Bol bebiş topiği

Hadi hayırlısı olsun.
İki isim sünnet olduğu içinde konulabilir aslında.
Ama benim eşim Muhammed çok ağır diye istemiyor.
Nevfelde problem yok.
Doğana kadar bin isim değişiriz heralde Mehmet Zahid te olabilirrrrrr

Dadluum nasılsınız bugün bakemmm
Biz iyiyiz benimki tekme dışında sürekli titretiyor karnıma anlamadım be süreklimi hıçkırıyor bu
Yada hergün yenibir hareketmi keşfediyor anasının oğluşuuu

Kuzum tünaydın.
Aman kendini yorma.Benimde doğum öncesi kadın çağırmam lazım bir daha cam-kapı için ama inan duyduklarımdan sonra umrumda bile değil pislik.Bi makina,bi toz o kadar.Kim ne diyecekmiş hiiiç umrumda değil artık.Asıyım falan deme perdeyi.Bak erken doğumlarda ölüm riski de,hastalık riski de çok yüksek.Onu görüp de cam fanusta yatışını izlemek ölümden acı diyorlar bana.Gözünü seveyim ağır falan kaldırma,çok yorma kendini.:18:Korkuyorum kendimden de sizden de.Kasıklarım ağrımaya başlayınca daha çok korkuyorum:18::18::18::18::18:
Bugün şunu daha iyi anladım.Benim işi bırakıp dinlenme vaktim gelmiş

Dün eve götüremedim,akşam dener bilgi veririm atlet ve sütyenler hakkında kuzum.
Hastanede ebeyle ve hemşirelerle mutlaka konuş.Çanta için pratik bilgiler veriyorlar.İçin rahat eder en azından.

Son düzenleyen: Moderatör:

allah nazarlardan saklasın üçünüde kazalardan belalrdan korusun çok tatlılar maşallaahhhhhhh allah analı babalı büyütsün canım

Maşallah tebarekeallah Allahım sağlıkla uzun ömür versin kocamaann ailenize inşallah.Çok oku Feyza,nazar falan değmesin kuzularına.

Çok sağolun kızlar 3 oğlan anası oldum valla Allah yardımcım olsun:)) en iyileri sizlere de olsun , Mevlam hepimizi, evlatlarımızı nazarlardan korusun inşallah. Analarına babalarına vatanlarına hayırlı evlat etsin hepsini.

kara kaşlı karagözlü oğlunun adı ne çok karizma maşallah gülüşü bile ağır ömer hangisi ufaklığın adına ne ne çok sordum hepside aynı soru

kızlar mutlu hafta sonları yarın esimin doğum günü pastamızı yaptık kızımla arada kremasındanda tırtıkladık tabii akşam 11 gibi işten gelecek bizde kızımla gece 12 de babamıza sürpriz yapıcaz

kara kaşlı karagözlü oğlunun adı ne çok karizma maşallah gülüşü bile ağır ömer hangisi ufaklığın adına ne ne çok sordum hepside aynı soru

Evet canım büyük oğlum hani kaza geçiren Ömer Faruk küçüğü 5 yaşında Mahmut Cevat en küçüğü 12 günlük Ahmet Furkan.büyüğü biraz ağır anidir kendisi şimdi bir de ikinci abi oldu ya havasından geçilmiyor evde

Allah nice beraber senelere kavuştursun sizi inşallah
amin canım cümlemiz inş

ee öle olcak tabi en büyük abi o koltukları kabarmıştır isimleri çok güzel ayy bend eözendim şimdi bi sürü çocuğa daha birini doğurmadan zormu üç çocuk şuan nasıl idare ediosun hepsini ben sen
i düşündükçe yoruluyorum sanki çokmu büyütüyorum acaba çcukla başetme olayını bilemedim sanırım çok acemilik çekicem

Yok kuzum cikarip takma isini kocam yapacak. Bizde doguma cagircaz kadin kapi cam temizlensin iyice.
Valla kuzum inan bende alistim pislige bu cocuk iyice engelliyor beni yapamiyorum esim yaptigi kaariyla idare ediyoruz. Dogumdn sonra eski temiz pak gunlerimize donecegiz ibsallah. Tubis iyi yapabiliyordu ben hic yapamiyorum. Sabah yine 8e 4 tansiyonum. Azicik daginiklik topladim sora geldim yattim hava da cok sicak Alllah yardimcimiz olsun.az kaldi kuzum 3 gunsonra evindesin.

Canım nasıl desem zor ama çok güzel erkek çocuk biraz zor oyunları bile savaşlı dövüşlü . Allah'tan küçüğüm uslu şu an emiyor uyuyor sesi bile çıkmıyor diğerleri hafta içi yoklar kursa gidiyorlar büyüğü hafızlık yapıyor küçüğü hatimle gidiyor o yüzden şu ana kadar çok zorlanmadım mevla bir yerden dengeliyor. Hiç acemilik çekmezsin daha doğum yapar yapmaz annelik kadına programlanıyor sanki 40 yıllık anne gibi oluyorsun. Bazı şeyleri de deneme yanılma ile çözersin .mis gibi bir anne olacaksın hiç merak etme.

Sağol canım darısı sizlere inşallah

Allah hayırlı uzun ömürler versin hepinize.Mutlu mesut uzuuun yıllar yaşayın inşallah.

inş canım yasayınca daha ii anlıcam sanırım maşallah ne kadar güzel yetiştiriyorsunuz hafızlık bu yasta allh zihin açıklığı versin çok imrendim inş bizde böyle yetiştirebiliriz çocuklarımızı

Allah hayırlı uzun ömürler versin hepinize.Mutlu mesut uzuuun yıllar yaşayın inşallah.
amin canım hepimiz mutlu olalım minnaklarımızda sağ salim gelince mutluluğumuz katlanacak

Aynen kuzum sakin yormayın kendinizi azıcık daha sıkalım dişimizi (gerçi benim ki azıcık değil ama olsun )
Çok var cam pencere silip doğuma giden ama nasip işi bi bakarsın güme gittik Allah muhafaza en iyisi ihtiyatlı olmak
Amin ttalım aminnnn...
Darısı bizlere bakalım nasıl bebişlerimiz olacak.
Seninkilerin gözleri maşaallah çok güzeller.
Bende eşime benzesin istiyorum onun gözleri benimkinden güzelll
Zeytin gözlüm benimmm
Rabbim sağlıkla kucağımıza versin
Maşaallah isimleride çok güzelll

Oyyy teyzesi sev bizi çok ihtiyacımız varrr
Duygusala bağladım ben.
Ne güzel sözler yazmışsın bizim içinnn
Bizde sizin hıçkırıklarınızıda herşeyinizide yerizzz.
Komşunun bebişi doğdu 1 haftalık Allahım oyuncak bebebk gibi 3 kilo falan ama korktum kucağıma almaya.
Bizimki erkek adam inşaallah öyle minicik olmaz.
Yoksa onuda kucağıma almaya korkarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…