Bol bebiş topiği

Selam kızlar gebelıgın basından berı ozellıkle geclerı sac dıblerım ense boyun kısmım epey fecı terlıyor yastık ıslak uyanıyorum bıde sırtım da terlıyor var mı boledurumda olan

valla ipekcim ben her gece kalkıyorum üzerimi değişiyorum o kadar ıslanıyor ki yastık bile ıslak yani..
havalar çok sıcak kuzum bir de üzerimizde yük var zaten daha fazla terliyoruz. yazın hamile olmak çok zor..

Canim sadece sicaktan deil benim bastan beri bole senin de ole miydi yani havalar sogukken de oleydi

Canim sadece sicaktan deil benim bastan beri bole senin de ole miydi yani havalar sogukken de oleydi

soğukken o kadar değildi ben zaten hep üşürdüm o zamanlar çok yanmadım ama şimdilerde çok fazla yanıyorum normalden fazla yanıyorum.. bir de tansiyon düşüyor benim. kalbim çok fena çarpıyor baygınlık hissi geliyor.. şu izne ayrılana kadar bayılmasam bari..

Ayşe, çok geçmiş olsun tatlım, bir an önce iyileşmeni diliyorum...
Sağlığın en önemlisi, bu durumlarda işi geri plana atmak zorundasın canım

Insallah saglikla sag salim dogumumuz olsun canim. Dikkat et cok ayakta kalmamaya ozen goster. Carpinti kansizliktan da oluyormus var mi oyle bir durum?

Ayşecim çok çok geçmiş olsun. İşi gücü boşver canım ya. Umarım çabuk toparlarsın. Bizleri haberdar etmeyi unutma..

canım çok ayakta kalmıyorum ama işe gelirken mecbur yürüyorum. yollarda dinlene dinlene geliyorum..
kan tahlillerim geçen hafta yapıldı alt sınırda çıktı kanım. aile doktorum ek bir ilaca gerek yok şimdilik dedi. sıcaktan çok sıvı kaybediyorum tabi tuz da kaybediyorum fazla da tuzlu yemeyince...evde bile düştü haftasonu. 8/4 filandı.

Multivitamin elevit mi aliyordun canim? onun disinda baska ne aliyorsun?

Kızlar mehaba.

Bugün stressli 1-2 saat geçirdim. Ömrümden ömür gitti. ağlamaklı dolandım. Eşimde yanımdaydı moral veriyor.

Şimdi olaya gelelim.

Ben devlet hastanesine 3 lü test yaptırmak için gitmiştim. Doktor usg ile baktı. Radyoloji uzmanı bakmadı. Ölçümler yaptı.

Baş çevresi, FL boyu falan filan...

doktor dedi ki bebeğin kafası küçük

Femur boyu da kısa dedi.

Başka bir usg ye de görün. Bu cihazdaki ölçüm yanlışta olabilir. Eğer sorun yoksa orda da herşey normaldir dedi.:18:

O anda ben dumura ugradım eşimde yanımda. Zaten adam akıllı benle ilgilenmedi ki. Başından savar gibi. Sekreteriyle konuşuyo beni muayene ederken.

Neyse çıktık odadan. 3lü için kan verdik. Ve özel bi hastaneye gittik. Zaten geçen hafta gitmiştim cinsiyet için.

Gidince geçen haftada gelmiştim bi sorun yoktu bebekte. Hayrola dedi:44:

Durumu anlattım böyle böyle diye. Tabi ağlamaklı. Uzun uzun bebeğimi inceledi muayene etti.

Ve kızım benim başını sağ kasıgıma iyice sokmuş. Ondan başını ölçememiş dedi. Düzgün ölçmemiş usg fotosunu da gösterdim. Yanlış ölçülmüş dedi.

FL de kısa dedi dedim. O FL dememiştir. Bebeğin yapısı ile ilgilidir. İkinizde uzun boylusunuz bebeğiniz bacakları uzun dedi. FL normal dedi. Uzun bir bebiş olacak dedi.

Bi sevindim bi sevindim havalara uçacaktım nerdeyse. Sonra tarttı beni hemşire. 56 kilo çıktım. Sanırım 10 günde 2.5 kilo filan aldım Çünkü 10 gün önce orda tartılmıştım.

Beyninde bir sorun yok kafası normal. Kasıgına kadar sokmuş ondan düzgün ölçmemiş dedi.

Adama bak ya başından savdı bizi devlette. Kendi cocugu olsa böyle 1 dkkada ölçüm yapar mıydı

Çok üzüldüm. 2 saatimi mahvetti.

doktor hanım artık bana geleceksin; beraber devam edicez dedi.

2 hafta sonra gel tekrar bakalım rutin kontrol için dedi. Ben 24 agustosa kadar burda olamayacagımı söyledim. Gelince bakalım ozaman dedi. Benim tatlı doktorum. Çok ilgili. Kendime bir doktor arıyordum sonunda buldum.

Allah kimseye evlat acısı vermesin. Rabbim olmayanlarada nasip etsin.

Hamilelik her günü ile stresli ve bir o kadar da heyecanlı bir süreç.

Yaşamayanlar bilemez ama bizi görüyorsunuz kızlar. Hergün bi aksiyon

Canim cok gecmis olsun cok sukur ki her sey yolundaymis. Insallah saglikla gelsinler bebislerimiz

Allah razı olsun senden sabrına maşaallah.
Rabbim seni bu imtihanlardan sonra tertemiz eylesin kendisine layık eylesin.
Bu durumdabile arkadaşlarını düşünüyorsun aman siz dikkat edin diye uyarıyorsun çok ince bir davranış.
En zor zamanında Mevlam hızırını sana göndersin ve bebişini sağlıkla kucağına versin.
Şafi ismiyle şifanı versin canım...
Çok geçmiş olsun...
Hadi bakalım git anneciğinin yanına annenin kıymetinibil ozicimm
Evet kuzum çok güzel b,r duygu maşaallah bize :)
Benimkide maşaallah hareketli anasını mutlu ediyor Allah razı olsun meleğimden
Oyy kuzum kıyamam sizee.
Sana ne demiştim devlette asla doğum yapılmaz kontrole bile gidilmez. Hatırlarsan bana nasıl muamele ettiğini paylaşmıştım size.
Diğer bölümlerden memnunuz ama k.doğuma Allah muhtaç etmesin..
Güzel sonuçlar almışsın maşaallah darısı sağlıkla doğurmaya
Kizlar genital bolge epilasyonunun nasil hallediyorsunuz? Benim gorus alani sifir artik :) Krem de kullanmadim hic daha ne yapilabilir
kuzum en mantıklısı krem gibime geliyor

Son düzenleme:
canlarım ben oğluma 3 tane hastane çıkışı aldım 2 sinin önlüğü var birinin yok.
biri 3lü 2si 5li eldivenleride var.
2 takımda alt üst aldım aynı boyutlarda birinin altı pijamalı.
Şimdi battaniyesi olan hastane çıkışlarındanda 1 takım alacağız.
Toplamda 6 takım yapmış olacak.
Badileride baya var sizce yeterlimi ?

bir arkadaşım 0-3 aylık çok alma demiştide o yüzden fikir almak istedim.
Bide şimcik biz erkek renkleri alıyoruz sonumuz hayrola

Kız tubiiiiiiiiiiiiii ne haber nasılsın görünmüyorsun ne zamanır paşalrın nasıllar. oğluşunun rengi tamamen düzelmiştir umarım. bari sen el at benim duruma kaç takım hastane çıkışı veya 0-3 takım almam lazım /B]

Kizlaarrr, naparsınız?
Ben şimdi geldim eve, k.annemlerdeydik iftarda.
Bu ayki çalışmaları kapattık şimdilik, beklemeye geçtim artıkın

iyi akşamlar kızlarrr
nasılsınız bakalım?

birkaç gündür gelemedim ama aklım hep sizlerdeydi.
inşallah herşey yolundadır.

Ramazan ın son 10 günü içersindeyiz.
ve ben halen temizlenememiş olmanın üzüntüsü içersindeyim
namaz bari kılabilseydim Ramazan bitmeden.
neyse beklemeye devam bakalım...

minik paşam Yusuf'um daha tam atlatamadı sarılıgı
ne yapışkan sarılıkmış anacım yaa
gören diyor,çok az sarılıgı var sanki die.
neyse geçicek o da inşallah...

ben akıllı,dünki iftarda kurufasülye yedim
çocugum sabaha kadar kıvrandı gazdan.
32 günlük olmamıza ragmen ben halen adapte olamadım. nelerin gaz yapabilecegini düşünmeden hobidi gırtlak yiyorum.
şu 40 ımız da çıksaydı Rabbimin izniyle...

sizleri çok özledim kızlar.
tugram ve phiam da gelmişler
CANLARIMMMMMM BENİİİİİİMMMM
artık bırakmayın bizi olurmuuu

canım phiam çok özledim seniiiiiii
iyiki geldin kzumm

sonuçlarınızın temiz çıkmasına sevindim.
innnnşallah kısa zaanda hayırlı haberlerini alıcaz inanıyorum ben

birde şu tugrayı dize getirdikmi taamdır
gelsin oğluşuma arkadaşlarrr

tugrammm kuzuşkommm naber kuzu yaaa
paşamı begenmişsin :)
darısı başına canımcımm...
kolay,sağlıklı bir hamilelik,benimki kadar da kolay bir doğum geçirirsin sonunda inşallah.

artık ihmal etme burayı olurmuuu
çok özledim canım benim yaaa

karapissommmm
kuzu çok yogun günler geçiriyorum tatlım yaa
iftarlara davetliydik sürekli.
gündüzleri de eşim pc de olunca gelme fırsatım olmuyrdu.
oğluşum daha tam düzelmedi.
yarın aşımız var. bakalım dr ne dicek.kilo,boy durumu ne olmuş onlara bakıcaz bakalım.

canım benim hastane çıkışı sormuşsun.
benim 4 tane vardı 2 tane de normal pijama takım
hastaneye 3 tane götürmüştüm.
şu an tam dolduruyor o takımları ama kısa süre sonra olmuyacagı belli...
yaz çocugu oldugu için sık sık yıkıyoru ve sık sık değiştiriyorum üzerini.
2 tane 0-3 takım ve 4 hastane çıkışımız var şu an yıkayıp giydiğimiz...
almak istiyorum ama küçülmeye başladıklarını görünce az daha bekleyeyim diyorum.
bunlar da küçülsün sonra 3-6 ay alıcam inşallah

Tubişim, hoşbulduk canım benim
Çok şükür, her bişeylerimiz normal, Rabbimin ol demesini bekliyoruz hayırlı zamanda, hayırlısıyla
Bebişin sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah. Sarılık mevzusuna çok takılma canım, her bebekte olası bir durum sonuçta. Değerleri git gide düzelir inşallah tez zamanda
Bu arada yediğine içtiğine dikkat et kuzum yaa, yeğenimize sıkıntı yaratma haa, kızarım sonra

Oooooo kızlar nasılsınız ben yorgunum biraz. Bugün işitme testi vardı bebişim bir de topuk kanı aldılar canım benim nasıl ağladı. Çıkmışken biraz Bayram alışverişi yaptım oğlanlara. Tatile az kaldı onun heyecanı da var haftaya cuma yoludur Abbas bağlasan durmaz durumundayım yani. Bu arada benim oğlan dışarıyı pek sevmiyor galiba eve geldik bayıldı . Bir de prima hiç yaramadı yeniden molfixe dönücem pişik oldu çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…