- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.061
Binlerce maşallahÇok tatlılar. Cnm sen erken mi doğum yaptın ben o arayı kaçırdım sanırım.5 ağustos görünüyor senin.Ben erken yaptım.Bebiş toparlanmış maşallah.
Ayşe sana katılıyorum.Benim oğluşum 3 gün küvezde kaldı.O kadar kötü bir duygu ki tarifi yok.Camın ardının ardından baktırıyorlar ve sen dokunamıyorsun(( Rabbim sağlık versin hepimize.Yaşatmasın öyle günleri.Hazırlıkların da ne güzel.Bizimki erken olunca hiç bişey yapamadım.Gelenlere çikolata ikram ettik.Bebek şekeri yaptırcam ama hatıra olsun:)
Hepinize güzel haftasonları diliyorum şekerler
aynenn tatlım dediğin gibi elbet ayarlarız yınee buluşuruz...
yeterki irtibat kopmasın
belki dönüşümle benide yureklendirirsin bat beklemeye başlarım
phiacım hoşgeldin canım :)) çok yoğun bi dönem geçirmişsin gerçektende. belkide bebişin bu zor dönemin bitmesini bekliyordu şimdi bitti kafanda rahat ohh miss :)) inşallah tez zamanda kavuşursun canım sende..
Gez gel bi güzel.İnşallah o zamana üçlü bayram yaşar yuvanız.Dualarla ekliyorum seni tablomuza
Ne kadar uygun fiyata bulmuşsun testleri.İnşallah hepsi elinde patlar bu ay.Koliledim attım sandığa,gerek kalmadı hiçbirine dersin
işte oğluşum
bizim hıçkırıklar artık epey sarsıntılı oluyor.... irkiliyorum bazen... deprem mi oldu diyorum etrafıma boşta bulununca :))Aynen kuzum sakin yormayın kendinizi azıcık daha sıkalım dişimizi (gerçi benim ki azıcık değil ama olsun)
Çok var cam pencere silip doğuma giden ama nasip işi bi bakarsın güme gittik Allah muhafaza en iyisi ihtiyatlı olmak
Amin ttalım aminnnn...
Darısı bizlere bakalım nasıl bebişlerimiz olacak.
Seninkilerin gözleri maşaallah çok güzeller.
Bende eşime benzesin istiyorum onun gözleri benimkinden güzelll
Zeytin gözlüm benimmm
Rabbim sağlıkla kucağımıza versin
Maşaallah isimleride çok güzelll
Oyyy teyzesi sev bizi çok ihtiyacımız varrr
Duygusala bağladım ben.
Ne güzel sözler yazmışsın bizim içinnn
Bizde sizin hıçkırıklarınızıda herşeyinizide yerizzz.
Komşunun bebişi doğdu 1 haftalık Allahım oyuncak bebebk gibi 3 kilo falan ama korktum kucağıma almaya.
Bizimki erkek adam inşaallah öyle minicik olmaz.
Yoksa onuda kucağıma almaya korkarımm
Aslında erken değil 38. Haftada sezeryan oldum 3.110 doğdu maşallah bir sıkıntısı yok az sarılık dışında seninki küvezde mi kaldı çıkmış ama elhamdülillah sağlıkla büyüt inşallah
feyzaa bunlar ne ya şekerler resmen..allah bağışlasın..3 tane aslan parçasının annesi olmak zor olsada gurur verici olsa gerek..
phia cım hhoşgeldin tekrardan..sende bayağı uğraşmışsın belli ki..benim ve eşiminde sonuçları temiz ama bizim bebekler nazlı olacak galiba..bekletiyorlar bizi..
ayşecim ben dün adet oldum..yeni bat 26 ağustos..
bugün göbek çektirmeye gitcem umarım bebeğime kavuşmama vesile olur..
incimm azra ismini bende çok severim..adıyla yaşasınlar..
phia cım hhoşgeldin tekrardan..sende bayağı uğraşmışsın belli ki..benim ve eşiminde sonuçları temiz ama bizim bebekler nazlı olacak galiba..bekletiyorlar bizi..
Evet canımcım, başlatacağım seni çalışmalara
Hoşbulduk canımArtık rahatladım canım, evet, gelsin bebişlerim artık hem de ikiz ikiz gelsin inşallah
HaahhaaaahahaaAyşe'm, sandığa mı atayım, Allah seni emi Kızına sakla evlenince verirsin deseydin bi de tam olsaydı, ilahi Ayşe
Feyza'mmm, maşallah canım benim, evlatlarını Allah nazarlardan korusun
Hepsi birbirinden tatlılar maşallah yavrulara
Yalnız Feyzam ne farkettim biliyor musun? Ufaklık sana benziyor, çok ciddiyimmm, teni olsun, dudakları olsun...
36. haftada doğdu cnm.Emmediği için doktor sarılık olur kalsın dedi.2300 doğdu ama kilo almaya başladı şükür.Rabbim sağlık versin bebişlerimize...
canım sen doğum yaptın demek hiç görmedim ya kusura bakma allah analı babalı büyütsün nasılsınıx miniğin keyfi nasıl inş herşey yoluna girmiştir tatlım desene 1 ayınız geçti bileBinlerce maşallahÇok tatlılar. Cnm sen erken mi doğum yaptın ben o arayı kaçırdım sanırım.5 ağustos görünüyor senin.Ben erken yaptım.Bebiş toparlanmış maşallah.
Ayşe sana katılıyorum.Benim oğluşum 3 gün küvezde kaldı.O kadar kötü bir duygu ki tarifi yok.Camın ardının ardından baktırıyorlar ve sen dokunamıyorsun(( Rabbim sağlık versin hepimize.Yaşatmasın öyle günleri.Hazırlıkların da ne güzel.Bizimki erken olunca hiç bişey yapamadım.Gelenlere çikolata ikram ettik.Bebek şekeri yaptırcam ama hatıra olsun:)
feyzaa bunlar ne ya şekerler resmen..allah bağışlasın..3 tane aslan parçasının annesi olmak zor olsada gurur verici olsa gerek..
ayşecim ben dün adet oldum..yeni bat 26 ağustos..
bugün göbek çektirmeye gitcem umarım bebeğime kavuşmama vesile olur..
incimm azra ismini bende çok severim..adıyla yaşasınlar..
Sağol canım benim öyle gerçekten zor ama gururlu en güzelleri sizlerin olsun inşallah
Hoşbulduk Mevanur
Nazlı çıktı bizimkiler, inşallah kucağımıza alacağımız günler yakın olur...
canım sen doğum yaptın demek hiç görmedim ya kusura bakma allah analı babalı büyütsün nasılsınıx miniğin keyfi nasıl inş herşey yoluna girmiştir tatlım desene 1 ayınız geçti bile
nasılsın canım neler yapıyorsun
sağol canım yaa..ne olsun her ay olduğu gibi yine adet ve sonraki ay için ümit..evlilik hayatım bu döngüyle gidiyor..sen nasılsın nasıl gidiyor..heyecan var mı?
olsun canım sağlıklı olunda bebeişinizde olur vardır rabbimin bi bildiği bizde herşey var endişe heycan mutluluk korku ne arasan canım son günlerimiz artık hiç bişi yapamaz oldum zorlanıyorum işler beni beklio bugün hiçbişiye dokunmadım yapacak kimsede yok bakıcaz bi çaresine artık hazırlıklar tamam bvulumuz kapının yanında hemen gitcez doğurcam gelcez inş bol bol dua et inş bende sizlere doğumda çok dua edicem rabbim beni sağ salim evladıma kavuştururken sizn meleğinizide göbüşünüze kondursun inş
ne güzel heyecanlar bunlar yaa..kafanı temizliğe takma..önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı..daha sonra içine sinecek şekilde yaparsın..senin ailelerde uzakta galiba benim gibi..gurbet zor olduğu gibi hamilelikte hastalıkta insan bunun zorluğunu daha çok anlıyor galiba..ama rabbim can sağlığı versin..rabbim hayırlı doğum nasip etsin..o telaşta sancıda aklına gelebilirsek dua edersin inşallah..
canım sen doğum yaptın demek hiç görmedim ya kusura bakma allah analı babalı büyütsün nasılsınıx miniğin keyfi nasıl inş herşey yoluna girmiştir tatlım desene 1 ayınız geçti bile
Önemli değil cnm.Evet oğluşum erkenden geldi dayanamadı:) Şimdi toparlanıyoruz şükür.İy idileklerin için tşkler.Darıssı başına.Rabbim güzel bir doğum ve sağlık versin size:)
Âmin canım geçmişler olsun tekrar son yaşadığı hastane macerası olsun kuzucuğun
Maşallah oğluşlarına canım...Çok sağolun kızlar 3 oğlan anası oldum valla Allah yardımcım olsun:)) en iyileri sizlere de olsun , Mevlam hepimizi, evlatlarımızı nazarlardan korusun inşallah. Analarına babalarına vatanlarına hayırlı evlat etsin hepsini.
Önemli değil cnm.Evet oğluşum erkenden geldi dayanamadı:) Şimdi toparlanıyoruz şükür.İy idileklerin için tşkler.Darıssı başına.Rabbim güzel bir doğum ve sağlık versin size:)
canım gecmiş olsun artık iyi anladığım kadarıyla miniğinn
kucağında sağlıkla huzurla buyusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?