- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.181
Bizde seni öpüyoruz kuzumla teyzesi.Minik prensese sevgilertamam canımcım suyu bol içmeye çalışacağım daha da arttırayım dediğin gibi. ben anca 2 lt filan içiyorum. en az 3 içmem lazım.
Teşekkür ederim Ayşem ben de 90 alayım ozaman sonra bir tane de büyük alırım duruma göre.
iyi bak kuzum kendine de minik prensese de.. çok öpüyorum sizi..
Ayşecim bu dediğini eşimde dedi. Kullanma diye. ben de dönüşte doktoruma sorup öyle kullanacagım. Sağol uyarın için.Kuzum d vitaminini sağlık ocağı bana da söyledi.Doktoruma sordum,almama gerek olmadığını söyledi.Uzman dra sormadan aile hekimi veya ebe tavsiyesiyle ilaç alma derim ben.Mide yanması için bana bi şurup önerdi aile hekimim.Evde var diye almadım eczaneden.Diğer ilaçlarımı alırken aklıma geldi bi an sordum eczacıya.Sakın dedi eczacı.Kadın doğumcuya sormadan ilaç kullanmayın dedi.Prospektüsünde bile hamileler kullanmasın yazıyormuş,aile hekimim hangi akıla kulluk etti de yazdı bilemedim.Ondan sonra da hiç aile hekimime ilaç sormadım.
İyi maşaallah,çok sevindim güzel sonuçlar almana
incicim sonuçların iyi çıkmasına sevindim . ilaç konusunda Ayşeye katılıyorum kadın doğumcuna danışmadan kullanma.
benim aile doktorum d vitamini filan demedi bana deseydi kadın doğumcuma sorardım öyle başlardım.
tamam canımcım suyu bol içmeye çalışacağım daha da arttırayım dediğin gibi. ben anca 2 lt filan içiyorum. en az 3 içmem lazım.
Teşekkür ederim Ayşem ben de 90 alayım ozaman sonra bir tane de büyük alırım duruma göre.
iyi bak kuzum kendine de minik prensese de.. çok öpüyorum sizi..
Merhaba arkadaşlar...
Ptesiden beri giremiyorum çünkü bugün taburcu olduk hastaneden.Yine bi sürü serum,ilaç yedim.Ptesi dra gittim hemen yatış verdi.İshali bugün kesebildiler.Çok şükür bebeğimde hiçbir sorun yok.Suyu da gayet iyi.Başaşağıda dönmüş kuzum.Normal doğuma gidiyor dedi dr.2 haftada önden gidiyor hala.2500 gr olmuş topkekim.Kıpır kıpır içimde.Bazen kaburgalarıma baskı yapıyor,çok canım acıyor.Salavat getirip,derin nefesler alıyorum.
Gayet iyi durumdayız şimdi.Raporu da aldım.Artık ev hanımıyım...Kuzumun eksiklerini tamamlayacağım evimde.Zaten iyiyim desemde ayakta durmak,hatta sandalyede oturmak bile çok yoruyor insanı.
Hepinize çok teşekkür ederim.Merak edip,sormuşsunuz,dua etmişsiniz kuzumla bana.Allah hepinizden razı olsun kızlar.Rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin,kolay ve sağlıklı hamilelikler ve doğumlar yaşayın inşallah
selam fıstıklar güzel bi gün olsun inş hepimiz için hava çokmu sıcak banamı sıcak basıyo anlayamadım bi kahvaltı yapmışım kan ter içindeiçim yanıyo içim içiyom soğuk suları hasta olmasam barii salı sabah annemler gelio annem dayanamadı sanırım babamı bırakıp gelmeye karar vermiş babamıda bilrek bırakıyomuş ben rahat edemezmişim düşünceli kadın daha pazar geleceklerdide iftara davetlilermiş acele etmeyin dedim annem içiçni yiyo belliki doğum olursa geç kalırsak dio kıyamadım üzüldüm dedim sakin ol bişi olmaz iiyiz biz nasipte ne varsa o olucak dedim ama gelmelerinede çok sevindim doğrusu arefe günüde kardeşimin doğum günü akşama pastada keseriz bayramı erkenden kutlamaya baslarız tabii kızım gelmesseee ütü yapıcam ben şimdi yana yana allahım yardım etsin bana hepinizi allaha emabet olun
Ayşe, çok geçmiş olsun canım.
Merak ettim seni ama yatış verildiğini de tahmin ettim tabi.
Şimdi daha iyi olmana sevindim canım
Sunbal'ım, annişin de geliyormuş, oh ne güzel, o gelene kadar bekle aman diyim
Hava çok fena, valla ben de pencere, kapı, perde ne varsa kapattım hepsini, vantilatörü de açtım yazıyom işte
Bu arada kızlar ben foruma bi döndüm pir döndüm valla...
Bir-iki topik açtım, bir inceleyip dürtüklerseniz sevinirim
Biri bu; http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...stlerimi-cok-ucuza-aliyorum.html#post31398365
Diğeri de bu; http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lik-yasi-cinsiyet-belirleme.html#post31340699
Bu arada yüzük olayını siz de deneyin mutlaka :13:
Kızlar bana müsaade.Ufak tefek işlerim var.Yavaş yavaş bitireyim artık.Oruç olmasak da açlık var.Yemek hazırlayım biraz da.Patates-yoğurt olmayan bişeyler tabi.
Hepinize hayırlı akşamlar.
Kendinize iyi bakın
iyi akşamlar ayşecim evdeymişsin artık oh ne güzel rahat rahat yatar dinlenirsin inşallah
bursada mağazası varmış Ayşem zaten ama ben gitmedim hiç.. yeni mağazayı nerde açıyor ki. hemen soralım...ebebek mağazası bursa merkeze açılıyormuş 28 ağustosta.Fırsat ve takat bulursan gezersin
büyük ihtimal ezgi olacak herhalde İncim.
Evet Özlem'cim bende doktoruma sorucam. Ben sadece elevit kullanıyorum. Başka bişi vermedi.
Suyu çokça tüketmemiz lazım bende suyu çok severim içiyorum. İnşallah bebişlerimiz sağlıcakla gelirler. Amin...
Bu arada isime karar verdiniz mi ?
canım ben 24 den sonra yaşamaya başlamıştım. ara ara yine yaşıyorum ama bazı gıdalar özellikle arttırıyor domates mesela. yağlı yiyecekler de yapıyor. yediklerine dikkat et canım.iştahsızlık bende de var canım sıcaktan oluyor herhalde. Allah hepimizin yardımcısı olsun..kizlar bu mide yanmasi hangi haftalarda baslamisti sizin. Benim istahsizlik devam aksam misal bir sey yiyemdim cok nolcak bilmiyorum zorla yiyorum..
günaydın kızlarrr
günaydın seyide nasılsın?bebiş nasıl? hala annesini üzüyor mu?
ben bu sabahi pek iyi karsilamadim cunku adet oldum dun hafif sancim vardi bebege yorumladim bende malin tekiyim istee olmuyor neden bilmiyorummm ben deli gibi anne olmak istiyorum amaaa allah nasip etmiyor suan kocamda da bende bir sey yok!!! her seyde bir hayir vardir orasida ayrida yine de tutamiyorum gozyaslarimi...:84::84::84::84::84::84::84: kendimi cok degersiz hissediyorum bunda kocamin da payi da cok tabi!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?