- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.201
Evet ebsonum.Allahım bugünleri sanada göstersin 9 ay sonra ama inan çok zor geçiyor günler artıık...iyi akşamlar ayşecim evdeymişsin artık oh ne güzel rahat rahat yatar dinlenirsin inşallah
Karnım büyüdüğünde mide yanmalarım başlamıştı benim.Karbonatlı sakız iyi geliyordu bana.Ve tabi drumun verdiği şurup.Sodanın da iyi geldiğini söylediler.İnşallah çok sıkıntı çekmezsin canım..kizlar bu mide yanmasi hangi haftalarda baslamisti sizin. Benim istahsizlik devam aksam misal bir sey yiyemdim cok nolcak bilmiyorum zorla yiyorum..
ben bu sabahi pek iyi karsilamadim cunku adet oldum dun hafif sancim vardi bebege yorumladim bende malin tekiyim istee olmuyor neden bilmiyorummm ben deli gibi anne olmak istiyorum amaaa allah nasip etmiyor suan kocamda da bende bir sey yok!!! her seyde bir hayir vardir orasida ayrida yine de tutamiyorum gozyaslarimi...:84::84::84::84::84::84::84: kendimi cok degersiz hissediyorum bunda kocamin da payi da cok tabi!!!
:)) Bende çok erken başlamıştım göz atmaya.Alma kısmını 7.aya bırakmıştım ama.Şimdiden karar vermek güzel bişey.En azından alışveriş sırasında çok gezmiyorsun..merhaba hanımlar,nasılsınız?bebeğin daha cinsiyeti belli değil ama alışveriş yapmaya başladım ne akdar heycanlı bir anneyim
şimdiden bebek odasına bakıyorum nevresim takımlarına bebek arabalarına acele mi ediyorum acaba ne dersiniz?
kizlar aklima takildi kac adet kisa ve uzun kolllu citcitli badi atlet gibi giyilenden aldiniz?
ben 3 adet kisa aldim yeter mi? sonra da bebegin duruma gore alirim dedim kucuk buyuk olmasina gore. Uzun kollu tulum icine de oluyor mu uzun kollu atlet gibi..
kizlar bu cumartesi gelisme icin ultrason ozele gidiyoruz bakalim insallah 27+0 da gidelim dedik. Insallah her sey yolundadir..
TR de nasil bilmiyorum aynidir belki de burda bir zayif bebek, premature ve yeni dogan bedeni var. Yenidogan 3.5 kiloya kadar ve 50 ve 56 cm lik, ben 2 tane ole tulum aldim, digerleri 0-3 ay sanirim 62 cm oluyor
Yolunda merak etme İpeğimMaşallah sende 30 olmak üzeresin kıızzz Zaman ne kadar çabuk geçiyor.
26+5 iz canimcim bakalim. TR de buna 27 hafta mi diyorlar. Burda 26
Burdada doldurmuş olduğun hafta söyleniyor canım.Yani 26 haftalık hamilesin.Bende 32+6yım bugün dr 32 diyor ben 33 bitmek üzereyim diyorumKızım ise 35+6yım ben diyor Aslında dr da ben de aynı şeyi söylüyoruz.
canim internette bisey okumustum ilk haftalarda yapilan 12 haftaya kadar bebek haftasi tayini hemen hemen dogru oluyormus. Yani soyle diolar bilmiyorum ama bebek misal 2 hafta buyuk ciksa da o erken dogacagi gostermez iri oldugunu gosterir. Dr un ne diyor bilmiom ama
Kuzum benim esimden daha bi sure daha ayriyim normal bunun olcagi beliydi bi gun hazirdik yani is icin esim evliligm butun hayatim icin yurt disinda olmam gerek ve esiminde gelmesi gerek, bende ozledim sizi artik hergun gelicem yoksa kafayi yiycem burda... Bide benden 1 sene sonra evlenenler bile hamile ben esimden uzaim bebegm yok is bulamadim henuz cok derdim var ailemle kaliyorm fakat evimi kendi duzenimi o kdr ozledim ki anlatamam evinizin kiymetini bilin iyi kotu demeyin en kotu kumes bile olsa sizin duzeniniz bi yemek yemek bile sorun yani sinirlerim o kdr bozuldu ki sinirden agliyrm simdi... oof kizlar off sizinde icinizi karartim kusura bakmayin
Aysem ssirin cadiozy agressifmelek ve diger kizlar sizler nasilsiniz? napiyorsunuz?
Kuzum benim esimden daha bi sure daha ayriyim normal bunun olcagi beliydi bi gun hazirdik yani is icin esim evliligm butun hayatim icin yurt disinda olmam gerek ve esiminde gelmesi gerek, bende ozledim sizi artik hergun gelicem yoksa kafayi yiycem burda... Bide benden 1 sene sonra evlenenler bile hamile ben esimden uzaim bebegm yok is bulamadim henuz cok derdim var ailemle kaliyorm fakat evimi kendi duzenimi o kdr ozledim ki anlatamam evinizin kiymetini bilin iyi kotu demeyin en kotu kumes bile olsa sizin duzeniniz bi yemek yemek bile sorun yani sinirlerim o kdr bozuldu ki sinirden agliyrm simdi... oof kizlar off sizinde icinizi karartim kusura bakmayin
Aysem ssirin cadiozy agressifmelek ve diger kizlar sizler nasilsiniz? napiyorsunuz?
Canııım.Allahım kimsenin yuvasını bozmasın.Sabır bitanem.Lazımsa yaşanacak bugünler.
Bizler iyiyiz çok şükür.İşi bıraktım ben bugün.Sonra 6.haftadayız.15 gün erken gelebilirmiş zaten kuzum.Herşeyi tamamladım çok şükür.Oda süsleri,kapı süsü,şekerleri,eşyaları vs vs..Normal doğum pozisyonuna da girdi kuzum.Kasılmalar falan da sıklaştı.Hayırlısı artık.Bekliyoruz.Bu hafta yine hastaneye yattım.Mikrobik ishal yüzünden bu seferde.Çok zor zamanlar ama Allahım sizlere de yaşatsın inşallahhh
Evt canim oyle ama kimi zaman cok bunaliyorum, ayy ne guzel sevindim senin icin dinlenirsin artik tatlim,oyy cok gecmis olsun kuzum geliyor desene yakinda meleginnn :)
Nasılsın canımm?
ben iyiyim aysem
sen nasılsın?
yemek perhizene devammı
patates patates patates....
kıyamamm yaaa
Bugün aşama kaydettim.Peynir ve ekmek de ekledim menüme.Şeftali,muz,yoğurt,peynir,ekmek
Hayır o kadar çok kabız yapacak şey yiyorumki bi tıkanacağım bu seferde açamayacaklar
Akşama da patatesli patlıcan yemeği yaptım.
iyi bari yemek menun renklenmişş
ay evet ya sürekli yediklerinden kabız olma dikkat et gerci sen temkimlisindir
dikkat edersin bilinçle anne seni senii.=)
su patlıcan la yıldızım bi barışmadı benimde yaa
halbuki kocamda cok seviyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?