- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.041
işte oğluşum
maşallah feyza Allah analı babalı büyütsün,çok duygulanıyorum ben böyle resimleri görünce...çok güzel bi bebeksin maşallah Allahım esirgesin senii,Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ( AMİN)
Âmin canım benim sağol darısı başına inşallah
Hadi hayırlısı olsun.Canim benim esimde senin gibi dusndugu icin bir turlu anlasmaya varamadik.
Ama bence coktakilma onemli olan sizin icinize sinmesi.iki isim bile olabiir.
Sofor geldikocis yalniz birakmiyor artik canim korkmaya basladi. Iyi nazlaniyorum bende
Idrarda yine kan var herhalde ebe birkac tane var gozukuyor dedi bol su dedi. Tas var herhalde bende yaaa. Neyse dogumdan sonra urolojiye giderim artik.
Yok incim ya kararsiz terazi benim kocam. Cocugumda terazi olacak evde iki kararsiz susluyle isim var. Artik evden hic cikamayiz
Hem isim bilinen isim olmali hem kolay soylenmeli hem de anlamli olmali ona gore. Bilinmeyen isimleri sevmiyor. Ben de onlari seviyorum orta yolu bulamaik anlayacagin.. buyuk ihtimal ezgi olacak. Cocuk zaten anne karninda gitar sesiyle buyudu tabi bende kafa kalmadi o ayri
Azra cok guzel. Isim analizine de bakmistim gayet guzel.
Canim hayirdir sicaklardan olabiir mi? Bende de var istahsizlik. Kuruyemisi filan severek yerdim simdi hic istemiyorum keza sut de oyle severek icmiyorum. Havalar biraz serinleseydi.
Gunaydin Aysem. Ben de bugun evdeyim. Evde temizlik basladi halialar gitti. Bende yavas yavas perdeleri atayim makineye. Evin isi bitez ki.
Aysem cicileriniz gelmis. Emzirme sutyenini ben senden gelen yoruma gore siparis vericem.
Bir de arkadas burda devlette dogum yapti hasta bezi sezeryan olursa istenmez dedi ama yatak koruyucular var ayni hasta bezi gibi kullan at olaanlardan ister hastane dedi ben de hastane ile konusayim ona gore alicam. Epey azaldi liste
işte oğluşum
Bu resim yükleme işini beceremiyorum bi el atın kızlar
işte oğluşum
Hadi hayırlısı olsun.
İki isim sünnet olduğu içinde konulabilir aslında.
Ama benim eşim Muhammed çok ağır diye istemiyor.
Nevfelde problem yok.
Doğana kadar bin isim değişiriz heralde Mehmet Zahid te olabilirrrrrr
Oyy BİN BİR KERE MAŞAALLAH canım bunlar çok tatlılarrr bende istiyorum bananeeeeeeeee
Rabbim salih eylesin hepsini
Analı babalı büyüsünler tatlımmm
Dadluum nasılsınız bugün bakemmm
Biz iyiyiz benimki tekme dışında sürekli titretiyor karnıma anlamadım be süreklimi hıçkırıyor bu
Yada hergün yenibir hareketmi keşfediyor anasının oğluşuuu
allah nazarlardan saklasın üçünüde kazalardan belalrdan korusun çok tatlılar maşallaahhhhhhh allah analı babalı büyütsün canım
Maşallah tebarekeallah Allahım sağlıkla uzun ömür versin kocamaann ailenize inşallah.Çok oku Feyza,nazar falan değmesin kuzularına.
kara kaşlı karagözlü oğlunun adı ne çok karizma maşallah gülüşü bile ağır ömer hangisi ufaklığın adına ne ne çok sordum hepside aynı soruÇok sağolun kızlar 3 oğlan anası oldum valla Allah yardımcım olsun:)) en iyileri sizlere de olsun , Mevlam hepimizi, evlatlarımızı nazarlardan korusun inşallah. Analarına babalarına vatanlarına hayırlı evlat etsin hepsini.
kara kaşlı karagözlü oğlunun adı ne çok karizma maşallah gülüşü bile ağır ömer hangisi ufaklığın adına ne ne çok sordum hepside aynı soru
kızlar mutlu hafta sonları yarın esimin doğum günü pastamızı yaptık kızımla arada kremasındanda tırtıkladık tabii akşam 11 gibi işten gelecek bizde kızımla gece 12 de babamıza sürpriz yapıcaz
amin canım cümlemiz inşAllah nice beraber senelere kavuştursun sizi inşallah
ee öle olcak tabi en büyük abi o koltukları kabarmıştır isimleri çok güzel ayy bend eözendim şimdi bi sürü çocuğa daha birini doğurmadanEvet canım büyük oğlum hani kaza geçiren Ömer Faruk küçüğü 5 yaşında Mahmut Cevat en küçüğü 12 günlük Ahmet Furkan.büyüğü biraz ağır anidir kendisi şimdi bir de ikinci abi oldu ya havasından geçilmiyor evde
Yok kuzum cikarip takma isini kocam yapacak. Bizde doguma cagircaz kadin kapi cam temizlensin iyice.Kuzum tünaydın.
Aman kendini yorma.Benimde doğum öncesi kadın çağırmam lazım bir daha cam-kapı için ama inan duyduklarımdan sonra umrumda bile değil pislik.Bi makina,bi toz o kadar.Kim ne diyecekmiş hiiiç umrumda değil artık.Asıyım falan deme perdeyi.Bak erken doğumlarda ölüm riski de,hastalık riski de çok yüksek.Onu görüp de cam fanusta yatışını izlemek ölümden acı diyorlar bana.Gözünü seveyim ağır falan kaldırma,çok yorma kendini.:18:Korkuyorum kendimden de sizden de.Kasıklarım ağrımaya başlayınca daha çok korkuyorum:18::18::18::18::18:
Bugün şunu daha iyi anladım.Benim işi bırakıp dinlenme vaktim gelmiş
Dün eve götüremedim,akşam dener bilgi veririm atlet ve sütyenler hakkında kuzum.
Hastanede ebeyle ve hemşirelerle mutlaka konuş.Çanta için pratik bilgiler veriyorlar.İçin rahat eder en azından.
işte oğluşum
amin canım cümlemiz inş
ee öle olcak tabi en büyük abi o koltukları kabarmıştır isimleri çok güzel ayy bend eözendim şimdi bi sürü çocuğa daha birini doğurmadanzormu üç çocuk şuan nasıl idare ediosun hepsini ben sen
i düşündükçe yoruluyorum sanki çokmu büyütüyorum acaba çcukla başetme olayını bilemedim sanırım çok acemilik çekicem
Yok kuzum cikarip takma isini kocam yapacak. Bizde doguma cagircaz kadin kapi cam temizlensin iyice.
Valla kuzum inan bende alistim pislige bu cocuk iyice engelliyor beni yapamiyorum esim yaptigi kaariyla idare ediyoruz. Dogumdn sonra eski temiz pak gunlerimize donecegiz ibsallah. Tubis iyi yapabiliyordu ben hic yapamiyorum. Sabah yine 8e 4 tansiyonum. Azicik daginiklik topladim sora geldim yattim hava da cok sicak Alllah yardimcimiz olsun.az kaldi kuzum 3 gunsonra evindesin.
Feyzam oy masallah Allah bagislasin cok tatlilar,... Rabbimnazarlardan korusun
Canimmmmmm iyi olmaya calisiyorum cok sukur bugunumuze.
Bende de oluyor o titreme sık sık. Hickiriyor annesi. Cigerleri gelisiyor. Yerim o minik hickiriklari ben minik zeytin...
kızlar mutlu hafta sonları yarın esimin doğum günü pastamızı yaptık kızımla arada kremasındanda tırtıkladık tabii akşam 11 gibi işten gelecek bizde kızımla gece 12 de babamıza sürpriz yapıcaz
inş canım yasayınca daha ii anlıcam sanırım maşallah ne kadar güzel yetiştiriyorsunuz hafızlık bu yasta allh zihin açıklığı versin çok imrendim inş bizde böyle yetiştirebiliriz çocuklarımızıCanım nasıl desem zor ama çok güzel erkek çocuk biraz zor oyunları bile savaşlı dövüşlü . Allah'tan küçüğüm uslu şu an emiyor uyuyor sesi bile çıkmıyor diğerleri hafta içi yoklar kursa gidiyorlar büyüğü hafızlık yapıyor küçüğü hatimle gidiyor o yüzden şu ana kadar çok zorlanmadım mevla bir yerden dengeliyor. Hiç acemilik çekmezsin daha doğum yapar yapmaz annelik kadına programlanıyor sanki 40 yıllık anne gibi oluyorsun. Bazı şeyleri de deneme yanılma ile çözersin .mis gibi bir anne olacaksın hiç merak etme.
amin canım hepimiz mutlu olalım minnaklarımızda sağ salim gelince mutluluğumuz katlanacakAllah hayırlı uzun ömürler versin hepinize.Mutlu mesut uzuuun yıllar yaşayın inşallah.
Aynen kuzum sakin yormayın kendinizi azıcık daha sıkalım dişimizi (gerçi benim ki azıcık değil ama olsunKuzum tünaydın.
Aman kendini yorma.Benimde doğum öncesi kadın çağırmam lazım bir daha cam-kapı için ama inan duyduklarımdan sonra umrumda bile değil pislik.Bi makina,bi toz o kadar.Kim ne diyecekmiş hiiiç umrumda değil artık.Asıyım falan deme perdeyi.Bak erken doğumlarda ölüm riski de,hastalık riski de çok yüksek.Onu görüp de cam fanusta yatışını izlemek ölümden acı diyorlar bana.Gözünü seveyim ağır falan kaldırma,çok yorma kendini.:18:Korkuyorum kendimden de sizden de.Kasıklarım ağrımaya başlayınca daha çok korkuyorum:18::18::18::18::18:
Bugün şunu daha iyi anladım.Benim işi bırakıp dinlenme vaktim gelmiş
Dün eve götüremedim,akşam dener bilgi veririm atlet ve sütyenler hakkında kuzum.
Hastanede ebeyle ve hemşirelerle mutlaka konuş.Çanta için pratik bilgiler veriyorlar.İçin rahat eder en azından.
Amin ttalım aminnnn...Çok sağolun kızlar 3 oğlan anası oldum valla Allah yardımcım olsun:)) en iyileri sizlere de olsun , Mevlam hepimizi, evlatlarımızı nazarlardan korusun inşallah. Analarına babalarına vatanlarına hayırlı evlat etsin hepsini.
Maşaallah isimleride çok güzelllEvet canım büyük oğlum hani kaza geçiren Ömer Faruk küçüğü 5 yaşında Mahmut Cevat en küçüğü 12 günlük Ahmet Furkan.büyüğü biraz ağır anidir kendisi şimdi bir de ikinci abi oldu ya havasından geçilmiyor evde
Yok kuzum cikarip takma isini kocam yapacak. Bizde doguma cagircaz kadin kapi cam temizlensin iyice.
Valla kuzum inan bende alistim pislige bu cocuk iyice engelliyor beni yapamiyorum esim yaptigi kaariyla idare ediyoruz. Dogumdn sonra eski temiz pak gunlerimize donecegiz ibsallah. Tubis iyi yapabiliyordu ben hic yapamiyorum. Sabah yine 8e 4 tansiyonum. Azicik daginiklik topladim sora geldim yattim hava da cok sicak Alllah yardimcimiz olsun.az kaldi kuzum 3 gunsonra evindesin.
Feyzam oy masallah Allah bagislasin cok tatlilar,... Rabbimnazarlardan korusun
Canimmmmmm iyi olmaya calisiyorum cok sukur bugunumuze.
Bende de oluyor o titreme sık sık. Hickiriyor annesi. Cigerleri gelisiyor. Yerim o minik hickiriklari ben minik zeytin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?