Bol bebiş topiği

Allah yardımcın olsun valla çok zor sıcaklarda hamile olmak..
Hava gerçekten çok sıcak ama bugün gece marmaraya yağmur geliyor. kaç gündür nasıl dua ediyorum hava serinlesin diye. çok bunalıyorum bende..
Size kolay gelsin anneli kızlı ütünüzü yapın bakalım..

Merhaba Şule'cim..

İyiyiz Elhamdülillah.. Sen nasılsın ? Hamişlik nasıl gidiyor?

Bebeğimle geç kalktık bugün. Sütümüzü, cevizimizi, peynirimizi yedik. Bol bol su da içtik. :13::13:

Ahh o doktoru ben napayım yani... Okumuş ama bi halta yaramamış.

Özeldeki doktor hanım, iyi çok şükür. Güler yüzlü, beni dinliyor, uzun uzun muayene ediyor.

Tatilden dödükten sonra gidicem tekrar. Bakalım bebekom nasılmış? İnşallahh iyi olurlar. Bizleri bırakmazlar

Ben yarın gece gidiyorum.

Artık valiz hazırlamam gerek.

Ama pek bişi almıcam. Çünkü birçok kıyafetim olmuo bana.

Gittiğim yerden alıcam. 1-2 tunik ve elbise almak istiyorum.:13:

allaha çok şükür havalar yine ii istanbulda herkes gözümü korkutuyordu bu senede çok sıcak olucakmışta falan naplalım karnımdakini çıkarıcak halim yok dimi katlanıcaz mecbur diodum ama onların dediğide çıkmadı rabbim büyük en azından ben çok bunalmadım idare edebiliyorum evi derliyom çamaşırlar kalmasın diye uğraşıom olaki doğum olursa diye ama bitmiyor bu işler yahu

ii tatiiler bakalım gezin tozun eğlenin bebeişinle en güzel zamanlarınız insan ağırlaşınca yerinden kalkamıyooo beni bı görseniz eşim gülüyooo bende bozuluyom tabi hadi gel ver elini dioda kalkabilioz yerimizden yoksa kırk takla atıyozzzz

canım inşallah hep iyi olursun oğlunun selamını aldım
ve aleyküm selam sende benden selam söyle:))
ayy öpesim var ama şimdi öptürmez ben biliyorum
ağır abi olacak rabbim amelini salih etsin
canım bende öyle hiç canım bişey çekmedi ama
şimdi senin davete katılmak isterim umarım unutmaz:))
inşallah rabbim hepimizi hayırlısıyla kurtarır
rahat normal bir doğum olur
bugun hastaneye giderken yine ayaklarım titreye titreye girdim
bir sorun çıkacak diye çok şükür rabbime bir sorun yokmuş
inşallah sonuna kadar böyle devam eder
bol bol dua edelim inşallah endişelerimiz hep yersiz olur..

sağol canım çok şükür bende iyiyim maşallah yediklerin afiyet bal şeker olsun
şimdi doktorlar için bişey söylememeyim:)) eşimde doktor bir şey söylediğimde
hemen bana kızıyor tartışıyoruz ama haksız da değilim yani:))
şimdiden yolunda açık olsun gebelikte seyahat sıkıntı olmaz dimi
bende bayramdan sonra düşünüyorum
bakalım artık hayırlısı kendine dikkat et canım..

Demi ya ayıp değill
Rabbim en güzelini sana versin kuzum en kısa zamanda hyırşısıyla başla çalışmalaraaaaaaaaa
Tembelliğii bırakkkk
Allah arkadaşınında yardımcısı olsun alışyorsun zamanla bi ara hiç acıtmazkan bazende delip geçiyor
Allah sağlıkla kurtaulmayı nasip etsin.
He valla önce siz yaşayaaksınız o korkuyuuuuuu
Allah korkutmasınn :1

Canım istanbulda acayip bunaltıcı bir hava var.
Ne tağmurlu ne bişey ama kapalı sanki toprak yağacak gibi

İlk zamanlarda öyle ouyor titreyerek girerdim bende sancı girerdi karnıma.
Ama şimdi maşaallah hareketlerini hissedince inşaallah sağlığı yerindedir diyorsun.
Aşk olsun teyzesi sana selam gönderen öpmenede müsade ederrrrr
Öp tabikiii istediğin yanaktan yerdennn
Dualarına amin diyorummm inşaallah hepimiz sağlıkla atlatırız bugünleriii
Canım sen hangi şehirdesin...

Son düzenleme:

:)) o zaman kocaman öpüyorum ikinizide:)
inşallah canım rabbim yardım eder
buarada erzurumdayım ve şuanada çok üşüyorum
sen hangi ildesin?

:)) o zaman kocaman öpüyorum ikinizide:)
inşallah canım rabbim yardım eder
buarada erzurumdayım ve şuanada çok üşüyorum
sen hangi ildesin?

Bizde sizi öpüyoruzzz koccanammm
Bu arada bakalım sizin doktor ne zaman cinsiyetini söyleyecek.
Benimki 16.haftaya kadar tık demedi asla demem dedi yanılma payı olmasın diye.
Kuzum İstanbul Avrupa yakasındayım
Neeeeeeeeeee üşüyormusunnnnnnnnnnnnnnnnn
Ay ben sizemi gelsemmmm
Memelekete gitmeyeceğim inşaallah fırna girip pişmeye hiç meraklı değilim memleket URFA

evet bende merak ediyorum hayırlısı artık
12.hafta tekrar gidicem tabi ozamana belli olmaz
buarada bizde bayramdan sonra istanbula gelmeyi düşünüyoruz
eşim orda okuduğu için çok seviyor tabi İstanbul sevilmezmi
inşallah seneye erzurumdaki süremiz doluyor artık aileme yakın olmak istiyorum
ailemde bursada pek ümidim yok ama bellide olmaz
buyur gel canım beklerim valla burada soğuklar yine başladı
daha ısınamadan tekrar soğuklarımız başladı
gece balkonda 5 dakika duramadım artık camları kapatıp battaniye aldım üzerime:)
abarttığımı düşüneceksinz ama maalesef soğuk hoş ramazan için ii oluyor
ama yılın büyük bir kısmını soğuklarla geçirmekte
çok da hoş olmuyor aklıma gelmişken mayısda urfaya gittik tabi ben yine baya bi kalın giyinip
gittim malum Erzurum o vakit çok soğuktu halen mont giyen vardı
tabi urfa bi sıcak okadar ii gelmiştiki üzerimde kaç kiloluk elbiseleri çıkarıp rahat birşeyler giymek
çok sevmiştim urfayı fakat şimdi orda olmak akıl karı değil:))
yinede memleket sanırım çok uzattım:))

AMinnnn kuzummm..
yağacak dedi canım televizyon dört gözle hava durumunu izliyorum ne zaman serinleyecek diye..
Bizim burası da bulutlandı. Arada güneş çıkıyor. Akşama yağacak dedi ama şimdi değil. inşallah artık serinler hava.. çok fena oluyorum yoksa ben.. her zaman üşüyen ben bu sene sıcaklara hiç dayanamıyorum

aha bihemşom daha.. ben de bursadayımmmm :)
gerçi ben bursalı değilim ama eş durumundan bursalı olduk artık

canım bende aslen Vanlıyım ailem bursa da:)
bursaya benden selam söyle valla çok özledim
inşallah hayırlısıyla bizim tayinimiz de bursaya çıkar

Estağfirullah uzat canım benimmm
Evet ya bu zamanda rda olmak akıl karı değil o yüzden bebişimede acıdım bu yıl gitmi,yoruz
Ayy ne güzel keşeke gelebilseydikkk
Allah yardımcımız olsun ahiretede yakmasın bizi

canım bende aslen Vanlıyım ailem bursa da:)
bursaya benden selam söyle valla çok özledim
inşallah hayırlısıyla bizim tayinimiz de bursaya çıkar
Bursa'yı çok merak ediyorum inş gelmek nasip olur

Kızlar; merhaba.

Sağlık ocagından geliyorum. Kan sonucum çıkmış. Değerlerimin iyi oldugunu söyledi ebe hanım.

Doktor D vitamini (damla şeklinde) yazdı.

Eczaneye gidip almadım. cuma günü annemlerdeyken alırım. eşime kıyamadım oruç oruç bide sıcakta gitmeyelim dedim.

O da tamam dedi. Çok sıcak çokkk Antalya.

Çok sağol tuğram.Allahım sana da nasip etsin innnnşallah.Gönülden dua ediyorum hepinize

Aman dikkat et.Doktor da ebe de suyu kontrol ettiler hemen bende.Yaz hamişlerinin en büyük sıkıntısı su eksilmesiymiş.Ne yap ne et 3-4 lt su iç Özlemcim.Tehlikeye atma bebişi de kendini de .
Bence 90 al bi tane doğumdan sonra 2.yi sipariş verirsin uygun olarak.Değiştirme sürem geçmeseydi bende 90a çevirirdim.Çünkü 95 baya bol kaldı sütyende.Ne işime yarayacaksa bol sütyen.Süt inerde büyürse ne ala.

Soğuk su içme sunbalım.Dr özellikle tembih etti bana.Dolaptan yemek-içmek yok diye.Yarı yarıya soğutuyorum bende.Bazen onu da yapmıyorum,normal su içiyorum.Kuzumuz için riske girmeye gerek yok
Ütü bende de var,görmemezlikten geliyorum

Döner canım,hatta doğuma 3-4 gün kala bile dönebilirmiş.Bende korktum dönmeyecekmiki diye ama döndü.Bu pozisyonu değişirmi dedim dra,çok zor bi ihtimal dedi.Benim hareketlerimle alakalı bi durum değilmiş dönüp dönmemesi.
Ah bu doktor hataları yokmu

Kuzum d vitaminini sağlık ocağı bana da söyledi.Doktoruma sordum,almama gerek olmadığını söyledi.Uzman dra sormadan aile hekimi veya ebe tavsiyesiyle ilaç alma derim ben.Mide yanması için bana bi şurup önerdi aile hekimim.Evde var diye almadım eczaneden.Diğer ilaçlarımı alırken aklıma geldi bi an sordum eczacıya.Sakın dedi eczacı.Kadın doğumcuya sormadan ilaç kullanmayın dedi.Prospektüsünde bile hamileler kullanmasın yazıyormuş,aile hekimim hangi akıla kulluk etti de yazdı bilemedim.Ondan sonra da hiç aile hekimime ilaç sormadım.

İyi maşaallah,çok sevindim güzel sonuçlar almana

evet kuzum hatırlarsan banada hemoroit için ne yaygara kopartmıştı kan takviyesi alman gerekebilir falan filan demişti.
Ondan sonra dedimki inşaallah ilç yazdırmaya bile gitmem.
Allaha şükür bu ay gitmedim yazdırmaya süresi dolmaya yakın kendi doktoruma gideceğim.
Allah muhafaza dediğin gibi k.doğumcunun izni olmadan ilaç kullanmamalıyız
Kuzum sen nasılsın bol su tüket inşaallah daha iyi olursun

Dinlenince daha iyi oluyorum canım ya.Tuzsuz-yağsız haşlanmış patates,yağsız yoğurt,şeftali ve suyundan bög geldi ptesiden beri.Bütün menüler böyleydi.Refakatçi menüsünden tırtıklıyordum tavuk-pilav falan.Annemde haşlayıp haşlayıp patates getirdi sağolsun.Ara öğünlerim bile patatesti.Sabah kahvaltım bile Tiksinmeye ramak kaldı.Bende muza döndüm bugün.O da ishali keser nasılsa Ama canım bi ızgara,bi kırmızı et çekiyor sorma.Onlardan bi süre uzak dur dedi dr.Kendin iyice pişirmediğin sürece yeme dedi ya herhalde ondan tatlı geliyor.Pazara kadar atlatıyım doyasıya yiyeceğim inşallah pazar günü.Bir dahaki kontrolümüz 15 ağustos.Çatı muayenesi yapacak herhalde :18::18::18::18::18: Sona doğru hızla yaklaşıyoruz çilekli topkekimle

Aman su içmeye dikkat edin.Raporun yazılmasını beklerken bi kadın geldi.Suyu azalmış,bebeği 1,5 kgymuş daha.Dr acil yatış vermiş.Görünüşe göre de benimle falan aynı haftası.Belki 2-3 hafta geridedir,bilemiyorum tam.Dr bi azarladı,sen niye hala ayaktasın yakınlarını ara hemen gelsinler,yukarı çık yat serum taksınlar,başıma bela açacaksın çabuk git diye.Milletin içinde bağırdı koca adam.Demekki sıkıntılı bi durumda.Ebe de bana sıkı sıkı tembih ediyor.Sakın suyu ihmal etme diye.Sorunum yokmuş ama korkuyorlar yinede.Sürekli ter ve wc gidiyor,onlar da haklı korkmakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
buyur gel kuzum gezdirelim Bursayı.. gerçi şuan pek gezemiyorum ama.
aslında uzak değiliz feribotla 90 dakkaya bursadasın.
inşallah birgün nasip olur da gelirsin canım...
incicim sonuçların iyi çıkmasına sevindim . ilaç konusunda Ayşeye katılıyorum kadın doğumcuna danışmadan kullanma.
benim aile doktorum d vitamini filan demedi bana deseydi kadın doğumcuma sorardım öyle başlardım.

tamam canımcım suyu bol içmeye çalışacağım daha da arttırayım dediğin gibi. ben anca 2 lt filan içiyorum. en az 3 içmem lazım.
Teşekkür ederim Ayşem ben de 90 alayım ozaman sonra bir tane de büyük alırım duruma göre.
iyi bak kuzum kendine de minik prensese de.. çok öpüyorum sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…