Bol bebiş topiği

Aslında erken değil 38. Haftada sezeryan oldum 3.110 doğdu maşallah bir sıkıntısı yok az sarılık dışında seninki küvezde mi kaldı çıkmış ama elhamdülillah sağlıkla büyüt inşallah

aynenn tatlım dediğin gibi elbet ayarlarız yınee buluşuruz...
yeterki irtibat kopmasın
belki dönüşümle benide yureklendirirsin bat beklemeye başlarım

Evet canımcım, başlatacağım seni çalışmalara

Hoşbulduk canım Artık rahatladım canım, evet, gelsin bebişlerim artık hem de ikiz ikiz gelsin inşallah

Haahhaaaahahaa
Ayşe'm, sandığa mı atayım, Allah seni emi Kızına sakla evlenince verirsin deseydin bi de tam olsaydı, ilahi Ayşe

bizim hıçkırıklar artık epey sarsıntılı oluyor.... irkiliyorum bazen... deprem mi oldu diyorum etrafıma boşta bulununca :))
oyy kıyamam öyle oluyorlar ama kolu bacağı kopacak diye korkuyor insan ama kendi yavrumuz olunca rahat oluruz herhalde canım. çünkü bütün ihtiyaçları bize bağlı.. annelik doğumdan sonra içgüdüsel olarak başlarmış yaşıycaz ve görecez..
sen iyi besleniyorsun ama maşallah bebişine de yarıyordur onlar eminim.

bizim evin temizlik işleri sorumlusu kocam yemeklerde kayınvalidemden ben de yiyip yatma işleri uzmanı
anca bir toz alıyorum bir de yerleri videlayla alıyorum. fazla birşey yapamıyorum ki hemen tansiyon düşüyor havalar sıcak olmasa belki bu kadar olmaz da ama neyapalım az kaldı doğumdan sonra kendimiz yaparız herşeyimizi..

36. haftada doğdu cnm.Emmediği için doktor sarılık olur kalsın dedi.2300 doğdu ama kilo almaya başladı şükür.Rabbim sağlık versin bebişlerimize...

Sağol canım benim öyle gerçekten zor ama gururlu en güzelleri sizlerin olsun inşallah

phia cım hhoşgeldin tekrardan..sende bayağı uğraşmışsın belli ki..benim ve eşiminde sonuçları temiz ama bizim bebekler nazlı olacak galiba..bekletiyorlar bizi..

Hoşbulduk Mevanur
Nazlı çıktı bizimkiler, inşallah kucağımıza alacağımız günler yakın olur...

Canıııım sağolasın sana da versin mevlam inşallah bu bıcırıklardan 3 er 5 er. Evet canım herkes biraz bana biraz da küçük oğlana benzetiyor bu biraz daha sarışın doğdu diğer oğlanlardan gözleri şu an lacivert bilmiyorum sonra ne renk olur. Sana çok benzeyen güzel bir kızın veya yakışıklı bir oğlun olsun inşşallllllllahhh

canım sen doğum yaptın demek hiç görmedim ya kusura bakma allah analı babalı büyütsün nasılsınıx miniğin keyfi nasıl inş herşey yoluna girmiştir tatlım desene 1 ayınız geçti bile

nasılsın canım neler yapıyorsun

Sağol canım benim öyle gerçekten zor ama gururlu en güzelleri sizlerin olsun inşallah

Hoşbulduk Mevanur
Nazlı çıktı bizimkiler, inşallah kucağımıza alacağımız günler yakın olur...

sağol canım yaa..ne olsun her ay olduğu gibi yine adet ve sonraki ay için ümit..evlilik hayatım bu döngüyle gidiyor..sen nasılsın nasıl gidiyor..heyecan var mı?

sağol canım yaa..ne olsun her ay olduğu gibi yine adet ve sonraki ay için ümit..evlilik hayatım bu döngüyle gidiyor..sen nasılsın nasıl gidiyor..heyecan var mı?

olsun canım sağlıklı olunda bebeişinizde olur vardır rabbimin bi bildiği bizde herşey var endişe heycan mutluluk korku ne arasan canım son günlerimiz artık hiç bişi yapamaz oldum zorlanıyorum işler beni beklio bugün hiçbişiye dokunmadım yapacak kimsede yok bakıcaz bi çaresine artık hazırlıklar tamam bvulumuz kapının yanında hemen gitcez doğurcam gelcez inş bol bol dua et inş bende sizlere doğumda çok dua edicem rabbim beni sağ salim evladıma kavuştururken sizn meleğinizide göbüşünüze kondursun inş

ne güzel heyecanlar bunlar yaa..kafanı temizliğe takma..önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı..daha sonra içine sinecek şekilde yaparsın..senin ailelerde uzakta galiba benim gibi..gurbet zor olduğu gibi hamilelikte hastalıkta insan bunun zorluğunu daha çok anlıyor galiba..ama rabbim can sağlığı versin..rabbim hayırlı doğum nasip etsin..o telaşta sancıda aklına gelebilirsek dua edersin inşallah..

evet canım uzaktalar ramazan ayı olmasa gelirlerdi ama babam çok fazla ist kalmak istemiyor canı sıkılıyo annemde onu bırakıp gelemiyo kayınvalidemler burda sağolsun yemek gönderiyo yapıyo ama temizlik yapacak kimse yok herkes oruç benim dışımda kadın çağırcam oda oruçtur diye çağıramıyoom iş bana kaldı bak mutfağı sildim süpürdüm afferin bana

Maşallah oğluşlarına canım...
Allah nazarlardan korusun evlatlarımızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…