Bol bebiş topiği

iyi akşamlar ayşecim evdeymişsin artık oh ne güzel rahat rahat yatar dinlenirsin inşallah
Evet ebsonum.Allahım bugünleri sanada göstersin 9 ay sonra ama inan çok zor geçiyor günler artıık...
Sen nasılsın?

kizlar bu mide yanmasi hangi haftalarda baslamisti sizin. Benim istahsizlik devam aksam misal bir sey yiyemdim cok nolcak bilmiyorum zorla yiyorum..
Karnım büyüdüğünde mide yanmalarım başlamıştı benim.Karbonatlı sakız iyi geliyordu bana.Ve tabi drumun verdiği şurup.Sodanın da iyi geldiğini söylediler.İnşallah çok sıkıntı çekmezsin canım..

Geçmiş olsun canım.Ne desem boş biliyorum.Biraz dinlen kendini toparlayacaksın eminim.İnşallah son gözyaşların olacak bunlar...Dualarım seninle taanacım..

:)) Bende çok erken başlamıştım göz atmaya.Alma kısmını 7.aya bırakmıştım ama.Şimdiden karar vermek güzel bişey.En azından alışveriş sırasında çok gezmiyorsun..

2 adet uzun kollu çıtçıtlı badi aldım ben.Diğerleri kısa kollu veya kolsuz.6-7 tane.Kış bebeği olacağı için tulumların içine giydiririm diye düşündüm.Üstüste 2 uzun kollu sıkıcı olabilir bebeğe.Biz gibi bi atlet bi bluz yeter ona da.Yelek yada battaniye ile tamamlanabilir üşüdüğünde.Çok sıkı giydirmek sağlıksız diyorlar zaten... 2-3 adet olarak aldım bedenlerini ben.Hepsini 0-3 almadım.3-6 ve 6-9 olarak da aldım.

TR de nasil bilmiyorum aynidir belki de burda bir zayif bebek, premature ve yeni dogan bedeni var. Yenidogan 3.5 kiloya kadar ve 50 ve 56 cm lik, ben 2 tane ole tulum aldim, digerleri 0-3 ay sanirim 62 cm oluyor

TR de nasil bilmiyorum aynidir belki de burda bir zayif bebek, premature ve yeni dogan bedeni var. Yenidogan 3.5 kiloya kadar ve 50 ve 56 cm lik, ben 2 tane ole tulum aldim, digerleri 0-3 ay sanirim 62 cm oluyor

Çok küçük beden alma İpekcim.Büyük olsun nasılsa büyüyecek o bıcırık.Hem belki de iri bi bebek olacak annesi.

canim internette bisey okumustum ilk haftalarda yapilan 12 haftaya kadar bebek haftasi tayini hemen hemen dogru oluyormus. Yani soyle diolar bilmiyorum ama bebek misal 2 hafta buyuk ciksa da o erken dogacagi gostermez iri oldugunu gosterir. Dr un ne diyor bilmiom ama

Kuzum benim esimden daha bi sure daha ayriyim normal bunun olcagi beliydi bi gun hazirdik yani is icin esim evliligm butun hayatim icin yurt disinda olmam gerek ve esiminde gelmesi gerek, bende ozledim sizi artik hergun gelicem yoksa kafayi yiycem burda... Bide benden 1 sene sonra evlenenler bile hamile ben esimden uzaim bebegm yok is bulamadim henuz cok derdim var ailemle kaliyorm fakat evimi kendi duzenimi o kdr ozledim ki anlatamam evinizin kiymetini bilin iyi kotu demeyin en kotu kumes bile olsa sizin duzeniniz bi yemek yemek bile sorun yani sinirlerim o kdr bozuldu ki sinirden agliyrm simdi... oof kizlar off sizinde icinizi karartim kusura bakmayin

Aysem ssirin cadiozy agressifmelek ve diger kizlar sizler nasilsiniz? napiyorsunuz?

Doktorum da ebeler de doğumun erken olacağını söylediler.Gelişimini tamamlayan bebeğin daha fazla anne karnında durmasına gerek yok diye düşünüyorlar sanırım:44: Normal doğumda mecburen bekleyecekler ama:44::44: Doktorum da bebeğimin iri olduğunu söyledi.Doğumunda 15 gün önce olacağını söyledi.

Canim phiam kuzum benim hosgeldin nasilsin kuzum dondugun icin cok sevindim...
Nasilsin?
neler yaptin?

Benim daha bebegim olmadi esimden uzakta yurt disinda kaliyorum... Bi sure boyle olucak

Canııım.Allahım kimsenin yuvasını bozmasın.Sabır bitanem.Lazımsa yaşanacak bugünler.
Bizler iyiyiz çok şükür.İşi bıraktım ben bugün.Sonra 6.haftadayız.15 gün erken gelebilirmiş zaten kuzum.Herşeyi tamamladım çok şükür.Oda süsleri,kapı süsü,şekerleri,eşyaları vs vs..Normal doğum pozisyonuna da girdi kuzum.Kasılmalar falan da sıklaştı.Hayırlısı artık.Bekliyoruz.Bu hafta yine hastaneye yattım.Mikrobik ishal yüzünden bu seferde.Çok zor zamanlar ama Allahım sizlere de yaşatsın inşallahhh

sıkma canını yavrum be hersey iyi olacak
düzenini yeniden sağlıcaksın
biras sıkıntılı gunler bugunler
sabır herseyin ilacıdır

Evt canim oyle ama kimi zaman cok bunaliyorum, ayy ne guzel sevindim senin icin dinlenirsin artik tatlim,oyy cok gecmis olsun kuzum geliyor desene yakinda meleginnn :)

Evt canim oyle ama kimi zaman cok bunaliyorum, ayy ne guzel sevindim senin icin dinlenirsin artik tatlim,oyy cok gecmis olsun kuzum geliyor desene yakinda meleginnn :)

Rabbim aydınlığına çıkarsın inşallah senide.İşin,evin,eşin,düzenin,kuzun hepsi bir arada geliversin hayatına...
Geliyor teyzesi.Az kaldı bin şükür.Ağustos'u da bi tamamlasaydık hayırlısıyla.Erken gelmesini istemiyorum,küvözde duruyorlarmış:18::18::18::18: İsmimizde belli oldu sonunda.Hifa olacak prensesimizin adı..

ben iyiyim aysem
sen nasılsın?
yemek perhizene devammı
patates patates patates....
kıyamamm yaaa

Bugün aşama kaydettim.Peynir ve ekmek de ekledim menüme.Şeftali,muz,yoğurt,peynir,ekmek
Hayır o kadar çok kabız yapacak şey yiyorumki bi tıkanacağım bu seferde açamayacaklar
Akşama da patatesli patlıcan yemeği yaptım.

iyi bari yemek menun renklenmişş
ay evet ya sürekli yediklerinden kabız olma dikkat et gerci sen temkimlisindir
dikkat edersin bilinçle anne seni senii.=)
su patlıcan la yıldızım bi barışmadı benimde yaa
halbuki kocamda cok seviyo

Hiçmi sevmezsin?Farklı şekilde pişirsen:44::44::44::44::44::44: Bende kabaktan pek haz etmem.Çok yağlı olmadığı sürece mücverini yiyorum.Yemeğini de kızartmasını da doya doya yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…