- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.161
selam fıstıklar güzel bi gün olsun inş hepimiz için hava çokmu sıcak banamı sıcak basıyo anlayamadım bi kahvaltı yapmışım kan ter içindeiçim yanıyo içim içiyom soğuk suları hasta olmasam barii salı sabah annemler gelio annem dayanamadı sanırım babamı bırakıp gelmeye karar vermiş babamıda bilrek bırakıyomuş ben rahat edemezmişim düşünceli kadın daha pazar geleceklerdide iftara davetlilermiş acele etmeyin dedim annem içiçni yiyo belliki doğum olursa geç kalırsak dio kıyamadım üzüldüm dedim sakin ol bişi olmaz iiyiz biz nasipte ne varsa o olucak dedim ama gelmelerinede çok sevindim doğrusu arefe günüde kardeşimin doğum günü akşama pastada keseriz bayramı erkenden kutlamaya baslarız tabii kızım gelmesseee ütü yapıcam ben şimdi yana yana allahım yardım etsin bana hepinizi allaha emabet olun
inci ne haber nasılsın?
bir önceki yazında sıkıntılı birgün yaşamışsın
kendine dikkat et üzülme bazı doktorlar fazlasıyla pimpirikli
oluyorlar zaten bir sıkıntıda yokmuş çok şükür
inşallah sağ salim bir bebişin olucak
bol bol dua edelim...
allaha çok şükür havalar yine ii istanbulda herkes gözümü korkutuyordu bu senede çok sıcak olucakmışta falan naplalım karnımdakini çıkarıcak halim yok dimi katlanıcaz mecbur diodum ama onların dediğide çıkmadı rabbim büyük en azından ben çok bunalmadım idare edebiliyorum evi derliyom çamaşırlar kalmasın diye uğraşıom olaki doğum olursa diye ama bitmiyor bu işler yahuAllah yardımcın olsun valla çok zor sıcaklarda hamile olmak..
Hava gerçekten çok sıcak ama bugün gece marmaraya yağmur geliyor. kaç gündür nasıl dua ediyorum hava serinlesin diye. çok bunalıyorum bende..
Size kolay gelsin anneli kızlı ütünüzü yapın bakalım..
Merhaba Şule'cim..
İyiyiz Elhamdülillah.. Sen nasılsın ? Hamişlik nasıl gidiyor?
Bebeğimle geç kalktık bugün. Sütümüzü, cevizimizi, peynirimizi yedik. Bol bol su da içtik. :13::13:
Ahh o doktoru ben napayım yani... Okumuş ama bi halta yaramamış.
Özeldeki doktor hanım, iyi çok şükür. Güler yüzlü, beni dinliyor, uzun uzun muayene ediyor.
Tatilden dödükten sonra gidicem tekrar. Bakalım bebekom nasılmış? İnşallahh iyi olurlar. Bizleri bırakmazlar
Ben yarın gece gidiyorum.
Artık valiz hazırlamam gerek.
Ama pek bişi almıcam. Çünkü birçok kıyafetim olmuo bana.
Gittiğim yerden alıcam. 1-2 tunik ve elbise almak istiyorum.:13:
Canlarım nasılsınız bugünnn..
Biz Elhamdülillah iyiyiz hergün iğnelerim canımı fena yaksada bunada hamd olsun
İnşaallah bende normal doğurup kurtulurum bu acılardan
Çok dua ediyorum ya inşaallah normak-l doğururum diye baya erken başladı doğum endişimmm :18::18::18:
Allahıma sığınıyorum hepimizi sağlıkla kurtarırrrrrr ONDAN başka kim yetişir bize
Bu akşamda bi akraba yemeğe çağırdı bizi
Çiğ köfte istedim ayyy nasıl canım çekiyor anlatamam inşaallah hatun unutmaz siparişimi
Ama ayıp değil ki o sordu canın ne istiyor diye
Öpüyorum sizi gidip bişeyler içeyim en iyisi suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiçeyimmm
Merhaba Şule'cim..
İyiyiz Elhamdülillah.. Sen nasılsın ? Hamişlik nasıl gidiyor?
Bebeğimle geç kalktık bugün. Sütümüzü, cevizimizi, peynirimizi yedik. Bol bol su da içtik. :13::13:
Ahh o doktoru ben napayım yani... Okumuş ama bi halta yaramamış.
Özeldeki doktor hanım, iyi çok şükür. Güler yüzlü, beni dinliyor, uzun uzun muayene ediyor.
Tatilden dödükten sonra gidicem tekrar. Bakalım bebekom nasılmış? İnşallahh iyi olurlar. Bizleri bırakmazlar
Ben yarın gece gidiyorum.
Artık valiz hazırlamam gerek.
Ama pek bişi almıcam. Çünkü birçok kıyafetim olmuo bana.
Gittiğim yerden alıcam. 1-2 tunik ve elbise almak istiyorum.:13:
Demi ya ayıp değillAysecim cok gecmiş olsun tatlım iyi olduğuna sevindim
artık dikkat etme zamanı her işini yavaş yavaş dinlene dinlene yapma zamanı
kocaman olmuş topkekin ayy yesin onu teyzelerii Maşallah
2 hafta da önden gidiyomuşşş ayy az kaldı desene
hayırlısıyla kucağında olsun meleğin
Biz iyiyiz karapisso cum sen nasılsın
inşallah hepinize normal normal en kolayından en sağlıklısından doğumlar nasip etsin rabbim
sana ayıp yok senin canın ne istiyosa söliceksinn
Allah arkadaşınında yardımcısı olsun alışyorsun zamanla bi ara hiç acıtmazkan bazende delip geçiyorBebişin alışverişi bitti sayılır artık kendime alıyorum kuzum bir an önce bitsin de çantamı hazırlayayım..
Geceliğimi aldım ama büyük geldi tekrar geri göndercem bir beden küçüğüyle değiştirsinler..
Bir de nevresimle sıvı geçirmez alez aldım...Hep internet alıyorum ne yapayım sıcaklarda işe gelirken fenalaşıyorum.
bu sabah nabzım tam 100 atıyordu.. tansiyon desen yerlerde. o kadar su içiyorum ama yine düşüyor anlamadım halbuki çok da yavaş yürüyorum hep geç kalıyorum işe..Şu son günleri de hayırlısıyla bir atlatsaydık..
Ben ne yapayım kuzum ya benim de 90 beden biraz sıkıyor şuanda. senin yorumunu bekliyordum valla dört gözle ona göre sipariş vereyim diyorum. bitane 90 bitane 95 mi alsam acaba.
canımcım daha dur bakalım doğum korkusunu biz yaşıycaz önce.Rabbim hayırlısıyla kurtulamayı nasip etsin AMİNNNN...
bizim işyerinde arkadaş da hamile. o da senin gibi hergün yapıyor kendine ama onun daha yeni 9-10haftalık filan sanırım. düşükleri olduğuiçin doktor vermiş. göbeğine bacaklarına yapıyormuş. bazen hastaneye gidip kollarına yaptırıyormuş. Heryerim mosmor diyor garibim daha yeni başladı o birde. sen yine yolu yarıladın..
suyu bol bol içelim canım bak ben de içiyorum hemen...
kocaman öptük sizi...
Allah yardımcın olsun valla çok zor sıcaklarda hamile olmak..
Hava gerçekten çok sıcak ama bugün gece marmaraya yağmur geliyor. kaç gündür nasıl dua ediyorum hava serinlesin diye. çok bunalıyorum bende..
Size kolay gelsin anneli kızlı ütünüzü yapın bakalım..
canım inşallah hep iyi olursun oğlunun selamını aldım
ve aleyküm selam sende benden selam söyle:))
ayy öpesim var ama şimdi öptürmez ben biliyorum
ağır abi olacak rabbim amelini salih etsin
canım bende öyle hiç canım bişey çekmedi ama
şimdi senin davete katılmak isterim umarım unutmaz:))
inşallah rabbim hepimizi hayırlısıyla kurtarır
rahat normal bir doğum olur
bugun hastaneye giderken yine ayaklarım titreye titreye girdim
bir sorun çıkacak diye çok şükür rabbime bir sorun yokmuş
inşallah sonuna kadar böyle devam eder
bol bol dua edelim inşallah endişelerimiz hep yersiz olur..
sağol canım çok şükür bende iyiyim maşallah yediklerin afiyet bal şeker olsun
şimdi doktorlar için bişey söylememeyim:)) eşimde doktor bir şey söylediğimde
hemen bana kızıyor tartışıyoruz ama haksız da değilim yani:))
şimdiden yolunda açık olsun gebelikte seyahat sıkıntı olmaz dimi
bende bayramdan sonra düşünüyorum
bakalım artık hayırlısı kendine dikkat et canım..
İlk zamanlarda öyle ouyor titreyerek girerdim bende sancı girerdi karnıma.
Ama şimdi maşaallah hareketlerini hissedince inşaallah sağlığı yerindedir diyorsun.
Aşk olsun teyzesi sana selam gönderen öpmenede müsade ederrrrr
Öp tabikiii istediğin yanaktan yerdennn
Dualarına amin diyorummm inşaallah hepimiz sağlıkla atlatırız bugünleriii
Canım sen hangi şehirdesin...
:)) o zaman kocaman öpüyorum ikinizide:)
inşallah canım rabbim yardım eder
buarada erzurumdayım ve şuanada çok üşüyorum
sen hangi ildesin?
Bizde sizi öpüyoruzzz koccanammm
Bu arada bakalım sizin doktor ne zaman cinsiyetini söyleyecek.
Benimki 16.haftaya kadar tık demedi asla demem dedi yanılma payı olmasın diye.
Kuzum İstanbul Avrupa yakasındayım
Neeeeeeeeeee üşüyormusunnnnnnnnnnnnnnnnn
Ay ben sizemi gelsemmmm
Memelekete gitmeyeceğim inşaallah fırna girip pişmeye hiç meraklı değilim memleket URFA
Demi ya ayıp değill
Rabbim en güzelini sana versin kuzum en kısa zamanda hyırşısıyla başla çalışmalaraaaaaaaaa
Tembelliğii bırakkkk
Allah arkadaşınında yardımcısı olsun alışyorsun zamanla bi ara hiç acıtmazkan bazende delip geçiyor
Allah sağlıkla kurtaulmayı nasip etsin.
He valla önce siz yaşayaaksınız o korkuyuuuuuu
Allah korkutmasınn:1
Canım istanbulda acayip bunaltıcı bir hava var.
Ne tağmurlu ne bişey ama kapalı sanki toprak yağacak gibi
evet bende merak ediyorum hayırlısı artık
12.hafta tekrar gidicem tabi ozamana belli olmaz
buarada bizde bayramdan sonra istanbula gelmeyi düşünüyoruz
eşim orda okuduğu için çok seviyor tabi İstanbul sevilmezmi
inşallah seneye erzurumdaki süremiz doluyor artık aileme yakın olmak istiyorum
ailemde bursada pek ümidim yok ama bellide olmaz
buyur gel canım beklerim valla burada soğuklar yine başladı
daha ısınamadan tekrar soğuklarımız başladı
gece balkonda 5 dakika duramadım artık camları kapatıp battaniye aldım üzerime:)
abarttığımı düşüneceksinz ama maalesef soğuk hoş ramazan için ii oluyor
ama yılın büyük bir kısmını soğuklarla geçirmekte
çok da hoş olmuyor aklıma gelmişken mayısda urfaya gittik tabi ben yine baya bi kalın giyinip
gittim malum Erzurum o vakit çok soğuktu halen mont giyen vardı
tabi urfa bi sıcak okadar ii gelmiştiki üzerimde kaç kiloluk elbiseleri çıkarıp rahat birşeyler giymek
çok sevmiştim urfayı fakat şimdi orda olmak akıl karı değil:))
yinede memleket sanırım çok uzattım:))
Bizde sizi öpüyoruzzz koccanammm
Bu arada bakalım sizin doktor ne zaman cinsiyetini söyleyecek.
Benimki 16.haftaya kadar tık demedi asla demem dedi yanılma payı olmasın diye.
Kuzum İstanbul Avrupa yakasındayım
Neeeeeeeeeee üşüyormusunnnnnnnnnnnnnnnnn
Ay ben sizemi gelsemmmm
Memelekete gitmeyeceğim inşaallah fırna girip pişmeye hiç meraklı değilim memleket URFA
aha bihemşom daha.. ben de bursadayımmmm :)
gerçi ben bursalı değilim ama eş durumundan bursalı olduk artık
canım bende aslen Vanlıyım ailem bursa da:)
bursaya benden selam söyle valla çok özledim
inşallah hayırlısıyla bizim tayinimiz de bursaya çıkar
Aleykümselam canım.. :)
inşallah canım hayırlısı olsun..
Estağfirullah uzat canım benimmmevet bende merak ediyorum hayırlısı artık
12.hafta tekrar gidicem tabi ozamana belli olmaz
buarada bizde bayramdan sonra istanbula gelmeyi düşünüyoruz
eşim orda okuduğu için çok seviyor tabi İstanbul sevilmezmi
inşallah seneye erzurumdaki süremiz doluyor artık aileme yakın olmak istiyorum
ailemde bursada pek ümidim yok ama bellide olmaz
buyur gel canım beklerim valla burada soğuklar yine başladı
daha ısınamadan tekrar soğuklarımız başladı
gece balkonda 5 dakika duramadım artık camları kapatıp battaniye aldım üzerime:)
abarttığımı düşüneceksinz ama maalesef soğuk hoş ramazan için ii oluyor
ama yılın büyük bir kısmını soğuklarla geçirmekte
çok da hoş olmuyor aklıma gelmişken mayısda urfaya gittik tabi ben yine baya bi kalın giyinip
gittim malum Erzurum o vakit çok soğuktu halen mont giyen vardı
tabi urfa bi sıcak okadar ii gelmiştiki üzerimde kaç kiloluk elbiseleri çıkarıp rahat birşeyler giymek
çok sevmiştim urfayı fakat şimdi orda olmak akıl karı değil:))
yinede memleket sanırım çok uzattım:))
Allah yardımcımız olsun ahiretede yakmasın biziAMinnnn kuzummm..
yağacak dedi canım televizyon dört gözle hava durumunu izliyorum ne zaman serinleyecek diye..
Bizim burası da bulutlandı. Arada güneş çıkıyor. Akşama yağacak dedi ama şimdi değil. inşallah artık serinler hava.. çok fena oluyorum yoksa ben..her zaman üşüyen ben bu sene sıcaklara hiç dayanamıyorum
aha bihemşom daha.. ben de bursadayımmmm :)
gerçi ben bursalı değilim ama eş durumundan bursalı olduk artık
Bursa'yı çok merak ediyorum inş gelmek nasip olurcanım bende aslen Vanlıyım ailem bursa da:)
bursaya benden selam söyle valla çok özledim
inşallah hayırlısıyla bizim tayinimiz de bursaya çıkar
Çok sağol tuğram.Allahım sana da nasip etsin innnnşallah.Gönülden dua ediyorum hepinizeAysecim cok gecmiş olsun tatlım iyi olduğuna sevindim
artık dikkat etme zamanı her işini yavaş yavaş dinlene dinlene yapma zamanı
kocaman olmuş topkekin ayy yesin onu teyzelerii Maşallah
2 hafta da önden gidiyomuşşş ayy az kaldı desene
hayırlısıyla kucağında olsun meleğin
Aman dikkat et.Doktor da ebe de suyu kontrol ettiler hemen bende.Yaz hamişlerinin en büyük sıkıntısı su eksilmesiymiş.Ne yap ne et 3-4 lt su iç Özlemcim.Tehlikeye atma bebişi de kendini de .Bebişin alışverişi bitti sayılır artık kendime alıyorum kuzum bir an önce bitsin de çantamı hazırlayayım..
Geceliğimi aldım ama büyük geldi tekrar geri göndercem bir beden küçüğüyle değiştirsinler..
Bir de nevresimle sıvı geçirmez alez aldım...Hep internet alıyorum ne yapayım sıcaklarda işe gelirken fenalaşıyorum.
bu sabah nabzım tam 100 atıyordu.. tansiyon desen yerlerde. o kadar su içiyorum ama yine düşüyor anlamadım halbuki çok da yavaş yürüyorum hep geç kalıyorum işe..Şu son günleri de hayırlısıyla bir atlatsaydık..
Ben ne yapayım kuzum ya benim de 90 beden biraz sıkıyor şuanda. senin yorumunu bekliyordum valla dört gözle ona göre sipariş vereyim diyorum. bitane 90 bitane 95 mi alsam acaba.
Soğuk su içme sunbalım.Dr özellikle tembih etti bana.Dolaptan yemek-içmek yok diye.Yarı yarıya soğutuyorum bende.Bazen onu da yapmıyorum,normal su içiyorum.Kuzumuz için riske girmeye gerek yokselam fıstıklar güzel bi gün olsun inş hepimiz için hava çokmu sıcak banamı sıcak basıyo anlayamadım bi kahvaltı yapmışım kan ter içindeiçim yanıyo içim içiyom soğuk suları hasta olmasam barii salı sabah annemler gelio annem dayanamadı sanırım babamı bırakıp gelmeye karar vermiş babamıda bilrek bırakıyomuş ben rahat edemezmişim düşünceli kadın daha pazar geleceklerdide iftara davetlilermiş acele etmeyin dedim annem içiçni yiyo belliki doğum olursa geç kalırsak dio kıyamadım üzüldüm dedim sakin ol bişi olmaz iiyiz biz nasipte ne varsa o olucak dedim ama gelmelerinede çok sevindim doğrusu arefe günüde kardeşimin doğum günü akşama pastada keseriz bayramı erkenden kutlamaya baslarız tabii kızım gelmesseee ütü yapıcam ben şimdi yana yana allahım yardım etsin bana hepinizi allaha emabet olun
Döner canım,hatta doğuma 3-4 gün kala bile dönebilirmiş.Bende korktum dönmeyecekmiki diye ama döndü.Bu pozisyonu değişirmi dedim dra,çok zor bi ihtimal dedi.Benim hareketlerimle alakalı bi durum değilmiş dönüp dönmemesi.Ayşecim iyi olmanıza çok sevindik. Rabbim sağ salim kucagımıza almamızı nasip etsin.
Bak ne güzel normal dogum pozisyonuna geçmiş. Bizim sıpalarda döner mi acaba
Ben 10 gün önce doktora gittiğimde ( özeldeki ) herşeyin gayet iyi oldugunu istenilen ölçülerde kolları, bacakları demişti.
Ve BPD yani başçevresi 3.65 cm. çıkmıştı.
Geçen günde devlete gittiğimde gıcık adam 3.61 cm. ölçtüNe yani çocuk gitgide ufalıyomu?
Meger bebeğim kafasını sağ kasıgıma dogru iyice sokmuş ve ölçüm için dogru pozisyonda değil dedi özeldeki.
Zaten düzgün ölçememiş bak usg kagıdına.
Benim bebiş SAT ile uyumlu değil onuda sormuştum. Bir sorun olmayacagını sadece dogum tarihi değişeceğini söyledi.
Devlettekinin usg cihazında haftam farklı çıkıyo, özeldekinde farklı. Tatilden dönüşte bakalım dedi. İnşallah gelişimi iyi gider.
Ne kadar stresli bu hamilelik. Hergün yeni bir heyecan, sorun, stress. Bebişlerimizi bi kucagımıza alsak gerisi Allah Kerim...
Kuzum d vitaminini sağlık ocağı bana da söyledi.Doktoruma sordum,almama gerek olmadığını söyledi.Uzman dra sormadan aile hekimi veya ebe tavsiyesiyle ilaç alma derim ben.Mide yanması için bana bi şurup önerdi aile hekimim.Evde var diye almadım eczaneden.Diğer ilaçlarımı alırken aklıma geldi bi an sordum eczacıya.Sakın dedi eczacı.Kadın doğumcuya sormadan ilaç kullanmayın dedi.Prospektüsünde bile hamileler kullanmasın yazıyormuş,aile hekimim hangi akıla kulluk etti de yazdı bilemedim.Ondan sonra da hiç aile hekimime ilaç sormadım.Kızlar; merhaba.
Sağlık ocagından geliyorum. Kan sonucum çıkmış. Değerlerimin iyi oldugunu söyledi ebe hanım.
Doktor D vitamini (damla şeklinde) yazdı.
Eczaneye gidip almadım. cuma günü annemlerdeyken alırım. eşime kıyamadım oruç oruç bide sıcakta gitmeyelim dedim.
O da tamam dedi. Çok sıcak çokkk Antalya.
İyi maşaallah,çok sevindim güzel sonuçlar almanaKızlar; merhaba.
Sağlık ocagından geliyorum. Kan sonucum çıkmış. Değerlerimin iyi oldugunu söyledi ebe hanım.
Eczaneye gidip almadım. cuma günü annemlerdeyken alırım. eşime kıyamadım oruç oruç bide sıcakta gitmeyelim dedim.
Çok sağol tuğram.Allahım sana da nasip etsin innnnşallah.Gönülden dua ediyorum hepinize
Aman dikkat et.Doktor da ebe de suyu kontrol ettiler hemen bende.Yaz hamişlerinin en büyük sıkıntısı su eksilmesiymiş.Ne yap ne et 3-4 lt su iç Özlemcim.Tehlikeye atma bebişi de kendini de .
Bence 90 al bi tane doğumdan sonra 2.yi sipariş verirsin uygun olarak.Değiştirme sürem geçmeseydi bende 90a çevirirdim.Çünkü 95 baya bol kaldı sütyende.Ne işime yarayacaksa bol sütyen.Süt inerde büyürse ne ala.
Soğuk su içme sunbalım.Dr özellikle tembih etti bana.Dolaptan yemek-içmek yok diye.Yarı yarıya soğutuyorum bende.Bazen onu da yapmıyorum,normal su içiyorum.Kuzumuz için riske girmeye gerek yok
Ütü bende de var,görmemezlikten geliyorum
Döner canım,hatta doğuma 3-4 gün kala bile dönebilirmiş.Bende korktum dönmeyecekmiki diye ama döndü.Bu pozisyonu değişirmi dedim dra,çok zor bi ihtimal dedi.Benim hareketlerimle alakalı bi durum değilmiş dönüp dönmemesi.
Ah bu doktor hataları yokmu
Kuzum d vitaminini sağlık ocağı bana da söyledi.Doktoruma sordum,almama gerek olmadığını söyledi.Uzman dra sormadan aile hekimi veya ebe tavsiyesiyle ilaç alma derim ben.Mide yanması için bana bi şurup önerdi aile hekimim.Evde var diye almadım eczaneden.Diğer ilaçlarımı alırken aklıma geldi bi an sordum eczacıya.Sakın dedi eczacı.Kadın doğumcuya sormadan ilaç kullanmayın dedi.Prospektüsünde bile hamileler kullanmasın yazıyormuş,aile hekimim hangi akıla kulluk etti de yazdı bilemedim.Ondan sonra da hiç aile hekimime ilaç sormadım.
buyur gel kuzum gezdirelim Bursayı.. gerçi şuan pek gezemiyorum ama.Estağfirullah uzat canım benimmm
Evet ya bu zamanda rda olmak akıl karı değil o yüzden bebişimede acıdım bu yıl gitmi,yoruz
Ayy ne güzel keşeke gelebilseydikkk
Allah yardımcımız olsun ahiretede yakmasın bizi
Bursa'yı çok merak ediyorum inş gelmek nasip olur
incicim sonuçların iyi çıkmasına sevindim . ilaç konusunda Ayşeye katılıyorum kadın doğumcuna danışmadan kullanma.Kızlar; merhaba.
Çok sağol tuğram.Allahım sana da nasip etsin innnnşallah.Gönülden dua ediyorum hepinize
Aman dikkat et.Doktor da ebe de suyu kontrol ettiler hemen bende.Yaz hamişlerinin en büyük sıkıntısı su eksilmesiymiş.Ne yap ne et 3-4 lt su iç Özlemcim.Tehlikeye atma bebişi de kendini de .
Bence 90 al bi tane doğumdan sonra 2.yi sipariş verirsin uygun olarak.Değiştirme sürem geçmeseydi bende 90a çevirirdim.Çünkü 95 baya bol kaldı sütyende.Ne işime yarayacaksa bol sütyen.Süt inerde büyürse ne ala.
Soğuk su içme sunbalım.Dr özellikle tembih etti bana.Dolaptan yemek-içmek yok diye.Yarı yarıya soğutuyorum bende.Bazen onu da yapmıyorum,normal su içiyorum.Kuzumuz için riske girmeye gerek yok
Ütü bende de var,görmemezlikten geliyorum
Döner canım,hatta doğuma 3-4 gün kala bile dönebilirmiş.Bende korktum dönmeyecekmiki diye ama döndü.Bu pozisyonu değişirmi dedim dra,çok zor bi ihtimal dedi.Benim hareketlerimle alakalı bi durum değilmiş dönüp dönmemesi.
Ah bu doktor hataları yokmu
Kuzum d vitaminini sağlık ocağı bana da söyledi.Doktoruma sordum,almama gerek olmadığını söyledi.Uzman dra sormadan aile hekimi veya ebe tavsiyesiyle ilaç alma derim ben.Mide yanması için bana bi şurup önerdi aile hekimim.Evde var diye almadım eczaneden.Diğer ilaçlarımı alırken aklıma geldi bi an sordum eczacıya.Sakın dedi eczacı.Kadın doğumcuya sormadan ilaç kullanmayın dedi.Prospektüsünde bile hamileler kullanmasın yazıyormuş,aile hekimim hangi akıla kulluk etti de yazdı bilemedim.Ondan sonra da hiç aile hekimime ilaç sormadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?