Bol bebiş topiği

Kızlar merhabalar

Benim gitme vakti yaklaşıyor. 2 ağustos ta sabah erkenden uçağımız var. 6:45 ti sanırım

Uçağa çok bindiğim halde bu sefer çok korkuyorum:26: Acaba bebişimle beraber oldugumuz için mi bilemedim. Garip bi duygu.

Mevlam hayırlara çıkarsın. Birde babamızı arkamızda bırakıyoruz o bizden 1 hafta sonra gelecek. Bi nebzede ondan. Ondanda ayrı kalamıyorum he

Ama merak etmeyin annemlerde net var. Ordan vakit buldukça girerim. İndiğimdede buraya yazarım merak etmesinler teyzenler bizi dimi Azra cığım

Yarın da doktora gideceğim. Sağlık ocagına da gideceğim kan vermiştim. Taa geçen cuma günü gitmem gerekiyordu ama savsakladım. Üşeniyorum ya oraya gitmeyi Birde ebe hanım bana bi ilaç ismi vermişti doktora yazdır diye. Cebimden düşmüş

Onu da tekrar sormam lazım. Ahh kafam ahhh

Bizim kız çok şanslı olacak teyzeleri. Neden derseniz. Hiç odası olmayacak sadece beşik alacagım demiştim ya. Kızımın odası hediye geliyor. Çok yakın tanıdıgımız annem ve babam gibi sevdiğim insanlar , 2 yıl sonra Amerika ya tekrar dönüş yapıyorlar. Eylül ayında.
Kullanır mısınız dediler. Bizde kullanırız dedik. Çünkü yesyeni. Ve artı masraftan bizi kurtaracaktı.
Çok güzel çıtı pıtı ablamız odasını Azra hanıma bırakmak istemiş. Planlarda oda almak yoktu. Evim 2 +1 oldugu için. Ama hal böyle olunca 2. ci odamdaki fazla eşyaları bizde birilerine vericez. Ve kızımın kocaman bir odası olacak. Lila renginde.

Dolabı, komidini, şifonyeri, kitaplığı, çalışma masası, tek kişilik yatağı var. bizim kız çok ballı olacak şimdiden belli.

Bizde durumlar böyle kızlar.

Feyzacım senin aslan parçaları birbirinden yakışıklı. Allah onlara hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Evlatlarımızı Rabbim bize bağışlasın bizi de onlara. Amin.

Tadını çokart kuzummm.
Ne güzel işte
Bizimde ev işleri uzmanı gayet tembel herşeyi benden bekliyor açıkçası.
Geceleri tek uyuyorum yatağa gelmek yerine nette takılıyor çok üzgünüm bu yüzden.
Bir türlü anlaşamıyoruz bebişimiz olduktan sonrada beni yanlız birakırsa ne yaparım benn
Küstüm gece sabaha kadar konuşmadım ama sırnaşıyor kızılacak bişey yok diyor nasıl yokkkk anlamıyorummm

Maşaallah kızının odasını çok sevindim dadlımmm.
Bak gördünmü Rabbim bir yerden tamamlıyor bizi
GÜle güle git gel kuzum herkese selamalr annenin ellerinden öpüyoruzzz

Benimki de oyleydi kuzum herseyi benden bekliyordu.son zamanlarda degisti bilmem babaligin farkina variyor bilmem ben fenalastigim icin ondan korkuyor. Seninki de degisecek eminim. Baba olmayi cabuk kabullenemiyorlar.

yeni haberleri hemen paylasayim dedim... kocam doktoruna yine gitti ve de analizi cok iyi cikmis bu aksam patojenler neredeyse hic kalmamis yinede doktor guclendirici ilaclar verdi ayrica bir de ermis pirin yatirina gidip dua ettik insallah rabbim ol der en yakin zamanda aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

incicim ne güzel çok şanslı kızın. Güzel günlerde kullanın inşallah.

hadi hayırlısı ile inşallah bu ay gelir bebişin.

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Nasıl geçti haftasonunuz?
Ben yattım hep. Karpuzu büyütüyorum :)
Kociş sağolsun terası yıkadı battaniyeleri yıkadı ben de tarif ettim şöyle yap böyle yap :)
sadece ütü yaptım ama sanki bütün işi ben yaptım.. O derece yorgunluk var üzerimde. Havalar da çok sıcak. Biraz serinleseydi artık
Cuma günü doktor kontrolümüz var. Doktor amcamız eğer müsade ederse bayramda annemlere gitmek istiyorum son bir kez. doğumdan sonra gidemem artık. İnternette araştırdım 36.haftaya kadar sorun yokmuş seyahat edebilirmişiz ama bakalım bir de doktor amcamıza soralım ne diyecek..

Hiç iyi haberlerle gelmedim bugün aranıza.
5-6 gündür çektiğim ishal dün son haddine ulaştı.7-8 kez oldu dün akşama kadar.Gece 1de uyandırdı yine ve 3e kadar wcden kalkamadım.Kasık-bel ağrıları başladı,doğuma çevirir korkusu sardı.Kanlı ishale çevirdi.Acile gittik.Doktorumu aradılar,sabah gelsin göreyim dedi.Gaita tahlilimde yoğun mikrop çıktı.Serum verdiler.Ağrılar kesildi,ishal azaldı eve geldim.Şimdi işyerindeyim ama hayaletten farkım yok.Serumun etkisi geçtiğinden midir bilmiyorum yine başladı ishal.Biri gelsin hemen çıkacağım hastaneye.Ya yatış verecek yine,ya da eve git diyecek.Bugünde işlerimizin son günü.Burası çok yoğun olacak.Aklım burda olacak ama hiç halim de yok.Hem bugüne kadar hangi işyerine yaranabildik de bunlara yaranabileceğim diyorum.İçim yine de rahat değil.

Aman kızlar dikkat edin.Nasıl korunacağız,nasıl engelleyeceğiz bilmiyorum ama bakteri,virüs,enfeksiyondan kaçın.Ikınmadığım halde basurum azdı,çok acı çekiyorum.Ben çekiyorum sizler çekmeyin aman...

canımmmmm çok geçmiş olsunn
son dönem çok zor geçiyor inan hemen hastalanıyoruz. sanırım vücut dayanamıyor benim de bademcikler şişti biliyorsun hala öksürüyorum. limon içmekten bir hal oldum. kıyamam canım ya işyerini hiç kafana takma sizin sağlığınız daha önemli bakar onlar başlarının çarelerine nasıl olsa..
tekrar geçmiş olsun Ayşem. İnşallah çabucak atlatırsınız Rabbim şifa versin.Bizi habersiz bırakma aklım sende...

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın
sanırım kendini temizliğe vermişsin kolay gelsin kendini çok yorma
dikkat et kendine Allah muhafaza geçen bir komşum
atlattı komşusu 8 aylık gebe eve temizlikçi kadın alıyor
kadın 3 gün boyunca eve gelip her yeri temizliyor
son bir tablo kalıyor silinip duvara asılacak kadın onu temizlikçiye bırakmak istemiyor
düşürüp kırar diye kendisi asmaya kalkışmış tabi zorlanınca karnına
kramp girmiş baya rahatsız olmuş hastaneye kaldırmışlar
çok gerilmeden dolayı bebek kordonu kopmuş
tabi bebeklerini kaybettiler hem de çok zor tedaviler
sonrası gebe kalmış biri çok üzüldüm Allah sabır versin..
yani sadece bir tablo işte çok değerli diye kendisi asmak istemiş şimdi psikolojisi çok bozukmuş
keşke kırılsaydı da bebeğimi kaybetmeseydim diye ağlayıp duruyormuş
tabi nasibi de yokmuş ama tedbiri de almak gerekiyor valla kendinize dikkat edin..

ayşe canım geçmiş olsun nedir senin bu mikroplardan çektiğin
inşallah günahlarına kefaret olur
normalde de bağışıklığın zayıf mıydı?
benimde çok zayıf çok rahat enfeksiyon kapabiliyorum
bazen gittiğim tatillerden artık kolumda serumlarla dönüyorum
anlamıyorum nerden kapıyorsam
tabi sen şimdi daha hassassın dikkat et kendine Allah şifa göndersin
bol bol yoğurt tüket..

geçmiş olsun canım.bugün bende isha tarzında cıktım ama senin akdar agrılı ve devamlı değil.bebişine ve kendine iyi bak tatlım

Allah sabır versin canım ya çok zor
ben de unutuyorum bazen kaldırıveriyorum eşim hemen kızıyor
haklısın dikkat etmek lazım bundan sonra daha da dikkat edeceğim canım..
ben bol bol makineye çamaşır atıyorum başka da birşey yaptığım yok. çoğunlukla eşim yapıyor canım. bayram da geliyor malum sonra da bebişe hazırlıkla uğraşacağız. hepimiz hayırlısıyla kurtulalım inşallah..

Aysecim cok gecmis olsun cok dikkat et kendine. Bol su icmeye devam. Insallah kisa surede gecer bizi haberdar et canim...

Kızlar merhaba.

Dün akşam göbüşüme bakınca bebişimin hareket ettiğini farkettik. Ayy çok güzel bir duygu. Bi oyana bi bu yana göbüş oynuyodu.

Çok mutlu oldum. biraz daha büyüsünde annesine güm güm vursunn

Aysecim cok geçmiş olsun tatlım
dikkat et kendinee artık işi gücü düşünmeyi bırak
sen kendine mukayyet ol tamam mı
iyi haberlerini ver bize merakta bırakma bizi tamam mı?

evet aslında bazı şeyler alışkanlık olmuş insan çoğu zaman
unutuyor bende dolaptan bir şey aldığımda zıplıyorum
sonra aklıma geliyor ama iş işten geçmiş oluyor
Allah emanet olsun bebişlerimiz
inşallah hayırlısıyla kurtuluruz...

merhaba inci yazını okuyunca aklıma bir olay geldi
geçen yıl oda arkadaşım gebeydi bir gün müdür toplantı yaptı
hepimiz odasına gittik bende arkadaş yan yana oturuyrz
bir ara arkadaşa baktım karnını kapatmaya çalışıyor
bebişi bir tekme atıyorduki
o kadar belirgindiki gülmemek için kendimi
zor tutmuştu tabi arkadaşta renkten renge girmişti
şimdi seninde olmadık bir yerde göbüşün oynar mış:)))

çok geçmiş olsun canım inş sıkıntıların bir an önce biter izne ayrılsan artık yorma kendini bol bol dinlenmelisin

ay ay yerim o minik meleği. 28 den sonra asıl tekmeler. sabah sporu yapıyor benimki

amin şulecim valla aynen bende öyleyim işte unutveriyorum aklıma gelince de artık iş işten geçmiş oluyor. bu zamana kadar hep kıpır kıpırdım kendi işimi kendim yapmaya alışmışım iş yerinde bile bir şeyleri kaldırmaya çalışıyorum arkadaşlar uyarıyor hemen..
Rabbim korusun..

Benimki öyle şimdilerde. sağlam vuruyor bazen dalgalanmalar yapıyor. irkiliyorum hele süt içince hiç durmuyor kuduruyor içerde ne yapıyorsa artık. bazen elimi karnıma koyunca kafasını hissediyorum...
Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu

Selam kızlar gebelıgın basından berı ozellıkle geclerı sac dıblerım ense boyun kısmım epey fecı terlıyor yastık ıslak uyanıyorum bıde sırtım da terlıyor var mı boledurumda olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…