Bol bebiş topiği

Bizde seni öpüyoruz kuzumla teyzesi.Minik prensese sevgiler

Ayşecim bu dediğini eşimde dedi. Kullanma diye. ben de dönüşte doktoruma sorup öyle kullanacagım. Sağol uyarın için.
İyi maşaallah,çok sevindim güzel sonuçlar almana

Sağol kuzucummm. Şimdi biz balkonda çamaşır aşacaz. Beyazları astıktan sonra renklileri makineye atıcam. İş çok 3-4 tane tişört astım uzandım 5 dakka. Bide KK ya bakayım dedim

Sizde iyisiniz inşallahh oğluşumuzla

Evet Özlem'cim bende doktoruma sorucam. Ben sadece elevit kullanıyorum. Başka bişi vermedi.

Suyu çokça tüketmemiz lazım bende suyu çok severim içiyorum. İnşallah bebişlerimiz sağlıcakla gelirler. Amin...

Bu arada isime karar verdiniz mi ?

Ayşe, çok geçmiş olsun canım.
Merak ettim seni ama yatış verildiğini de tahmin ettim tabi.
Şimdi daha iyi olmana sevindim canım

Sunbal'ım, annişin de geliyormuş, oh ne güzel, o gelene kadar bekle aman diyim

Hava çok fena, valla ben de pencere, kapı, perde ne varsa kapattım hepsini, vantilatörü de açtım yazıyom işte

Bu arada kızlar ben foruma bi döndüm pir döndüm valla...
Bir-iki topik açtım, bir inceleyip dürtüklerseniz sevinirim

Biri bu; http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...stlerimi-cok-ucuza-aliyorum.html#post31398365

Diğeri de bu;
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lik-yasi-cinsiyet-belirleme.html#post31340699

Bu arada yüzük olayını siz de deneyin mutlaka :13:

Sağol phiacım.15 gün bile geçmeden 2.kez gittik yattık bakalım.İnşallah bu sondur da bir daha enfeksiyondu,mikroptu sorun olmaz.Artık evimdeyim.Mis gibi pişirip tazecik yiyeceğim inşallah yemeklerimi.Ortak wc sorunumda olmayacak.Rabbim haftamızı tam doldurmayı nasip etsin kızımla.Hastane ne kadar iyi,temiz olsa da evi gibi varmı insanın.

Alyanslı iki deneyide yaptım ama beceremedim ben:26: Daha yorgunluğu atamadım sanırım,ellerim felçli gibi tir tir titriyor.Ama aklımda yapacağım uygun bi zamanda.

Kızlar bana müsaade.Ufak tefek işlerim var.Yavaş yavaş bitireyim artık.Oruç olmasak da açlık var.Yemek hazırlayım biraz da.Patates-yoğurt olmayan bişeyler tabi.
Hepinize hayırlı akşamlar.
Kendinize iyi bakın

iyi akşamlar ayşecim evdeymişsin artık oh ne güzel rahat rahat yatar dinlenirsin inşallah

Canlar, malum ramazan ve ben sahura kadar ayaktayım, uyusam normal yatışım en erken 1.00, eee uykuya dalasıya 1.30'u bulur. E 2.30 da tekrar sahura kalk derken olmayacak o yüzden ben de yatmıyorum...

Şimdi sahura doğru yol alırken, size yeni bir topiğimi yollayayım, malum bir çoğunuz hamişsiniz doğumlarınız için işinize yarayacaktır mutlaka

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...olay-dogum-yapabilmek-icin-fatma-ana-otu.html

Bu arada yüzük topiğimi de ziyaret edip, siz de deneyebilirsiniz, evlenme yaşınız, kaç çocuğunuz olacak ve sırasıyla cinsiyetleri ne olacak diye... Bu topiğim, cinsiyet bölümüne sabitlendi.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...n-alyans-evlilik-yasi-cinsiyet-belirleme.html

Hepinizi çok öpüyorum, sağlıcakla kalın

ebebek mağazası bursa merkeze açılıyormuş 28 ağustosta.Fırsat ve takat bulursan gezersin
bursada mağazası varmış Ayşem zaten ama ben gitmedim hiç.. yeni mağazayı nerde açıyor ki. hemen soralım...
iyi olursam gitmeye çalışacağım...eksik kalmasın dimi :)
büyük ihtimal ezgi olacak herhalde İncim.
dün de diyor ki eşim çocuğun adını kürdilihicazkar koyalım... oldu dedim başkaa... illa kendi işiyle ilgili olacak çocuğun adı. notalar bitti şimdi makamlara geçti artık öldürecek bu adam beni
Sizin Azra ismi kesinleşti herhalde canım.? ismiyle yaşasın inşallah maşallah Azra bebeğe...
canım benim kadın doğumcum 20.haftadan sonra demire de başlamıştı. 28den sonra da magnezyum verdi. magnezyum dedim ben hemen içeyim unutuyordum bak tadı da pek fena geliyor bana... ekşi ve tuzlu...

kizlar bu mide yanmasi hangi haftalarda baslamisti sizin. Benim istahsizlik devam aksam misal bir sey yiyemdim cok nolcak bilmiyorum zorla yiyorum..
canım ben 24 den sonra yaşamaya başlamıştım. ara ara yine yaşıyorum ama bazı gıdalar özellikle arttırıyor domates mesela. yağlı yiyecekler de yapıyor. yediklerine dikkat et canım.iştahsızlık bende de var canım sıcaktan oluyor herhalde. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

ben bu sabahi pek iyi karsilamadim cunku adet oldum dun hafif sancim vardi bebege yorumladim bende malin tekiyim istee olmuyor neden bilmiyorummm ben deli gibi anne olmak istiyorum amaaa allah nasip etmiyor suan kocamda da bende bir sey yok!!! her seyde bir hayir vardir orasida ayrida yine de tutamiyorum gozyaslarimi...:84::84::84::84::84::84::84: kendimi cok degersiz hissediyorum bunda kocamin da payi da cok tabi!!!

adaşım lütfen ama böyle yapma. herşeyin hayırlısı demek ki daha zamanı var. Rabbim ol dediğinde olacak..
hem bak ne güzel hiçbir sorununuz yokmuş. biraz zamana bırak stres yaptığın zaman döllenmeyi engelliyorsun ama.. çok sakin olmanız lazım.. çok üzerine gittiğin zaman bebişler naz yapıyor..

merhaba hanımlar,nasılsınız?bebeğin daha cinsiyeti belli değil ama alışveriş yapmaya başladım ne akdar heycanlı bir anneyim
şimdiden bebek odasına bakıyorum nevresim takımlarına bebek arabalarına acele mi ediyorum acaba ne dersiniz?

kizlar aklima takildi kac adet kisa ve uzun kolllu citcitli badi atlet gibi giyilenden aldiniz?
ben 3 adet kisa aldim yeter mi? sonra da bebegin duruma gore alirim dedim kucuk buyuk olmasina gore. Uzun kollu tulum icine de oluyor mu uzun kollu atlet gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…