Bol bebiş topiği

Aaaahh ahh o doktorlardan neler çektim ben incim ya.Biri kafasında su toplaması var dedi,biri kafası büyük özürlü olabilir dedi.Öldüm öldüm dirildim.Hemde bu haberleri tek başıma aldım.2.ve 3.doktorlara da hep tek başıma gittim.O koridorlarda dökmediğim gözyaşı kalmadıÜstelik hepsi de özel hastane druydu ve iyi dr dediklerinden.Çok şükür seninki de temiz çıkmış.İnşallaah Rabbim bir daha yaşatmaz.Çok geçmiş olsun canım.

Kizlar genital bolge epilasyonunun nasil hallediyorsunuz? Benim gorus alani sifir artik :) Krem de kullanmadim hic daha ne yapilabilir

Tüy dökücü kullanıyorum canım ben.Ayna yardımıyla kremi sürüyorum.10 dk sonra süngerle sürtünce dökülüyor herşey.Ama çok sürtersen tahriş oluyor tenin dikkat et.2-3 gün acısı geçmiyor.Birde kremi kullanırken rahim girişini peçeteyle kapat.İçeri kaçmasın.Drum bi mahsuru yok kullanabilirsin demişti bana.Lazer hariç herşey serbest yani.Bi arkadaşımda ağdaya gidiyormuş.Benim canım çok yandı o yüzden ağda yapamıyorum.

Hastane çıkışları 2-3 ay kullanabiliyormuş.Bebeğin çok iri değilse tabi.O yüzden küçük beden almamaya çalış bunlar dışında.3-6 veya 6-9 al tulumları da takımlarıda.Varsın büyük olsun,dar olup giydiremedikten sonra bi işe yaramaz.

Canım benim yaaa.Yalnızlığın ne olduğunu iyi bilirim.Üstelik sen bi de gurbettesin.Yeminine karşılık birini doyurmak yada oruç olabilir.Tam araştırıp yerine getirirsin.Kızgınlıkla söylemişsin çünkü.Rabbim affecidir,affetmeyi sever.

Merhaba arkadaşlar...
Ptesiden beri giremiyorum çünkü bugün taburcu olduk hastaneden.Yine bi sürü serum,ilaç yedim.Ptesi dra gittim hemen yatış verdi.İshali bugün kesebildiler.Çok şükür bebeğimde hiçbir sorun yok.Suyu da gayet iyi.Başaşağıda dönmüş kuzum.Normal doğuma gidiyor dedi dr.2 haftada önden gidiyor hala.2500 gr olmuş topkekim.Kıpır kıpır içimde.Bazen kaburgalarıma baskı yapıyor,çok canım acıyor.Salavat getirip,derin nefesler alıyorum.
Gayet iyi durumdayız şimdi.Raporu da aldım.Artık ev hanımıyım...Kuzumun eksiklerini tamamlayacağım evimde.Zaten iyiyim desemde ayakta durmak,hatta sandalyede oturmak bile çok yoruyor insanı.
Hepinize çok teşekkür ederim.Merak edip,sormuşsunuz,dua etmişsiniz kuzumla bana.Allah hepinizden razı olsun kızlar.Rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin,kolay ve sağlıklı hamilelikler ve doğumlar yaşayın inşallah

geçmiş olsun ayşe Mevla şifa göndersin
kendine dikkat et dinlenemene bak
dualarımız seninle sende duanı eksik etme canım

ayşecim çok geçmiş olsun..çektiğin sıkıntılarda günahlarına kefaret olsun inşallah..topkekin de iyi olmasına sevindim..annesinide üzmezmişartık evdesin kendine daha çok dikkat et..yat uzan (biraz zor da senin için)keyfine bak..allah başka sıkıntı vermesin inşallah..

canım valla eksikler bitmiyor ki. daha erken sen biraz daha bekle. cinsiyetiniz belli olsun ondan sonra başlarsın.
ben listeyi forumlarda bulmuştum. ordan aklıma yatan bir tanesini aldım kendime sen de öyle yapabilirsin.

Ayşecim iyi olmanıza sevindim çok geçmiş olsun tekrar.İnşallah daha da iyi olursunuz. Allahım yardım etsin son dönemler zor gerçekten..

geçmiş olsun ayşe Mevla şifa göndersin
kendine dikkat et dinlenemene bak
dualarımız seninle sende duanı eksik etme canım
Allah razı olsun canım.Rabbim sizlere göstermesin bu sıkıntıları..

Valla hastane ne kadar rahat olursa olsun evimde olmak gibisi yok.Küvez korkusu doğumdan daha baskın bende.O yüzdende yatacağım sürekli artık.Ufak kaçamaklar hariç tabi

Ayşecim iyi olmanıza sevindim çok geçmiş olsun tekrar.İnşallah daha da iyi olursunuz. Allahım yardım etsin son dönemler zor gerçekten..

Amiiinn Özlemcim.Aman dikkat et kendine.Su,wc ve dışardan yemek konularına çok dikkat et canım..
Bu arada alışverişe dönmüşsün.Neler aldın bakayım bensiz.

kızlar buarada bugun doktora gittim
bana 12. hafatada gel demişti ama ben yine bugun gittim
çok şükür bir sıkıntı yok kalp atışınıda
duyduk inşallah sorunsuz devam eder
çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin

geçmiş olsun canım benim çok şükür... evde olmana sevindim ohh şöyle miss gibi uzat ayaklarını biraz tadını çıkar iş yerinde yapamıyordun..maşallah 2500 gr demek kocaman olmuş yavrum benim :)) az kaldı ayşem inşallah geçecek bütün sıkıntılar. dün biyere davetliydik iftara onlarında 2 çocuğu var, sohbet ediyorduk evi nasıl alırız şunu nasıl yaparız daha borçları bitiremedik diye, ne dedi biliyorrmusun ,inanırmısın dedi bizde evlendik çocuk olmadan hep bu kaygılarımız vardı ama çocuk olduğunda göreceksiniz evin bereketi kaç katına çıkacak dedi,rızkınız artacak bolluk bereket gelecek siz bile inanamayacaksınız dedi.her çocuk eve bereketle gelir dedi.şöyle bi düşündüm 2 çocuk sahibi olmalarına rağmen hiç bişeyleri eksik değil .Allah bizlerede nasip etcek inşallah şu dar zamanlarımızdan kurtulmayı,sana ve ailene de tez zamanda rahatlamayı nasip etsin rabbim inşallah..

Kızlar netten klasik emzirme badysi,kurovaze emzirme atleti ve kurovaze emzirme sütyeni almıştım.Denedim üçünüde.Benim gibi çıtçıtlıya alışkınsanız atlet biraz sorun olacak sanki.Ama kesinlikle kurovaze olanlardan almalısınız derim.Çok rahat bi şekilde tamamen açılıyor göğüs.Beden konusuna gelince.Şu an 90 beden desteksiz sütyen dar geliyor diye 95 aldım.Ama gördümki normallerden daha büyük bedene sahip sütyenler.95 bol geldi.Süt inince daha çok şişer dediler ona güveniyorum.Yoksa gerçekten 95 büyük geldi.İnşallah süt inerde büyür ve sütyen takmanın anlamı olur.

Allah razı olsun canım.İnşallah geçecek.Bir dahaki sefere günümüz dolmuş olacak ve doğuma gideceğiz inşallah dr amcamızın yanına.
Gelen kuzular kısmetlerini de beraber getirecekler inşallah.

Şu an biraz içim bulanıyor.Haşlanmış patateslerimi tırtıklıyım da uzanayım azıcık.Öpüyorum hepinizi

Aysecim tekrarr gecmis olsun canim masallah prenses de iyi.. Artik biraz dinlen:)

Kızlar nerelerdesiniz bakimm

Gerçekten karapisso dediğin gibi topik sessiz

Bende giderim hee ona göre
Ay alemsin kuzum ya gitme sensiz ne ederiz biz
Hakikaten kimse yok cadiozy de bugun geldi mi bilmiyorum ama Ayse den haber yok hala.. Insallah her sey yolundadir... herkesi opuyorum..
Bizde sizi öpüyooruzzzz
Aynen canım maşaallah oğullarımıza aç olsunlar yesinler yarasın
Kucağımıza alıncada emsinlek lıklıkkkkk
canımcım her sabah uğruyorum ben...kimse olmayınca ben de kendimi alışverişe verdim Ayşeeeeemmmm duy beni bak yaramazlık yapıyorum nerelerdesin kuzummm inşallah iyisindir seni çoooook özledik......
Herdaim uğra kuzum yokluğunuz çekilmiyor öpyorum kızınıııııı
Allah razı olsun canım sıcaklarla mücadele ediyoruzzzzzzzzzzzz
Allahım sağlıkla kucağımıza versin bbeişlerimiziiii
Evet canım zaten badilerden 3 tane falan 0-3 hastane çıkışıda 4 tane oldu geri kalanları büyük almıştım şükürler olsun bu güzel günleride gördükkk Allahım sağlıkla kucağımıza verin MİNNAKLARIMIZI
Elhamdülillah canım çok sevindim yaaaaa inşaallah hayırlısıyla sağlıkla normal dourursun bi aksilik olmaz...
Hadi bakalım ev hatunu oldun benim gibi
Tadını çıkartttt
MAŞAALLAH KIZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Hele bi büyüsün bi hareketler yapar size aklın durur benimki maşaallah durmuyor paşammmm
Aklın gider hissedince çok güzel bir duyguuu Rabbim isteyenlere de versinn...
Oğlumun size salamı var ŞULE teyzesi

Canlarım nasılsınız bugünnn..
Biz Elhamdülillah iyiyiz hergün iğnelerim canımı fena yaksada bunada hamd olsun
İnşaallah bende normal doğurup kurtulurum bu acılardan
Çok dua ediyorum ya inşaallah normak-l doğururum diye baya erken başladı doğum endişimmm :18::18::18:
Allahıma sığınıyorum hepimizi sağlıkla kurtarırrrrrr ONDAN başka kim yetişir bize
Bu akşamda bi akraba yemeğe çağırdı bizi
Çiğ köfte istedim ayyy nasıl canım çekiyor anlatamam inşaallah hatun unutmaz siparişimi
Ama ayıp değil ki o sordu canın ne istiyor diye
Öpüyorum sizi gidip bişeyler içeyim en iyisi suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu içeyimmm

Aysecim cok gecmiş olsun tatlım iyi olduğuna sevindim
artık dikkat etme zamanı her işini yavaş yavaş dinlene dinlene yapma zamanı
kocaman olmuş topkekin ayy yesin onu teyzelerii Maşallah
2 hafta da önden gidiyomuşşş ayy az kaldı desene
hayırlısıyla kucağında olsun meleğin

Biz iyiyiz karapisso cum sen nasılsın
inşallah hepinize normal normal en kolayından en sağlıklısından doğumlar nasip etsin rabbim
sana ayıp yok senin canın ne istiyosa söliceksinn

Bebişin alışverişi bitti sayılır artık kendime alıyorum kuzum bir an önce bitsin de çantamı hazırlayayım..
Geceliğimi aldım ama büyük geldi tekrar geri göndercem bir beden küçüğüyle değiştirsinler..
Bir de nevresimle sıvı geçirmez alez aldım...Hep internet alıyorum ne yapayım sıcaklarda işe gelirken fenalaşıyorum.
bu sabah nabzım tam 100 atıyordu.. tansiyon desen yerlerde. o kadar su içiyorum ama yine düşüyor anlamadım halbuki çok da yavaş yürüyorum hep geç kalıyorum işe..Şu son günleri de hayırlısıyla bir atlatsaydık..

Ben ne yapayım kuzum ya benim de 90 beden biraz sıkıyor şuanda. senin yorumunu bekliyordum valla dört gözle ona göre sipariş vereyim diyorum. bitane 90 bitane 95 mi alsam acaba.
canımcım daha dur bakalım doğum korkusunu biz yaşıycaz önce.Rabbim hayırlısıyla kurtulamayı nasip etsin AMİNNNN...
bizim işyerinde arkadaş da hamile. o da senin gibi hergün yapıyor kendine ama onun daha yeni 9-10haftalık filan sanırım. düşükleri olduğuiçin doktor vermiş. göbeğine bacaklarına yapıyormuş. bazen hastaneye gidip kollarına yaptırıyormuş. Heryerim mosmor diyor garibim daha yeni başladı o birde. sen yine yolu yarıladın..
suyu bol bol içelim canım bak ben de içiyorum hemen...
kocaman öptük sizi...

selam fıstıklar güzel bi gün olsun inş hepimiz için hava çokmu sıcak banamı sıcak basıyo anlayamadım bi kahvaltı yapmışım kan ter içinde içim yanıyo içim içiyom soğuk suları hasta olmasam barii salı sabah annemler gelio annem dayanamadı sanırım babamı bırakıp gelmeye karar vermiş babamıda bilrek bırakıyomuş ben rahat edemezmişim düşünceli kadın daha pazar geleceklerdide iftara davetlilermiş acele etmeyin dedim annem içiçni yiyo belliki doğum olursa geç kalırsak dio kıyamadım üzüldüm dedim sakin ol bişi olmaz iiyiz biz nasipte ne varsa o olucak dedim ama gelmelerinede çok sevindim doğrusu arefe günüde kardeşimin doğum günü akşama pastada keseriz bayramı erkenden kutlamaya baslarız tabii kızım gelmesseee ütü yapıcam ben şimdi yana yana allahım yardım etsin bana hepinizi allaha emabet olun

Ayşecim iyi olmanıza çok sevindik. Rabbim sağ salim kucagımıza almamızı nasip etsin.

Bak ne güzel normal dogum pozisyonuna geçmiş. Bizim sıpalarda döner mi acaba

Ben 10 gün önce doktora gittiğimde ( özeldeki ) herşeyin gayet iyi oldugunu istenilen ölçülerde kolları, bacakları demişti.

Ve BPD yani başçevresi 3.65 cm. çıkmıştı.

Geçen günde devlete gittiğimde gıcık adam 3.61 cm. ölçtü Ne yani çocuk gitgide ufalıyomu?

Meger bebeğim kafasını sağ kasıgıma dogru iyice sokmuş ve ölçüm için dogru pozisyonda değil dedi özeldeki.

Zaten düzgün ölçememiş bak usg kagıdına.

Benim bebiş SAT ile uyumlu değil onuda sormuştum. Bir sorun olmayacagını sadece dogum tarihi değişeceğini söyledi.

Devlettekinin usg cihazında haftam farklı çıkıyo, özeldekinde farklı. Tatilden dönüşte bakalım dedi. İnşallah gelişimi iyi gider.

Ne kadar stresli bu hamilelik. Hergün yeni bir heyecan, sorun, stress. Bebişlerimizi bi kucagımıza alsak gerisi Allah Kerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…