- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.141
Kızlar mehaba.
Bugün stressli 1-2 saat geçirdim. Ömrümden ömür gitti. ağlamaklı dolandım. Eşimde yanımdaydı moral veriyor.
Şimdi olaya gelelim.
Ben devlet hastanesine 3 lü test yaptırmak için gitmiştim. Doktor usg ile baktı. Radyoloji uzmanı bakmadı. Ölçümler yaptı.
Baş çevresi, FL boyu falan filan...
doktor dedi ki bebeğin kafası küçük
Femur boyu da kısa dedi.
Başka bir usg ye de görün. Bu cihazdaki ölçüm yanlışta olabilir. Eğer sorun yoksa orda da herşey normaldir dedi.:18:
O anda ben dumura ugradım eşimde yanımda. Zaten adam akıllı benle ilgilenmedi ki. Başından savar gibi. Sekreteriyle konuşuyo beni muayene ederken.
Neyse çıktık odadan. 3lü için kan verdik. Ve özel bi hastaneye gittik. Zaten geçen hafta gitmiştim cinsiyet için.
Gidince geçen haftada gelmiştim bi sorun yoktu bebekte. Hayrola dedi:44:
Durumu anlattım böyle böyle diye. Tabi ağlamaklı. Uzun uzun bebeğimi inceledi muayene etti.
Ve kızım benim başını sağ kasıgıma iyice sokmuş. Ondan başını ölçememiş dedi. Düzgün ölçmemiş usg fotosunu da gösterdim. Yanlış ölçülmüş dedi.
FL de kısa dedi dedim. O FL dememiştir. Bebeğin yapısı ile ilgilidir. İkinizde uzun boylusunuz bebeğiniz bacakları uzun dedi. FL normal dedi. Uzun bir bebiş olacak dedi.
Bi sevindim bi sevindim havalara uçacaktım nerdeyse. Sonra tarttı beni hemşire. 56 kilo çıktım. Sanırım 10 günde 2.5 kilo filan aldımÇünkü 10 gün önce orda tartılmıştım.
Beyninde bir sorun yok kafası normal. Kasıgına kadar sokmuş ondan düzgün ölçmemiş dedi.
Adama bak ya başından savdı bizi devlette. Kendi cocugu olsa böyle 1 dkkada ölçüm yapar mıydı
Çok üzüldüm. 2 saatimi mahvetti.
doktor hanım artık bana geleceksin; beraber devam edicez dedi.
2 hafta sonra gel tekrar bakalım rutin kontrol için dedi. Ben 24 agustosa kadar burda olamayacagımı söyledim. Gelince bakalım ozaman dedi.Benim tatlı doktorum. Çok ilgili. Kendime bir doktor arıyordum sonunda buldum.
Allah kimseye evlat acısı vermesin. Rabbim olmayanlarada nasip etsin.
Hamilelik her günü ile stresli ve bir o kadar da heyecanlı bir süreç.
Yaşamayanlar bilemez ama bizi görüyorsunuz kızlar. Hergün bi aksiyon
Kizlar genital bolge epilasyonunun nasil hallediyorsunuz? Benim gorus alani sifir artik :) Krem de kullanmadim hic daha ne yapilabilir
canlarım ben oğluma 3 tane hastane çıkışı aldım 2 sinin önlüğü var birinin yok.
biri 3lü 2si 5li eldivenleride var.
2 takımda alt üst aldım aynı boyutlarda birinin altı pijamalı.
Şimdi battaniyesi olan hastane çıkışlarındanda 1 takım alacağız.
Toplamda 6 takım yapmış olacak.
Badileride baya var sizce yeterlimi ?
Dun gece esım benı evde yalnız bıraktı hafta sonundan planları vardı beyfendının pazartesı sehır dısına cıkacaktı her zamankı gıbı katakullıye getırdı sabah bırlıkte ıse gıttık aksam 4 de aramıs ozlem ben bu gece gelemıyorum dedı.... Boyle sınırımden patlıyorummm!!! Sebebı de su ıkı hafta once babannem vefat ettı benı yollamadı ben senı yalnız burakmam bılmem ne dıye hep benımle ısıne geldıgı gıbı takılıyorç bu arada ben azerbaycada yasıyorum buradakı tek yakınım esım. Ayrıca apartmanda da degıl tek katlı mustakıl bır evde oturuyoruz yanı komsum fılanda yok tanıdıgım dusunun halımı... Bır deeee annesı aramıs kardesının ıslerı ıcın bana akıl vermez mı korkma dıyor kapıyı bagla otur ( ama kaynımın karısı karsı evde oturuyor o bızden karsıya gıderken esımle bırlıkte yolluyordu kı korkmasın) boyle delırmısımm sınırımdennnn patlıyorummmm bırde arıyor benı kı nerdesın ne yaptın fılan.....
Bende actım telefonu agzıma gelenı saydım bu arada hamıleysem de bu cocugu aldırcam dye yemın ettımm:18::18::18::18::18: ıcımden demedım tabıı sırf onu tehdıt etmek ıcın ama tum gece uyuyamadımm ıt gıbı pısman oldum....
Regl olmamada 4 gun var hamıleysem bır sey olmaz dımı? Cok korktum yaaaa:26::26::26::26::26:
Merhaba arkadaşlar...
Ptesiden beri giremiyorum çünkü bugün taburcu olduk hastaneden.Yine bi sürü serum,ilaç yedim.Ptesi dra gittim hemen yatış verdi.İshali bugün kesebildiler.Çok şükür bebeğimde hiçbir sorun yok.Suyu da gayet iyi.Başaşağıda dönmüş kuzum.Normal doğuma gidiyor dedi dr.2 haftada önden gidiyor hala.2500 gr olmuş topkekim.Kıpır kıpır içimde.Bazen kaburgalarıma baskı yapıyor,çok canım acıyor.Salavat getirip,derin nefesler alıyorum.
Gayet iyi durumdayız şimdi.Raporu da aldım.Artık ev hanımıyım...Kuzumun eksiklerini tamamlayacağım evimde.Zaten iyiyim desemde ayakta durmak,hatta sandalyede oturmak bile çok yoruyor insanı.
Hepinize çok teşekkür ederim.Merak edip,sormuşsunuz,dua etmişsiniz kuzumla bana.Allah hepinizden razı olsun kızlar.Rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin,kolay ve sağlıklı hamilelikler ve doğumlar yaşayın inşallah
Merhaba arkadaşlar...
Ptesiden beri giremiyorum çünkü bugün taburcu olduk hastaneden.Yine bi sürü serum,ilaç yedim.Ptesi dra gittim hemen yatış verdi.İshali bugün kesebildiler.Çok şükür bebeğimde hiçbir sorun yok.Suyu da gayet iyi.Başaşağıda dönmüş kuzum.Normal doğuma gidiyor dedi dr.2 haftada önden gidiyor hala.2500 gr olmuş topkekim.Kıpır kıpır içimde.Bazen kaburgalarıma baskı yapıyor,çok canım acıyor.Salavat getirip,derin nefesler alıyorum.
Gayet iyi durumdayız şimdi.Raporu da aldım.Artık ev hanımıyım...Kuzumun eksiklerini tamamlayacağım evimde.Zaten iyiyim desemde ayakta durmak,hatta sandalyede oturmak bile çok yoruyor insanı.
Hepinize çok teşekkür ederim.Merak edip,sormuşsunuz,dua etmişsiniz kuzumla bana.Allah hepinizden razı olsun kızlar.Rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin,kolay ve sağlıklı hamilelikler ve doğumlar yaşayın inşallah
canım valla eksikler bitmiyor ki. daha erken sen biraz daha bekle. cinsiyetiniz belli olsun ondan sonra başlarsın.amin canım Rabbim isteyen herkese
hayırlısını versin demek senin bebişinde süt canavarı olacak:))
iyiyim ben sen nasılsın karapiso
buarada tespitine katılıyorum ayşe yokken
herkes bir köşeye çekiliyor
Mevla şifa göndersin inşallah iyidir..
inci ne haber nasılsın?
bir önceki yazında sıkıntılı birgün yaşamışsın
kendine dikkat et üzülme bazı doktorlar fazlasıyla pimpirikli
oluyorlar zaten bir sıkıntıda yokmuş çok şükür
inşallah sağ salim bir bebişin olucak
bol bol dua edelim...
cadiozy nasılsın sen neler alıyorsun
ve nerden alıyorsun ben daha hiç bir şey almadım
belki erkendir ama ne alacağımıda hiç bilmiyorum
şöyle alacak listeniz var mı?
ona göre bende ramazandan sonra başlayayım..
Merhaba arkadaşlar...
Allah razı olsun canım.Rabbim sizlere göstermesin bu sıkıntıları..geçmiş olsun ayşe Mevla şifa göndersin
kendine dikkat et dinlenemene bak
dualarımız seninle sende duanı eksik etme canım
Valla hastane ne kadar rahat olursa olsun evimde olmak gibisi yok.Küvez korkusu doğumdan daha baskın bende.O yüzdende yatacağım sürekli artık.Ufak kaçamaklar hariç tabiayşecim çok geçmiş olsun..çektiğin sıkıntılarda günahlarına kefaret olsun inşallah..topkekin de iyi olmasına sevindim..annesinide üzmezmişartık evdesin kendine daha çok dikkat et..yat uzan (biraz zor da senin için )keyfine bak..allah başka sıkıntı vermesin inşallah..
Ayşecim iyi olmanıza sevindim çok geçmiş olsun tekrar.İnşallah daha da iyi olursunuz. Allahım yardım etsin son dönemler zor gerçekten..
Merhaba arkadaşlar...
geçmiş olsun canım benim çok şükür... evde olmana sevindim ohh şöyle miss gibi uzat ayaklarını biraz tadını çıkar iş yerinde yapamıyordun..maşallah 2500 gr demek kocaman olmuş yavrum benim :)) az kaldı ayşem inşallah geçecek bütün sıkıntılar. dün biyere davetliydik iftara onlarında 2 çocuğu var, sohbet ediyorduk evi nasıl alırız şunu nasıl yaparız daha borçları bitiremedik diye, ne dedi biliyorrmusun ,inanırmısın dedi bizde evlendik çocuk olmadan hep bu kaygılarımız vardı ama çocuk olduğunda göreceksiniz evin bereketi kaç katına çıkacak dedi,rızkınız artacak bolluk bereket gelecek siz bile inanamayacaksınız dedi.her çocuk eve bereketle gelir dedi.şöyle bi düşündüm 2 çocuk sahibi olmalarına rağmen hiç bişeyleri eksik değil .Allah bizlerede nasip etcek inşallah şu dar zamanlarımızdan kurtulmayı,sana ve ailene de tez zamanda rahatlamayı nasip etsin rabbim inşallah..
Merhaba arkadaşlar...
Ay alemsin kuzum ya gitme sensiz ne ederiz bizKızlar nerelerdesiniz bakimm
Gerçekten karapisso dediğin gibi topik sessiz
Bende giderim hee ona göre
Bizde sizi öpüyooruzzzzHakikaten kimse yok cadiozy de bugun geldi mi bilmiyorum ama Ayse den haber yok hala.. Insallah her sey yolundadir... herkesi opuyorum..
Aynen canım maşaallah oğullarımıza aç olsunlar yesinler yarasınramazan sanki daha yoğun geçiyor gibi, iftara davetliydik bugünde anca geldik eve :) ya iftardayız yada ben misafir alıyorum dolu dolu geçiyor :) aynıyım canım ya bende oruç olmadığım halde kulağım ezanda nsıl kazınıyor midem , bizim oğlanlar çok açç :) evet dediğin gibi ayşe olmaynca buralar çok sessiz,rabbim şifasını versin tez zamanda...
Herdaim uğra kuzum yokluğunuz çekilmiyor öpyorum kızınııııııcanımcım her sabah uğruyorum ben...kimse olmayınca ben de kendimi alışverişe verdimAyşeeeeemmmm duy beni bak yaramazlık yapıyorum nerelerdesin kuzummm inşallah iyisindir seni çoooook özledik......
Allah razı olsun canım sıcaklarla mücadele ediyoruzzzzzzzzzzzzamin canım Rabbim isteyen herkese
hayırlısını versin demek senin bebişinde süt canavarı olacak:))
iyiyim ben sen nasılsın karapiso
buarada tespitine katılıyorum ayşe yokken
herkes bir köşeye çekiliyor
Mevla şifa göndersin inşallah iyidir..
inci ne haber nasılsın?
bir önceki yazında sıkıntılı birgün yaşamışsın
kendine dikkat et üzülme bazı doktorlar fazlasıyla pimpirikli
oluyorlar zaten bir sıkıntıda yokmuş çok şükür
inşallah sağ salim bir bebişin olucak
bol bol dua edelim...
cadiozy nasılsın sen neler alıyorsun
ve nerden alıyorsun ben daha hiç bir şey almadım
belki erkendir ama ne alacağımıda hiç bilmiyorum
şöyle alacak listeniz var mı?
ona göre bende ramazandan sonra başlayayım..
Evet canım zaten badilerden 3 tane falan 0-3 hastane çıkışıda 4 tane oldu geri kalanları büyük almıştım şükürler olsun bu güzel günleride gördükkk Allahım sağlıkla kucağımıza verin MİNNAKLARIMIZIHastane çıkışları 2-3 ay kullanabiliyormuş.Bebeğin çok iri değilse tabi.O yüzden küçük beden almamaya çalış bunlar dışında.3-6 veya 6-9 al tulumları da takımlarıda.Varsın büyük olsun,dar olup giydiremedikten sonra bi işe yaramaz.
Elhamdülillah canım çok sevindim yaaaaa inşaallah hayırlısıyla sağlıkla normal dourursun bi aksilik olmaz...Merhaba arkadaşlar...
MAŞAALLAH KIZZZZZZZZZZZZZZZZZkızlar buarada bugun doktora gittim
bana 12. hafatada gel demişti ama ben yine bugun gittim
çok şükür bir sıkıntı yok kalp atışınıda
duyduk inşallah sorunsuz devam eder
çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aysecim cok gecmiş olsun tatlım iyi olduğuna sevindimMerhaba arkadaşlar...
Biz iyiyiz karapisso cum sen nasılsınCanlarım nasılsınız bugünnn..
Biz Elhamdülillah iyiyiz hergün iğnelerim canımı fena yaksada bunada hamd olsun
İnşaallah bende normal doğurup kurtulurum bu acılardan
Çok dua ediyorum ya inşaallah normak-l doğururum diye baya erken başladı doğum endişimmm :18::18::18:
Allahıma sığınıyorum hepimizi sağlıkla kurtarırrrrrr ONDAN başka kim yetişir bize
Bu akşamda bi akraba yemeğe çağırdı bizi
Çiğ köfte istedim ayyy nasıl canım çekiyor anlatamam inşaallah hatun unutmaz siparişimi
Ama ayıp değil ki o sordu canın ne istiyor diye
Öpüyorum sizi gidip bişeyler içeyim en iyisi suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiçeyimmm
Allah razı olsun canım.Rabbim sizlere göstermesin bu sıkıntıları..
Valla hastane ne kadar rahat olursa olsun evimde olmak gibisi yok.Küvez korkusu doğumdan daha baskın bende.O yüzdende yatacağım sürekli artık.Ufak kaçamaklar hariç tabi
Amiiinn Özlemcim.Aman dikkat et kendine.Su,wc ve dışardan yemek konularına çok dikkat et canım..
Bu arada alışverişe dönmüşsün.Neler aldın bakayım bensiz.
Ben ne yapayım kuzum ya benim de 90 beden biraz sıkıyor şuanda. senin yorumunu bekliyordum valla dört gözle ona göre sipariş vereyim diyorum. bitane 90 bitane 95 mi alsam acaba.Kızlar netten klasik emzirme badysi,kurovaze emzirme atleti ve kurovaze emzirme sütyeni almıştım.Denedim üçünüde.Benim gibi çıtçıtlıya alışkınsanız atlet biraz sorun olacak sanki.Ama kesinlikle kurovaze olanlardan almalısınız derim.Çok rahat bi şekilde tamamen açılıyor göğüs.Beden konusuna gelince.Şu an 90 beden desteksiz sütyen dar geliyor diye 95 aldım.Ama gördümki normallerden daha büyük bedene sahip sütyenler.95 bol geldi.Süt inince daha çok şişer dediler ona güveniyorum.Yoksa gerçekten 95 büyük geldi.İnşallah süt inerde büyür ve sütyen takmanın anlamı olur.
canımcım daha dur bakalım doğum korkusunu biz yaşıycaz önce.Rabbim hayırlısıyla kurtulamayı nasip etsin AMİNNNN...Canlarım nasılsınız bugünnn..
Biz Elhamdülillah iyiyiz hergün iğnelerim canımı fena yaksada bunada hamd olsun
İnşaallah bende normal doğurup kurtulurum bu acılardan
Çok dua ediyorum ya inşaallah normak-l doğururum diye baya erken başladı doğum endişimmm :18::18::18:
Allahıma sığınıyorum hepimizi sağlıkla kurtarırrrrrr ONDAN başka kim yetişir bize
Bu akşamda bi akraba yemeğe çağırdı bizi
Çiğ köfte istedim ayyy nasıl canım çekiyor anlatamam inşaallah hatun unutmaz siparişimi
Ama ayıp değil ki o sordu canın ne istiyor diye
Öpüyorum sizi gidip bişeyler içeyim en iyisi suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiçeyimmm
Aaaahh ahh o doktorlardan neler çektim ben incim ya.Biri kafasında su toplaması var dedi,biri kafası büyük özürlü olabilir dedi.Öldüm öldüm dirildim.Hemde bu haberleri tek başıma aldım.2.ve 3.doktorlara da hep tek başıma gittim.O koridorlarda dökmediğim gözyaşı kalmadı Üstelik hepsi de özel hastane druydu ve iyi dr dediklerinden.Çok şükür seninki de temiz çıkmış.İnşallaah Rabbim bir daha yaşatmaz.Çok geçmiş olsun canım.
Merhaba arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?