Bol bebiş topiği

Multivitamin elevit mi aliyordun canim? onun disinda baska ne aliyorsun?

elevit içiyorum canım ayrıca demir ilacım var bir de magnezyum içiyorum..

kıyamam incim ya ben de devlet hastanesi mağduruyum... neyse çok geçmiş olsun kuzum çok şükür herşey yolundaymışş..
Kizlar genital bolge epilasyonunun nasil hallediyorsunuz? Benim gorus alani sifir artik :) Krem de kullanmadim hic daha ne yapilabilir
benim epilasyon aletinin traş başlığı var aynayı koyup hallediyorum kuzum. korkuyorum kremler zararlı dediler ya.. sir ağda bantlarıyla alanlar da okudum ayna karşısında..
canımcım yeter bence de daha ne olsun. bizim 4 takımımız var 4 lü ve 5 li takımlardan 2 tane tulumumuz var.. bir de 2 takım iç dış zıbınımız var. ben hastaneye iki takım iç dış zıbın takımlarından koycam bir tane de takım alırım yedek..kış bebeği olacağı için üst üste giydiririm diye birkaç alt aldım.. 2 tane de penye yeleğimiz var.
çok almamak mantıklı tabi ki. hemen büyüyüveriyorlar. ama kışında üşümemeleri için üst üste giydirmek gerekebilir... ben atlet de yani kolsuz badilerden..galiba biraz abartmışım :26::26::26::26::26: dayanamıyorum minik minik cicileri görünce

Canım inşaallah kısa zmanda oğlunun rengi düzelir.
Tam isabet almışım desene
Badileride var baya aldım.
Ama 0-3 bikaçtane erkek adam iri olur heralde
Allah razı olsun kuzummmm özletme kendini tamammı
Bide yeme işini ikkate almak çok zor ama bebişler için mecbur dikkatli olmalısın

Teşekkürler teyzesi dmekki yeterliyniş aldıklarım
Aldıklarımın en pahalısı 15 tl gerisi 10 tl.
Bi takım beğendim 25 tl idi eşim çok pahalı diye almadı
Çok tatlıydı 0-3 ay ve yeşilliydi bayıldımmm ama neye yarar
Şimdi battaniyeli olan hastane çıkışından bi tane aldıkmı tamamdır
Evimizide kiraya veremedik bakım aihtiyacı varmış diye bekletiyoruz ilgilenemedik ramazan dolayısıyla.
Bende seni gibiyim dayanamıyorum ama artık aldıklarım 0-9 oluyor.
kaç badi 0-9 aldım çabuk büyür diye.
Allahım ne güzel duygular maşaallah
Hepimiz sağlıkla hayırlısıyla normal doğurup bebişlerimzi kucağımıza alırız inşaallah AMİN

Dun gece esım benı evde yalnız bıraktı hafta sonundan planları vardı beyfendının pazartesı sehır dısına cıkacaktı her zamankı gıbı katakullıye getırdı sabah bırlıkte ıse gıttık aksam 4 de aramıs ozlem ben bu gece gelemıyorum dedı.... Boyle sınırımden patlıyorummm!!! Sebebı de su ıkı hafta once babannem vefat ettı benı yollamadı ben senı yalnız burakmam bılmem ne dıye hep benımle ısıne geldıgı gıbı takılıyorç bu arada ben azerbaycada yasıyorum buradakı tek yakınım esım. Ayrıca apartmanda da degıl tek katlı mustakıl bır evde oturuyoruz yanı komsum fılanda yok tanıdıgım dusunun halımı... Bır deeee annesı aramıs kardesının ıslerı ıcın bana akıl vermez mı korkma dıyor kapıyı bagla otur ( ama kaynımın karısı karsı evde oturuyor o bızden karsıya gıderken esımle bırlıkte yolluyordu kı korkmasın) boyle delırmısımm sınırımdennnn patlıyorummmm bırde arıyor benı kı nerdesın ne yaptın fılan.....

Bende actım telefonu agzıma gelenı saydım bu arada hamıleysem de bu cocugu aldırcam dye yemın ettımm:18::18::18::18::18: ıcımden demedım tabıı sırf onu tehdıt etmek ıcın ama tum gece uyuyamadımm ıt gıbı pısman oldum....

Regl olmamada 4 gun var hamıleysem bır sey olmaz dımı? Cok korktum yaaaa:26::26::26::26::26:

hayırlı zamanda bebişin gelir inşallah arkadaşım

sarılıgı her nekaadar çok takmıyorum desemde sürekli çocuga parmak bastırma modundayım
parmagıı bastırıp çekince sarı renk kalıyorsa sarılıgı devam ediyor demektir.bende test yapıyorum öyle ama halen var işte.
neyseki bacaklarında kollarında ve göbüşünde kalmadı.
geçicek inşallah yawaş yawaş...

yediğime de dikkat etmek zorundayım evet.
hamd olsun gece kuzum çok güzel uyudu.
dün zor geçti ama ağrılıyı gün boyuca...

hadi gelsin bebişimizzzzzz
Rabbim kısa zamanda mutlu haberi vermeni nasip eylesin inşallah

bu arada geçmişi okuyamadım. Ayşe nin nesi var ki :44:
geçmiş olsun demiş bazı arkadaşlar.
hemmmen bi geçmişe dönüp buliim bakim... İnşallah önemli bişey yoktur yaa :18:

AYYY ayşemm çok geçmiş olsun kuzum yaa
daha yeni okudum inan ki.
İnşallah kısa zamanda toparlarsın. hepsi üst üste mi gelir böyle yaa...
neyse elbette bunda da vardır bir hayır.
inşallah hayırlı haberlerle dönersin...

Ah biz kadınlar varya ne zamankaybetsek en sinirli anımızda susmadğımız için kaybediyoruz.
Tövbe et inşaallah bişey olmaz.
Şimdi yemin ettim demişsin nasıl bir yemin ettin.
Allah muhafaza VALLAH VALLAHİ BİLLAH BİLLAHİ TİLLAH TİLLAHİ bunlardan birini dediysen kefareti var kuzum 3 gün oruç tutacaksın.
Yok ekmek çarpsın Kuran çarpsın dersen yine günahtır ama kefareti yok.
Çünki yemin bu saydıklarımla yapılır.
Aman haaa öğrenipte söyleyeyim deme sakin kefaretini bedelini düüşünn

allah sahidim olsun dedim yaaaa... tovbe edicem bol bol zaten salladim icimden demedim ama yinede korktum

allah sahidim olsun dedim yaaaa... tovbe edicem bol bol zaten salladim icimden demedim ama yinede korktum

İnşaallah bebişin vardır Allah şahidin zaten kuzum hemde herşeyine...
Kafanı yorma yanlız kalıncada korkma kuzum Oku et vakit doldur elden ne gelir başka
Allah yardımcın olsun

Kızlar nasılsınız bugün hafta içi olmasına rağman topik sessiz ve boştu.
Bende öğlen şekerleme yaptım ancak uyandım bişeyler yaptım şimdi eşimle iftarı bekliyorum.
Oruçludan beter acıkıuorum yaaaaaaaa
bişey fark ettim AİŞEM Yokken topik boşalıyor geldiğinde şenleniyor
Rabbim şifasını versinde topiğimizin Gülü aramıza dönsün

kızımm ne bastırıp duruyosun yeğenimin orasına burasınaaa
sendee bi hoşşsun hee rahat bıırak minnağıı beee
zavallım bilmiyoki takıntıklı taktımı bırakmayan
deli tuttumu koparmadan vazgecmeyen bi annesi var
yuzde sıfır noktaa sıfır sıfır sıfır bir sarılığına takar kafasınııı...

valla özleştik yawrum be hepiniz iyi olun gerisi mühim değill

bu arada ayse nerde yaa hiç sesi soluğu cıkmıyo iyi haberlerle döner umarım

phia mda buralarda olsa gerek sesi cıkmıyooo
cok tembel bitopik olduk hem ramazan hem yaz rehaveti çöktü üzerimize vallaa

çok üzüldüm senin adına sen senin yerinde olsam yani beni arayıp ben akşam gelemicem falan dese kapıyı içerden kitler bidaha da acmazdım
tabi herkesin karakteri farklı bide gurbettesin yanında kimsen yok tek başınasın cok zorrr..
diğer duruma gelincede Allah senin içinden geceni bliyodur tatlım içini ferah tut tövbe et dua et sen hayırlısı neyse o olsun de

ramazan sanki daha yoğun geçiyor gibi, iftara davetliydik bugünde anca geldik eve :) ya iftardayız yada ben misafir alıyorum dolu dolu geçiyor :) aynıyım canım ya bende oruç olmadığım halde kulağım ezanda nsıl kazınıyor midem , bizim oğlanlar çok açç :) evet dediğin gibi ayşe olmaynca buralar çok sessiz,rabbim şifasını versin tez zamanda...

Hakikaten kimse yok cadiozy de bugun geldi mi bilmiyorum ama Ayse den haber yok hala.. Insallah her sey yolundadir... herkesi opuyorum..

canımcım her sabah uğruyorum ben...kimse olmayınca ben de kendimi alışverişe verdim Ayşeeeeemmmm duy beni bak yaramazlık yapıyorum nerelerdesin kuzummm inşallah iyisindir seni çoooook özledik......

amin canım Rabbim isteyen herkese
hayırlısını versin demek senin bebişinde süt canavarı olacak:))

iyiyim ben sen nasılsın karapiso
buarada tespitine katılıyorum ayşe yokken
herkes bir köşeye çekiliyor
Mevla şifa göndersin inşallah iyidir..

Kızlar nerelerdesiniz bakimm

Gerçekten karapisso dediğin gibi topik sessiz

Bende giderim hee ona göre

inci ne haber nasılsın?
bir önceki yazında sıkıntılı birgün yaşamışsın
kendine dikkat et üzülme bazı doktorlar fazlasıyla pimpirikli
oluyorlar zaten bir sıkıntıda yokmuş çok şükür
inşallah sağ salim bir bebişin olucak
bol bol dua edelim...

canımcım her sabah uğruyorum ben...kimse olmayınca ben de kendimi alışverişe verdim Ayşeeeeemmmm duy beni bak yaramazlık yapıyorum nerelerdesin kuzummm inşallah iyisindir seni çoooook özledik......

cadiozy nasılsın sen neler alıyorsun
ve nerden alıyorsun ben daha hiç bir şey almadım
belki erkendir ama ne alacağımıda hiç bilmiyorum
şöyle alacak listeniz var mı?
ona göre bende ramazandan sonra başlayayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…