

Ayy İncim beni gaza getirsdin iki isim istemiyorum ama MUHAMMED NEVFEL bi güzel geldi kulağımaaaaaa

Hımmm, evet, ben de hatırlamıyorum seni canım, ama tanışmış olduk :13:
Senin de kayıpların olmuş meğer, neyse ki sağlıklı bir gebeliğin devam ediyor çok şükür
Ben şuan FOLİDOCE kullanıyorum (daha doğrusu 2,5 yıldır folik asit), bir de ilk düşüğümden beri de Coraspin kullanıyorum 1 tane, önlem amaçlı... Limonu severim zaten, çayı sevmem ama içine bol limon sıkıp içerim Ama şimdi Coraspin ile aynı anda her gün yapmam uygun olur mu ki?

Phia mm ben seniii göremedim yaaa yanarım yanarım onaa yanarım suandaa içimee dert oldu arkadaşımmm yaa....
bide aynı dönemlerde buralara döndük farketmedim sanma sakınnn çok özlemişimm yaaa

sunball kuzumm seninde beişini kucağına alman yakınnn senin adına heyacanlıyım
adım adım birlikte ilerledik bu yolda biliyosunuz
kimimiz tersliklerle karşılastı kimi mutlu sona ulaştı kimimizde ulaşmak üzere ama biliyorumki
hep birbirimizin aklındayızz daimaa kalplerdeyizzz

kizlar nezamandir yazamadim arada okudum yazdiklarinizi. Insallah herkes iyidir. Bende buara istahsizlik var zorla yiyorum nolcak bilmiyorum insallah bebisim besleniyodur. Ne yesem ne degisik bulsam bilemiyoruz esimle. Insallah gecer..
Hepinizi opuyorummm

Kuzuummmm, ben de çok özledimmmm

Ben de çok heyecanlanmıştım o gün ama kısmet değilmiş canım benim, sen dön evine, görüşeceğiz inşallah uygun bir gün ayarlayıp
Sen de yeni dönmüşsün meğer, bak kalplerimiz bir çıktı yine her zamanki gibi

phia canım senden güzel haberler almak nekadar sevindirdi beni bilemezsin.inanki her zaman aklımda ve dularımdaydın.bütün sonuçların güzel çıkmışişlerinide yoluna koymuşsun inş. bayramda da 3 bayramı birden yaşarsın canım yaa

sunbal canım senin doğumun nasıl olacak.bebişin kızdı yanlış hatırlamıyorsam

tubilos un bebği olmuş herhalde o ve diğer bütün arkadaşlar sağlıcakla büyütsün inş.bebeklerini.mevlşam sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı evlat kılsın yavrucaklarınızı

Canımm, duaların için çok teşekkür ederim

İnşallah 3 bayramı birarada yaşarım.
Senin de çok az kalmış doğumuna, sağ salim kucağınıza alırsınız bebişinizi inşallah canım benim

Yeğenim kız mı erkek mi peki Savas'ım? Ayy, çok heyecan verici yaaa, ne güzel

nbr canım nasılsın çok uzun zaman oldu senle görüşmeyeli nasıl gidio hamişlik biz iiyiz artık çokağırlaştım zorlanmaya başladım doğum hala belli değil canım önümüzdeki hafta kesinleşir heralde senin bellimi nasıl olacağı inş sağ salim bebeişlerimize kavuşuruz bebişine kendine çok dikkat et canım

Tanıştığıma memnun oldum tatlımmm :13:
Ben ilaca karşıyım Phiacım.
Doktoruma sordum kullanmak istemiyorum diye oda dedi gebeliğini öğrenir öğrenmez içmeye başlarsan yeterli olur.
Adete iki gün kala falan içmeye başlıyordum adet oluncada bırakıyordum.
Limonu öğrenince devamlı yaptım ilaç içmemek için.
Hatta gebe olduğumu öğrendiğimde doktorum kan sonucumu düşük buldu sadece coraspin verdi değerin kimyasal değerinde dedi.
Ancak 500 ü aşarsa veririm iğneyi dedi.
O zamana kadar limonu yaptım coraspinide içtim.
Şükürler olsun bebişim Allahın izniyle tutundu.
Bence sende benim gibi yap adete 2 gün kala içmeye başla inşaallah bbeişin hemenceceik gelir nazlanmadan sende rtahatlarsın

ewet canim azkaldi.oglum olacakmis.mevlam nasip.ederse.darisien yakin zamada tum.isteyenlerin ve senin basina.ins.canim

benimde belli.degil daha dogum sekli oluruna.birakti amabenim tiroid.nodulum var buyuk biraz.oda.nefesi zorluyor derin.nefes alamaayabiliyorumbirde bebek biraz iri kemokliye benziyormus eger oyle devam ederse sezeryan olabiliir hayirlisi.bakalim sende kendine dikkat.et.canim saglikla apirsin imsbebisini kucagina

Gez gel bi güzel.İnşallah o zamana üçlü bayram yaşar yuvanız.Dualarla ekliyorum seni tablomuza
Ne kadar uygun fiyata bulmuşsun testleri.İnşallah hepsi elinde patlar bu ay.Koliledim attım sandığa,gerek kalmadı hiçbirine dersin

Sıcaklardan olabilirmi ipeğim?Bende de var iştahsızlık.Açım ama hiçbirşey istemiyor canım.İnşallah bi sıkıntı olmaz,açılır iştahın da tostopalak olur bebişimiz

Güzel haftasonları hepinize kızlar.
Dün çok güzel bi akşam geçirdim.O kadar iyi geldiki kızlarla birleşip muhabbet etmek.
Bugün eksik tül ve şeritleri alıp yarın biçok şeyi tamamlamayı düşünüyorum.
Bu arada dün kargom geldi.22tlye kocaman bi emzirme minderi geldi.Rengide çok tatlı.İnşallah işe yarar kullanırken.Emzirme sütyenini de bugün akşam dener yorum yazarım sizlere.
Sıcaktan 20 belki 30 kere uyandığım bi gece yaşadım.Bi ara uyuyamadım hatta.O yüzden çok bitkinim.Havanın serinlemiş olması çok işe yaramadı bizim ev için
Sakin bir cumartesi olur bugün yine.Bende ardımda iş bırakmama adına yoğunlaşayım biraz işlere.Döndüğümde güzel haberler görmek dileğiyle...

Canim benim esimde senin gibi dusndugu icin bir turlu anlasmaya varamadik.
Ama bence coktakilma onemli olan sizin icinize sinmesi.iki isim bile olabiir.
2 adım at gelir merak etme Hayırlı haberle gel inşallah

Amin.Zaten tutmadıkları konusu değilde insanın canını sıkan,oruçluyu hiçe saymaları..
Sofor geldi kocis yalniz birakmiyor artik canim korkmaya basladi. Iyi nazlaniyorum bende
Idrarda yine kan var herhalde ebe birkac tane var gozukuyor dedi bol su dedi. Tas var herhalde bende yaaa. Neyse dogumdan sonra urolojiye giderim artik.
Yok incim ya kararsiz terazi benim kocam. Cocugumda terazi olacak evde iki kararsiz susluyle isim var. Artik evden hic cikamayiz
Hem isim bilinen isim olmali hem kolay soylenmeli hem de anlamli olmali ona gore. Bilinmeyen isimleri sevmiyor. Ben de onlari seviyorum orta yolu bulamaik anlayacagin.. buyuk ihtimal ezgi olacak. Cocuk zaten anne karninda gitar sesiyle buyudu tabi bende kafa kalmadi o ayri
Azra cok guzel. Isim analizine de bakmistim gayet guzel.
Canim hayirdir sicaklardan olabiir mi? Bende de var istahsizlik. Kuruyemisi filan severek yerdim simdi hic istemiyorum keza sut de oyle severek icmiyorum. Havalar biraz serinleseydi.

Gunaydin Aysem. Ben de bugun evdeyim. Evde temizlik basladi halialar gitti. Bende yavas yavas perdeleri atayim makineye. Evin isi bitez ki.
Aysem cicileriniz gelmis. Emzirme sutyenini ben senden gelen yoruma gore siparis vericem.
Bir de arkadas burda devlette dogum yapti hasta bezi sezeryan olursa istenmez dedi ama yatak koruyucular var ayni hasta bezi gibi kullan at olaanlardan ister hastane dedi ben de hastane ile konusayim ona gore alicam. Epey azaldi liste

ayy canım demek tiroid nodülü seni rahatsız edior az kaldı inş doğurunca rahatlıcaz bizim beişte iri bakalım nolucak son günler geçmiyor allah hayırlısını versin canım

aynenn tatlım dediğin gibi elbet ayarlarız yınee buluşuruz...
yeterki irtibat kopmasın
belki dönüşümle benide yureklendirirsin bat beklemeye başlarım

phiacım hoşgeldin canım :)) çok yoğun bi dönem geçirmişsin gerçektende. belkide bebişin bu zor dönemin bitmesini bekliyordu şimdi bitti kafanda rahat ohh miss :)) inşallah tez zamanda kavuşursun canım sende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…